PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YouTube'deki Videoları bilgisayara indirme...

Serd@r
05.05.2007, 05:28
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Kısa süre öncesine kadar bu videoları bilgisayara kaydetmek pekkolay değildi. Ama şimdi Keepvid internet sitesi sayesinde ensevdiğiniz video görüntülerini bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.İki yıldır internetteki video siteleri son derece popüler. Televizyondizilerinden en komik kareler, amatörlerin kısa film denemeleri,futbol takımlarının golleri, müzik klipleri YouTube, Google video,Metacafe gibi sitelerde popülaritesine bağlı olarak kimi zaman onbinlerce kez izleniyor. İnternet kullanıcıları ilginç ve komikbuldukları videoları birbirlerine de gönderiyor.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresine gidip ekranın üst kısmındaki boşluğaistediğiniz videonun adresini girerseniz üç farklı dosya seçeneğindebiriyle indirme işlemi yapılıyor: Yüksek kalite Avi formatı, FlashVideo veya iPod'un desteklediği mp4. Bilgisayarınıza indirdiğinizvideoları izlemek için Flash Video Player (FLV) isimli bir programı dakurmanız gerekiyor.(nethaber)
BİR DİĞER METOD
Şimdi youtuebe ve google videolarınızı çok basit bir şekilde
BURADAN ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ml)indirip biligisayarınıza kayıt edip izleme imkanı bulacaksınız.... İster google video ister youtube olsun URL yazan kısıma adresi yazıyorsunuz ve Download butonuna basıyorsunuz. Size ayrıca soruyor Avi olarak mı kaydedeyim yoksa MPG olarak mı? Sizde kafanıza göre kaydedip arşivleyebiliyorsunuz
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])...

garibo58
12.05.2007, 10:23
SERD@r abi çok teşekkür ederim .ABİ ben diğer metodu indirdikten sonra hata veriyor.Dosya çalışmıyor.Herhalde ben beceremedim.Bir yardımcı olursan sevinirim.

Serd@r
13.05.2007, 00:20
İndirdikten sonra programı kuracaksın,daha sonra sağ alt köşede iconunu göreceksin,youtube den indirmek istediğin videonun linkini gösterilen yere yazıp DOWNLOAD edeceksin,bende problemsiz çalışıyor.
Birinci metodda ise direk yukardaki resimde " URL [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] DOWNLOAD ı tıkla onu dene o daha basit.

oy_madımak
17.08.2007, 16:44
ikinci metodu deneyeceğim bakalım olacak mı
Çok teşekkürler

oy_madımak
17.08.2007, 16:57
ben seyredemedim :rolleyes: Flash Video Player programı gerekiyor heralde :confused: neyse yine tşkler

_DuMaN_58
18.08.2007, 07:58
İndirdikten sonra programı kuracaksın,daha sonra sağ alt köşede iconunu göreceksin,youtube den indirmek istediğin videonun linkini gösterilen yere yazıp DOWNLOAD edeceksin,bende problemsiz çalışıyor.
Birinci metodda ise direk yukardaki resimde " URL [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] DOWNLOAD ı tıkla onu dene o daha basit.

Linki yanlış yazmışsın. Düzeltirsen daha ii olur.

bulutum
22.08.2007, 17:34
BOŞ YERE ZAMAN HARCAMAYIN ARKADAŞLAR SİZLERE BİR TÜYO VEREYİM
NETTE ZİYARET ETTİĞİNİZ BÜTÜN SAYFALAR\Temporary Internet Files ADRESİNDE DEPOLANIR BİR KLİBİ BEĞENDİN SONUNA KADAR İZLE ÖNCE SONRA\Temporary Internet Files GİT ORDA FLAH VEYA MEDİA PLAYER ŞEKLİNDE GÖZÜKÜR ORDAN KOPYALA MAŞA ÜSTÜNDE BAZILARI ÇALIŞMIYO:) BELGELERİME YAPIŞTIR VE ÇALIŞTIR:) SORUNSUZ DÖRT DÖRTLÜK ÇALIŞIYO PROĞRAM İLE ZAMA KAYBETMEYELİM ZAMANIMIZ DEĞERLİDİR EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRELİMSAYGILARIM LA

