PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

Sayfa : 1 [2] 3

abdussvs
13.04.2008, 14:02
Herkes herkes herkes bu sayfaya gelen herkese binlerce selamlar.
Bir süredir sayfalarımızda olamayan, yazı yazamayan, işleri yada özel durumları nedeniyle vakit ayıramayan ve ilk fırsatta yine aramızda gördüğümüz özelikle dark yamtar58 ve kınaşoğlu hemşerilerim sizlerde hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

.

dark_yamtar58
13.04.2008, 17:07
Herkes herkes herkes bu sayfaya gelen herkese binlerce selamlar.
Bir süredir sayfalarımızda olamayan, yazı yazamayan, işleri yada özel durumları nedeniyle vakit ayıramayan ve ilk fırsatta yine aramızda gördüğümüz özelikle dark yamtar58 ve kınaşoğlu hemşerilerim sizlerde hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

.

ben ...dark_yamtar58... bundan sonra gönüldaşlarıma bu isimle yazacağım.Yazmak tabiki önemlide ne isimle yazdığımızın inanın hiçbir önemi yok.Önemli olan niyet önemli olan sevgi ve saygı Ben sizleri seviyorum sizlere kendimi daha yakın hissediyorum beni tanıyorsunuz İsimin bir önemi var mı.Ama sizler tabiki bizi kendi adımızla görmek istiyorsunuz o da sizin güzelliğiniz iyiliğiniz.Sizlerden allah razı olsun.

üsküdarli
14.04.2008, 16:22
Sivasta ikamet ettiğimiz yıllarda 5-6 defa gitme fırsatı bulduğum Kurtlapaya ve kurtlapalılara selamlar olsun. Sevecen ve misafirperver insanlarını hiç unutamam, birde o sacda yapılan sarmal şekilli kömbelerini. O güzellikler dolu köye selamlar tekrar tekrar.

dark_yamtar58
14.04.2008, 16:58
Sivasta ikamet ettiğimiz yıllarda 5-6 defa gitme fırsatı bulduğum Kurtlapaya ve kurtlapalılara selamlar olsun. Sevecen ve misafirperver insanlarını hiç unutamam, birde o sacda yapılan sarmal şekilli kömbelerini. O güzellikler dolu köye selamlar tekrar tekrar.

Üsküdarlı kardeşim Kurtlapalılar Muhabbet formuna ziyarette bulunup mesaj bıraktığın için teşekkür ederim.Umarım bu ilk ve son ziyaretiniz olmaz.Sohbetlerimize katılman dileği ile.

abdussvs
14.04.2008, 17:00
Üsküdarlı kardeşim Kurtlapalılar Muhabbet formuna ziyarette bulunup mesaj bıraktığın için teşekkür ederim.Umarım bu ilk ve son ziyaretiniz olmaz.Sohbetlerimize katılman dileği ile.

Abi selamlar yine hızlı ve son sürat ev sahipliğin devam ediyor. Sana teşekkür etmemek ne mümkün. Çok sağolasın...

abdussvs
14.04.2008, 17:02
Nerde ise klişe bir laf oldu ama yine tekrar edeceğim.
Sivaslilar.net'e, Kurtlapa sayfasına giriş yapan yorum yazsın yada yazmasın herkese teşekkürler, selamlar...

abdussvs
14.04.2008, 17:06

Hoşgeldin aramıza arkadaşım. Bizim köyümüzü dilemen, sende güzel anılar bıraktığını öğrenmek bizi sevindirdi. Ne mutluki Allah'a şükür Sivaslıyız...

tayfun5834
14.04.2008, 21:41
İyi geceler tüm hemşerilerimize. Yeni gelen arkadaşlar sizlerde Kurtlapa sayfasını yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.

WåñTêd_øØ7
14.04.2008, 21:50
tum kurtlapalılara burdan slm lar ....... :)

abdussvs
14.04.2008, 22:01
İyi geceler tüm hemşerilerimize. Yeni gelen arkadaşlar sizlerde Kurtlapa sayfasını yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.

Tayfun senin kulaklarını çekeceğim nerdesin sen bir gelip peşinden çabucak kayboluyorsun. Sana çok kızmaya başladım haberin ola...

dark_yamtar58
14.04.2008, 23:48
Abi selamlar yine hızlı ve son sürat ev sahipliğin devam ediyor. Sana teşekkür etmemek ne mümkün. Çok sağolasın...

Estafurullah kardeşim ev sahibi sensin ben senin hoş görüne sığınarak sitenizde ev sahibi gibi hareket ediyorum.Senin bazan uzun süre işin çıktığını bildiğimden müsafir arkadaşa sıcağı sıcağına cevap verme zorunluluğu hissettim.Kusuruma bakma birdaha olmaz.Saygılar.

tayfun5834
16.04.2008, 12:57
Günaydınlar bu sayfaya gelen herkese. Kurtlapa sayfasını ayakta tutan Abdussvs ve Dark-Yamtar58'e teşekkür ediyorum. işlerimizin yoğunluğundan fazla giriş yapamıyorum ama kurtlapa sayfasını ayakta tutan abilerimin olması beni rahatlatıyor. herkeslere çok teşekkür olsun

abdussvs
16.04.2008, 13:21
Kurtlapa sayfasına gelerek yazı ve muhabbete katılarak Sivaslilar.net sitesinde ençok cevaplanan konular arasında 14. sıraya yükselmesine aracılık eden bütün hemşerilerimize teşekkür ederim. Hepiniz sağolun varolun.
Ha Adıslı hemşerilerimin sayfasının ençok cevaplanan ve en çok görüntülenen konu olması da ayrıca övünç kaynağı. Asıl temennim ise Sivaslilar.net'in bir numara olmasıdır...

üsküdarli
17.04.2008, 18:32
Ya Abdussvs birtek sen varsın senden başka hiç kurtlapalı yokmu bu sayfaya gelip yazı yazacak muhabbete katılacak. Bütün kurtlapanın bu forumdaki yükü sende helal sana.

üsküdarli
17.04.2008, 18:37
buradan bütünkurtlapalılara bende sesleneyim .Heyy Kurtlapalılar nerdesiniz ne alemdesiniz kendi sayfanızda eser yok, demekki sizinde kahve köşelerinde vakit öldüren, ömür çürüten bir nesliniz varmış. Kendinize yazık etmişsiniz bari gelecek nesiller için bırakın bu işleri

abdussvs
19.04.2008, 12:48
Bu güzel haftasonunda bütün hemşerilerime selamlar, saygılar sunuyorum. Hala Kurtlapalı olupta bu sayfaya gelen kimseler yok, ne yapalım herkes kahvelerde sigara dumanı ve kahve uğultusu ile dans etmeye bayılıyor.

Allah'u Teala hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu bağışlasın...

tayfun5834
19.04.2008, 16:16
bütün hemşerilerime bende selam ve saygılar sunarım. abdussvs abime teşekkür ederim kurtlapa sayfasının devamı için çaba harcamaya devam ediyor sağolsun varolsun.

abdussvs
19.04.2008, 23:31
sağol Tayfun5834 güzel söylemişsin ama sende pek katılım, hamle yok tek başıma idare edeceğim fırsat oldukça...

abdussvs
19.04.2008, 23:33
Bütün hemşerilerime buradan Sivaslilar.net aracılığı ile iyi geceler güzel yarınlar temenni ediyorum. Herkes sağolsun varolsun...

abdussvs
19.04.2008, 23:38
Birazda ben siyaset yapayım bari. Hemşerilerime sormak istiyorum (Hoş hiç Kurtlapalı yok ama) bu zamana kadar Kurtlapa'da belediye başkanlığı yapan büyüklerimden acaba kim daha iyi yönetim sergiledi. Bu sorum sayfaya girip bu yazıyı okuyan herkese bilgisi olan, Kurtlapa'yı bilen hemşerilerime...

abdussvs
19.04.2008, 23:49
Birazda ben siyaset yapayım bari. Hemşerilerime sormak istiyorum (Hoş hiç Kurtlapalı yok ama) bu zamana kadar Kurtlapa'da belediye başkanlığı yapan büyüklerimden acaba kim daha iyi yönetim sergiledi. Bu sorum sayfaya girip bu yazıyı okuyan herkese bilgisi olan, Kurtlapa'yı bilen hemşerilerime...

Soru benden geldi ilk cevabı da kendi çapımda ben cevaplayım.
En iyi yönetim Yozgat yakınlarında meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Osman DEMİRTAŞ'TI.

Rahmetli Başkanıma Allah'u Teala Gani Gani Rahmet eylesin, mekanı Cennet, Peygamberimiz Efendimiz komşusu olsun. Bu soruyla Rahmetli Başkanımızı yad etmiş olalım...

.............................. .............................. .............................. ..............

dark_yamtar58
20.04.2008, 00:22
Bütün Kurtlapalı hemşerilerime hayırlı gecele diliyorum.Bu sitede emeği olan ve site için titizlikle mücadele veren Abdussvs arkadaşımada bu gayeretinden dolayı teşekkür ediyorum.(Kardeşim bu sebepsiz soğukluğuda anlamış değilim.) Hayırlı geceler.

ersoy_34
20.04.2008, 01:05
güzel bir köy kurtlapa beş onsefer gitmiştim

abdussvs
20.04.2008, 05:29
güzel bir köy kurtlapa beş onsefer gitmiştim

Hoşgeldin sefalar getirdin hemşerim sağolasın...

abdussvs
20.04.2008, 05:31
Herkese tüm hemşerilerime günaydın. Gününüz hayırlı ve aydınlık dolu olsun...

abdussvs
20.04.2008, 19:02
Gece görevden geldikten sonra ancak uyanabildik. İstanbulda hava çok güzel, tabi memleketten uzak olmanın burukluğu olsada Allah'u Teala herkese sağlık sıhhat versin, gerisi zaten teferruat.
Burdan bütün hemşerilerime selam ve saygılar sunar, ailesi ve sevenleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu yaşamlar, yarınlar dilerim...

abdussvs
20.04.2008, 19:05
Deli bilal abimizde sitemize dönüş yapmış, kendisine selamlar. Hoş geldiniz Deli Bilal Abi...

abdussvs
20.04.2008, 19:36
SEN OLACAKSIN

Haftalar ay olup aylar geçsede
Özlemle andığım sen olacaksın,
Terk edip gitsende birgün gizlice
Üzülüp ağladığım sen olacaksın...

Unutmak kolay değil inanki seni
Seninle yaşasam güzel günleri
Sensizlik ölüme götürse beni
Sarılıp bırakmadığım sen olacaksın...

Sevdim ölesiye sana vurgunum
Sevgini kalbimden sökemiyorum
Çok acı çektirdin sana dargınım
Ölsemde sevdiğim sen olacaksın...

kurtlapalı meçhul şairden

dark_yamtar58
20.04.2008, 19:39
SEN OLACAKSIN

Haftalar ay olup aylar geçsede
Özlemle andığım sen olacaksın,
Terk edip gitsende birgün gizlice
Üzülüp ağladığım sen olacaksın...

Unutmak kolay değil inanki seni
Seninle yaşasam güzel günleri
Sensizlik ölüme götürse beni
Sarılıp bırakmadığım sen olacaksın...

Sevdim ölesiye sana vurgunum
Sevgini kalbimden sökemiyorum
Çok acı çektirdin sana dargınım
Ölsemde sevdiğim sen olacaksın...

kurtlapalı meçhul şairden

Kardeşim bu hemşerimizin eserlerini kim muhafaza ediyor kitabı varmı acaba.?

abdussvs
20.04.2008, 20:05
Kardeşim bu hemşerimizin eserlerini kim muhafaza ediyor kitabı varmı acaba.?

