PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAZIRLIKLAR TRABZON'A

Sivaslilar.Net
02.05.2007, 02:27
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

İki haftadır aldığı mağlubiyetlerle düşüşe geçen Sivasspor Cuma günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçından üç puan alarak bu kötü gidişata dur demeyi hedefliyor. Sivasspor Cuma günü Avni Aker stadında oynanacak olan Trabzonspor maçından üç puan alarak Trabzonspor’un üstünlüğüne son vermeye kararlı. Sivasspor Kulüp tesislerinde Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun nezaretinde Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren takımda morallerin iyi olduğu öğrenildi. Günlük çift kale idmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da Hakkı Hocaoğlu’nun dışında sakat futbolcu bulunmuyor. Antrenmanlardan sonra bir açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor’un güçlü bir takım olduğunu ve kendilerinin de çıkışlarını sürdürmek için sahaya üç puan parolası ile çıkacaklarını söyledi. Yiğido, Sivas’da Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Perşembe günü Trabzon’a hareket etmesi bekleniyor.

_DuMaN_58
02.05.2007, 05:53
Eğer Biraz Gayret Edersek Alırız Bu Maçı.

babasivasli
02.05.2007, 16:18
insallah alacaz bu maci bu macin yildizi gene balili olacak galiba

_DuMaN_58
02.05.2007, 16:53
insallah alacaz bu maci bu macin yildizi gene balili olacak galiba

Evet Bencede. Benim Trabzonlu Arkadaslarım Aynen Şöyle Diyorlar: " Bizi en çok korkutan oyuncu Balili"

izmirliyigido
02.05.2007, 16:58
Arkadaşlar Sarı Kart cezalısı oyuncumuz var mı bu maçta, bilen var mı?

35gürün58
02.05.2007, 18:09
Arkadaşlar Sarı Kart cezalısı oyuncumuz var mı bu maçta, bilen var mı?

Balili 4.sarı kartı gördüğü için Trabzon maçında yok. İlerde muhtemelen Mehmet Yıldız ve İvan oynayacak ancak Sn. Bülent Uygun'un transferlerdeki başarısızlığını bildiğim için şu ana kadar Ne İvan dan ne Colosimo dan istenilen grafiği yakalayamadık geriye ne kalıyor '' haydi memmet cepheye''
ne diyelim umudum olmamakla birlikte inşallah kazanırız.
Sahi Hilmi mıhçı ile birlikte alınan diğer transferler ne oldu ,dostlar alışverişte görsün diyemi mi transfer edildiler. Son 3 yıldır fuzuli transferlerle Sivassporun parası çarçur edildi.

Kardeşim laf olsun diye 10 transfer yapacağına adam gibi 4 transfer yap takıma faydası olsun.......

_DuMaN_58
02.05.2007, 18:14
Balili Yok Mu :(( İşte Buna Çok Üzüldüm :((