PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

Sayfa : 1 2 [3]

fevzireiscoşkun
24.02.2009, 18:25
faruk hoşgeldin kardeşim demekki öyledavet etmesek yine sesverme niyetin yoktu neyise yeğenim şaka diyorum iyi akşamlar

fevzireiscoşkun
27.02.2009, 17:05
cumanız mübarek olsun hemşerilerim

dumanlı
03.03.2009, 17:55
Selamü aleyküm kurtlapalı abilerim , kardeşlerim, arkadaşlarım, dostlarım hepinize hayırlı akşamlar.Mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle Allaha emanet olun....

fevzireiscoşkun
03.03.2009, 18:19
yeğenim hoşgeldin nasılsın okul nasıl gidiyor üstün başarılar dilerim iyi akşamlar yeğenim

abdussvs
05.03.2009, 15:21
Bütün hemşerilerime selamlar saygılar sunarım...

fevzireiscoşkun
06.03.2009, 10:35
hayırlı cumalar hemşerilerim cumanız mubarek olsun

abdussvs
08.03.2009, 14:35
Bütün hemşerilerimin Mevlit Kandili Mübarek olsun...

yiğidoturan
09.03.2009, 00:28
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

abdussvs
09.03.2009, 10:26
Yeni başlayan haftada bütün hemşerilerime, Sivas sevdalılarına, bu sayfalara uğrayan bütün Dostlara Aileleri, sevdikleri ile birlikte sağlık mutluluk ve huzur dolu günler dilerim...

hebişoğlu
09.03.2009, 22:42
merhaba bütün kurtlapalı hemşehrilerime selam

dumanlı
10.03.2009, 16:23
fevzi dayı sağolasın okulda iyi gidiyor ALLAHA şükür bitiyor İnşallah bu sene okul.sen ne yapıyon nasılsın dayı?

dumanlı
10.03.2009, 16:24
faruk abi nasılsın hayat nasıl gidiyor?

hebişoğlu
10.03.2009, 21:40
selamün aleyküm kurtlapalı arkadaşlar.artık bende buradayım.ha bu arada facebook ta kurtlapa köyü gençliğine davet ediyorum sizleri

fevzireiscoşkun
11.03.2009, 11:02
fevzi dayı sağolasın okulda iyi gidiyor ALLAHA şükür bitiyor İnşallah bu sene okul.sen ne yapıyon nasılsın dayı?

yeğenim sağol iyiyim sende iyisindirişallah tekrar başarılar diliyorum ALLAH zihin açıklığı versin genç adam

hebişoğlu
11.03.2009, 22:23
merhaba adıslı bekir.bende bir kurtlapalıyım.ama izmirde oturuyorum.hebişlerin dursun derler bana sen kimlerdensin tanışmak isterim akrabalarım var adısta.

abdussvs
12.03.2009, 13:44
selamün aleyküm kurtlapalı arkadaşlar.artık bende buradayım.ha bu arada facebook ta kurtlapa köyü gençliğine davet ediyorum sizleri

Sende sanal alemin Kurtlapa sayfasına hoşgeldin hemşerim...

hebişoğlu
12.03.2009, 21:28
fevzi abi köye internet açıldı yusuf kömür açtı
senin msn yi istiyor mümkünse

hebişoğlu
12.03.2009, 21:32
arkadaşlar facebook ta genç kurtlapalılar diye topik açıldı.bikaç arkadaşımız var ama daha da çoğalmalıyız.hadi ltf herkesi davet ediyoruz.FACEBOOK GENÇ KURTLAPALILAR

fevzireiscoşkun
13.03.2009, 15:06
fevzi abi köye internet açıldı yusuf kömür açtı
senin msn yi istiyor mümkünse

dursun benim msnem bu fevzireis@mynet.com diyeyazılır selamlar yeğenim

güleser_58
13.03.2009, 15:54
slm kurtlapaya benim güzel köyüme ben bekiroğlunun kızı güleser beni tanıyan tanımayan kerkese kucak dolusu slmlar hebişoğlu kimsiniz yani isminiz ne kurtlapa topraklarına bak benim için sonra otur bir sıgara yak köyümü ve köylülerimi çok seviyorum

hebişoğlu
13.03.2009, 17:06
merhaba ben hebişlerin dursunun oğlu dursun.aslında bende beş yıldır köyümden uzaktayım.bende izmirde kalıyorum siz istanbuldasınız herhalde.

hebişoğlu
13.03.2009, 17:39
arkadaşlar sizleri facebook ta kurtlapa köyü gençliği ne bekliyorum.

leyla_58
15.03.2009, 22:57
bende bir kurtlapalı olarak bu sayfayı açtığınız için çok tşkrler ederim

fevzireiscoşkun
16.03.2009, 11:56
hemşerilerim hayırlı günler herkese sağlık afiyetlerdilerim

abdussvs
17.03.2009, 16:15
slm kurtlapaya benim güzel köyüme ben bekiroğlunun kızı güleser beni tanıyan tanımayan kerkese kucak dolusu slmlar hebişoğlu kimsiniz yani isminiz ne kurtlapa topraklarına bak benim için sonra otur bir sıgara yak köyümü ve köylülerimi çok seviyorum

Aramıza hoşgeldiniz. Bu sayfaya yazılarınızla katılımınızı bekleriz herzaman...

abdussvs
17.03.2009, 16:16
bende bir kurtlapalı olarak bu sayfayı açtığınız için çok tşkrler ederim

Kurtlapamızın sayfalarına sizde hoşgeldiniz. Her zaman destek ve yazılarınızla bekliyoruz...

dumanlı
17.03.2009, 18:54
faruk abi nasılsın istanbulda havalar nasıl. geçende yazdım cvp yazmadın?

abdussvs
17.03.2009, 20:47
faruk abi nasılsın istanbulda havalar nasıl. geçende yazdım cvp yazmadın?

Hocam pardon çok pardon. çok sağolasın, İstanbul iyide işler çok yoğun. İdare ediyoruz. Sende iyisin inşallah, Allaha Emanet Olasın...

altuntas58
17.03.2009, 21:24
KURTLAPALI kardeşlerime selamlar saygılar

hebişoğlu
19.03.2009, 22:14
arkadaşlar ben izmir bergamada oturuyorum.ben burada sivas spor forması bulamıyorum.sivasta yada istanbulda sivas spor forması online satış yapan bir firma varmı varsa adresini verirseniz sevinirim...

kurtlapalıcun.
20.03.2009, 11:15
bütün kurtlapalı hemsehrilerıme selam olsun burdan

hasan723
26.03.2009, 23:40
bırakıp gitme neolur sen gidersen sivas yetim kalır allahu taala seni sivas ve tüm sevenlerine bagışlasın dualarımız seninle gönlümüzün lideri muhsın yazıcıolu

kurtlapada oturan arkadaşlardan msn lerimi bekliyorum tüm kurtlapalılra selam ve sevgiler allahın rahmeti üzerinize olsun hasan DÜNDAR yanı lakabımla söylersem ŞİMİNİN HASAN
MSN hasan58dundar@hotmail.com

SLM FARUK SENİ MESENEDEN BEKLİYORUM EKLER SEN MENMUN OLURUM
HASAN DÜNDAR

abdussvs
27.03.2009, 22:17
..............ÜŞÜYORUM........ ........

Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum..
(Muhsin YAZICIOĞLU)

ADAM GİBİ ADAM ÜŞÜYOR

Tabutluk zemheri kokuyor. Beton zemini üşütüyor tabutluğun. Titriyor adam gibi adam, üşüyor. Savurgan bir tipi gibi zaman, hem yakıyor hem üşütüyor.

Ayak sesleri yaklaşıyor yeniden. Elektirik pirizine uzanıyor hain bir el. Saç diplerine kadar irkiliyor adam gibi adam. Bütün hücreleri çığlık atıyor. Dünya bomboş oluyor gözünde. İçi yanıyor, teni yanıyor ama yine de üşüyor çıplak zeminde.

Kendinden geçiyor…
Mamak’ta soğuk bir tabutluk…

Şafak söküyor, loş tabutluğun bir kenarından kar aydınlığı doluyor. Zemin soğuk bir tabut. Kimse görmüyor yere düşen gözyaşlarını. Üşüyor, titriyor, ısınmak için kendi içine sokuluyor.

Bir hayal oynaşıyor gözlerinde. Beyaz tülbentli anası sobaya odun atıyor. Tavanda alevler oynaşıyor. Cızırdayan çaydanlığın ağzından buhar süzülüyor.

Yine de üşüyor Adam Gibi Adam.

Mamak’ta tabutlukta prize takılmış kablolar, bir de soğuk zemin ürpertiyor Adam Gibi Adam’ı. Üşüyor…

Koridorun sonundan bir ayak çığlığı yaklaşıyor yeniden. Buz gibi bir ürperti akıyor içine. Yine elektrik kablosuna uzanıyor bir hain el. Zeminde soğuk bir ıslaklık ipildiyor. Yürekler kabuk bağlamış… sızlıyor teni Adam Gibi Adam’ın, hem de üşüyor.

Kendinden geçiyor…
Kendine geliyor yeniden ıslak, soğuk zeminde. Bedeni kaskatı…Konuşamıyor, titriyor sadece. Olduğu yerde zıplıyor.

Üşüyor…

Doğu Toroslar zemheri kokuyor bugün.
Sanki kablolara hain bir el uzanıyor yine.

Adam gibi Adam yine üşüyor. Zeminde kar var, havada boran var bugün. Üfültülü bir çaresizlik, boğuk bir hüzne karışıyor. Dün, zemini buz tutan tabutlukta üşüyen Adam, bugün dağların buz tutan zemininde üşüyor.
Askerler yürüyor dağların bağrına, insanlar yürüyor hep birden çaresizce. Adam Gibi Adam üşürken, yüreği yanıyor beyaz yaşmaklı bir ananın. Dün olduğu gibi bugün de sevenlerin yüreği yanıyor.

Dağların bağrında kar taneleri dans ediyor. Adam Gibi Bir Adam savruluyor kar tanelerinin arasında.
‘’ÜŞÜYORUM!’’ diyor yine, dün olduğu gibi. Tabutluklar ölüm kokuyordu dün, O üşüyordu. Dağlar da ölüm kokuyor bugün.