Abi hiç bilgim yok öyle satışa çıkan kitapçılara dağıtılan bir kitap olduğunu sanmıyorum. benim ufak bilader matbaacı onun aracılığı ile bana ulaşan bir kitap. ilgin içinde sağol ayrıca...

settar58
20.04.2008, 21:13
Kurtlapalı hemşehrilerime selamlar.

dark_yamtar58
20.04.2008, 22:37

Abdussvs bak nihayet Settarda geldi hani gelmez diyordun.Ben diyorum yeğenim dost siteleri sık sık ziyaret edecek.;););)

dark_yamtar58
21.04.2008, 11:41
Bütün Kurtlapalı arkadaşlarıma selamlar sevgiler...................... ........................

abdussvs
21.04.2008, 18:40

Devrem, Kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin...

abdussvs
21.04.2008, 18:45
Abdussvs bak nihayet Settarda geldi hani gelmez diyordun.Ben diyorum yeğenim dost siteleri sık sık ziyaret edecek.;););)

İkinizde başımla beraber mutlu ettiniz beni. Malum bu sayfalarda Kurtlapalı kıtlığı var. Sizde yanlız bırakmayın bari. Bizde biliyoruz ve mutabığız ki bu sayfalar ve Sivaslilar.net sadece araç, maksat uzakların yakın olması, dostlar arkadaşlar arasındaki muhabbetin devam etmesi...

abdussvs
21.04.2008, 18:48
İstanbuldan bütün hemşerilerime, bu sayfaları ziyaret eden herkese selamlar saygılar sunarım...

üsküdarli
21.04.2008, 19:39
="Red"]Haziranda Sivastayım bekle kurtlapa sanada uğrayacağım. Bilmeyene söyleyim çok güzel yoğurdu vardır. yolunuz düşerse kaçırmayın [/I][/B]

tayfun5834
22.04.2008, 21:17
Buradan bütün hemşerilerime iyi akşamlar, saygılar

tayfun5834
22.04.2008, 21:20
Kurtlapa sayfasına gelen yazı yazan okuyan bütün hemşerilerimiz çok sağolsun. özellikle abdussvs abime teşekkürler ediyorum. onun çabası ile kurtlapa sayfası ayakta. çok sağol abi

tayfun5834
22.04.2008, 21:23
ençok cevaplanan konular arasında artık kurtlapa adınıda görür olduık. buda benim için sevindirici oldu. tüm yazı yazanlara teşekkürler.

tayfun5834
22.04.2008, 21:25
ençok cevaplanan konular arasında artık kurtlapa adınıda görür olduık. buda benim için sevindirici oldu. tüm yazı yazanlara teşekkürler.

üsküdarli
22.04.2008, 22:58
tüm kurtlapalılara iyi geceler, bundan sonra bende fırsat buldukça bu sayfadayım

abdussvs
22.04.2008, 23:04

Tayfun hoşgeldin ama eli boş geliyorsun. Yeğenimiz dedik sen ortalarda yoksun, bir gelip 2-3 gün yoksun. Biraz daha fazla siteye giriş bekliyorum yoksa kulaklarını çekeceğim artık...

abdussvs
22.04.2008, 23:05
tüm kurtlapalılara iyi geceler, bundan sonra bende fırsat buldukça bu sayfadayım

Hoş geldin arkadaşım her zaman başımızla beraber...

abdussvs
22.04.2008, 23:07
Kurtlapa sayfasına gelen yazı yazan okuyan bütün hemşerilerimiz çok sağolsun. özellikle abdussvs abime teşekkürler ediyorum. onun çabası ile kurtlapa sayfası ayakta. çok sağol abi

Kuru kuru sağol yok Annenin köyü ise orası sende çabalayacaksın Tayfun Kardeşim...

abdussvs
22.04.2008, 23:10
Ayrılmadan tüm hemşerilerime iyi geceler diliyorum. Yarınlar yeni doğan güneşle beraber Bütün Müslüman ve Türk Alemine hayırlar getirsin...

dark_yamtar58
23.04.2008, 01:11
Hoş geldin arkadaşım her zaman başımızla beraber...

Ya her gelene hoş geldin diyoruz ama bir giren bir daha muhabbete katılmıyor.?Acaba diyorum hata bizdemi.

abdussvs
23.04.2008, 18:25
Ya her gelene hoş geldin diyoruz ama bir giren bir daha muhabbete katılmıyor.?Acaba diyorum hata bizdemi.

Olabilir Abi bir kusur işlemiş paranoyası oluşmaya başlıyor, sen büyük olarak bir yol göstersen bize...

abdussvs
23.04.2008, 18:44
Ulan Hayat!...

Sımsıkı sarıldım bacaklarından

Boşuna silkeleme düşmem yakandan

Sana inat

Deli dolu

Umursamadan kederlerini

Ezdirmeden yüreğimi

Doyasıya yaşayacağım seni...

S. Atar

tayfun5834
23.04.2008, 19:03
Herkese 23 nisan çocuk bayramında mutlu ve sağlıklı günler dilerim

tayfun5834
23.04.2008, 19:06
Ulan Hayat!...

Sımsıkı sarıldım bacaklarından

Boşuna silkeleme düşmem yakandan

Sana inat

Deli dolu

Umursamadan kederlerini

Ezdirmeden yüreğimi

Doyasıya yaşayacağım seni...

S. Atar

Abi bu güzel şiirleri Kurtlapa sayfalarına taşıdığın için çok sağol. Şu meçhul kurtlapalı şairide açıklamadın hala haberin olsun. Merakla bekliyorum

dark_yamtar58
24.04.2008, 10:36

Tayfun kardeşim Kurtlapanın en çok cevaplananlar sayfasına girdiğin den dolayı sevinmişsin.Seni anlıyorum ama Kurtlapanın yeri burası değil daha iyi yerler olmalıydı diye düşünüyorum.Bizle için Adıs,Kurtlapa,Yakupoğlan,Yıldı z inan ki hiç fark etmiyor.Ama bir Abdussvs ile de işte burayakadar.Sizler ne kendi sitenizde ne başka dost sitelerde pıroğramlı bir yazı yazma konumunda olsaydınız bizlerin muhabbeti de genişleyecek ti.İnanın karşısında konulara yanıt veren biri olun ca inan ki bir kişi yarım saat te 8 sayfa yapabiliyor ama karşında kimse olmayınca bocalıyorsun yaptığın iş sana da basit geliyor.Siz Abdussvs kardeşimi tek başına bıraktınız bir kişiylede bu iş burayakadar.

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:35
Gercek iyimser,problemlerin farkındadır ama cözümleri de olabilir,zorlukları görür ama üstesinden gelinecegine de inanır,olumsuzlukları yakalar ama olumlulukları da vurgular,en kötüye acıktır ama en iyiyi de bekler,sikayet etmek icin nedeni vardır ama gülümsemeyi secer

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:35
Yıllar önce bir ayakkabı sirketinin sahibi pazar arastırması yapmak üzere Afrika'ya aralıklı olarak iki pazarlamacı gönderdi..

Birinci pazarlamacı arastırmasını tamamladıktan sonra patronunu arayıp syle dedi : " Burada bizim icin hicbir fırsat yok,cünkü his kimse ayakkabı giymiyor."

Birkac ay sonra giden ikinci pazarlamacı ise patronunu arayıp heyecanla "Afrika'da inanılmaz fırsatlar var.Burada hic kimsenin ayakkabısı yok "dedi

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:36
Dünyanın size iyi davranmadıgını düsünüyor musunuz?Dünyaya karsı tutumunuz mükemmelse mükemmel sonuclar alacaksınız..Dünyayla ilgili söyle böyle hissediyorsanız bu dünyadan alacagınız karsılık ortalama olacaktır..Dünyayla ilgili olumsuz duygular beslerseniz yasamdan yalnız olumsuz yanıtlar aldıgınızı hissedeceksiniz..

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:36
İnsanoğlunun icinde uyuyan gücler vardır..Kendisi bile sasırır..Cünkü bu güclere sahip oldugu aklından bile geçmez.Bu güçleri uyandırıp eyleme geçirebilse , o ksinin hayatında büyük bir devrim olur.

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:37
Bircok kside basarma hırsı vardır ; hatta isleriyle ilgili özel bir yetenege bile sahip olabilirler..Ama yinede ilerleyemezler..Neden? Belki de, ise egemen olabildikleri için kendilerine egemen olmalarına gerek olmadıgını düsünüyorlar..

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:37
Dogru olanı yapmak vicdanınızı tatmin eder ve bu da kendine güveni gelistirir.Yanlıs olarak bilinen bir seyi yaptıgımızda iki olumsuz sey meydanda gelir:Birincisi , kendimizi suclu hissederiz ve sucluluk kendimize olan güvenini yiyip bitirir.İkincisi , er yada gec diger insanlar bunu ögrenir ve bize olan güvenlerini yitirirler.

Sırf amacınıza ulasmak icin vicdanınıza ters bir sey yapacaksanız denemeyin bile..O an ulasırsınız belki ama uzun vadede kaybedersiniz..

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:39
Vaktiyle bulunduğu küçük yerde geçim sıkıntısı çeken dürüst ve temiz yaratılışlı genç bir adam, bir gün memleketine çok uzakta bulunan bir şehir merkezine giderek iş bulup çalışmaya, kendine yeni bir hayat düzeni kurmaya karar verdi Bu niyetle vakit kaybetmeden hazırlanıp yola koyuldu Genç adam bu yolculuğu sırasında yorum ve açıklaması kendisi için imkânsız olan bir […]

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:39
Vaktiyle bir padişah, ellerindeki esirlerden birini, diğer esirleri kıştırtıyor, isyana teşvik ediyor, diye cezalandırmak istedi Bu tür suçların cezası da idamdı Esir bunu bildiği için, “Ölümden öte yol yoktur” felsefesiyle, kendi dilinde padişaha sövüp saydı, iyice içini döktü
Padişah esirin dilinden anlayan bir vezire, “Neler söylüyor bu adam?” diye sordu Vezir, temiz yaratılışlı, iyilik yanlısı

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:40
Halife Harun Reşid döneminin ermişlerinden Behlül Dana bir gün düzgünce kesilmiş tahta parçalarından eve benzer birşey yapıyordu Bunu Harun Reşidin hanımı Zübeyde görüp ne yaptığını sordu Behlül:
- Cennet köşkü yapıyorum efendim, diye cevap verdi
Dindar bir kadın olan Zübeyde köşke müşteri çıktı

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:40
Gazneli Sultan Mahmud, bir av merasiminden dönerken bir köyde, Ayas adında bir delikanlı ile tanışmıştı Ayas’ın söz ve davranışlarındaki farklılık, bunlardan yansıyan zeka parıltıları karşısında Sultan Mahmud, bu delikanlıda bir cevher olduğunu sezmiş ve onu kendi rızası, ana-babasının izniyle Gazne’deki sarayına götürmüştü
Ayas, sarayda sultanın emriyle yoğun bir eğitim ve öğretime tabi tutuldu Tahminlerin ötesinde

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:41
Vaktiyle bir vezir, padişah katında hatırının kırılmayacağına inanarak kendisinden şöyle bir ricada bulundu:
- Sultanım benim iki tane karım, her birinden de üçer çocuğum var Karılarımın hangisinin analık duygularının daha kuvvetli olduğunu merak ediyorum Malımı da buna göre vasiyet edeceğim Şunları bu konuda bir sınamanız mümkün mü?
Padişah, veziri sevdiği için gönlünü yapmak istedi Hanımlarından

dark_yamtar58
24.04.2008, 16:44
Abdussvs kardeşime ve bütün kurtlapalı hemşerilerime hayırlı günler ve bol kazançlar diliyorum.

dark_yamtar58
25.04.2008, 13:12
Kurtlapalı hemşerilerim Cümlenizin hayırlı cumaları olsun......................... ............

ersoy_34
26.04.2008, 00:23
dark abi ya hiç boşdurmuyorsun maşallah sana

dark_yamtar58
26.04.2008, 00:44
dark abi ya hiç boşdurmuyorsun maşallah sana

Sağol Ersoy kardeşim Ne yapacaksın Gurbette memleket hasreti.Yapacak başka ne kaldıki.

