Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS BÜYÜK OTEL
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sivas Büyük Otel
Örtülüpınar Mahallesi İstasyon Caddesi Tekel Karşısı’nda bulunan Sivas Büyük Otel dört yıldız sınıfında hizmet vermektedir. Otel 114 odaya ve 234 yatak kapasitesine sahip olup ayrıca 180 kişilik lokanta ve 100 kişilik seminer salonuna sahiptir.
Telefon : 0346 225 47 63 pbx
Fax : 0346 225 47 69
Deliilyasliyiz
27.04.2007, 21:18
bu otelin son durumu ne.en son terkedilmiş gibi duruyodu.
BekirBayrak
29.04.2007, 12:06
gardas olurmu ya büyük otel SİVAS ımızın en büyük oteli konumunda su an itibari ile
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])SİVASımızın 4 yıldızlı tek oteli...
sonbahar5803
04.05.2007, 22:29
Sivas'ın en güzel oteli, nasıl terkedilmiş gibi duruyorki.Öğrencilik zamanımdan biliyorum, her Sivaslı kızın hayali düğününü Büyük Otel'de yapmaktır.
Biz de Sivas'a gelin gelirsek hayalimiz aynı olacak... ;)
çirkinkral
08.05.2007, 19:53
Sivas'ın en güzel oteli, nasıl terkedilmiş gibi duruyorki.Öğrencilik zamanımdan biliyorum, her Sivaslı kızın hayali düğününü Büyük Otel'de yapmaktır.
Valla bu otelden pek haberim yoktu sayenizde haberimiz oldu!Sağolun.
Ama cidden güzel bi bilgi sıvastaki kızların hayalinin bu otelde bir düğün
olduğu!Bunun için ayrıca sağolun.
İnşallah sizde sivasa gelin gelirsiniz ne diyelim.:)
mermer yusuf
05.06.2007, 11:34
EVET BENDE ORDA DÜĞÜNÜMÜ YAPMAK İSTİYORUM:D
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
alico58_58
09.08.2007, 17:10
ewet bencede sana katılıyorum harbiden terk edilmiş gibi duruyor başka şehirden gelen bir insan olarak ben öyle görüyorum bence girişi falan restore edilse daha hoş olacaktır.tabii bu benim fikrim.:rolleyes:
altuntas58
09.08.2007, 19:01
Bende bakımsız olduğundan yanayım büyük otele yatırım yapmazlar
cünkü çalıştıranlar nasıl olsa müşteriler geliyor niye masraf yapalım diyorlardır
yoksa kimse oteli daha güzel duruma getirelim diye uğraşmaz ayrıca
restorantın fiyatı 5 yıldızlı otellerin fiyatında çok pahalı sivas halkının
bu otelin restoranından, kafeteryasından, pastanesinden,yararlanacağını vede düğün için salonunu tutacaklarını hiç zannetmiyorum ancak kalbur üstü insanlar bu otelden yararlanırlar bir zamanlar tokatlılar çalıştırıyorlardı her halde yine onlar devam ediyorlardır ne diyelim sivasımıza hayırlı olur inşallah
hmmm bu dediklerinin hiç bir ilgisi yok büyük otel çok gözde bir mekan ve ayrıca yeniden restore edildi bilginize ....
osman1990
16.08.2007, 15:27
Bende bakımsız olduğundan yanayım büyük otele yatırım yapmazlar
cünkü çalıştıranlar nasıl olsa müşteriler geliyor niye masraf yapalım diyorlardır
yoksa kimse oteli daha güzel duruma getirelim diye uğraşmaz ayrıca
restorantın fiyatı 5 yıldızlı otellerin fiyatında çok pahalı sivas halkının
bu otelin restoranından, kafeteryasından, pastanesinden,yararlanacağını vede düğün için salonunu tutacaklarını hiç zannetmiyorum ancak kalbur üstü insanlar bu otelden yararlanırlar bir zamanlar tokatlılar çalıştırıyorlardı her halde yine onlar devam ediyorlardır ne diyelim sivasımıza hayırlı olur inşallah
===============spor kardeslik ve barıştır======
mesut_tncsvs
08.10.2007, 00:32
gayet güzel oldu modernleştirdiler süper görünüm kazandı diper otellerde var tabikide 4 eylül var köşk oteli var bunlarda 3 ve 5 yıldızlı otellerimiz
arikarinkuchi
25.10.2007, 07:23
dışını beyaz yapmışlar çokda güzel olmuş
sivasa bir iki tane daha yapılsa böyle büyük oteller
hilton açmıyorki şu sivasa bir tane :D
Dışınada içinede çok para harcadılar... Özellikle içinde çok büyük değişikler oldu... Ama dışına koydukları spotlar güzel bir görüntü verdi....