Adam Gibi Adam yine, ‘’ÜŞÜYORUM!’’ diyor, yürekler yanıyor yine.

(Arifhan Akpınar)

abdussvs
29.03.2009, 23:04
Kurtlapadaki seçimlerde seçimi kazanan belediye başkanı ve muhtar adaylarını tebrik ederim.

hasan723
30.03.2009, 00:39
slm kurtlapa sende degiştin ya yeter gayrı sabit fikirlere son herzaman degişiklik olmalı
hayırlı ugurlu olsun millete kurtlapa obamasına kavuştu hayırlara vesile olsun

NGZEMSREM
30.03.2009, 11:50
KURTLAPA BELEDIYE BASKANI ahmet DARI'YA,BÜTÜN BELEDIYE PERSONELINE VE KOY HALKINA SEWGILER SAYGILAR..............İNS KÖYÜMÜZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLUR

ayrıca sitemiz herkese hayırlı olsun TARİH BİZİMLE,ALLAH BİZİMLE YARINLAR SİZİNLE OLACAK.(BBP BASKANI)(M.YAZICIOĞLU)ALLAH'DA N RAHMET DİLİYORUZ SAYGIYLA ANIYORUZ.SEN RAHAT UYU KOCA REİS!

abdussvs
30.03.2009, 12:26
Bütün hemşerilerime yeni başlayan bir dönemde selam saygı ve güzellikler dilerim. İnşallah herkese hayırlı ve uğurlu olur.Sayın Belediye Başkanı Ahmet DARI'ya yeni görevinde başarılar dilerim. Kurtlapa için hayırlı olur İnşallah. Seçim sonrası Ali COŞKUN'a değilde Ali COŞKUN'un yanında ondan daha fazla başkan olan, şımarık ve dalkavukluk yapanlar meydan sizin saldırın artık. Bulak Irmağı temizler sizi

Marka elbiseyi herkes giyer, önemli olan Marka insan olabilmektir. Ali COŞKUN marka bir insan Kurtlapa için. Hadi bakalım Ali Beyin yanında marka olduğunu zanneden insanlar sıra sizde.

Ali COŞKUN Abime buradan selamlar sunarım, ben inanıyorum ki Kurtlapa için elinden geldiğince çaba gösterdi, birtakım şeyler yapmak için. Onada yaptığı hizmetler için teşekkür etmek her Kurtlapalının üstüne düşen bir vazifedir bence.Tabiki bal tutan parmağını yalar ve yalamaya devam edecektirde.

Hadi bakalım armutlar,adiller, mavzerler, eşşeğe binemezken şoför olanlar, tavası delikler, kafası kel olup damdan aşağı inemeden bekleyen baykuşlar sıra sizde. Olun bakalım kaliteli insan. Ali COŞKUN'un sırtından çok efelendiniz, yaşadınız, yediniz...

fevzireiscoşkun
02.04.2009, 16:18
slm kurtlapa sende degiştin ya yeter gayrı sabit fikirlere son herzaman degişiklik olmalı
hayırlı ugurlu olsun millete kurtlapa obamasına kavuştu hayırlara vesile olsun
HASAN ÇOKSEVİNMİŞE BENZERSİN İSTERSEN OBAMANIN LİCESİNİDE SEN GÖNDER KADROYU TAMAMLAYIN KARDEŞ AKLINI BAŞINA AL ADAMGİBİ YAZIYAZ OKUYANDA HAZ DUYSUN NE DEMEK SABİT FİKİRLERE SON ÖNCEKİ BAŞKAN MARSDANMI GELDİ SAKIN BİDAHA BÖYLE BASİT ŞEYLER YAZIP BENİ TAHRİK ETME

EVET KURTLAPALI HEMŞERİLERİM BELDEMİZDE BİR SEÇİM OLDU HERKESE HAYIRLI OLSUN AMMA ŞUNUNDA BİLİNMESİNİ İSTERİM BİZ ALİÇAVUŞUN APULUN EVLATLARI OLARAK BİZLER EKMEKSİZ SUSUZ PARASIZ ELBİSESİZ MAKAM VE MEVKİSİZDE YAŞARIZ FAKAT ŞUNLAR OLMADAN ASLA YAŞIYAMAYIZ ONURSUZ ŞEREFSİZ HASİYETSİZ NAMUSSUZ VE VE EŞSİZ DOSTSUZ ADAMGİBİ ADAM OLAN ARKADAŞSIZ YAŞIYAMAYIZ BU SİTEDE YAZARKEN KİMSENİN DEYER YARĞILARINI RENCİDE EDİP TAHRİK ETMİYELİM ALİ ÇOŞKUN SEÇİM KAYIP ETMİŞDİR AMMA HİÇ BİRŞEYİNİ KAYIP ETMEMİŞ DİR ONURUYLA ŞEREFİLE VAKAR BİR ŞEKİLDE ANLI AÇIK DİM DİK AYAKDA DIR ALİ BAŞKANA YAKIŞANDA BU DURUŞ DUR YİNEDE KURTLAPA BİZİM BİZ KURTLAPALIYIZ HERKESE SAYĞILAR SELAMLAR

NGZEMSREM
02.04.2009, 18:18
yeni başkanımıza yeni görevinde başarılar dilerim

fevzireiscoşkun
02.04.2009, 18:28
EVET KURTLAPALI HEMŞERİLERİM BELDEMİZDE BİR SEÇİM OLDU HERKESE HAYIRLI OLSUN AMMA ŞUNUNDA BİLİNMESİNİ İSTERİM BİZ ALİÇAVUŞUN APULUN EVLATLARI OLARAK BİZLER EKMEKSİZ SUSUZ PARASIZ ELBİSESİZ MAKAM VE MEVKİSİZDE YAŞARIZ FAKAT ŞUNLAR OLMADAN ASLA YAŞIYAMAYIZ ONURSUZ ŞEREFSİZ HASİYETSİZ NAMUSSUZ VE VE EŞSİZ DOSTSUZ ADAMGİBİ ADAM OLAN ARKADAŞSIZ YAŞIYAMAYIZ BU SİTEDE YAZARKEN KİMSENİN DEYER YARĞILARINI RENCİDE EDİP TAHRİK ETMİYELİM ALİ ÇOŞKUN SEÇİM KAYIP ETMİŞDİR AMMA HİÇ BİRŞEYİNİ KAYIP ETMEMİŞ DİR ONURUYLA ŞEREFİLE VAKAR BİR ŞEKİLDE ANLI AÇIK DİM DİK AYAKDA DIR ALİ BAŞKANA YAKIŞANDA BU DURUŞ DUR YİNEDE KURTLAPA BİZİM BİZ KURTLAPALIYIZ HERKESE SAYĞILAR SELAMLAR

abdussvs
03.04.2009, 11:00
Bütün hemşerilerimize selamlar sunarım. Aşağıdaki linkte Kurtlapalı hemşerimizin bir türküsünü paylaşmak istedim sizlerle...[/COLOR][/I][/B]

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

hasan723
04.04.2009, 17:41
SLM FARUK BEKİRİ İZLEDİM FESBUKTAN ARKADAŞLARADA GÖN DERDİM KÖY DE OTURANLARIN ADRESİ VARMI VARSA VERİR SEN MEN MUN OLURUM SLM LAR YENİ BAŞKAN HAYIRLI OLSUN GÖREVİN DE BAŞARILAR

erdal coşkun
07.04.2009, 22:56
dursun abi napıyon ben erdal nerlerdesin senya
sesin solugun cıkmıyor

hasan723
07.04.2009, 23:43
slm feyzi abi benyanlış fikirde demek istemedim degişiklik oldugunu soylemek istedim yanlış anlaşılacak birsey oldugun sanmıyorum egerki sizi üzdüysem özürdilerim
ben başkanınmı cok severim hatta bana faydası dokun du saygım sonsuzdur yanlışlık olduysa özürdilerim banane kurt lapanın başkanın dan kim kazanırsa kazansın
bensadece degişiklik oldugunu yazdım

slm feyzi abi ben sabit fikir demek le ren cide anlamlında yazmadım uzun yıllar sonra degişik lik oldugunu demek istedim ali başkana her hangi bir hakaret veya kırıcı ve herhangi bir yanlış yap madım neden yanlış anlaşıl dıbilmiyom ali başkanın kişiligine her zaman saygım vardır kim olursa olsun benim başkanım dır okelimde yanlış olan birşey varsa özür dilerim ben sadece uzun yıllarsonra manasın da demek istemiş tim üzdüysem özür dilerim tüm kurtlapalı kardeşlerime selam ve sevgiler dilerim

erdal coşkun
08.04.2009, 22:49
abdussvs gardaş mrb seni cıkaramadım eger mümkünse ismini bagıışlarmısın seni yakından tanımış oluruz

ne oldu lan hasan adam gibi yazı yazman için illaki onu yapmam mı lazım dı hani cok sevinmişdin obamana ben senin yerinde olsam yazımın arkasında dururdum

güleser_58
09.04.2009, 12:35
slm murat yıldız ve tüm kurtlapalılara siteye girmezmisin murat sen hiç yeğenim ya insan bir slm verir can yeğen neyse artık görürsen slmımı alırsın heralde

abdussvs
09.04.2009, 15:55
abdussvs gardaş mrb seni cıkaramadım eger mümkünse ismini bagıışlarmısın seni yakından tanımış oluruz

Erdal benim adım faruk. Seninde Sivas Alibabadan aklına gelen tek Faruk benim kesin. Şimdi hatırlarsın beni belki. Sanada ayrıca selamlar...

sivasli.esen
09.04.2009, 15:57
Sivasımızın Gezilecek Yerlerinden Bir Yer Resimlerde Güzel Çıkmış,Gezsek Daha Neleri Vardır..