abdussvs
26.04.2008, 18:52
Bütün hemşerilerimize ve sayfalarımızı ziyaret eden herkese hayırlı günler, selamlar...

abdussvs
26.04.2008, 18:55
Birkaç günlük iş yoğunluğu ile giriş yapamadığım kurtlapa sayfasında yokluğumuzu aratmayıp sahipsiz olmadığını hatırlatan dark yamtar58'e ayrıca teşekkürler, saygılar sunarım...

dark_yamtar58
29.04.2008, 00:06
Sadece burada iş olsun diye birşeyler yazmanın bir yararı yok arkadaşlar sohbe açın sohbet edelim.

abdussvs
30.04.2008, 20:24
Bütün hemşerilerime selamlar, saygılar. Yine değişen olmamış ve hiçbir kurtlapalı hemşerim zahmet edip bu sayfalara gelmemiş bile. Teşekkürler bütün hemşerilerime ki beni şaşırtıp heyecanlandırmadılar...

abdussvs
30.04.2008, 20:26
Sağolsun dark yamtar58varda site yöneticileri tarafından kapatılmıyoruz, bunada şükür...

abdussvs
30.04.2008, 20:45
> > BU UNUTULUR MU ? (Ama maalesef unuttuk...)
> >
> > Birinci Dünya Savaşı'nda İngilizlere, 150 bin askerimiz esir
> >düştü. Bu askerlerden bir kısmı da Mısır'ın İskenderiye şehri yakınlarında
> >bulunan Seydibeşir Usare Kampı'na hapsedildi.
> >
> > Kampın tam adı, 'Seydibesir Kuveysna Osmanli Useray-i Harbiye
> >Kampı' idi. Bu kampta, 1918'de Filistin cephesinde esir düşen 16. Tumen'in
> >48. Alayı'na bağlı Osmanlı askerleri tutuluyordu.
> >
> > 12Haziran 1920'ye kadar iki yıl boyunca her türlü işkence,
> >eziyet, ağır hakaret ve aşağılamaya maruz kaldılar.
> >
> > Bu insanlık dışı muamelenin nedeni ise Ermeniler idi...
> >
> > Kamptaki, Türkçe bilen Ermeni tercümanların yalan yanlış
> >çevirileri ve kışkırtmaları nedeniyle, kampların İngiliz komutanları, azılı
> >Türk düşmanı kesilmişlerdi. Savaş bitmişti. Ancak, kamptaki ağır koşullar
> >nedeniyle ölenler dışındaki askerleri teslim etmek, İngilizler'in işine
> >gelmiyordu. Çünkü, olası yeni bir savaşta, bu askerlerin yeniden
> >karşılarına çıkabilecekleri, Ermeniler tarafından, İngilizlerin beyinlerine
> >işlenmişti.
> >
> > Çözüm toplu katliamdı... Askerlerimiz, mikrop kırma bahanesiyle,
> >süngü zoruyla dezenfekte havuzlarına sokuldu. Ancak suya normalin çok
> >üzerinde krizol maddesi katılmıştı. Mehmetçik, daha ayağını soktuğunda,
> >aşırı krizol maddesi nedeniyle haşlanıyordu. Ancak İngiliz askerleri dipçik
> >darbeleri ile askerlerimizin havuzdan çıkmalarına izin vermiyorlardı.
> >Mehmetçikler, bele kadar gelen suya başlarını sokmak istemedi. Ancak bu kez
> >İngilizler havaya ateş etmeye başladı. Askerlerimiz, ölmemek için çömelerek
> >başlarını suya soktular. Ancak başını sudan kaldıran artık göremiyordu.
> >Çünkü gözleri yanmıştı...
> >
> > Dışarı çıkanların halini gören sıradaki askerlerimizin
> >direnişleri de fayda etmedi ve 15 bin askerimiz kör oldu. Bu vahşet, 25
> >Mayis 1921 tarihinde TBMM'de görüşüldü. Milletvekilleri Faik ve Şeref
> >beyler bir önerge vererek, Mısır'da esirlerin krizol banyosuna sokularak 15
> >bin vatan evladının gözlerinin kör edildiğini, bunun faili olan İngiliz
> >tabip, garnizon komutanı ve askerlerinin cezalandırılması icin TBMM'nin
> >teşebbüse geçmesini istediler.
> >
> > Tabii ki yeni kurulan devletin bin türlü sorunu vardı. Bu hesap
> >sorma işi de unutuldu gitti.
> >
> > Ama onlar unutmuyorlar...
> >
> > Kendi ihanetlerini bile soykırım ambalajına sarıp, dünya
> >kamuoyuna sunuyorlar. En üzücü olanı da malum birilerinin, bu karalama
> >kampanyalarına çanak tutması...
> >

abdussvs
02.05.2008, 09:08
Bütün hemşerilerime, bu sayfayı ziyaret eden dostlarımıza Hayırlı Cumalar, Hayırlı işler diliyorum...

dark_yamtar58
02.05.2008, 09:55
Selamın aleyküm Olan olmayan bütün hemşerilerime Hayırlı Cumalar bol kazançlar...Hepinizide seviyorum .Selamlar

abdussvs
03.05.2008, 09:07
Tüm Kurtlapalı hemşerilerime diyemiyorum malum benden başka kimse yok bu sayfayı ziyaret eden herkese mutlu haftasonları dilerim...

üsküdarli
03.05.2008, 16:11
Bütün Kurtlapalılara selamlar sunarım

abdussvs
06.05.2008, 21:10
Herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür işlerin yoğunluğu nedeniyle giriş yapamamıştım. Zaten ben yokkende pek kimseler uğramamış, şaşırmadım doğrusu...

abdussvs
08.05.2008, 09:21
Herkese günaydınlar, selamlar...

abdussvs
09.05.2008, 05:28
Bütün hemşerilerime ve bu sayfayı ziyaret eden herkese hayırlı cumalar...

abdussvs
09.05.2008, 06:10
Ve İstanbula birkez daha güneş doğdu. Bu doğan güneş islam alemine aHayırlar getirsin...

dark_yamtar58
10.05.2008, 20:49
Ve İstanbula birkez daha güneş doğdu. Bu doğan güneş islam alemine aHayırlar getirsin...

Abdussvs kardeşi Doğan güneş senin yüreğin gibi olsun sen iyi bir arkadaşsın allah seninle olsun.Kardeşim sizin kale dediğiniz yeri çok merak etmeye başladım nasip olursa bu sene gidip bir göreceğim.Kurtlapada sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz başka gizzemli ve tarihi yerler var mı...Selamlar sevgiler.

dark_yamtar58
10.05.2008, 21:01
Büyük Hikâye

Bak...Zehirlidir kalemim,
Anlatamadıklarımı kusarım dizelerle düzene,
Nefretle bakarım,
Raylar bende yoktur bu taraklarda doğuştan çıkmıştır yoldan,
Kaybolmak zorunda olduğum bu düzenden çıkmaktır hedefim,
Nefretim bellidir, Atalarımın nefretidir…
Nefretim düşmana yenilgidir,
Seninde sıran gelecektir,
Yanlışlığa ayak uydur ömrün boyu uyu,
Bu yanlışlığa ayak at,
Neyle dolu sanki kime verdin nedenlerini, hedeflerini…
Hayat bir boşlukta engelli,
Bakamayana tel örgülü,
En iyi bir oyun bu dünya,
En iyi filmi izletti sana…
Durursun dur sen aslında hep aynı yerde duran tiksinti bir susun,
Dilimin ucundaki acı kralınıza kadar değer,
Şimdi,
Şanslı kılıyorum seni ilerleye bileceğin kadar ilerle şimdi,
İyilik olsun bu kötü hayatında sana,
Ne istedin yıllarca masumlardan herkes huzurla ölebilirdi…
Bu dizeler yaptıklarına kapak olsun,
Her vakit gördüğün fakat anlayamadığın o berbat fitne fücur hayatında ki tek gerçeği anlayamadın geç olunca anlarsın…
Bu dizilere gülüp geç.
Fakat gücüm bir lütufla arşa değer,
Bu sizin güruhunuzu ezip geçer,
Korkum yok,
Ölüm size ne mübarek bir acı nede büyük bir mutluluk verecektir,
Ölüm size bin kere öldükten sonra diriyken gelecektir…

Abdussvs KARDEŞİME

dark_yamtar58
13.05.2008, 21:26
Kurtlapalı Arkadaşım,kardeşim Site arkadaşım Abdussvs ye selamlar sevgiler...................... .............................. ....................

dark_yamtar58
15.05.2008, 11:56
Ya kurtlapalı arkadaşlar nerdesiniz"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

dark_yamtar58
15.05.2008, 11:57
YIKTIN CANIN SAĞOLSUN

Ne mümkün seni unutmak
Mümkün mü senden bıkmak
Dilin kemiği yok sözlerime aldırma
Ölümden beter senden ayrılmak
Ölüm bir kez ve bir saniye
Her saniyem ölüm kalınca senden uzak
Bazen seni düşününce
Öfkelenir kızarım
Sevdan alır beni götürür uzaklara

dark_yamtar58
15.05.2008, 11:59
ÖLÜMDE VAR!

Ölümde Var!
Bu dünyada elbet ölümde var
Nasıl doğduk ise ağlayarak
Geldiğimiz toprağa geri dönüp,
Yüce yaradana varmakta var.
......
Ey insanoğlu çok uzun değil bu dünya fani
Seni kurtaramaz hiç bir dünya malı
Ektiğini biçer gidersin bu yalancı mekandan
Şayet bırakabilirsen seni anacak eser

dark_yamtar58
15.05.2008, 12:00
ÖLÜMÜ YAŞIYORUM

Yaşamak bir an'a bağlıysa
O an'ın senin yanında olmasını isterdim
Yaşamak bir ömür demekse
Bütün ömrümü senin yanında geçirmek isterdim
Eğer yaşamak aynı zamanda ölümün habercisi ise
Sana hiç bir şey söylemeden giderdim
Ama biliyorum
Daha çok yaşamak fayda getirmiyor insana
Ömrünün sonuna kadar mutlu mu olacaksın?
Yada ömrünün sonuna kadar hiç ağalamayacak mısın?
Boş laf bunlar
Ben yaşamanın ölümün habercisi olduğunu biliyorum

dark_yamtar58
15.05.2008, 12:01
O YARE

Ben o yara gülmedimde gülmedi
Selam verdim selamımı almadı
Hiçbir doktor bu derdimi bilmedi
Bu derdin dermanı sendedır sende

Ne olur bu yıl geleydin yanıma
Belki şifa gelirdin benim yarama
Elin sürsek iyi olur yaralarıma
Bu derdin dermanı sendedir sende

Bir gün gelip oturmadın dizime
Arzumanım vardır o ela gözüne
Çifte benler sıralamış yüzüne
Bu derdin dermanı sendedir sende

deli bilal
15.05.2008, 13:04
Tüm Kurtlapalı hemşerilerime diyemiyorum malum benden başka kimse yok bu sayfayı ziyaret eden herkese mutlu haftasonları dilerim...

kardeşim kimse olmasa ben varım susurluktan sevgiler

deli bilal
15.05.2008, 13:06
Kurtlapalı Arkadaşım,kardeşim Site arkadaşım Abdussvs ye selamlar sevgiler...................... .............................. ....................

