PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KAMPANYAYA DEVAM

Sivaslilar.Net
26.04.2007, 05:32
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sıdıka Dalmaz yardım toplantılarına devam ediyor...

Sivas’ta ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım kampanyası başlatan Vali Veysel Dalmaz’ın eşi Sıdıka Dalmaz, dün Öğretmenevi’nde resmi daire müdürlerinin eşleri ile biraraya gelerek yardımları değerlendirdi.

Toplantıda ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 3 bin 250 YTL, Telekom İl Müdürlüğü’nden 3 bin YTL, Çevre Orman İl Müdürlüğü’nden 350 YTL toplanan bağışların dekontları Vali Veysel Dalmaz’ın Eşi Sıdıka Dalmaz’a teslim edildi. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını kaydeden eşler, toplantıların kaynaşma ve yardımlaşma açısından önemli olduğunu söylediler.

Fakir ve muhtaç ailelere el uzatmanın verdiği sevinci hem bağış yapanların hem de vesile olanların doyasıya yaşadığına dikkat çeken daire müdürü eşleri, bu sebepten ötürü kendilerinin de umutlu ve mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden Sıdıka Dalmaz, “Sivas’ta bir çok ailenin yüzünü güldürdüğümüz, ihtiyaçlarına bir nebze olsun cevap verebildiğimiz için mutluyuz. Yardım toplantılarımız ve ihtiyaç sahibi ailelere desteklerimiz devam edecek” dedi.

BekirBayrak
26.04.2007, 17:42
Gercekten cok guzel bi yardımlasma örnegi sergiliyor sayın valimizin eşi
kendisini en içten dileklerimle kutluyorum