güzel yerleri olduguna eminm ama vakit yokki :) :)

fevzireiscoşkun
09.04.2009, 19:18
slm feyzi abi benyanlış fikirde demek istemedim degişiklik oldugunu soylemek istedim yanlış anlaşılacak birsey oldugun sanmıyorum egerki sizi üzdüysem özürdilerim
ben başkanınmı cok severim hatta bana faydası dokun du saygım sonsuzdur yanlışlık olduysa özürdilerim banane kurt lapanın başkanın dan kim kazanırsa kazansın
bensadece degişiklik oldugunu yazdım

slm feyzi abi ben sabit fikir demek le ren cide anlamlında yazmadım uzun yıllar sonra degişik lik oldugunu demek istedim ali başkana her hangi bir hakaret veya kırıcı ve herhangi bir yanlış yap madım neden yanlış anlaşıl dıbilmiyom ali başkanın kişiligine her zaman saygım vardır kim olursa olsun benim başkanım dır okelimde yanlış olan birşey varsa özür dilerim ben sadece uzun yıllarsonra manasın da demek istemiş tim üzdüysem özür dilerim tüm kurtlapalı kardeşlerime selam ve sevgiler dilerim
HASAN KARDEŞ MESELE YOK BELKİ İSTEMİYEREK SABİT FİKİR FALAN DİYE TALİHSİZ YAZILARDAN BAHSEDİYORSUN BUDA İSTER İSTEMEZ TAHRİK OLMAYA YETİYOR O SEBEBDEN BU TÜR BASİTŞEYLERDEN KAÇINMAKLAZIM SATEN SENDEN ASLA BÖYLEŞEY BEKLEMEM İYİ AKŞAMLAR

abdussvs
13.04.2009, 17:28
Bu mesajı okuyan herkese selamlar sunarım. Köyümün sayfasına hoş geldiniz...

erdal coşkun
13.04.2009, 22:40
tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım hepinizi allaha emanet ediyorum

altuntas58
13.04.2009, 22:52
Kurtlapalılara selamlar saygılar

hasan723
14.04.2009, 17:25

ne oldu lan hasan adam gibi yazı yazman için illaki onu yapmam mı lazım dı hani cok sevinmişdin obamana ben senin yerinde olsam yazımın arkasında dururd
um
slm gardaşım ben gine seviyom obamayı oda köylüm ali başkan da benim herkese verdigim bir deger var sabitdemek le uzunsüreli demek istedim belki düzgün ifade edmedim yanlış anlamanıza sebeb oldu düzelt miye calış tım bunu yapmak arkasın dadurmamakmı?bilmiyom
ben yinede seviyom köylümün hepsini am sen yaptıgın söylüyon benin kim seden cekin gem yok
istersen msn den görü şek

erdal coşkun
15.04.2009, 00:26
slm gardaşım ben gine seviyom obamayı oda köylüm ali başkan da benim herkese verdigim bir deger var sabitdemek le uzunsüreli demek istedim belki düzgün ifade edmedim yanlış anlamanıza sebeb oldu düzelt miye calış tım bunu yapmak arkasın dadurmamakmı?bilmiyom
ben yinede seviyom köylümün hepsini am sen yaptıgın söylüyon benin kim seden cekin gem yok
istersen msn den görü şek

ister msn istersen yüz yüze görüşek gardaş bensana söyledim adam gibi yazı yaz bidaha tekrarlamam bilesin

abdussvs
29.04.2009, 17:03
Tüm hemşerilerime selamlar. Bu sayfalara giren, yazı yazan arkadaşlardan temennimz dostane sekilde yazılar yazmasıdır. Bazı konular belirtilir, haberler, dilekler söylenebilir ama LÜTFEN buraları çirkin şekilde tartışma platformuna dönüştürmeyelim. Varsın az insanla paylaşalım sayfaları ama insanca selamlaşalım,paylaşımlarda bulunalım.

fevzireiscoşkun
26.05.2009, 18:45
merhaba iyi akşamlar sevgili hemşerilerim çoktandır dünya maşğalesindendirki siteye uğrayamadık kurtlapamın güzel insanları herkese sayğılar selamlar

kurtlapalıcun.
05.06.2009, 11:42
aleykum selam tabı en kısa zaman ta soylerım

kurtlapalıcun.
09.06.2009, 10:34
cumleten selamun aleykum sevgılı abılerım amcalarım

kurtlapa0758
20.06.2009, 11:24
merhabalar bende kurtlapalıyım soyadımın kurtlapa oldugu gibi. ama kurtlapayı hiç bilmiyorum :)

fevzireiscoşkun
25.06.2009, 14:44
selamlar sayın hemşerim kurtlapada hangi sülaleye mensupsun biliyorsunuz sülaleler vardır akrabayı talukatınız mevcutdur onlar kimler bahsederseniz tanışmış oluruz

hasan723
16.07.2009, 03:10
SLM MİLLET NERELER DESİNİZ KOCAMAN KÖYDEN GİREN YOKMU KARDEŞLERİM KOCAMAN SİTE BOŞ BAZI ARKADAŞLARDAN BAŞKA ZİYAREYT EDEN YOK BUNDAN ALINIYOM BİRAZ DASANAL ORTAMA ATILSANIZ NEVAR YA HAYDİN ŞUSİTEYİ ZİYARET EDİN KARDEŞLERİM ABİLERİM ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN SLM VE SEVGİLER

mehmetacik58
29.07.2009, 23:15
Merhaba Kurtlapalı kardeşlerim; 9 ağustos 2009 da alahacı suyunda 5.MERDER FESTİVALKİNDE BULUŞALIM

abdussvs
21.08.2009, 22:41
Bütün hemşerilerimize iyi akşamlar. Uzun zamandır giriş yapamadığımız bu sayfalara ziyarette bulunan herkese teşekkürler.

Ayrıca ilk orucu geride bıraktığımız bu saatlerde Tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun.

Sivasta olmadığım için gidemedim ama öğrendiğim kadarıyla 5. MERDER FESTİVALİ çok güzel ve eğlenceli geçmiş. Başta Mehmet AÇIK Hocam ve tüm emeği geçenleri kutluyorum...

fevzireiscoşkun
28.08.2009, 14:10
hayırlı cumalar sevgili hemşerilerim hayırlı ramazanlar bu günler tüm türk islam ağlemine hayırlı olsun

fevzireiscoşkun
11.09.2009, 12:38
hayırlı cumalar hemşerilerim şimdiden kadir gecenizi tebrik ediyorum

hebişoğlu
20.09.2009, 13:10
merhaba bütün kurtlapa lı hemşehrilerimin ve tüm islam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun..

abdussvs
20.09.2009, 13:20
Ramazanı uğurlayıp Bayramını idrak ettiğimiz bu günde öncelikle ailesinden sevdiklerinden uzakta olan bütün hemşerilerimin Bayramı mübarek olsun...

fevzireiscoşkun
23.09.2009, 11:45
BÜTÜN HEMŞERİLERİMİN GEÇMİŞ RAMAZAN BAYRAMLARINI KUTLAR SAĞLIK AFİYETLER DİLERİM

fevzireiscoşkun
24.09.2009, 17:07
iyi akşamlar kurtlapa sevgili hemşerilerim herkese iyi akşamlar

fevzireiscoşkun
05.10.2009, 13:53
YA KURTLAPALILAR NEDEN YAZIŞIP BİRBİRİNİZLE SELAMLAŞIP HASBİHAL ETMİYORSUNUZ GÜZELCE KIRIP DÖKMEDEN BİRBİRİNİZİ KIRMADAN RENCİDE ETMEDEN FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPIP TARTIŞMIYORSUNUZ YAZMAK İSTEMEDİĞNİZ DURUM VARSA ONUDA YAZIN TARTIŞALIM HERKESE SELAMLAR

fevzireiscoşkun
12.10.2009, 15:44
EVET SEVGİLİ HEMŞERİLERİM HERKESE SAYĞILAR SELAMLARMUHABETLER SUNARIM ANLAŞILAN BİZİM SİTENİN HERKONUDA OLDUĞUGİBİ İFLAK OLMA DURUMU YOK ĞALİBA

kaya58_1677
18.10.2009, 16:24
ben antalyadan kurtlapalı kardeşlerime selamlar gönderiyorum

hasan723
12.11.2009, 08:12
slm emşerilerim nerdesiniz lütfen gelin şu siteye itibat kuralım slm ve sevgiler dilerim.

kaya58_1677
12.11.2009, 09:40
selam hasan kardeş bende siteye giriyorum ama kimseyle karşılaşmadım pek ugrayan yok herhalde. ben ahmet kaya kurtlapalıları siteye bekliyorum.iyi günler

fevzireiscoşkun
26.11.2009, 09:38
tüm hemşerilerimin kurban bayramını kutlar YÜCE ALLAHDAN sağlık afiyetler dilerim

avcının oğlu
26.11.2009, 09:39
istanbuldan sivasa kucak dolusu selam ve saygılar ve ayrıca köyümün güzise insanlarin yaklaşan kurban bayramlarını kutlarım ömörlerının üzun saglık huzur dolu olmasını cebı allahtan niyaz ederim bayramlarının neşeli ve seviçli geçmesinı dilerim bayramınız mubarek olsun

avcının oğlu
26.11.2009, 09:43
kurtlapa beldesi belediye başkanı vetüm personelin bayramını kutluyorum görevlerinde başarılar dıliyorum

avcının oğlu
26.11.2009, 09:49
kurtlapa beldesi belediye başkanı ahmet darı ve tüm ekip arkadaşlarınında bayramını kutluyorm hizmetlerinın daha iyi olmasını bekliyorum

avcının oğlu
26.11.2009, 10:21
buradan köyümun geç yeteneklerine aczane bir ıiki öğütüm olacakhanı bizim köyde çok olur koyun ve keçi ne alaka diyebilirsinız malum koyun keçiden daha degerlidir hep öyle biliriz ama gel görki keçinin ulaştıgı yere koyun olaşamaz bunun sırınıda ancak yaratan bilir bunun ögüt neresinde içinde saklı evet çok düşünmek lazım çooooook

birgün nasrettin hoca hindiyi yani culuk almış pazara çıkmış bakmış biri geveze papagan satıyor hocada hemen yanına tezgahı açmış gelen bir papağana bakmış bir hindiye bakmişlar hocadan hindiyi almak istemişler hocada cazip bir fiyat sunmuş adamlar demişler ya hoca bunun özlliğinede bu parayı istiyorsun demişler hocada peki şo kuşun ne özellği vardemiş onlarda o papağan o konuşr demişler hocada oyleyse buda düşünür demiş velhasıl kelam az konuşmak çok çalışmak bu çalışmayı çoğaltabilirsiniz yani okumakta bir çalişmaktır düşünmek gıbi yazmağa devam edecem beni takip edinnnnnn