REİS seni seviyorum susurluktan sevğiler

dark_yamtar58
15.05.2008, 13:41

Benim vefakar arkadaşım Bilal Bizlerde site ailesi olarak seni seviyoruz.Selamlar saygılar herzaman kalbimaizdesin.

abdussvs
15.05.2008, 13:43
kardeşim kimse olmasa ben varım susurluktan sevgiler

Abi hoşgeldin tekrar. Bu arada özlettin kendini bilesin. Gelmişken Yıldız Dağınada çıkmışsındır öyle tahmin ediyorum. Allah hepinizden razı olsun...

abdussvs
15.05.2008, 13:45

Abi saygılar selamlar bizden olur, alakana teşekkür ederim. Yokluğumuzdada sayfa atıl durumda kalmamış sağolasın...

abdussvs
15.05.2008, 16:37
Bir lokma ekmeğin kavgasıdır , yaşamak
Bir lokma ekmeği paylaşmaktır, sofrada
Aile kurup çocuğa karışmaktır,belki
Topluma ait almaktır,mesai saatlerinde
Akşamları özlemle eve doğru koşmaktır.
Yarını düşünerek geçirilen bu günlerdir.
yaşanmamış yarınlar için olmaktan ibarettir.
İki kişinin bir canda bedende olmasıdır
geçmişe hasretin geleceğe tecrübesidir
Bir toplum için kazanılan savaştır,meydanda
Bir gönül aşkını,nefes nefese aramaktır
Bir aşık için sevdiceğidir, can veren yüreğidir
Yarınlar için hayal kurmaktır,ümit etmektir
Gece ile gündüzün birbirini izlemesi gibi bir ritimdir
Çiftçinin gözlerinde ki bir parlamadır yaşamak
Bir ankaralı için barajların dolmasıdır
Toprağa düşen ilk nisan yağmurudur,belki
Yıllar sonra bir geç kalmış bir tebessümdür.
Gül yüzünde bir gülümsemedir,bana ait olan
Geçmişteki anılarımızdır,hasret ve hüzün dolu
Bilinç altımda kalan son kırıntılarımdır,sakladığım
Gökkuşağı altında yağan yağmur damlalarının altında
Ellerimin arasındaki saçlarından damlaların toprağa düşmesidir
Yağmur altında dudağından gelen bir öpücüktür.
Hiç bir zaman olmayacak hayaller kurmaktır
Yarınlarda şu anın bugünlerde dünlerin eseridir

Yaşamak birilerinin ölümüdür,göz koyulmuş topraklarda
Bir damla için binlerce kan dökmektir, yaşamak işte budur
İnsanoğlu demişler bu zalim hayvana,bencildir unutma.
Kendini kelimeleri ile iyi anlatır,ince ayar verir nede olsa
Güçlü olan kazanır,kötü bile olsa katliam bile yapsa
yaptıklarına bahanesidir gelecek kaygısıdır,haklıdır
Toplumların içine nifak tohumları ekerken görülmez
Etkiler yeni yetmeleri ,gözleri boyar ,hayalleri çalar
70 milleti birbirine katar,benimde gözlerim dolar
İşte yaşamak bunlara kaygıyla seyirci kalmaktır
Yaşanmayacak yarınlar için boş düşler kurmaktır.

"Coreindie"

--

dark_yamtar58
15.05.2008, 20:02

Canım arkadaşım Beypınarlı Bilal herzaman yanımdasın sağol varol.

deli bilal
16.05.2008, 00:34
TÜM KURLAPALILA VE ABDUŞ KARDESİME SUSURLUKTAN SELAMLAR

abdussvs
21.05.2008, 14:58
BİR TÜRKİYE GERÇEĞİ VE ÇALIŞKAN İNSANLAR PORTRESİ KURTLAPADAN

Sivas merkeze bağlı Kurtlapa Beldesinde Tarım Kredi Kalkınma Kooperatifi'nden süt ineği alan yüz aile icralık oldu. Aldıkları süt ineklerinin parasını ödeyemeyen çiftçiler, icradan kurtulmanın yollarını arıyor.

2004 yılında Kurtlapalı çiftçiler, Tarım Kredi Kalkınma Kooperatifi'nden 2 bin 300 YTL değerinde ikişer süt ineği aldı. Alınan hayvanların parası ise çiftçiler tarafından Ziraat Bankası'na 2006 yılında ödenmeye başlandı. Yüzde 18 faizle beş yıl içerisinde ödenmesi gereken borcu hayvan sahipleri ineklerden verim alamadıkları gerekçesiyle iki sene üst üste ödemekte gecikti. Çiftçiler, aldıkları süt ineklerinin parasını ödeyemeyince her bir hayvan sahibinin borcu faiziyle 4 bin 600 YTL'den 9 bin 546 YTL'ye çıktı. Kurtlapa Tarımsal Kredi Kooperatifi Başkanı olarak süt ineği alan ve çiftçilere kefil olan Belediye Başkanı Ali Coşkun'da icradan nasibini alanlardan. Hayvan almadığı halde hayvan sahiplerine kefil olduğu için borçlu duruma düşen Belediye Başkanı Ali Coşkun 5 bin 900 YTL'yi nasıl ödeyeceğini bilmiyor. Başkan Coşkun, süt ineği alanlardan yüzde 80'ninin bu hayvanlardan verim alamadığına dikkat çekti. 2 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını söyleyen Ali Coşkun, kendisinin de kefil olduğu için üstüne kalan borçları ödeyemediğine dikkat çekti. Süt toplayan mandıraların sütün litresine 50 Ykr verdiklerini ifade eden Coşkun, "Bu paraya süt satan vatandaşın geliri çok düşük olur" dedi.

4 sene önce aldıkları ineklerin değerinin önemli oranda düştüğünü söyleyen Başkan Coşkun, ineklerini satan vatandaşın bile borcunu kapatamadığını vurguladı. Kalkınma kooperatifinin zarar etme kooperatifine dönüştüğünü söyleyen Coşkun, devlet büyüklerinden af beklediklerini de sözlerine ekledi. Kendi hayvanlarının borcunu ödediği halde komşusuna kefil olduğu için icralık olan Hasan Boztaş ise, ödemelerde kolaylık yapılmasını istedi. Orhan Altın'da borçların affedilmesi için ellerindeki inekleri geri vermeye razı olduklarını belirtti.

Kurtlapa halkı hayvancılıkta umduğunu bulamayınca belediye tarafından beldeye yapılan süt toplama merkezi de bir türlü faaliyete geçemedi. 2006 yılında yapılan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Süt Toplama Merkezi 105 bin YTL'ye mal edildi. Merkez yeterli derece de süt satışı yapılamadığı için, 2 yıldır atıl durumda bekliyor. Kapıları ve camları kırılan süt toplama merkezinin içinde bulunan milyarlık cihazlarda çürümeye başladı. Kurtlapa Belediye Başkanı Ali Coşkun, sütün kilogram fiyatının düşük olmasından dolayı vatandaşın elinde bulunan sütü, peynir yada yoğurt olarak değerlendirdiğini belirterek "Süt toplama merkezi iki yıldır üretim yapamıyor. Buna hem süt fiyatlarının düşük olması hem de vatandaşların ellerindeki süt ineklerinden yeterli verimi alamaması neden oluyor" şeklinde konuştu. (Cihan Haber Ajansı)

abdussvs
21.05.2008, 15:00
TÜM KURLAPALILA VE ABDUŞ KARDESİME SUSURLUKTAN SELAMLAR

Abi sağolasın hoşgeldin sefalar getirdin...

abdussvs
21.05.2008, 15:08
Kurtlapaya icra gelmiş, bu inek alma işi süt sağıpta para kazanmak içinmi yoksa devlet inek dağıtıyor gidip alalım hiç yoktan iki ineğimiz olur lafları ve açıkgözlülüğümüydü?...

dark_yamtar58
21.05.2008, 16:37
Devlet Artık Köylünün İneğinede mi icra koyuyor.?..................... ...................

abdussvs
21.05.2008, 21:32
Devlet Artık Köylünün İneğinede mi icra koyuyor.?..................... ...................

Abi ne olacak köylününde ineği olur uçağı, ferrarisi olacak değilya. Hacizde tabiki ineğe gelecek, gelecek te suç hangi inakte ben onu çıkaramadım...

Abdurrahman 58
21.05.2008, 21:43
yamtar abi abdussvs abi daha bizim köye gelmiyorsunuz hayırdır bi saygısızlığımızımı gördünüz.affola.
tüm kurtlapaya selamlar.

abdussvs
21.05.2008, 22:14
yamtar abi abdussvs abi daha bizim köye gelmiyorsunuz hayırdır bi saygısızlığımızımı gördünüz.affola.
tüm kurtlapaya selamlar.

Olurmu abicim ben işlerimiz nedeniyle siteye dahi uğrayamaz oldum, inşallah telafi edeceğiz...

tayfun5834
23.05.2008, 10:30
bütün hemşerilerime selamlar. uzun zamandır giremiyordum onun için herkesten özür dilerim. gönül daha aktif olmak ister ama fırsatımız olmadığı için bu kadar giriş yapabiliyorum.

tayfun5834
23.05.2008, 10:36
Tabi her zamanki gibi başka hiçbir Kurtlapalının katılım yapmadığı sayfamıza yine ABDUSSVS sahip çıkıyor. Abi sağolasın pek fırsatımız olmasada senin yanındayım bu sayfalarda.

tayfun5834
23.05.2008, 10:40
SİVAS'TA YOKSUL ÇOCUKLAR

Sivas'ta Ulu Camii avlusunda çocuklar

Yalvaran gözlerle etrafa baka baka

Açıyorlar küçük esmer avuçlarını:

-Emmilerim sadaka! Emmilerim sadaka!

Hükümet konağının yanında biri

Bir kemik kalmış bir deri...

'Boya cila yimbeş,boya cila yimbeş' diye ağlıyor

Ve daha fırça bile tutamıyor elleri.

Garipler Pazarı'nda körpe çocuklar

Yorgunluktan güzelim yüzleri al al...

Öldüren bir çığlık dudaklarında:

-Boş hamal!boş hamal!boş hamal!

Nane satan su satan yetim çocuklar

Şarkı söyleyemediler güneşe aya...

Biliyorum ne masal dinlemeye doydular

Ne oyun oynamaya...

Bezirci'de,Yüceyurt'ta Altıntabak'ta...

Çocuklar var incecik yüzleri nurdan

Ama toz toprak içinde elleri ayakları

Oyuncakları çamurdan...

Ve günahkar çocuklar,suçlu çocuklar

Mahkeme salonunda bakarım dizi dizi

Bu suç bizim suçumuz,bu günah bizim

Affedin bizi.

Gökteki yıldızlar kadar sayısız

Ah yurdumun kimsesiz ve yoksul çocukları

Anladım farkınız yok koparılmış başaktan!

Alın bu gözleri benden,alın bu yüreği artık

Utanıyorum yaşamaktan.
Yavuz Bülent BAKİLER

tayfun5834
23.05.2008, 10:44
ÜSKÜDAR TÜRKÜSÜ

İstanbul'da Üsküdar'lı bir kız var

Bir tramvay durağında evleri

Sarı kanaryalar, ak kanaryalar

Öter balkonunda geceleri...

Bulutsuz rüzgârlar gibi her sabah

Bir masal âleminden çıkıp gelirdi.

Ne adını düşünürdüm bir deniz kıyısında

Ne adımı bilirdi.

Bir gün bulutlar geldi habersiz

Sonra incecikten yağdı üstüme

Büyüdü içimde zamanla yeri.

İki mısra gibi aldı gönlümü

Bir gül yaprağından güzel elleri

Bendim artık gölge gölge sokaklardaki

Öylesine mahzun, kaygılı, ürkek.

Bendim her mevsim boyu sımsıcak

Sevdalar içinde vuran tek yürek

Bir gün baktım penceresi perdesiz

Yok odalarda çın çın şarkı söyleyen sesi.

Yok balkonda artık ak kanaryanın,

Sarı kanaryanın kafesi.

Benden sorun Üsküdar'ın şimdi her gece

Sokakları kaç adım.

Bir gece yarısı düştüm yollara

Her köşe başında ağladım..

Yavuz Bülent BAKİLER

tayfun5834
23.05.2008, 10:52
SIVAS YOLLARINDA

Sıvas yollarında geceleri
Katar katar kağnılar gider
Tekerleri meşeden.
Ağız dil vermeyen köylüler
Odun mu, tuz mu, hasta mı götürürler?
Ağır ağır kağnılar gider
Sıvas yollarında geceleri.

