PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SOĞUK ÇERMİK'TEN MANZARALAR

Güner
17.04.2007, 00:18
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

sivas_kangallı
07.05.2007, 19:11
bayağ gelişmiş yaw..............

zaralım 58
07.05.2007, 19:12
GÖRMEYELİ ÇOK AMA ÇOK DEĞİŞMİŞ

alimuharrem58
31.05.2007, 00:03
gorunce ozledım ya sıvasa bı gıdıyım tekrar gıdecegım

kralAslan_58
21.08.2007, 13:01
SOĞUK ÇERMİK

İl merkezine 19 km. uzaklıkta olup, suyun sıcaklığı düşüktür (28 santigrat derece). Konaklama tesislerinin yanı sıra çoğunlukla çadır kurulmaktadır. Kaplıca çevresi ilginç bir topografya ve bitki örtüsüne sahiptir. Kaplıca suyu içildiğinde mide, bağırsak ve safrakesesi hastalıklarına iyi gelmektedir.

2324

HaYKoLiK
27.08.2007, 09:03
ne gelişmesi yaa paşabahçeyi görmüomusunuz belediye güzel çalışmış orda burası yerinde sayıyo adı gibi soğuk bu çermik bana hep itici gelmiştir nedense :)

58mehmet
22.12.2007, 14:22
Maalesef yeteri kadar kiymetini bilemiyoruz bu güzel doga harikasi olan degerlerimizin.
Ne zaman bu degerlerin kiymetini bilipte,topluma kazandiracagiz merakla bekliyorum.

altuntas58
22.12.2007, 17:11
Belediyemiz imkanları nispetinde insanlarımızın gülüp eğlenip piknik yapacağı mesire yerlerin mümkün olduğunca genişletip sosyal tesisler yapmaya calışıyor bence bayağı bir gelişme olmuş eskileri çok arkadaşımız bilmez soyunma yerlerinde elbiseleri asmak içim 50 sene evvel cakılmış civiler vardı şimdi bakıyorumda gayet güzel elbise ascakları oturma yerleri döşeme yerler hep mermer ve granit temizlik eskiye göre süper emniyet yine iyi ulaşım dersen belediyemiz otobüs kaldırıyor daha ne olsun eski halini görmenizi hiç istemem

Abdurrahman 58
04.01.2008, 21:18
YAZIN TEK MEKANIM SOĞUK ÇERMİK VALLA SOĞUK ÇERMİK MÜTHİŞ BİR YER TAVSİYE EDERİM GİTMEYENLERE...

ÇALIŞIR
19.01.2008, 11:17
Bundan 3 sene önce gelmiştim harika olmuş. Güner bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler

bilalfındık
10.02.2008, 00:50
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

üç yıldır görememiştim sana teşekkür ederim

duy-gum
02.09.2008, 00:50
çok küçüktüm soğuk çermiğe gittiğimde çok hatırlamıyorum ama sıcak çermikte çok güzel günler geçirmiştim.çadırda kalırdık haftalarca...yaz tatili olunca can atardık sivasa gideceğiz diye.yemyeşildi sıcak çermik..temizdi.. kalabalıktı..güvenliydi..2000 yılında hala öyleydi..en son 2004te gittim aman Allah'ım bi hevesle gittim bide ne görüyüm ne çadır kalmış, ne temizlik, ne gölgesinde uyduğumuz ,piknik yaptığımız ağaçlar,ne de insanlar. tamamen şoktayım.kalın belediyesine geçti buralar dediler.belediye yetkilileri kusura bakmasınlar ama çermik hiç iç açıcı durumda değildi.şimdi yine can atıyorum gitmek için ama şu anda ne alemde bilmiyorum. yine eskisi gibi olsa bende çocuğuma anlatsam çocukluğumu,çermikteki anılarımı.. sivas merkez çok güzel olmuş netten takip ediyorum ancak sivasımı.umarım çermikte düzelmiştir.herkese saygılar...

gürün_güzeli
02.09.2008, 10:42
sıcak çermik soğuk çermikten güzel..............soğuk çermik de sıcak çermikten güzel:D

HaSiVasLıM58
02.09.2008, 11:21
Soğuk ve Sıcak çermiüe gittim hatta çadır kurup 1 hafta kaldık Sıcak çermiğe özellikle tansiyonu ve kalbi olanlar şekeri ve değişik hastalıkları gitmemesi en uygunu olur sanırım..İçeride aşırı sıcak buhar ortamı var insan nefes almakta dahi zorlanıyor su ise bildiğiniz su değil kızıl su çamur katmanlarınıda beraberinde getiren ve içeriğinde bir çok elementleri buluşturan bir yapıya sahip o yüzden gidilmeden sıkı bir araştırma yapılıp gidilmesini önerebilirim

H_Turan
11.07.2009, 16:21
Ahmed'i Turan Gazi Anadolun Fethi için Görevlendirilen Komutan

Soğuk çermik Panaroması

Salim58
11.07.2009, 16:30
teşekkürler çok güzel bayağı güzelleşmiş oralar buraya yürüyerek gitmedin demi kardeşim ellerine sağlık sağol

H_Turan
11.07.2009, 16:33
teşekkürler çok güzel bayağı güzelleşmiş oralar buraya yürüyerek gitmedin demi kardeşim ellerine sağlık sağol

Otobüsle gittim Fakat Baraja yürümek istedim uzak olduğundan yarı yoldan geri döndüm :D

Salim58
11.07.2009, 16:35
Otobüsle gittim Fakat Baraja yürümek istedim uzak olduğundan yarı yoldan geri döndüm :D

orası bayağı uzak en son iki yıl önce gitmiştim bayağı değişmiş güzelleşmiş

seten65
11.07.2009, 17:15
.......Sagol kardeşim bu resimler çok hoş özellikle Mubarek AHMEDİ TURANIN kabrini gözteren teşekkürler emegine güzel gönlüne sağlık ........

Salim58
11.07.2009, 18:04
Ahmed'i Turan Gazi Anadolun Fethi için Görevlendirilen Komutan

Soğuk çermik Panaroması

teşekkürler kardeşim eline emeğine sağlık gittiğim zaman ordaki Ahmed'i Turan Gazi Anadolun Fethi için Görevlendirilen Komutan ın kabrini ziyaret erderim çok eski yıllarda bayağı bakımsızdı şuanki hali gayet güzel emeği geçenlerden allah razı olsun

canım sivas
13.07.2009, 22:15
en güzel tatil yeri bence. temiz hava daha bir çok güzellik