mehmetacik58
27.11.2009, 19:54
KURTLAPALI HEMŞEHRİLERİMİN KURBAN BAYRAMINI TEBRİK EDER;SAĞLIK,SIHHAT VE AFİYETLER DİLERİM.BAYRAMINIZ KUTLU OLSU.
MEHMET AÇIK MÜDÜR

asarkaya58
27.11.2009, 21:34
SELAM TÜM HERKEZİN BAYRAMINI KUTLARIM HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM ŞIRNAK-CİZREDEN HERKEZE SELAM OLSUN

avcının oğlu
27.11.2009, 22:09
alyküm selam mustafa ne diyecegimi bilemiyorum
az önce konuştugumuz için istanbudanşirnaga selam olsun kedine iyi bak iyi geceler dilerim

avcının oğlu
28.11.2009, 12:45
selamün aleyküm allahın selamı üzrinize olsun

selamün aleyküm
allahın selamı üzerinize olsun benım güzel ilimın güezel insanları sağlık afiyet üzerinize olsun

işiniz kolay gelsin kazancıniz berekertlı olsun

şü son bahar ayının güneşli gününde ğüneşinız bol olsun bayraminız mutlu ve kutlu olsun

edirneden karsa vatanın en ücra köşesine selam olsun hepimiz aynı kilimin desenleriyiz ayrım kayrım yok yalnız hizmette yariş var
o yariş için çalişmak en güzel yariştır herkes karınca kararınca hizmet etmeli

ben aşağı yukarı 2 haftadır buralardayım kımsecıkler yok ortada sanal elemde
KURTLAPADA OLMALI
bır iki kişi var onlarda en az 30 gün boyunca yok ortada
buradan sesleniyorum ben hep burda olacagım yazmağa devam edeceğim çünkü sayfa bom boş hadi şimdilik hoşça ve dosca kaliiiiinnnnnn

altuntas58
28.11.2009, 13:14
Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; güzellik, birlik, beraberlik dolu, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. İyi Bayramlar.

figen-58
28.11.2009, 18:53
slm
tüm
kurtlapa köylülerin kurban bayramını kutlarım
abduş kardeşime selam

avcınınoğlu
29.11.2009, 13:27
merhaba sivas mehaba merder merhaba kurtlapa hayırlı sabahlar

abdussvs
29.11.2009, 14:51
Bütün Hemşerilerimin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.

Uzun zamandır sayfaya giriş yapamadığım için özür dilerim. Bu giriş yapamadığım zaman zarfında sayfalarımıza gelen her5kese teşekkürler, selamlar. Anladığım kadarıyla Şırnak-Cizreden Mustafa Abim, istanbul-Sultanbeyliden sayın Billur Halı Yıkama Sanayii sahibi Cemalettin Beylerde gelip katkıda bulunmuşlar. Sağolsunlar...

abdussvs
29.11.2009, 14:52
slm
tüm
kurtlapa köylülerin kurban bayramını kutlarım
abduş kardeşime selam

Teşekkür ederim Ablacığım seninde Kurban Bayramınıu kutlarım...

abdussvs
29.11.2009, 15:01
ben aşağı yukarı 2 haftadır buralardayım kımsecıkler yok ortada sanal elemde
KURTLAPADA OLMALI
bır iki kişi var onlarda en az 30 gün boyunca yok ortada
buradan sesleniyorum ben hep burda olacagım yazmağa devam edeceğim çünkü sayfa bom boş hadi şimdilik hoşça ve dosca kaliiiiinnnnnn

Vallahi Abi ben 2 senedir bu sayfalardayım. Sağolsun Fevzi COŞKUN Abimden başka kimse kalıcı olmadı bu sayfalarda. Tabi SİVASLILAR.NET adlı sitemiz sadece bu sayfadan ibaret olmadığı için diğer paylasımlarada katkıda bulunmanı bekliyoruz artık.

abdussvs
29.11.2009, 15:04
Bu sayfalar Kurtlapa Belediye Başkanı ve Çalışanlarının sayfaları değil, Kurtlapalıların sayfası...

asarkaya58
29.11.2009, 17:55
SELAMÜN ALEYKÜM TÜM KURTLAPALI HEMŞERİLERİME GURBETTE BURUK BİR BAYRAM GEÇİRİYORUZ AMA BU SİTEYE GİRİPTE SİZLERİN YAZILARINI VE MEMLEKETİMİZİ ANLATANA RESİMLERİ GÖRÜNCE SANKİ KURTLAPAYA GİTMİŞ GİBİ OLDUM HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER

asarkaya58
29.11.2009, 18:13
D:\RESİMLER\kurtlapa\kurtlapa[1].gif

avcınınoğlu
29.11.2009, 18:50
bi liyorum nereye üye olduğumu sayın abdussvs bey f.... y..... bey

avcınınoğlu
29.11.2009, 19:21
ayrı ca onların bayramını kutlamada bir sakınca olmadığınıda biliyorum beim içim makam mevki fark e t maz on yaşindaki ile doksan yaşındaki bir benim için onun için ben daha baştan tüm sivaslıların daha sonra kurtlapalıların daha sonrada belediye personelinın sen en baş sayfayı es geçmişsin sayın abdussvs bey şunuda bil senin ismini telfuz ettiğin kişi değilim biraz merak et kendimi daha sonra açıklayacağım ha şunuda diyebilirsim neyini merak edeyim buda senin doğal hakın onun için şimdiden kusura kalma ben her eleştiriye açiğim üç şey hariç allah kuran peygamber birde kendi öz yaşantim diğer her konu tartışılırbu günlük bu kadar iyi akşamlar

fevzireiscoşkun
30.11.2009, 13:46
NE GÜZEL SEVİNDİM NİHAYET KURTLAPALILARDA SİTELERİNE GİRİP SOHBET ETMEYE SELAMLAŞMAYA BAŞLAMIŞLAR HERKESE SELAMLAR

yiğidoturan
30.11.2009, 14:03
fevzi reis ve sevgili kurtlapalılar bayramınız mübarek ola

yiğidoturan
30.11.2009, 14:03
reis nerelerdesin kayıplara karıştın özlettin kendini

figen-58
30.11.2009, 17:02

reis derkennnnnnnnnnnnnn
turan bey kimden bahsettini anlıyalımmmmmmm

hasan723
30.11.2009, 23:42
selam hasan kardeş bende siteye giriyorum ama kimseyle karşılaşmadım pek ugrayan yok herhalde. ben ahmet kaya kurtlapalıları siteye bekliyorum.iyi günler

slm kardeş ben cok bekledim hala gelen yok sayılı dere cede geliyor lar birtürlü cogalmadılar inşallah cogalır lar bir gün bekliyorum ben seni cıkaramadım tanışır sak iyi olur kimin oglu oldugunu yazar san men mun olurum

fevzireiscoşkun
01.12.2009, 09:00

SEVGİLİ TURANIM ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİM ALLAH SENDEN RAZIOLSUN SENİNDE BAYRAMIN MUBAREK OLSUN ALLAH AİLEYİ EFRATINIZA SAĞLIK SİHAT AFİYET VERSİN İYİSİNDİR İŞALLAH KARDEŞİM

fevzireiscoşkun
01.12.2009, 12:46
avcınınoğlu c ö sanada teşekür ederim nekadar anti pati duysanda bize en azından KURTLAPANIN sitesine yazmış kurtlapalılara selam göndermişsin KURTLAPA sevdalısı olarak teşekürediyorum selamlar nede olsa kurtlapalısın

avcınınoğlu
01.12.2009, 12:48
ben o degilim

avcınınoğlu
01.12.2009, 12:51
biraz daha dikkat et fezi bey bemim kim olduğmu öreneceksin geçte olsa

fevzireiscoşkun
01.12.2009, 12:52
ben o degilim
herkimsen yinede sağol kurtlapalı olman yeterli

avcınınoğlu
01.12.2009, 12:55
benim ayrimcı olmadğımi iyi bilirsin biz bir BÜYÜK AYEYİZ büyük ayle birliği sayın fezi bey

avcınınoğlu
01.12.2009, 12:56
yazmağa devam et maksat muhabbet olsun fezi bey

avcınınoğlu
01.12.2009, 13:00
beni kocakurtlapa nokta 58 et hotmail nokta comdan sor beni

fevzireiscoşkun
01.12.2009, 13:07
biraz daha dikkat et fezi bey bemim kim olduğmu öreneceksin geçte olsa

doğrusu bu cevap çok hoşuma gitmedi 1 dikkat etmem gereken bi durummuvar 2tanışmamızı geciktirme hasrete pek dayanamam 3 bu sitede yazışmalar tartışmalar MEDENİ VE EDEBİ çerçeve içersinde olmasını yeğlerim

fevzireiscoşkun
01.12.2009, 13:22
yazmağa devam et maksat muhabbet olsun fezi beytamamda güzel kardeş en azından kendini tanıt nebileyim sanki bana meydan okurgibi geldi ben saten sitenin devamı için burdayım

avcınınoğlu
01.12.2009, 13:25
beni çok iy tanirsin

fevzireiscoşkun
01.12.2009, 13:29
benim ayrimcı olmadğımi iyi bilirsin biz bir BÜYÜK AYEYİZ büyük ayle birliği sayın fezi beylan kel sensin anladım

avcınınoğlu
01.12.2009, 13:30
onun için dikkat et diyorum baş amaç arama

avcınınoğlu
01.12.2009, 13:30
hele şükür

fevzireiscoşkun
01.12.2009, 13:48
sana teşekür ediyorum iyiki geldin hoşgeldin avcınınoğlu koca adam saten senden çok çektım bu sitedede yetersin bana sataşmaya

avcınınoğlu
01.12.2009, 14:05
biliyorsun sataşmayı severim ama kırıp dökmeden
iyce yaşlandım artık
hanı derlerya kurtlar kocayınca ...... maskarası olur diye bede
naskara oldum şöyle doya doya sohbet edecek kımse yok onun için
sağa sataşiyorum morel arıyorum kendime
senin ğibi bir iki kişi olsa laf ile dövseler ben ozaman rahatlarım
nese sohbete doyum olmaz iş gideceğim iyi güler sana görüşürüz