Ne, yıldızlar kaynaşır gökyüzünde,
Ne, sevdayla dolar taşar gönüller,
Bir rüzgâr eser ki bıçak gibi
El ayak şişer.
Ağır ağır kağnılar gider.

Kamyonlar gelir geçer, kamyonlar gider
Toz duman içinde,
Şavkı vurur yollara,
Arabalar dağılır şoförler söver,
Katar katar kağnılar gider.

Cahit KÜLEBİ

--------------------------------------------------------------------------------

tayfun5834
23.05.2008, 10:57
SİVASLIYIM

Tarihte var, nam alanlar,
Karakucaktan dolanlar,
Sözümde yoktur yalanlar,
Her an derim; “Sivaslıyım.”

Dalarında elvan çiçek,
Güzelleri çoktur gökçek,
Tatlı suyu var içecek,

Dedik “Haktır Cumhuriyet.”
Kurulsun, bir yeni devlet,
Refah yüzü, görsün millet,

Meydandadır işte eser,
Sularımız ab-ı kevser,
Var ise, benzerin göster,

VEYSEL CEHDİ KURT

tayfun5834
23.05.2008, 10:59
sayfada birazda sivastan şiirler olsun istedim. fazla katılım yapamıyoruz ama

tayfun5834
23.05.2008, 11:01
tekrar giriş yapıncaya kadar bütün hemşerilerime selamlar sunarım

abdussvs
23.05.2008, 11:37
Bu sayfaları ziyaret eden bütün Müslümanlara Hayırlı cumalar dilerim...

abdussvs
23.05.2008, 11:40
Ooo tayfun bir gelmiş pir gelmişsin bune hız. Tamam unutuldun zannetme aklımızdasın. bu arada ayda bir gelip 5-6 mesajla kendini affettiremezsin haberin ola...

üsküdarli
24.05.2008, 14:41
Herkese, Kurtlapayı bilen gören tüm hemşerilere selam benden

üsküdarli
24.05.2008, 14:43
SİVAS'TA YOKSUL ÇOCUKLAR

Sivas'ta Ulu Camii avlusunda çocuklar

Yalvaran gözlerle etrafa baka baka

Açıyorlar küçük esmer avuçlarını:

-Emmilerim sadaka! Emmilerim sadaka!

Hükümet konağının yanında biri

Bir kemik kalmış bir deri...

'Boya cila yimbeş,boya cila yimbeş' diye ağlıyor

Ve daha fırça bile tutamıyor elleri.

Garipler Pazarı'nda körpe çocuklar

Yorgunluktan güzelim yüzleri al al...

Öldüren bir çığlık dudaklarında:

-Boş hamal!boş hamal!boş hamal!

Nane satan su satan yetim çocuklar

Şarkı söyleyemediler güneşe aya...

Biliyorum ne masal dinlemeye doydular

Ne oyun oynamaya...

Bezirci'de,Yüceyurt'ta Altıntabak'ta...

Çocuklar var incecik yüzleri nurdan

Ama toz toprak içinde elleri ayakları

Oyuncakları çamurdan...

Ve günahkar çocuklar,suçlu çocuklar

Mahkeme salonunda bakarım dizi dizi

Bu suç bizim suçumuz,bu günah bizim

Affedin bizi.

Gökteki yıldızlar kadar sayısız

Ah yurdumun kimsesiz ve yoksul çocukları

Anladım farkınız yok koparılmış başaktan!

Alın bu gözleri benden,alın bu yüreği artık

Utanıyorum yaşamaktan.
Yavuz Bülent BAKİLER

tayfun5834 bu güzel şiiri bu sayfalara taşıdığın için çok sağolasın, beni ortaokul yıllarıma taşıdı

abdussvs
26.05.2008, 09:35
Bütün hemşerilerime günaydın. Herkese sağlıklı mutlu ve güzel bir hafta dilerim...

dark_yamtar58
28.05.2008, 15:53
Bütün hemşerilerime günaydın. Herkese sağlıklı mutlu ve güzel bir hafta dilerim...

Sağol teşekkür ederim hemşerim Allah senden razı olsun senden başka halimizi hatırımızı soran yok.günün kutlu kazancın bereketli olsun.

abdussvs
03.06.2008, 13:19
Epey zaman geçmiş uğramayalı ama herkese selamlar...

abdussvs
04.06.2008, 03:21
yine tek başıma selam yollayıp tek başıma selam alıyorum ama olsun böylede güzel. Buradan tüm hemşerilerime, bu sayfaya giriş yapan herkese selamlar saygılar...

abdussvs
07.06.2008, 15:07
yine tek başıma selam yollayıp tek başıma selam alıyorum ama olsun böylede güzel. Buradan tüm hemşerilerime, bu sayfaya giriş yapan herkese selamlar saygılar...

.............................. .............................. .............................. ..............

abdussvs
07.06.2008, 18:23
YARAM DEŞMEYİN

Tutsak oldum ben sevdanın elinden
Koparırlar gülüm seni dalından
Doldur zehiri içeceğim elinden
Sevda yarasıdır derdim açmayın...

Tutmuyor artık bitanem ayağım elim
Küstüm ben kadere artık konuşmaz dilim
Seni sevdim sana taptım inan ki gülüm
Yaram çıban oldu artık deşmeyin...

Aşkın ateşiyle yandı yüreğim
Bükülmezdi inan benim bileğim
Sen yaktın beni nasıl kendime geleyim
Konuşmayın ne olur derdim açmayın...

Ağlama da göz yaşımı sileyim
Tanrım o ölmesin ben yerine öleyim
Sen yaktın beni nasıl güleyim
Ne olur bırakın yaram deşmeyin...

Kurtlapalı şairden

yiğidoturan
07.06.2008, 18:37
kurtlapalı hemşerilerim hayırlı akşamlar abdussvs paylaşımın için tşk ler

üsküdarli
24.06.2008, 13:07
herkese selamlar. ne iş Kurtlapa'dan kimse geçmez olmuş. ahali tatilde galiba yada tek başına çabalayan arkadaşlar artık pes demişler

üsküdarli
24.06.2008, 13:09
hem kurtlapanın ençok cevaplanan konular arasında düşüşe geçmesi hiç hoş değil

üsküdarli
24.06.2008, 13:10
abdussvs ile dark yamtar58'de uğramaz olmuş tatil ve sıcak gelince sayfayı unuttular galiba

üsküdarli
24.06.2008, 13:12
abdussvs ile dark yamtar58'de uğramaz olmuş tatil ve sıcak gelince sayfayı unuttular galiba

ama açıkcası kurtlapa sayfası ikisi sayesinde canlanmıştı. eminim yine canlandıracaklardır.

üsküdarli
24.06.2008, 13:13
YARAM DEŞMEYİN

Tutsak oldum ben sevdanın elinden
Koparırlar gülüm seni dalından
Doldur zehiri içeceğim elinden
Sevda yarasıdır derdim açmayın...

Tutmuyor artık bitanem ayağım elim
Küstüm ben kadere artık konuşmaz dilim
Seni sevdim sana taptım inan ki gülüm
Yaram çıban oldu artık deşmeyin...

Aşkın ateşiyle yandı yüreğim
Bükülmezdi inan benim bileğim
Sen yaktın beni nasıl kendime geleyim
Konuşmayın ne olur derdim açmayın...

Ağlama da göz yaşımı sileyim
Tanrım o ölmesin ben yerine öleyim
Sen yaktın beni nasıl güleyim
Ne olur bırakın yaram deşmeyin...

Kurtlapalı şairden

bu şiirde gerçekten okunmaya değer. emeği geçenlere teşekkürler

abdussvs
27.06.2008, 12:15
kurtlapalı hemşerilerim hayırlı akşamlar abdussvs paylaşımın için tşk ler

Abi sağolasın saqnada selam ve saygılar sunarım...

abdussvs
27.06.2008, 12:17
işlerimiz nedeniyle epey zaman geçti uğramayalı ama yinede fazla birşey değişmemiş zaten.

abdussvs
27.06.2008, 12:19
Yine bir iki saygıdeğer insan yazı yazmış, ama eminim birçok dost ve arkadaşta uğramış, bi göz atmıştır...

abdussvs
27.06.2008, 12:20
Hep yazdığımız gibi bu sayfaya gelen, yazıları okuyan, yazı yazsın yazmasın Sivaslılar. Net ve sayfalarında gezinen herkese teşekkürler...

abdussvs
27.06.2008, 12:21
Bütün İslam aleminin Cuma günü mübarek olsun...

abdussvs
27.06.2008, 12:34
DÜNYA

Toprak kana susamış açar ağzını
Bulamadım baharını yazını
Elime alsaydım kırık sazımı
Birkaç laf söylesem kızanmı dünya...

Şerefsizler dolmuş hep sende yaşar
İnsanoğlu ordan oraya koşar
Baharda ırmaklar selş olur coşar
Böyle insanları yaşatma dünya...

Zengini fakiri hemen ayırır
Zenginlerde birbirini kayırır
Suçlu olsa mahkemeden sıyırır
Zenginle fakiri ayırdın dünya...

Dünya sana çok şiirler yazarım
Bilsen ki ben sana nasıl kızarım
Tanrı izin verse oyununu bozarım
Böyle adalet olmaz inanki dünya...

Yine Kurtlapalı şairimizden bir şiir...

abdussvs
27.06.2008, 13:17
DÜNYA

Toprak kana susamış açar ağzını
Bulamadım baharını yazını
Elime alsaydım kırık sazımı
Birkaç laf söylesem kızanmı dünya...

Şerefsizler dolmuş hep sende yaşar
İnsanoğlu ordan oraya koşar
Baharda ırmaklar selş olur coşar
Böyle insanları yaşatma dünya...

Zengini fakiri hemen ayırır
Zenginlerde birbirini kayırır
Suçlu olsa mahkemeden sıyırır
Zenginle fakiri ayırdın dünya...

Dünya sana çok şiirler yazarım
Bilsen ki ben sana nasıl kızarım
Tanrı izin verse oyununu bozarım
Böyle adalet olmaz inanki dünya...

Yine Kurtlapalı şairimizden bir şiir...

Çok güzel olarak nitelendirdiğim için tekrar yazmak istedim...

bilalfındık
30.06.2008, 20:44
kurtlapalı hemşerilerime sayğı ve selamlar ***ABDUŞ KARDEŞ***ben seni unutmadım

abdussvs
16.07.2008, 20:44
[ QUOTE=bilalfındık;281075]kurtlapalı hemşerilerime sayğı ve selamlar ***ABDUŞ KARDEŞ***ben seni unutmadım[/QUOTE]

Abi sağolasın aklına getirdiğin hatırladığın için sağol...

abdussvs
16.07.2008, 20:46
Selamlar hemşerilerim uzun zamandır giriş yapamadık ama yine buradayım. bu sayfalara gelen yazı yazsın yazmasın herkesr selamlar sygılar sunarım...

ufc_ufuk
17.07.2008, 15:33
selamunaleyküm. Ben Erzincan'lıyım ama hayatımın 4 senelik kısmı Kurtlapa'da geçti. 1989 - 1993 seneleri arası görev yapan babam Nevzat KURT, aynı zamanda Okul müdürlüğü de yapmıştır. Ben ilkokula Kurtlapa'da başladım. 4. sınıfı bitirip İstanbul'a göç ettik. İsimlerini hatırlayabildiğim bazı sınıf arkadaşlarım Eyüp, Feramuz, Sinan.. Uzun zaman oldu. Soyadlarını hatırlıyamıyorum. Ama Kurtlapa'da hatırladığım bazı soyadları kaya, kunduz, coşkun(emin değilim) O dönemin öğretmenlerinden hatırlayabildiklerim: Muhittin Hoca, Sema Hoca, Semra Hoca, Elif Hoca, Murat Hoca, Bekir Hoca, Muharrem Hoca, Selahattin Hoca, İbrahim Hoca, Rıfat Hoca, Halit Hoca, Yusuf Hoca, Ali Hoca. Kısaca o dönemde okulda ve çevresinde bulunmuş kişileri mutlaka tanırım.

abdussvs
17.07.2008, 20:25
selamunaleyküm. Ben Erzincan'lıyım ama hayatımın 4 senelik kısmı Kurtlapa'da geçti. 1989 - 1993 seneleri arası görev yapan babam Nevzat KURT, aynı zamanda Okul müdürlüğü de yapmıştır. Ben ilkokula Kurtlapa'da başladım. 4. sınıfı bitirip İstanbul'a göç ettik. İsimlerini hatırlayabildiğim bazı sınıf arkadaşlarım Eyüp, Feramuz, Sinan.. Uzun zaman oldu. Soyadlarını hatırlıyamıyorum. Ama Kurtlapa'da hatırladığım bazı soyadları kaya, kunduz, coşkun(emin değilim) O dönemin öğretmenlerinden hatırlayabildiklerim: Muhittin Hoca, Sema Hoca, Semra Hoca, Elif Hoca, Murat Hoca, Bekir Hoca, Muharrem Hoca, Selahattin Hoca, İbrahim Hoca, Rıfat Hoca, Halit Hoca, Yusuf Hoca, Ali Hoca. Kısaca o dönemde okulda ve çevresinde bulunmuş kişileri mutlaka tanırım.

