PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas`i marka yapip uluslararasi alana tasimak

metinakannac
03.05.2007, 15:05
Ben son olarak bu önerimi ekim 2005`te yapmistim. Ya siteden atildim ya da site yenilendigi icin olacak bir daha giremedim.
Konu su , özetle yazmak istiyorum : Balikli cermik ve kangal köpekleri... Avrupa`lilar, eyaletler, ülkeler en meshur olduklari alanlari ve seylerini öne cikarirlar. Hatta amblem olarak flamalarinda tasirlar. Ben de Sivas`in Kangal Köpegini ön plana cikarip kendine sembol etmesini, bunu marka degerine dönüstürmesini istiyor, öneriyorum. Hatta Sivasspor amblemine kangal köpegini de ekleyebilir. Kangal ve üzerinde 3 yildiz.

Buna paralel olarak balikli cermigin tanitimini yapmak . Yani Kangal köpegini yurt disina göndermek, yurtdisindan Kangal`a dolayisiyla Sivas`a turist cekmek. Saglik turizmi. Bu gelismelerden sicak ve soguk cermikler de nasibini alacaktir. Detaylar , isin sosyal, ekonomik boyutlarini analizlerini yapmak istemiyorum. Yaziyi, öneriyi kisa tutmak istedim. Tartismaya aciyorum. Görüs belirtirseniz sevinirim.

Hepinize selamlar

Metin Akannac / Almanya

sonbahar5803
04.05.2007, 16:47
Çok iyi yaparsın kardeşim. Sivas'ı yeterince tanımıyorlar. Dışarıdan çok farklı biliyorlar. Tanıtmak lazım. Yoksa Yunanlılar baklavadan sonra Kangal Köpeğimize de sahip çıkacak.

ademgülnar
17.05.2007, 15:09
Evet gerçekten güzel bir düşünce. Hem memlektimizin kalkınmasına faydası olur hemde memleketimizle birlikte ülkemizinde tanıtımı açısından iyi olur.

€LBeyli58
17.05.2007, 17:52
€yvallah güzel bi proje
...............