fevzireiscoşkun
02.12.2009, 14:39
uykudan yeni kaltın ğaliba günaydın avcınınoğlu gerçi bende yeni girdim siteye

avcınınoğlu
03.12.2009, 10:05
selam
evet yeni kaktim buraya geldim ne yapıp neediyorsun reis bey vallahı köyde
bir kaçkişi var onlarla
konuşmak benım için ayrıcalık onlardan biride sizin uşaklar şimdi az bir
işim var gelecegim hayırlı işler

fevzireiscoşkun
03.12.2009, 10:42
yine günaydın hep gece çalışıyorsun ğaliba avcınınoğlu bu yazdıkların hep senin güzelliğinden abicim ALLAH senden razı olsun dedimya iyiki siteye geldin vallahi seninle beraber renklendi site

avcınınoğlu
03.12.2009, 11:26
ğadaş ben saat 4 iş alıreorum gec 11 1230 arası geliyorum hayat şartları öyle istiyor
allahtan bir mani keder olmassa
2ayın sonu gibi dilekçeyi verecegim reis sen ne yapıyosun
ne zaman senin gönün doluyor emekli olunca köye gidelim at kovalarız mantar toplariz ne biliyim bişeyler yaparız bundan sonra bizden ne köy olur nede kasaba
ya sizin uşaklar neyle uğraşiyor ist anbulda reis benim böyök bir hayalim var aslında
fakat kaynak bulmak önemli bunun için seninle özel görüşmeliyim bir canli
site kurmak istiyorum ama nasıl olur onu düşünüyorum bir fikır aliş verişinde bulunalım
buna katkıda bulunmak isteuen herkesle görüşelim bilik içinde çokluk olsun herkesin bu çorbada tuzu olsun fikirlerini ve düşüncelerini önersinler zaman olarak benim zamanım
var velhasıl kelam fıkır bekliyorum şimdilik bu kadar

fevzireiscoşkun
04.12.2009, 11:02
bu tür konuları bire bir görüşmek konuşmak lazım sayın avcınınoğlu bu arada hayırlı cumalar diliyorum

avcınınoğlu
04.12.2009, 11:30
KISADAN HİSE

Bağdadın esnalarından bir kaç tüçar haca gitmege karar verirler hazırlıklar yaparlar

yemekler hazırlanır kurbanlar kesilir ileri gelenler davet edilir akraba ziyareti yapılir

tüm hazırlıklar tamamlanır ğün yaklaşınca öbür tarafta yüreği ALLAH korkusu kalbi kuran için atan muhammet sevdalısı yoksul ama yüreği iman dolu garip bir vatandaş

bunların hazırlık yaptığını duyunca onların yanına gidernasip olursa bende geleyim sizile der buileri gelen kendini esnaf zanneden kalbinde ALLAH korkusu olmayan zavallılar

yüreği ALLAH aşkıyla yanan insana alaylı alaylı derlerki biz filanca gün gidecegiz sende

gel derler gidecekleri günden sonraya adamcağıza gün verirlerki o insan onlarla gelmesin
ayaklarına bağ olmasın o gün gelır o tücarlar giderler tabi yüregi kuran dolu
insana haber vermezler adamcağız onları bekler o gün gelir o insan tekrar onların yanına gider birde bakarki onlar bayağı olmuş gideliadam yalın ayak hazırlıksız yola çıkar
ALLAHIN huzuruna varır o tüççarlar onu görürler şaşa kalırlar mekeyı münevereyi tavaf edilr hac vzifesiyerine getirilir geri dönüş yolculuğu başlar mekeyi çikınca

bu esnaflar o insana alay edercesine derkerki hücetini aldınmı adam hüccetin ne olduğunu bilmez oda derki siz aldınızmı onlarda söde hüccet gıbi ceplerınden
bir kağıt parçasi çikarıp gösterırler

o insan inanir geri döner betullaha yüzünü koyar ağlar ağlar ğüz yaşlarından oralar
islanır ğülerinden kanlı yaşlar gelır orada uyuya kalır bir rüya görür rüyasında HAZ MUHAMMET MUSTAFA SALLALAHU ALEHHİ VESELEM EFENSİMİZ

mehmetacik58
04.12.2009, 11:30
SEVGİLİ TURANIM ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİM ALLAH SENDEN RAZIOLSUN SENİNDE BAYRAMIN MUBAREK OLSUN ALLAH AİLEYİ EFRATINIZA SAĞLIK SİHAT AFİYET VERSİN İYİSİNDİR İŞALLAH KARDEŞİM

Sevgili kardeşim Fevzi nasılsın sağlık sıhhat iyidir inşallah.Sivastan İatanbula kucak dolusu selamlar

mehmetacik58
04.12.2009, 11:34
TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLI CUMALAR DİLERİM

avcınınoğlu
04.12.2009, 11:55
KISANIN DEVAMI
ona derki sen ahrette benim komşum oldun der adam sevinçli sevinçli

uyanir elinde ter temiz bir kağit var huzurlu bir şekilde memleketine döner öbürtarafta

kendini tüçar bilen zavallılar tabi yoda aliş veriş yaparak gittikleri için o insan onlara
yetişir adamlar derlerki hüccetini aldinmi o insan elindeki boş kağıtı onlara verir

onlar alır bakarlarki kağıtta aynen şöyle yazar biz kapımıza samimi geleni eli boşmu gönderdigimizi saniyosunuz bunu haka yürüdügün zaman sen olmazsan bu alemi yaratmazdim sözüne nail olan ALLAHIN elçisine ver o sana şefeatçi olur yazlı
bu esnaflar adamla dalga geçmeğe devam eder bu bizde kalsin sen öldüğün zaman

senin kabrine koyarız derler adam inanir onlarda kalır kağıt adam ölüce tabi akilılarya

kağıtı vermezler adamı devnederler sözde adamı kandırdılar gelir kagita bakarlarki

aynen şöyle yazar kağıta BE HEY GAFİLLER BİZ ONU YANIMIZA ALDIK SİZ KİM OLUYORSUNUZDA ON VERMİYORSUNUZ

TÜM İSLAM ALEMİNİN CUMASİ MUBAREK OLSUN ALLAH KABUL ETSİN

fevzireiscoşkun
04.12.2009, 15:28
Sevgili kardeşim Fevzi nasılsın sağlık sıhhat iyidir inşallah.Sivastan İatanbula kucak dolusu selamlar
mehmet hocam teşekür ederim iyiyim sizlerde iyisinizdir İŞALLAM bizdende sizlere kucak dolusu selamlar

fevzireiscoşkun
09.12.2009, 13:25
sayın avcınınoğlu bu nezih kıssaları paylaşımından dolayı teşekürederim

fevzireiscoşkun
12.12.2009, 10:44
sayın avcınınoğlu öyle muazzam harektli canlı gelişin oldu öyle birde gidişin olduki sessiz sedasız kardeşim seningibi güzel abilere insanlara ihdiyacımızvar ben biliyorumki her vardığın ortama pozatif enerji getiren birisin sayğılarımla

avcınınoğlu
12.12.2009, 12:50
SELAMÜNALEYKÜM

zamanın birinde cırcır böceği ile karınca

arkadaş olurlar cırcır böceği devamlı saz çalar oynar karıncada çalışir

kış yiyeceğini hazırlar zamanlar
su ğibi akar ğider birde bakarkı cırcır böceği yiyeceği bitmiş sağa döner sola döner yiyecek
bulamaz aklına karınca ğelir arkadaşya bu ğideyimde ondan yeyecek alayımder

çala oynaya karıncanın
yanına ğider karınca kardeş benim evde yiyecek kalmamış bana biraz borç verirmisinder

karıncada ona derki yaz boyu ne yaptın der cırcır böceği derki saz çaldım

karıncada şimdide oyna öyleyse der
şimdi ben ğiriyorum karınca ğibi
çalişiyorum cevap verecek kimse olmayınca sıkılıyorum başka sitelere takılıyorum

ben ya işteyim yada burdayım benim başka yerim yok feyziciğim insan karşisinda

muhattap bulamayınca boş duvara konuş dur neye yarar fıkır aliş verişi olacak tartışacak
bir şeyler yapmağa çalışacakkı mevzuat anlaşilsin yoksa böle bir iki satır yazı ile
bir arpa boyu yol alınmaz ha ne olur hasret ğiderilir oda önemli

insalar konuşa konuşa herşeyi halletmeli bizim burdaki amacımız sadece ve sadece

insanları bir araya toplamak birleştirmek biz köyümüzden ayrilmşiz birlik olmalıyız birlikten ğüç doğar birbirimzi incitmeden üzmeden horlamadan gerçi