Hoşgeldin kardeşim Feramuz'u biliyorum ve sinan'ı tanır gibiyim. Bildiğim kadarıyla Feramuz'un sanırım dedesi bakkal işletirdi bilmem hatırlarmısın ama yinede hoşgeldin sefa geldin...

ufc_ufuk
18.07.2008, 16:48
Hoşbulduk. Evet doğru hafızam beni yanıltmıyosa Feramuzun dedesi bakkal işletiyordu. Neler yapıyolar acaba? Feramuz zeki ve çalışkan bi arkadaştı. Umarım okumuştur.

mehmetacik58
19.07.2008, 12:19
Hoşbulduk. Evet doğru hafızam beni yanıltmıyosa Feramuzun dedesi bakkal işletiyordu. Neler yapıyolar acaba? Feramuz zeki ve çalışkan bi arkadaştı. Umarım okumuştur.

maalesef feramuz okumadı şuan inşaatçılık yapıyor olsa gerek

mehmetacik58
19.07.2008, 12:24

sevgili ufuk ben senin babanı tanıyorum babandan üç dönem sonra tam 6 yıl kurtlapanın okul müdürlüğünü yaptım.ben gümüşdereliyim bahsettiğin soyadları doğru Eyüp Demirtaş,Feramuz KAYA, Sinan Coşkun Muhittin benim okul arkadaşımdı ilgine teşekkürler. Bende gümüşdereliyim bizim forumada beklerim hoşçakal

ufc_ufuk
19.07.2008, 13:20
teşekkür ederim hocam. Ben de bir öğretmen adayıyım. Kim bilir belki bir gün yolumuz oralara düşer. :)

ufc_ufuk
19.07.2008, 13:22
Bu arada benim bir arkadaşım da Yakupoğlan'da görev yapıyordu. (Asker/öğretmen) Görevi yeni bitti ve İstanbul'a döndü. Belki tanırsınız. Adı Hakan Arslan.

mehmet_gültepe
25.07.2008, 10:06
slm kurtlapa beldiyesi saygılarımla

abdussvs
25.07.2008, 18:22
slm kurtlapa beldiyesi saygılarımla

Sayın Mehmet GÜLTEPE size teşekkür ederim sefalar getirdiniz...

abdussvs
25.07.2008, 18:23
Bütün Kurtlapalılara ve bu sayfaları ziyaret eden herkese bu sefer Sivastan selamlar...

muratyıldız
08.08.2008, 18:45
Kurtlapaya selamlar artık bende varım

bilalfındık
08.08.2008, 20:18
hayırlı cumalar sevğili kurtlapalı kardeşlerim beni arayıp sormasada bizim siteye uğramasada ben abduş kardeşimi çok severim

bilalfındık
10.08.2008, 01:13
HERKESE SELAM?????BEN TÜM HEMŞERİLERİN SİTELERİNE YAZARIM NE YAZIKKİ SİZLER BİZİM BEYPINARA HİÇ YAZMASSINIZ ANLAYALIM ABDUŞ KARDEŞİM ÖZLEDİK

muratyıldız
12.08.2008, 08:46
sivasta ve sivas dışında yaşayan bütün kurtlapalılara saygı ve selamlarımı sunuyorum . yaşamları boyunca hayatlarında başarılar

dilerim

murat YILDIZ

abdussvs
20.08.2008, 05:35
sivasta ve sivas dışında yaşayan bütün kurtlapalılara saygı ve selamlarımı sunuyorum . yaşamları boyunca hayatlarında başarılar

dilerim

murat YILDIZ

Büyük Abi sende hoşgeldin bu sayfalara...

abdussvs
20.08.2008, 05:40
HERKESE SELAM?????BEN TÜM HEMŞERİLERİN SİTELERİNE YAZARIM NE YAZIKKİ SİZLER BİZİM BEYPINARA HİÇ YAZMASSINIZ ANLAYALIM ABDUŞ KARDEŞİM ÖZLEDİK

Abim aklına getirdiğin için sağol. Kusura bakma epey zamandır bu sayfalara giriş yapmaya vaktim yok. Vakit olsada sayfaları gezip yazıya vaktim olmuyor. İnşallah Ramazandan sonra plan ve çabalar olumlu olursa daha çok vaktimiz ve sohbetlerimiz olacak...

abdussvs
20.08.2008, 05:43
Bu sayfalara gelen yazı yazsın yazmasın herkese selamlar. Dark Yamtar58'e, Bilal Fındık'a aramıza yeni katılan Murat Yıldız'a ve adını zikredemediğim tüm hemşerilerime saygılar, sevgi ve hürmetler sunarım...

abdussvs
31.08.2008, 22:18
Bütün Kurtlapalı ve Sivaslı hemşerilerimin Ramazan'ı Şeriflerini kutlarım. Nice Ramazanlara aileleri ve sevdikleri ile ulaşmalarını diler saygılar sunarım...

abdussvs
31.08.2008, 22:46
Bilal Fındık ve Adıslı Bekir'e selamlar saygılar sunarım. Bu site sayesinde iki saygıdeğer Abilerim ile (şahsen olmasa da) tanışma fırsatını bize sunduğu için site kurucularına, yöneticilerine de teşekkürler.

Her iki Abilerim ne yapar ne söylerler ise ben bütün laflarının arkasında ve hep onlarla beraberim. İkisine de tekrar selamlar sunar Ramazan'ı Şeriflerini kutlarım...

Hep kavgalar oldu hayatımda
Ama ben barışı sevdim
Sevgimin çürüdüğü bu toprakta
Sevmeyi sevdim
Soran olmadı neyi sevdiğimi
Oysa ben en çok ....

abdussvs
24.09.2008, 15:39
. .

dark_yamtar58
24.09.2008, 16:05
Bilal Fındık ve Adıslı Bekir'e selamlar saygılar sunarım. Bu site sayesinde iki saygıdeğer Abilerim ile (şahsen olmasa da) tanışma fırsatını bize sunduğu için site kurucularına, yöneticilerine de teşekkürler.

Her iki Abilerim ne yapar ne söylerler ise ben bütün laflarının arkasında ve hep onlarla beraberim. İkisine de tekrar selamlar sunar Ramazan'ı Şeriflerini kutlarım...

Ama ben barışı sevdim
Sevmeyi sevdim
Oysa ben en çok ....

Kardeşim Sözümüzde gönlümüzde birdi birbirimizi kırmadık destek olduk allah senden razı olsun.Seninle çoktanberi selamlaşamıyorum nedeninide bilmiyorum ama bize düşen birşey varsa biz göreve talibiz.Saninde ramazanı şerifin ve ramazan bayramın kutlu olsun nicelerini gör.

abdussvs
24.09.2008, 17:53
Kardeşim Sözümüzde gönlümüzde birdi birbirimizi kırmadık destek olduk allah senden razı olsun.Seninle çoktanberi selamlaşamıyorum nedeninide bilmiyorum ama bize düşen birşey varsa biz göreve talibiz.Saninde ramazanı şerifin ve ramazan bayramın kutlu olsun nicelerini gör.

Abi sağolasın malum yaz tatili ardından Ramazan-ı Şerif derken bende fazla giriş ve selam yazamadım. O üstteki yazı ise sizin yanınızda olduğumu belirtmem ve Bilal Fındık Abime yasak koyulmasına tepki içindi. Hz. İbrahim için su taşıyan karınca misali Safımız ve Niyetimiz belli olsun yeter. Ben unutulmadığımın ve unutmadığımın farkındayım sizdende ricamız budur...

abdussvs
27.09.2008, 20:41

Ama ben barışı sevdim
Sevmeyi sevdim
Oysa ben en çok ....

KARINCA MİSALİ SAFIMIZ BELLİ OLSUN....

abdussvs
29.09.2008, 17:41
Bütün Kurtlapalı ve bu sayfalara giriş yapan Hemşerilerimin yarınki Ramazan bayramlarını tebrik ederim. Allah'u Teala nice bayramlara sağlık mutluluk ve huzur içinde ulaşmanızı nasip etsin...

dark_yamtar58
29.09.2008, 19:45
Abdussvs kardeşimin ve bütün Kurtlapalıların Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını Yüce rabbimden dilerim..........

gumusdere
05.11.2008, 15:50
slm kurtlapalı hemşerilerim

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

gumusderebeldesi@hotmail.com

buyurun hepimiz sitemizi tanıtalım

abdussvs
07.11.2008, 19:02
slm kurtlapalı hemşerilerim

gumusderebeldesi@hotmail.com

buyurun hepimiz sitemizi tanıtalım

Arkadaşım yeni kurduğunuz Gümüşdere beldesi sitesi inşallah işlevi ve kuruluş amacına muhabbet ve tanıtım ortamında devam eder. Emeği geçenlere teşekkürler...

fevzireiscoşkun
14.11.2008, 13:11
cesur müslümanlar imanlı türkler yiğit alperenler herkese iyi cumalar

fevzireiscoşkun
14.11.2008, 13:35
faruk tebrik ederim tahminimde yanılmadım herşeyeramen teşekürederim kurtlapa adına bi şeyler yapıyorsun ha bu arada yanılmıyorsam mehmet abinin oğlusun

abdussvs
14.11.2008, 15:02
faruk tebrik ederim tahminimde yanılmadım herşeyeramen teşekürederim kurtlapa adına bi şeyler yapıyorsun ha bu arada yanılmıyorsam mehmet abinin oğlusun

Abi sağolasın ayrıca hoşgeldin. Yalnız başıma birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Sağolsun Dark Yamter58( Adıslı Bekir) ve birkaç değerli Abiler yalnız bırakmıyolar. Doğrudur Mehmet Çavuşun oğluyum. Erdal'ada Selamlarımı iletirsen sevinirim...