_DuMaN_58
23.08.2007, 08:02
Çok Güzel Anlattın valla :)) Bravoo

Serd@r
23.08.2007, 09:26
NETTE ZİYARET ETTİĞİNİZ BÜTÜN SAYFALAR\Temporary Internet Files ADRESİNDE DEPOLANIR BİR KLİBİ BEĞENDİN SONUNA KADAR İZLE ÖNCE SONRA\Temporary Internet Files GİT ORDA FLAH VEYA MEDİA PLAYER ŞEKLİNDE GÖZÜKÜR ORDAN KOPYALA MAŞA ÜSTÜNDE BAZILARI ÇALIŞMIYO:) BELGELERİME YAPIŞTIR VE ÇALIŞTIR:) SORUNSUZ DÖRT DÖRTLÜK ÇALIŞIYO PROĞRAM İLE ZAMA KAYBETMEYELİM ZAMANIMIZ DEĞERLİDİR EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRELİMSAYGILARIM LA

Söylediklerin doğru ama daha RAPİDSHAREden indirme yapmayı başaramayan,forumlara resim ekleyemeyen birine bu söylediklerin hayal olur,önce Bilgisayarım,Yerel disk (C),Documents and Settings,sonra kullanıcının adına kayıtlı klasör(genellikle Adminastordür),burdan eğer açılan panelde Local Settings görünmüyorsa Araçlar+Klasör seçenekleri+Gizli klasörleri göster seçeneği işaretlenecek,Temporary Internet Files buraya girecek,ordan sonra aradığını bulacak,onu masa üstüne indirecek,FLV ise FLV playerı kuracak,bu senin için basit olabilir ancak yeni hatta,normal kullanıcı için çok zor!

Serd@r
23.08.2007, 09:28
Linki yanlış yazmışsın. Düzeltirsen daha ii olur.

Linki açtığım konu içerisinde yazdığım için tekrar yazmadım açılan konu içerisinde mevcut!

_DuMaN_58
23.08.2007, 14:04
Peki

...........................

bulutum
23.08.2007, 23:27
proğram kullan maktan daha kolay bana göre en basiti bu birde söyle düşünelim 12 gb harddiskli kullanıcı larda var ve ram ları 256 olan pcleri eski kullanıcılar sizlere tavsiyem yukarda yazdıklarımı okumanız pc nizi ve kafanızı yormadan halledin işinizi nerodan wideovork6 danda istediğiniz formata çevirin saygılarımla EMEĞE SAYGI ALALH C.C. YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

bulutum
05.12.2007, 02:41
Söylediklerin doğru ama daha RAPİDSHAREden indirme yapmayı başaramayan,forumlara resim ekleyemeyen birine bu söylediklerin hayal olur,önce Bilgisayarım,Yerel disk (C),Documents and Settings,sonra kullanıcının adına kayıtlı klasör(genellikle Adminastordür),burdan eğer açılan panelde Local Settings görünmüyorsa Araçlar+Klasör seçenekleri+Gizli klasörleri göster seçeneği işaretlenecek,Temporary Internet Files buraya girecek,ordan sonra aradığını bulacak,onu masa üstüne indirecek,FLV ise FLV playerı kuracak,bu senin için basit olabilir ancak yeni hatta,normal kullanıcı için çok zor!

herkes için kolay yeterki yazıyı takip edip uygulasın

sivaslifani
18.12.2007, 23:30

youtube videoları açılmıyor ki ordan :rolleyes:

Sivasli_Kiz_87
21.12.2007, 21:28
paylasim icin tesekkürler...
ben [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] den hep indiriyordum senin ekledigin adresdende denerim bi dahakisine