ALLAHA şüküğrler olsun bizim köyümüzde ayrılık yoktur hele hele ğurbette hiç olmaz
herkes kendi işinde öylede olmalı aksi asla olamaz birimiz hepimiz hepimiz birimiz için

kusura bakma kafanı ağrıttım tüm kurtlapalı ve kurtlapaya sayğılar sunarım

fevzireiscoşkun
12.12.2009, 14:40
ALEYKÜMSELAM SEVGİLİ DOSTUM NEDEMEK BAŞAĞRITMA HERZAMAN BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE SELAMIN BUNLAR GÜZEL HASLETLER

avcınınoğlu
12.12.2009, 14:58
şim ğeldim evde kömür yoktu
kömür aldim
20 dakıkam var işe ğideceğim

avcınınoğlu
12.12.2009, 15:00
feyzi bu dumanlıyı
çikaramadim kim bu ben ö .. d ...oğlu tahmin ediyorum sen biliyorsun kim bu

avcınınoğlu
12.12.2009, 15:10
şimdi eve ğeldim 15 dakika sora iş ğideceğim

ya reis bu dumanlı kim çikaramadim ben ö ... d ... oğlu tahmin rdiyorum sen tanıyorsun kim bu cevaplarsan sevinirimiyi güler hoşça kal

fevzireiscoşkun
14.12.2009, 08:41
avcınınoğlu dumanlı ibrahim doğanın oğlu eytimli ve kültürlü bir delikanli ha bu arada günaydın hayırlı sabahlar

avcınınoğlu
14.12.2009, 10:03
ğünaydin reis

ben niçin öğrenmek istedim acaba dedim hafızamda bı gerilememi var diye düşündüm fakat

o kadar gerileme yomuş ben ömerin oğlu tahmin etim ondan merakım nese yinede teşekkür bu arada iyisindir inşeallah

avcınınoğlu
14.12.2009, 13:04
kaya kimin oğlusun
cevaplarsan
iyi olur

fevzireiscoşkun
14.12.2009, 13:23
ya avcınınoğlu adamları hep öğrenmek zorundamısın adam belki teşir olmak istemiyor rumuz isim kullanıyor demekki sakıncası varadamın yazışarak sohbet ederek öğren sevgili abicim güzel insan selamlar sayğılar

avcınınoğlu
14.12.2009, 13:32
ya reis sen bilirsin kizim öyle insanimiz olmaz ben ilerki mesajimdada bildirdim

bu bir hafiza ölçümüdür yoksa benim onlardan her hanği bir çikarim yoktur

fevzireiscoşkun
14.12.2009, 13:44
ya reis sen bilirsin kizim öyle insanimiz olmaz ben ilerki mesajimdada bildirdim

bu bir hafiza ölçümüdür yoksa benim onlardan her hanği bir çikarim yoktur

sevgili abim gerçi espiri olsun diye yazdım iyisin işallah daha hafızan çok güçlü maşallah

avcınınoğlu
14.12.2009, 14:04
kardeşim ben de biliyorumğüçlü fakat yinede emin olmak istiyorm

yok sa ALLAHA şükürler olsun çok gence taş çikartırım bede bilirsin merak fazla biraz oda benim genimde var bu arada yengen dıyorki ne yaziyosun diyor bende anla işte yaziyorum dedim oda benim gibi merak ediyor kusura bakma buları sele paylaşmaktan skınca görmüyorum

fevzireiscoşkun
14.12.2009, 14:30
hiç bir sakınca yok biz dost ve kardeşiz yenge hanıma hürmetler çocuklara selamlar senin meraklı olduğnu ben çokiyi bilirimde sorduğu insanlar seni pek tanımazlar abiciğim

fevzireiscoşkun
21.12.2009, 12:28
sayın avcınınoğlu nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yaramaz durum yok İŞALLAH selamlar

avcınınoğlu
21.12.2009, 15:10
yok yok iyiyim allaha şükür budayimda yazı yazmıyom kimse olmayimca olmuyor gümüşdereye
yazdim yakupoğlana yazdim ya karşilik olmayınca anlam olmuyor senin sesinde çikmiyo bir yeremi
ğittin ben bu saate kadar burdayım şimdi işe gidiyorum ğörüşürüz iyi ğünler deyim ben sana

mehmetacik58
21.12.2009, 22:20
tüm kurtkapalı arkadaşlarıma iyi haftalar dilerim

fevzireiscoşkun
23.12.2009, 12:40
sendemi pesettin avcınınoğlu seninde canın sağolsun yalnızda olsa beklerim çüki alışkınım bu ismin altında bu sitede beklemeye çuki lukatımda pesetmek yok sizi tanıdığım kadarıyla sizdede olmaması lazım herkese selamlar

avcınınoğlu
23.12.2009, 13:11
selamünaleyküm reid bizim örf ve anelerimizde
ve törelerimizde kale terk etmek yoktur vatan savunmasi boşluk istemez tembelde olsak yorgunda olsak ölsekte vatan savunmasiz kalmaz bizim hele benim kiç olmaz çükü ben ğemileri yaktimda geldim benim
yüreğimde köyümün özlemi var gitmesekte ğelmesekte o köy bizim köyümüz onun için benim pes etmem mümkün değil
beni sen iyi bilirsin başkaların ın sözü beni bağlamazbnim inadim inaddır onun içn bana atifta bulunmaben hep burda yine burda olacağim beni başkaları ile ayni kefeye koyma sözümü ŞEH ŞAMİLİN bir sözü ile bitirmek istiyorum

KAHROLSUN SEFİL ESARET
YAŞASIN ŞANLI ÖLÜM

iyi ğünler dilerim

fevzireiscoşkun
23.12.2009, 14:21
sayın avcınınoğlu dedimya zatalinizi iyi tanıdığım için hedefe çekeceğimden emindim oyüzden öyle yazdım elbetdeki bizim luğatımızda kaçmak yok

avcınınoğlu
23.12.2009, 14:42
şu anordasin yine selam
bir hep selam nasil gidiyo çlişmalar halin keyfin yerindemi dün mahkemem vardi ğiremedim birde d

edimya karşilik olmayınca insan bir şeyden haz dumuyor bir ğüreşçinin hasmi zayif olursa ğüleşmekten zevk almaz insamın rakibi ğüçlü olacak tabi bu manevi olarak yoksa rakıpten başka mana aramamakm ğerek davul bile denği denpine çalar diye bir söz var demi sofra kuruldu ğel yemek yiyelim cavabin üzun olsunbeklerim

fevzireiscoşkun
23.12.2009, 15:56
avcınınoğlu hep buradayımda işden dolayı meşkul oluyorum anında cevap verme şansım olmuyor afiyet olsun fatiş giliğimi yiyorsun fırın giliğimi peynirlimi yiyorsun yahu avcınınoğlu rakibin adamgibi adamolmayınca güçlüde olsa zayıfda olsa bir mana teşkil etmez elverirki karşındaki mert delikanlı harbi olsunda bir kişi olsun ağam be

avcınınoğlu
24.12.2009, 11:21
ğünaydın reis sesin çikmıyo nerdesin sayğilar sunarim

fevzireiscoşkun
24.12.2009, 11:56
selamlar sevgili dostum avcınınoğlu buralardayımda fırsatbulup hemen cevap verme şansım olmuyor iyisindir İŞALLAH

fevzireiscoşkun
24.12.2009, 13:56
aldığım bilgiye göre beldemiz halkından aşığın dursun namıyla bilinen dursun amca ve hanımı HAKKIN RAHMETİNE YÜRÜMÜŞLER YÜCE ALLAHDAN RAHMET DİLER AİLEYİ EFRATINA AKRABAYU TALUKATINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM

fevzireiscoşkun
25.12.2009, 12:42
tüm hemşerilerime hayırlı cumalar dilerim cumanız mubarek olsun

avcınınoğlu
25.12.2009, 13:04
ALLAH CUMANI kabul etsin reis

bende şimdi ğeldim nasilsin iyimsin hel keyif yerindemi aşiğin Dursun ve hanımi ölmüş hemi

bacanağı abdul burdaydı hasta olduğunun söylemedi onlarda hanımiyla burdaydı ğitmişler

ALLAH rahmet eylesin iyi insandi kiseyle uğraşmaz işi ile ilğilenirdi hanimi bir ğün önce vefaat etmiş ertesi ğün de o ölmüş her ikisininde mekani cennet olsun elden başka şey ğelmez tümakraba ve sevenlerinin başı sağ olsun deyiyelim takdir bu
ruhuları şad olsun

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

fevzireiscoşkun
25.12.2009, 16:08
sayın avcınınoğlu teknoloji ne güzel şey kullanmayl bilene hemen ısıcak sohbetller nerde olursanol işte bunun için diyorlar çağ bilği sayar çağı diye evet dursun amca ve hanımı peşpeşe vefaat etmişler evet gerçekten iyi insanlardı her ikiside mekanları cennetolsun ALLAH RAHMET EYLESİN o güzel beldemizdeki ve tüm TÜRK İSLAM alemindeki hastalara şıfa dertli olanlara deva diliyorum YÜCE RABBİMDEN borclu olanlarada edalar diliyorum sanada selamlar sayğılar iyi akşamlar diliyorum sevgili dostum

avcınınoğlu
27.12.2009, 00:23
KALB

UCUP KAPISI TOKLUK KAPISI
HIRS KAPISI TAMA KAPISI
HASED KAPISI ACELE KAPISI
GAZAB KAPISI CAHALET KAPISI
ŞEHVET KAPISI FISK KAPISI
MAL SEVGİ KAPISI CİMRİLİK KAPISI
MAL YAĞMA KAPISI TAASSUP KAPISI
Bu kapıları bilene yaraşan bunları koruyup rahman evine şeytanı sokmamaktır
burada şunu bilmek gerekir aşk gönüldedir hem öyle bir şey dirki her an maşukun arzusu ileaşika bir perde bırakır ve her nefes aşik yolundan perdeyi ğötürür ilahi aşk vucut alanınaçadırını kurduğu vakit bütün hazinelerin kapılarını ona açar ve aşika şuhüd-i zatı ALLAHIN zatını müşahade hasil olur

kendi varlığından ğeçer de aşk meyhanesinde raksetmeğe oynamağa başlar maşuk da her nan aşika tecelli eder ve aşik bütün ğözü ile onu müşahade eder hicap perde hasret engel olmaz devamlı olarak zahir olmak maşukun ve cefakar olmakta aşikin sıfatı olur aşika yaraşan maşuktan gelen her şeye kat lanmak olur ve ona itaat etmektır maşuktan gelen eziyet huzur at abela niğmet ve zahmet hepsini eşit görmektır zaman olur kı korku ve ümit vasifları giderilir çünki korku ve ümit bazen ya geçmişte bazen ya gelecek için olur aşik ise vahda n,yet deryasina dalmiş kensisinden geçmiş geçmiş veya gelecek diye bir kayğı kendisin de kalmamiştır devamlı olarak hal içindedir zaten yanıyor yanıp kül olan daha ateşten korkarmıiiiii

fevzireiscoşkun
31.12.2009, 10:30
bu güzel menkibeleri paylaşımından dolayı teşekür ederim avcınınoğlu bi şeyin farkındamısın sevyeli kaliteli güzel şeylerden bahsedin dedik siteye kimse uğramaz oldu sevgili dostum ikimiz kaldık ama önemlideyil KURTLAPA ismi her nerede yaşanıp yaşatılıyorsa bütün varlığımla oradayım çünki köyümü çok seviyorum ben oranın insanıyım