özdemir
14.11.2008, 15:21
merhaba kurtlapalı arkadaşlar
nasıl gidiyor çalışmalar

fevzireiscoşkun
14.11.2008, 15:28
faruk yeğenim ilk siteyi ziyaret ettiğimde hep yalınız olduğnu gördüm bakıyorum aynı isimler ziyaret ediyor bu gün bende karar verdim seni yalnız bırakmamaya bu arada adıslı arkadaşlaradaselamlar velhasıl çevre köylerin hepsine selamlar sayğılar ayrıca babanada selam söyle iyi akşamlar

abdussvs
15.11.2008, 00:35
Herkese iyi geceler. Kurtlapada ikamet eden Mustafa DEMİRTAŞ'ın (halkımız arasında Erdal adıyla anılan)geçen hafta kalp krizi sonucu vefat etmiş olduğunu öğrendim. Merhum Hemşerimize Allah'u Teala Rahmet eylesin, taktiratını affetsin. Geride kalaan Ailesi ve Akrabalarına Başsağlığı dilerim...

fevzireiscoşkun
18.11.2008, 15:14
turan sen adıslı recep emminin oğlu sarı turan ahmettin abisisin deyilmi selamlar kardeş

yiğidoturan
20.11.2008, 22:38
turan sen adıslı recep emminin oğlu sarı turan ahmettin abisisin deyilmi selamlar kardeş

a.s fevzi reis nasılsın ne var ne yok iyisindir inşallah İZMİR den selamlar ;)

fevzireiscoşkun
21.11.2008, 09:38
ALEYKÜM SELAM TURAN KARDEŞ NASILSIN İYİSİNDİR İŞALLAH TEKRAR SELAMLAR ALLAHA EMANET OL

fevzireiscoşkun
21.11.2008, 09:53
HAYIRLI CUMALAR KURTLAPANIN GÜZEL İNSANLARI HERKESE ÇOLUNA ÇOCUNA HANIMINA BEYİNE YAŞLISINA GENCİNE VELHASILBEN KUTLAPALIYIM DİYEN HERKESE SELAMLAR SAYĞILAR SAĞLIK MUTLULUK AFİYETLER DİLERİM ADISA YILDIZA YAKUPOĞLANA OVACIK ALAHACI GÜZEREN OLUKMAN ADINI SAYAMADIĞIM KOŞU KÖYLERİMİZE SELAMLAR SAYĞILAR

yiğidoturan
22.11.2008, 14:18
reis burdamısın ses ver .............................. ...

fevzireiscoşkun
22.11.2008, 14:24
turan kardeşim hemen yanı başındayım izmirde ne var ne yok işallah iyisindir

S. KUNDUZ
23.11.2008, 20:35
bütün kurtlapalılara ve sivaslılara selamlar. Ben Şahin KUNDUZ İstanbuldan. Artık bende sizinle birlikteyim...

kurtlapalıcun.
25.11.2008, 12:54
ULANKURTLAPALIYIZ DİYE MEYDAN DA GEZİNEN COK ONCE ADAM OLUN
KURTLAPALI CÜNEYT

kurtlapalıcun.
25.11.2008, 12:56
ULANKURTLAPALIYIZ DİYE MEYDAN DA GEZİNEN COK ONCE ADAM OLUN
KURTLAPALI CÜNEYT
SİVAS TA GEZİNEN İSYANKAR ALEMİN SERSERİSİ

kurtlapalıcun.
25.11.2008, 12:59
O DAMKİ PERDELER KALKAR PERDELER İNER
AZRAİLE HOSGELDİN DİYEBİLMEKTIR HUNER
KURTLAPALI CÜNEYT

kurtlapalıcun.
25.11.2008, 13:02
İSYANKAR ALEMİN SERSERİSİ CÜNEYTTEN BUTUN KURTLAPALI YA SLM (HERKES ÜZERİNE ALINMASIN DİKKAT ONA GÖRE HADI)

kurtlapalıcun.
25.11.2008, 13:04
KURTLAPALIYIM DİYE GECİNME ONCE ADAM GİBİ ADAM OLUN (UZERINE ALINACAKLAR BELLİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))

kurtlapalıcun.
25.11.2008, 13:05
CÜNEYT TURHALLI AYNİ ZAMAN DA SİVASTA OKUYOR LİSEDE GUCURNUN TORUNU

dark_yamtar58
25.11.2008, 13:12

Hadiya Sen gucurun torunumusun.Gucur benim dayımdır kardeş kendisine selam söyle Turhala ve turhaldaki adıslılara selamlar.Adıslı bekir.

abdussvs
28.11.2008, 02:46

Cüneyt Efendi dinle bakalım Emmini;

Burası GUCUR DEDEN gibi partal atacağın, AŞTİM EBEN gibi çıngırak çıkartacağın yer değil yeğenim. Önce adam olmayı, efendiliği, insanlarla konuşmayı öğren sonra yazı yazmaya çalış. Adam olun laflarını savurmak için buraya değil dedenin köylerden topladığı hasta hayvanları bağladığı ahıra git. Babana da İstanbulda oturan FARUK EMMİM sana selam söyledi de olurmu yeğenim. Bu sayfayı sahiplenip birilerine laf atabilmen için daha çok yolun var...

abdussvs
28.11.2008, 02:50
KURTLAPALIYIM DİYE GECİNME ONCE ADAM GİBİ ADAM OLUN (UZERINE ALINACAKLAR BELLİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))

Ben bu sayfa unutulup gitmesin, hiç kimse arasında bu sayfalarda kırgınlık olmasın diye uğraş veriyorum ve herkesle saygı sevgi çerçevesinde diyaloğa geçmeye çalışıyorum. Onun için lafı önce ben üstüme alırım...

abdussvs
28.11.2008, 02:52
O DAMKİ PERDELER KALKAR PERDELER İNER
AZRAİLE HOSGELDİN DİYEBİLMEKTIR HUNER
KURTLAPALI CÜNEYT

NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKTİR...
TEKTİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR...

abdussvs
28.11.2008, 02:58
Şimdi tanıdınmı ben kimmişim Cüneyt yeğenim.Baban seni Sivas'a internetten millete densiz densiz laflar etsin diye değil, kendisi gibi Gucur'un (yaklaşık5-6 ay öncesine kadar) peşinde dolansın diye değil okuyup adam olasın diye getirdi. Hadi şimdi oturda dersine çalış büyük adam olacaksın sen. Resimler bölümünde Mehmet'le Bekir'in resmine bak hazır gelmişken...

fevzireiscoşkun
28.11.2008, 10:05
hayırlı cumalar kurtlapa hayırlı günler herkese ben kurtlapalıyım diyen herkese

fevzireiscoşkun
28.11.2008, 17:21
ya faruk kardeş bu ara bek ses vermedin neredesin nasılsın iyimisin inşallah iyisindir yeğenim faruk kardeşim o genç adamın mesajlarını dikate almana gerek yok o genç adam kendine öyle bir dünya kurmuşki o dünyada bazen imparatorluk kurar dünyaya hükmeder bazende darbir düya kurar orda kendini arar bu gençlik onun için dikate almanın önem ve emniyeti yok iyi akşamlar yeğenim

abdussvs
28.11.2008, 17:34
ya faruk kardeş bu ara bek ses vermedin neredesin nasılsın iyimisin inşallah iyisindir yeğenim faruk kardeşim o genç adamın mesajlarını dikate almana gerek yok o genç adam kendine öyle bir dünya kurmuşki o dünyada bazen imparatorluk kurar dünyaya hükmeder bazende darbir düya kurar orda kendini arar bu gençlik onun için dikate almanın önem ve emniyeti yok iyi akşamlar yeğenim

Abi bilgisayar çökmüştü onun için yoktum. İştede yoğunluktan girecek durum yok, malum işyeri hariç İstanbulun birçok yerine gidiyoruz. Ayrıca o yazı yazan ufaklık benim akrabam ama kendine dünya kuracaksa abuk subuk sitelere gitsin de kursun....

fevzireiscoşkun
01.12.2008, 15:38
morelini bozma yegenim bende biliyorum kimin çocuğu olduğnu ama neyapalım güzel kardeşim çocuk bu bu yüzden morelini bozma ne yapalım bizde bu hataları kapatmaya çalışalım genç adam sen akılı insansın kendine iyi bak yegenim hayırlı günler

yiğidoturan
02.12.2008, 20:35
s.a hayırlı akşamlar kurtlapalı hemşehrilerim

fevzi reis msn mi ekledinmi özeline göndermiştim

fevzireiscoşkun
03.12.2008, 11:48
turan kardeşim selamlar sevgiler msn yazdığmı hatırlıyorum ama tekrar yazıyorum fevzireis @mynet com turanım allaha amanet ol

fevzireiscoşkun
05.12.2008, 12:52
şimdiden tüm kurtlapalı hemşerilerimin kurban bayramını kutlar sağlık mutluluk afiyetler dilerim çevre belde ve köylerimizinde bayramlarını kutlarım

abdussvs
08.12.2008, 09:05
Bütün Hemşerilerimizin ve bu sayfaları ziyaret eden tüm dostların Kurban Bayramı Mübarek olsun...

adisli_avcı
08.12.2008, 15:21
kurtlapa halkının ve tüm islam aleminin kurban bayramını kutlar mutluluklar dilerim bende yarı kurtlapalı sayılırım hepeşenin damadıyım

yiğidoturan
10.12.2008, 17:14
KURTLAPALI HEMŞEHRİLERİM BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN MEVLAM DAHA NİCE BAYRAMLARA KAVUŞTURSUN

yiğidoturan
13.12.2008, 12:18
kurtlapa halkının ve tüm islam aleminin kurban bayramını kutlar mutluluklar dilerim bende yarı kurtlapalı sayılırım hepeşenin damadıyım

YA YEĞENİM ADISLILIKTAN NE ZARAR GÖRDÜN HEMEN HANIM KÖYLÜ OLDUN BİZDEN PEK KILIBIK ÇIKMAZ AMMA DEMEKKİ ÇÖPHASANGİL TARAFINA DAHA ÇOK ÇEKMİŞSİN

fevzireiscoşkun
15.12.2008, 09:46
evet bayram sonrası yeni birhafta yeni bir işgünü tekrar tüm hemşerilerimin geçmiş kurban bayramlarını kutlarım ve bu siteyi ziyareteden herkese selam ve sayğılar sunarım nice bayramlara

fevzireiscoşkun
26.12.2008, 11:46
hayırlı cumalar sevgili hemşerilerim kurtlapalılar ve sivaslılar

abdussvs
27.12.2008, 00:02
Bu sayfalara gelen herkese selamlar saygılar sunarım...

resulbudak66
28.12.2008, 14:10
tum kurtlapalılara selam ve saygılarımı sunarım

abdussvs
28.12.2008, 15:59
tum kurtlapalılara selam ve saygılarımı sunarım

Selam ve saygılar bizden olsun...

abdussvs
01.01.2009, 00:39
tüm hemşerilerime iyi geceler. 2009 yılı herkese hayırlı olsun...

abdussvs
03.01.2009, 20:29
Seçim süreci başladı yine. İnşallah bu seçim süreci dosta düşmana örnek olacak şekilde bütün hemşerilerimiz arasında dostane bir ortamda Kurtlapa'nın gelişmesine katkı sağlar nitelikte geçer.Bu benim temennim ama umutsuz ve gerçekleşmesi zor bir temenni. Tek dileğim dostluk ve akrabalık bağlarına zarar vermeden seçim sürecinin sona ermesi...

fevzireiscoşkun
05.01.2009, 15:46
faruk kardeşim temennilerine katılıyor teşekür ediyorum müsteri ol kurtlapada seçimler ğayet demokratik bir ortamda yapılıyor bazen münferit olaylar ufak tefek basit şeyler olurur onlarda basit ve zavallı insanların yaptığı şeyler kurtlapanın acılımı koaydeyil insanımızın mali durumuna bakmadan gelirini giderini dikate almadan sadece iş olsun mantığıyla gereksiz şeyler yapmaya kalkarsak işiniçiden çıkamayız kimsede çıkamaz beldemizin fiziki yapısına baktığnızda yapılan işlerde öyle sıradan işler deyil tabi gönül isterki daha güzel şeyler olsun taktir edersinizki ben biliyorum yapılan işler imkanların üzerinde hatır gönül işyle yapılanlar çevremize baktığmızda göre biliyoruz sayğılar genç adam ve okuyan herkese iyi akşamlar

abdussvs
05.01.2009, 23:28
Abi sağolasın düşüncelerin için. Benim temennin de bir Kurtlapalı olarak Köyümüzün Merder bölgesinde ilerleme de, yapılan işlerde ve gelişmede lokomotif görevi görmesi ve bütün bölge ahalisi arasında gıpta ve hayranlık uyandıran bir yerleşim merkezi halini alması. İnşallah bu dileklerimiz gerçekleşir yakın zamanda. Tabiki çok az geliri olan, kısıtlı bütçe ile idare edilen bir beldeyi idare etmek ve birçok yeniliklere imza atmak imkansız düzeyinde işler. Kurtlapa'nın gelişmesine emek veren, gecesini gündüzünü birbirine katarak çaba harcayan yediden yetmişe herkesten Allah Razı olsun.Ufak çapta olan tatsızlıklar apartman yöneticisi seçilirken bile komşular arasında olur. Önemli olan bu rekabet ortamını kan ile boyamamaktır. Bu tür vahşette olmaz İnşallah.