altuntas58
26.10.2007, 11:35
Büyük oteliniç ve dış görünümümde değişiklikler olduğununu yazmış arkadaşlarım bence sivas insanına yapılan hizmetlerde değişiklik olması lazım bunun içinde hizmette kalite ön plana cıkmalıdır inşallah aldığı yıldızların kalitesinde halkımıza hizmet sunarlar ve öyle olduğunu tahmin ediyorum sivassporun sayesinde sivastaki bütün esnafın işlerinde bir hareketlilik olduğu herkesin bildiği bir konu dolayısıyla bükük otelinde bu işten faydalandığını söylememizin bir sakıncası yoktur sanırım acaba diyorum esnafımız bunun bilincinde olarak sivassporumuza hak ettiği yardımlarda bulunuyorlarmı?İnanın bir sivaslı olarak en çok merak ettiğim konu bu eğer sivassporumuzu ayakta tutarsak sivasımızın esnafının büyük kısmı deplasman takımlarının şehrimize mac için getirdiği insanlardan kazanacağı hatırı sayılır gelirlerin sahibi olmaya devam ederler seneye UEFA cıkacağız binlerce turist şehrimize gelecek yiyip,içip,yatıp,maclarını izleyip gidecekler buda sivasımıza dövüzün akmasını sağlıyacaktır burda bizlere düşen görev bir esnaf olarak bu gelirlerimizin kalıcı hale gelmesi için sivassporumuza maddi ve manevi yardımlarınızı esirgemeyelim cünkü BAŞKA SİVAS YOKTUR vede BAŞKA SİVASSPOR YOKTUR
Sivasımız adına güzel ve başarılı bir çalışma.Sivasımız bundan böyle böyesine güzel çalışmalarla genişleyecektir. Sivasımıza gelen ve böylesine güzel yatırımlar yapanlara teşekkürler.
CrSivaslim58
12.01.2008, 18:14
gardas olurmu ya büyük otel SİVAS ımızın en büyük oteli konumunda su an itibari ile
gercekten büyükmüs hotel sivasin en büyük oteli güzel
ŞıMaRıK KıZ
09.06.2008, 07:32
dışını beyaz yapmışlar çokda güzel olmuş
sivasa bir iki tane daha yapılsa böyle büyük oteller
hilton açmıyorki şu sivasa bir tane :D
abcm hılton dııl RIXOS acılsın:D:P:P:D:D
gürün_güzeli
09.06.2008, 09:01
ya büyük otele küçük diyen küçüktür:) orası sivasın en büyük otelidir.....bilmiyor musunuz.......tüm gelen furbolcular,büyük işadamları,ne biliim daha büyük büyük isimler sivasımıza geldikleri zaman büyük otele yerleştiklerini biliyorum ama bilmiyorum yanılıyor muyum???
ayparcam
26.07.2008, 12:05
elinize saglik bende yeni ogrendim bunu Sivas'liyim ama sivas'i okadar cok tanimiyorum malesef
yerliturkuaz
22.10.2008, 12:15
Sivas`imizin hemen hemen butun ihtiyacini karsiliyor bu otel Sivas`imiin gozde konaklama yerlerinden birtanesi...
etzel1967
03.01.2009, 14:32
sivasa 5 yıldızlı otel lazım...............
gezgin_58
03.01.2009, 15:06
buyuk otel guezel ama yıllardan berı aynı bıraz gorunumu degısse dahada ıyı olur bence
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.