avcınınoğlu
31.12.2009, 11:36
kardeşim burasi kurtlapayı tanitmaya yarayan bir araçtır kurtlapayı kim daha iyi tanitirsa ona sayğı duyarim fakat iş olsun diy buraya iki satır abuk sbuk yazi yazacaklarsa birak yazmasinlar köyün imaci zedelenmesin adam ğibi yazı yazacaklarsa mevlananın söz nü hatırlatırım ğel ne olursan ol yine ğel burasi kurtlapalıların hasret ğiderme yeri iletişim yeri kurtlapayı sanal alemde anlatma yeri onun için hüzünlenme biliyorsunki köyün imkanlari bu kadar ben bakiyorum her kurtlapanın olduğu yere inanki imkan bu kadar adamlar hala uykudalar veya benim bilmediğim bir alemdeler ama olsun bir ğün uyanırlar herkes kendı aleminde her halde neyse daha fazla yazacağim fakatbiraz işlerim var sana yi ğünleer dilerim

fevzireiscoşkun
31.12.2009, 16:27
hemşerilerimin yeni yılını kutlar sağlık sihat afiyetler dilerim 2010 yılının tüm türk islam alemine hayırlar huzur refah ve mutluluklar getirmesini YÜCE MEVLADAN dilerim

dora
31.12.2009, 16:35
Ey ömrü birgün daha tükenen arkadas! Ölüme bir adim daha yaklasmanin adina YILBASI demisler. o geceyi günah islemek icin firsat bilmisler ve bayram deyip alkisliyorlar.Acaba ASILMAYA giden bir insan dar agacinin süslendirilmesinden bir zevk alabilirmi.. LEZZETIN SONU ELEM OLMAYACAKMI

avcınınoğlu
01.01.2010, 02:12
Tüm islam alemine 2010 yılı huzur ve refah içinde olmasını temenni ederim ve tüm insanlğa huzur ğetirmesini dilerim kardeşlik ve dosluk içinde yaşanmasinı dilerim

figen-58
01.01.2010, 11:44
tüm kurtlapalıların yeni yılı kutlu olsun

avcınınoğlu
03.01.2010, 00:59
HAZIR OL

herifler üç ğünde hakı hukuku
kaldırdılar hele ğardaş hazir ol
gümrüksüz laf yapar şahı veziri
çildırdılar hele ğardaş hazır ol

tilki çiktı aslanların postuna
dos denilmez düşmanlarin dostuna
memlekette yiğitlerin üstüne
saldırdılar hele ğardaş hazır ol
eski vaatlerden etme suali
yalanin mizrağı yırtı çuvalı
harap halimize yedi düveri
ğüldürdüler hele ğardaş hazır ol
senedimiz yazilmiştır kan ile
sekizimiz savaş yapar bin ile
içimizi isyan öfke kin ile
doldurdular hele ğardaş hazır ol

söz ABDURRAHİM Karakoç

avcınınoğlu
10.01.2010, 21:28
TÜM SİTEYE ĞİRİPTE YAZI YAZAN VE OKUYAN DOSLARA SELAM OLSUN

düştü can evime dördüncü cemre
dünyayı üçüncü ğözümle ğördfüm
döryüz seksen beş ğün çekti bir sene
on altıncı aya takvimsiz ğirdim

aynalara baktım korku ğösterdi
saatler her sabah kırkı ğösterdi
namlular nişanlar beni ğösterdi
hayatim boyunca hedefte oldum

gül sundum yadeller koklamadılar

armağan can verdim saklamadılar
ğittim gelırdiy beklemediler
kaybolan ğünleri yol lara sordum

yırtıldı ruhlara çizdiğim resim
yazık kulaklara sığmadı sesim
yaşadığim şimdi beşinci mevsim
çağin çilesini sırtıma sardim

meçul şair

fevzireiscoşkun
14.01.2010, 17:40
AVCININOĞLU BU GÜZEL ŞİİRLERİ PAYLAŞIMINDAN DOLAYI TEŞEKÜREDERİM

ayten58
14.01.2010, 18:12
merhaba kurtlapalılar nasılsınız.

fevzireiscoşkun
19.01.2010, 08:42
sitemizi yeni misafirlerimiz ziyaret etmişler ziyaretcilerimize teşekür ediyorum sayğılar sunuyorun

avcınınoğlu
19.01.2010, 14:40
TÜRK TARİH TEZİ
türk tarih tezi beyaz irkin kökenininorta asyadan olduğu hıpotyezinin yalan çikmaktadır
buna ğöre çeşitli ğöç dalgaları halınde orta asyadan dünyaya yayılan tüklerdır düya medeniyetinin önemli bir kısmını
kurmuştur
türk tarih tezinin temel kabülleri şu şekildede özetlene bilir
tükler brakisyafal ve beya z ıktandır beyaz ırkın ana yurdu orta
ASYADIR
medeniyetin beşiği olan tüklerin ana yurdu orta asyadır
ğöçler sonucu türkler bir çok yere yayılmiş ve uyğarlaşmayı
TETIKLEMİŞTIR
anadolunun ilk yerli halkları türklerdir türkler bir çok yerlere yayilmişlardır
italya mısır ırak abd her ğittiği yere medeniyeti yaymişlardır
ırakın ğüneyşindeki sümer uygarlığını türkler yaymiştır
buna benzer çok ülke vardır şu an fazla yazamıyacağim
bir iki satır şiir le sözümü tamamlayacağim

gafiller hani üç asir beş asir
tuna ezelden türk diyarı
bilinen tarihler söylememiş bunu
kalkıyor örtüler örtüler doğacak

dileyin sesini doğan tarihin
aydınlıkta karattı karattı şafak
yalan yarihi ğömüpdoğru tarihi ğörün
asyanin ortasinda oğuz yürkleri

avrupanın alplerinde oğuz turanları
doğudan çikan biz
nede olsa nede olsa kendimiz biliriz
türk sadece bir milletin adı degil
türk bütün adamların birliğidir

ey birliğine diş bileyen yığınlar
ey yiğin yiğin insan gafletleri
yırtılsın ğözlerindeki gafletten perde
hakikat hakikat hakiat nerde

İMAN ŞAHLANIRSA KÜFÜR YOK OLUR

fevzireiscoşkun
04.02.2010, 09:31
evet sevgili hemşerilerim epeyidir siteye uğrayamamadık gününüz aydın ömrünüz bereketli olsun herkese selamlar sayğılar muhabbetler sunarım

fevzireiscoşkun
10.02.2010, 17:02
sevgili dostum avcınınoğlu nerelerdesin sesin tamamen kesildi hemen pesetmek yok dostum umutsuzluğa kapılıp pesetmek mücadele ruhunu hareket kabiliyetini yitirmek demek buda benim mücadele anlayışıma ters bizler kandan irinden nehirleri geçip sancağı zirveye dikmeye hedeflemiş insanlarız tek kişide kalsak burdayız

fevzireiscoşkun
10.02.2010, 19:32
sevgili hemşerilerim herkese iyi akşamlar hayırlı günler dilerim

H_Turan
10.02.2010, 19:34
Kurtlapalı değilim ama Kurtlapalaları tanırım ve severim :)

fevzireiscoşkun
11.02.2010, 16:33
sevgili dostum avcınınoğlu o güzel şiirleri yorumları ne çabuk bitirdin görüntün var fakat sesin çıkmıyor yoksa sendemi başka yerlere kaçanlardansın selamlar dostum

fevzireiscoşkun
14.02.2010, 15:57
evet yine kendi kendimle baş başa kaldım sakın kimse şaşırmasın bu site bu isimle yani KURTLAPA ismiyle yaşadığı sürece burdayım çünki ben KURTLAPAYIM KURTLAPA benim çünki orayı çok seviyorum dostlar kimse şaşırmasın dedim siteye kimse uğramadığından dolayı kimse diyince kendi beldemden kastım

avcınınoğlu
15.02.2010, 10:18
ÖZLEYİŞ

ben köyümün yazın tozunu kişın çamurunu özledim
ben köyümün yazın yağmurunu kişın karını özledim

ben köyümün yazın kekik kışın av kokan daglarını özledim
hepsinden fazlası ben köyümün dedi kodu yapan insanlarını özledim

tüm siteye girip yazı yazan okuyan ilği duyan herkese ama herkese selam olsun diyorum fakat siteye ilği yok herkes kendi aleminde kendi işinde kahve köşelerinde oyunu marifet bilmişler dünyadan bi,haberler düya ile işleri olmuyor ben anlamiyorum anlıyamıyorum bana ters geliyor onlarada sorsan herşey süt liman yazılacak çizilecek çok şey varama anlıyan yok anlamak isteyende yok onun için kısa yazıyorum

ELLERİN MEMLEKETİNDE ÇİÇEKLER AÇMİŞ BİZİM MEMLEKETTEN KAR GELİYOR
BU SINIRLARI KIM ÇİZMİŞ ĞARDAŞİM ŞU GÖNLÜME DAR GELİYOR DAR

fevzireiscoşkun
15.02.2010, 12:19
eyvallah sevgili dostum avcınınoğlu demek oluyorki burada sitemimiz yine birbirimize çok güzel izahetmişsin işallah anlayan olurda nasiplenirler

avcınınoğlu
15.02.2010, 12:49
az önce beni
aradınmi reis

avcınınoğlu
15.02.2010, 12:50
0311 nolu numaradan

fevzireiscoşkun
15.02.2010, 13:34
yok abicim benaramadım hayırdır

avcınınoğlu
23.02.2010, 10:17
KUTLU DOĞUM VE MEVLİT KANDİLİ

hayatın ğayesi yaratılışın manası silinmiş yok olmuş .tu her şey manasız başı boşluk ve hüzün örtülerine bürünmüşyü

ruhlar bir şey bekliyordu bir nurun zülmet perdesi yırtılmiştı içten içe hissediliyordu
o
vahşet devrinde kainat ufkundan bir güneş doğdu bu ğüneşin ahırzaman peygamberi MUHAMMET MUSTAFA sallalahu aleyhi vesellemdi
tarihin seyrini akışını değiştiren bu eşsiz olay dünyayı yenıdensarsan degişimlerin en böyüğü idi

avcınınoğlu
23.02.2010, 10:21
tümsiteye ğiripte yazı yazan ve okuyan herkesin ama herkesin mevlit kandilini kutlarim