Seçim sürecinin dostane bir düzeyde geçmesini tekrar temenni eder tüm hemşerilerimize sağlık sıhhat ve afiyet dolu günler dilerim...

fevzireiscoşkun
14.01.2009, 16:31
sevgili hemşerilerim herkese iyi akşamlar bu siteye uğrayıp yazıp okuyan herkese sayğılar sevgiler

altuntas58
14.01.2009, 16:55
Bu secim döneminde kurtlapalı başkan adaylarına başarılar dilerim inşllah kurtlapalı kardeşlerimize en iyi hizmet edecek kapasiteli bir başkan adayı kazanır

fevzireiscoşkun
15.01.2009, 12:57
Bu secim döneminde kurtlapalı başkan adaylarına başarılar dilerim inşllah kurtlapalı kardeşlerimize en iyi hizmet edecek kapasiteli bir başkan adayı kazanır
altıntas58 teşekürederim temenimiz odurki kurtlapanın yararına insanımızın faydasına hayırlı olan olur İŞ ALLAH sayğılar

abdussvs
15.01.2009, 21:55

Abi Sağolasın. Ortak temennimiz bölgemizin dostluk ve huzur içinde gelişme kaydetmesidir. Bu ilerlemeyi can-ı gönülden isteyen herkese teşekkürler ederim...

fevzireiscoşkun
16.01.2009, 10:05
hayırlı cumalar hemşerilerim kurtlapalılar ovacıklılar alahacılılar olukmanlılar yakupoğlanlılar yıldızlılar ve adıslılar vel hasıl tümçevre köyler hepsine hayırlı günler sayğılar sevgiler selamlar

fevzireiscoşkun
20.01.2009, 16:17
iyi akşamlar sevgili dostlarbirşeye dikatinizi çekmek istedim çünki bu gemi böyle batıyor siyasi partiler her seçim döneminde ne alıyor biliyormuyuz İŞ TE PARTİLERİN HALKIN CEBİNDEN ÇALDIĞI PARA AKP SADECE BUDÖNEM ALDIĞI MİKTAR YÜZ MİLYAR CHP YETMİŞ KÜSÜR MİLYAR MHP KIRK MİLYAR OLDUĞU NU SÖYLÜYORLAR TAKTİR HALKIN YANLIŞ YAZMADIYSAM BÖYLE OLMASILAZIM TAKTİR MİLLETİN

fevzireiscoşkun
20.01.2009, 17:14
QUOTE=fevzireiscoşkun;366951]iyi akşamlar sevgili dostlarbirşeye dikatinizi çekmek istedim çünki bu gemi böyle batıyor siyasi partiler her seçim döneminde ne alıyor biliyormuyuz İŞ TE PARTİLERİN HALKIN CEBİNDEN ÇALDIĞI PARA AKP SADECE BUDÖNEM ALDIĞI MİKTAR YÜZ TİRİLYON CHP YETMİŞ KÜSÜR TİRİLYON MHP KIRK TİRİLYON OLDUĞU NU SÖYLÜYORLAR TAKTİR HALKIN YANLIŞ YAZMADIYSAM BÖYLE OLMASILAZIM TAKTİR MİLLETİN[

fevzireiscoşkun
23.01.2009, 23:30
iyi akşamlar kurtlapa bu siteyi ziyaret edip okuyan herkese selamlar

fevzireiscoşkun
27.01.2009, 17:51
turankardeşim teşekürler nasılsın iyimisin iyisindir işallah

fevzireiscoşkun
29.01.2009, 17:08
iyi akşamlar kurtlapa herkese sayğılar hürmetler

fevzireiscoşkun
30.01.2009, 11:44
hayırlı cumalar hemşerilerim kurtlapa herkese selam

fevzireiscoşkun
31.01.2009, 22:21
iyi akşamlar kurtlapa bendostum diyen herkese iyi akşamlar

fevzireiscoşkun
02.02.2009, 09:58
siteyle tanışdığım günden bu güne ziyaret etmediğim gün yoktur velhasıl BEN KURTLAPALIYIM DİYEN HERKESE İSTİSNASIZ HER KİM OLURSA OLSUN SELAMLAR SAYĞILAR YETERKİ ADAM OLSUN

fevzireiscoşkun
02.02.2009, 10:18
ELBETTE KURTLAPA BELDESİ YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TAHÜDÜDÜR İMKANSIZLIKLARLA MÜCADELE EDEREK BU HİZMETİ VERMEK BECERİ İSTER MAHHARET İSTER HERKESE SAYĞILAR

fevzireiscoşkun
02.02.2009, 14:12
BİZİMKİ BÜLBÜL MİSALİ AHVATAN VAH VATAN NİYEYALAN SÖYLEYİM BENİM İÇİN GERÇEKTEN ÖYLE O KIRAÇ TOPRAKLAR BURNUMDA TÜTÜYOR BAZENDE AKLIMA GELİYOR YA BEN BU KADAR ARZU EDİYORUM ACABA GİDEMİYECEKMİYİM DİYEDE ÜZÜLÜYORUM HAYIRLISI ALLAHDAN

fevzireiscoşkun
03.02.2009, 11:31
HAYIRLI GÜNLER HEMŞERİLERİM SAYĞILARIMI MUHABBETLERİMİ SUNARIM

fevzireiscoşkun
04.02.2009, 10:37
EVET SEVGİLİ KUTLAPALI HEMŞERİLERİM HERKESE HAYIRLI GÜNLER KURTLAPA İSMİNİN OLDUĞU HERYERVE ORTAMDA VAROLACAĞIM BEN KURTLAPLIYIM KURTLAPA BENİM BEN KURTLAPAYI ANLINDAN ÖPÜYORUM

fevzireiscoşkun
04.02.2009, 17:43
iyi akşamlar kurtlapa

fevzireiscoşkun
05.02.2009, 09:01
hayırlı günler hemşerilerim ALLAHA amanet olun

abdussvs
07.02.2009, 13:37
Evet epey zaman olmuş gelmeyeli sayfaya. Bu sayfaları ziyaret etme zahmeti gösteren herkese selamlar, saygılar sunarım...

abdussvs
07.02.2009, 13:44
Fevzi Reis sanada ayrıca selamlarımı, saygılarımı iletiyorum Abi. Bu sayfanın ayakta kalması için verdiğin çabaya da ayrıca teşekkürler.Benim gayretimde bu sayfaya dostluk ve hemşerilik bağlarını koparmadan dahada güçlendirerek herkesin gelmesi.Kim olursa olsun bu sayfanın tartışmaya, birilerinin üstünlüğünü anlatmaya veya ukalalık yapmaya uğraması olumsuz ve hoş olmayan bir vaziyet oluşturacağı için böylelerinin gelmesini ben tasvip etmem vede gerekli sertliği gösteririm. Çünkü bu sayfanın bitmemesi için hep uğraş verdim ben...

fevzireiscoşkun
07.02.2009, 14:58
yeğenim hoşgeldin nasılsın çokdandır yokdun elbedde söylediklerine harfiyen katılıyorum burdaki amac kaliteli sevyeli katılımı artırmak kim olursa olsun bizi sevsin veya sevmesin yeterki adamgibi yazmayı çizmeyi bilsin kaliteyi düşürmesin farukcum tekrar hoşgeldin selamlar

abdussvs
09.02.2009, 00:10
Bütün hemşerilerime yeni başlayan haftada sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim...

fevzireiscoşkun
09.02.2009, 11:38
bütün hemşerilerime selamlar sayğılar hayırlı günler

fevzireiscoşkun
10.02.2009, 09:53
hayırlı günler kurtlapa herkese selamlar sayğılar hemşerilrim

fevzireiscoşkun
10.02.2009, 17:17
merhaba köyüm merhaba BELDEM KÖYÜMÜN VE BELDEMİN GÜZEL İNSANLARI HERKESE İYİ AKŞAMLAR SELAMLAR SAYĞILAR MUHABBETLER SUNARIM

hasan723
12.02.2009, 15:14
2919 ÖMER DÜNDAR SÖZLERİ GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN TEK ADAM ALLAHTAN RAHMET DİLERİZ !!!!

hasan723
12.02.2009, 15:15
2919 ÖMER DÜNDAR SÖZLERİ GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN ADAM !!!

fevzireiscoşkun
12.02.2009, 16:25
iyi akşamlar kurtlapa sevgili hemşerilerim herkese selamlar sayğılar

fevzireiscoşkun
12.02.2009, 23:01
ömer dayıya ALLAHAN RAHMET DİLİYORUM hemen tanıdım iyi adamdı zararsız iyi insandı

Merkez_Alperen
12.02.2009, 23:32
Kurtlapalı hemşerilerimizi 250.000 ŞEHİDİMİZE 250.000 FATİHA OKUYORUZ kampanyasına bekliyoruz.. link : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

hasan723
15.02.2009, 20:11
slm fevzi kardeş teşekür ederim rahmet diledigin icin BEN OGLU HASAN

fevzireiscoşkun
18.02.2009, 09:16
günaydın kurtlapa hayırlı işler herkese

fevzireiscoşkun
19.02.2009, 10:14
GÜZEL BELDEMİN GÜZEL İNSANLARI MERHABA GÜNAYDIN HERKESE SVGİLİ KURTLAPALILAR BİLGİ SAYAR KULLANMA İMKANI OLANLAR BU SİTEYE GİRİP KURTLAPA FORMUNU SIK SIK GİRİN BİR BİRİNİZLE SELAMLAŞIN SİTEYİ YALNIZ BIRAKMAYIN

fevzireiscoşkun
19.02.2009, 17:29
sitemizi ziyareteden misafirlerimiz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz kurtlapa beldesi

fevzireiscoşkun
20.02.2009, 13:13
sevgili hemşerilerim cumanız mubarek olsun

fevzireiscoşkun
24.02.2009, 09:45
ben kurtlapalıyım diyen herkese selamlar sayğılar muhabbetler sunarım yahu bazen bizim genç adamlar yazı yazarlar arkadaşlarıyla dostlarıyla selamlaşırlardı şimdi ne oldu anlamadım siteye ben geldikten sonra adeta siteye küstüler yinede herkese selamlar

kurtlapalıcun.
24.02.2009, 12:34
herkese selam yeni seçimlerin hayiırlı olması dileklerimli buyuk birlik partisi adayına basarılar
sivaslı cüneyt atımdar

kurtlapalıcun.
24.02.2009, 12:35
bugun cok hayırlı olması dileklerımle

abdussvs
24.02.2009, 17:54
Tüm dostlara, arkadaşlara kendini bilen herkese ve sayfaya giremediğim zamanlarda Kurtlapamızın sayfasını selam ve iyi dilekleri ile boş bırakmayan Abilerime, Kardeşlerime, Dostlarıma Bütün Hemşarilerime Sonsuz Selam, Saygı ve Hürmetlerimi Sunuyorum...
____Faruk YILDIZ____

abdussvs
24.02.2009, 17:59
Bir süre daha Sivaslilar.net'e giriş yapma fırsatım olmayacak. En kısa zamanda tekrar görüşünceye kadar hoşcakalın. Allaha Emanet Olun...