MEVLİDİNİZ KUTLU OLSUN

avcınınoğlu
01.03.2010, 14:26
bir kara deniz fıkrası ile yola devam

MEŞHUR KARA DENİZİN TEMELİ İLE DUSUNU İSTANBULDAN TRABZONA GİTMEK İÇİN
UÇAĞA BİNER BİNERDE TEMEL HOP DİYE UÇAĞIN KOMPİTİNE GEÇER
UÇUŞ SAATİ GELİR PİLOT UÇAĞA BİNER BAKARKİ KOMPİTTE TEMEL OTURUR
PİLOT TEMELİN KALK MASI İÇİN TEMELİ UYARIR TEMEL KALKMAZ
YOLCULAR GELİR TEMELİN YANINA YİNE KALKMAZ OLAYA DURSUN
MÜDAHALE EDER TEMELİN KULAĞİNA BİR ŞEY FISILDAR DURSUN TEMELE DERKİ

UÇAĞIN ÖNÜ TRABZONA GİTMEZ DER TEMEL ÖYLECE UÇAĞİN KOMPİTİNDEN KALKAR

avcınınoğlu
01.03.2010, 14:33
SİVASTA

oturanlardan kurtlapa sakinlerinden mehmetali cinaz hakka yürümüş allah rahmet etsin
mekanı cennet olsun allah yakınlarına sarı niyaz etsin hepsinin başı sag olsun

amin

fevzireiscoşkun
08.03.2010, 13:49
sevgili dostlar uzun süredir yoktum buralarda herkese selamlar sayğılar şimdi aldığım bilgiye göre belde halkımızdan m ali cinaz vefat etmiş ALLAHDAN RAHMET DİLER yakınlarına sabır dilerim

avcınınoğlu
09.03.2010, 12:23
GÜNÜMÜZ İÇİN YAZMİŞ KARAKOÇ ABİ BU ŞİİRİ

bırak deli deli haydar bırak be gardaş
kafayı bozmaya degmezbu dünya
ister hızlı dönsün isterse yavaş
sen seni üzmeye degmez bu dünya

fani diyen varsın desin sana ne
gönül veren gitsin varsin sana ne
hadut vuasun hırsız yesin sana ne
gücenip kızmaya degmez bu dünya

nerede kan akıtip kavga edenler
nerede şimdi sefasını sürenler
ne ğötürdü kucağına girenler
bir yırtık çizmeye degmez bu dünya

hayeler kur tesbih tanesi zannet
hepsi de senindır otuz üç adet
bırak kalsın orda hiç çekme zahmet
ipliğe düzmeğe değmez bu dünya

kulpu yokkı neresın den tutasın
sana göre lokma değl yutasın
içine ğireni ALLAH kurtarsın
üstünde gezmeğe degmez bu dünya

bilesin canım haydar bilesin
seni bekler soğuk mezar bilesin
ebediyet ötede var bilesin
tek satır yazmağa degmez bu dünya

kulakları çınlasın abdurrahım karakoç ne ğüzel izah etmiş bizi

KAHROLSUN SEFIL ESARET YAŞASIN ŞANLI ÖLÜM

fevzireiscoşkun
09.03.2010, 12:41
sevgili avcınınoğlu bu güzel şiiri emek veripyazıp paylaşımından dolayı sana teşekür ediyorum büyük şair üsdat ABDURRAHIM KARAKOÇ ABİMİZEDE ALLAHDAN UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜR DİLİYORUM onun yüeyne sağlık

avcınınoğlu
03.04.2010, 14:59
selamün aleyküm kurtlapalılar

vay aleykümselam nasilsin iyimisin iyiyim ALLAHA şükürde yalnız lık canımi sıkıyor

sıkma canını sen ne yalnızlılar yaşadın bununda üstesinden gelirsin inşallah

orasi öylede gel senbu deli gönüle anlat sen bunları kime söylüyon
tabiki kendime kime olacak senden başka kim var bu alemde

hadi kendine iyi bak

sag ol iyi günler

aysima58
03.04.2010, 16:14
eyüphancım gerçekten gezilecek ve piknik yapılacak en güzel köy
kurtlapa zümrüt gibi yemyeşil tıpkı masallardaki gibi bir defa gördüm ama içinden çıkmak istemedim vallahi hemşehrilerim sizi kutluyorum harika bir köyünüz var vallahi bir başka köye gidiyorduk ama nersi olduğunu unuttum içinde durduk kardeşlerimle hayran hayran bakdık o güzel köyünüzesorduk adını kurtlapa dediler ordan aklıma geldi konuyu görünce değerini bilin köyünüzün.

fevzireiscoşkun
07.04.2010, 12:10
sevgili dostlar uzun bi süredaha uzak kalacağım herkese sağlık afiyet diliyorum

avcınınoğlu
16.04.2010, 14:26
KUTLU DOGUM HAFTASI MESAJI

insanlığın içinde bulundugu karanlık dünyadan kurtarmak insanlara kılavuzluk
yapmak yolarını aydınlatmak üzerez vazifelendirilmiş işiklar saçan bir haftadır o geceki sevgili peygamberimiz sallahu aleyhi ve selemmin dogum gecesidir ki o gece bütün melekler secde ye varırlar o geceki bütün kayinat nurla dolar işte onun içindırki
bu adı almiştır BÜTÜN İNSANLIGIN VE İSLAM ALEMİNİN KUTLU DOĞUM HAFTASI

KUTLU VE MUTLU OLSUN

asarkaya58
22.04.2010, 22:58
TAAAAA CİZREDEN SELAMLARRRRRRRRRRR
değerli hemşerilerim her ne kadar sizlerden vede eşi benzeri olmayan köyümüzden uzakta olsamda yüreğim orda ve sizlerin yanında, buradan herkezi saygı vesevgilerimi gönderiyorum, bu siteye uzun zamandan beri giremiyorum, malum mesleğimiz vede görevyaptığımız yerin konumu gerçi bahane sayılmaz yinede HERKEZE SELAM SAĞLIK VE MUTLULUKLA KALIN

Mustafa ASARKAYA

hebişoğlu
26.04.2010, 00:32
selam kurtlapa'lı hemşehrilerim.uzun süredir siteyi ziyaret edemedim malum iş güç,
bu uzun arada katılan bir çok arkadaş olmuş.avcınınoğlu o güzel şiirler için teşekkürler.

fevzireiscoşkun
27.04.2010, 14:08
hebişoğlu sen izmirdenmi yazıyorsun yosa ben yanlışmı hatırlıyorum yinede hoşgeldin benden annene babana selam söyle ALLAHA amanet ol

hebişoğlu
29.04.2010, 18:51
izmirden yazıyorum reis
annemi babamı ben bi görsemde senin değerli selamlarını da iletebilsem.
telefonla ulaştırırım selmanı.
bendende tüm aileye selam olsun.
özellikle oğuza

fevzireiscoşkun
30.04.2010, 09:35
aleyküm selam yeğenim sende benden tekrar ev halkına selamlarımı söyle hepinize YÜCE MEVLADAN SAĞLIK AFİYETLER DİLERİM ALLAHA EMANET OLUN

sevgili hemşerilerim cumanız mubarek olsun

fevzireiscoşkun
05.05.2010, 11:38
merhaba sevgili hemşerilerim herkese selamlar sayğılar ALLAHA AMANET OLUN

fevzireiscoşkun
07.05.2010, 12:34
sevgili kurtlapalılar hayırlı cumalar hayırlı günler herkese selamlar

bilal kose
07.05.2010, 12:36
hayirli cumalar kardaslar kurtala belediyesine selamlar sevgiler

avcınınoğlu
13.05.2010, 11:18
BU ÇAĞRIM SİZEDİR BUTÜN DOSTLARIM

bir damla su gönder bana
eğer ğöndere bilirsen
ana sütü ğibi tertemiz olsun
bir damlası kara deniz
bir damlası ak deniz olsu a

bir avuç toprak ğönder
edirne koksun ağrı koksun
her zaman burcu burcu
türkiye koksun sivas koksun
ana doludan çağrı koksun

bir dilim ekmek ğönder
yiyince lezzetini hissedeyim
bereketini hissedeyi
köy köy tarla tarla
memleketimi hissedeyim

bir demet çiçek gönder bana
rekleri
sarı kırmızı beyaz ve mavı olsun
rehası estetıği
semavi olsun

bir tutam sevde göder bana
veysel garani yunus emrenin
sevaesından olsun
mevlanin mevlasından olsun
sevdalarin hasından olsun

bir damla alın terı göder bana
yazdığin şiirleri ğönder bana
okumaya ihtiyacim var

KAHROLSUN SEFİL ESARET YAŞASIN ŞANLI OLUM

avcınınoğlu
25.05.2010, 13:53
anadolu sevgisi

sen bizim dağları bilemezsin be ğülüm
hele boz dumanlar çekilsinde ğör
her haftası düğün her ğünü bayram
hele yaylalara çikılsında ğör

bilemezsin ovalar nasilır bide
kağnılar yollarda yocalar dizde
saydıklarım damla değil denizde
hele bir ekinler ekilsinde ğör

ğörmedin sen bizim mavi suları
karlar eriyice yıkar yolları
köpük olur beyaz sel olur sarı
hele taştan taşa dökülsünde ğör

sen bizim köyleri ğömedinki hiç
yoları toz çamur evleri kerpiç
o kırli kabukta o en temiz iç
hele bir yakından bakılsında ğör

anlamaz bilmezsin sen bizim halkı
sevgiyi bulasın yakına gelki
kapılar gerçeği göstermez belki

ğönül perdeleri açılsında ğör

İMAN ŞAHLANIRSA KÜFÜR YOK OLUR

fevzireiscoşkun
28.05.2010, 09:30
sevgili hemşerilerim cumanız mubarek gününüzbereketli sağlığnız sihatiniz yerinde mutlu huzurlu uzun ömürler diliyorum

avcınınoğlu
16.06.2010, 23:30
KANDİL MESAJI

ALLAHIN nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Reğaip kandilnde bin yıllık yaşantımızı ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek
ve ona göre hayatımıza çeki düzen vereceğiz samimi bir teslimiyetle
nefis muhasebesine gireceğiz
Bugece hayırlı birgece. yüreklerimiz ibadetle çarpsin
Gönüllerimiz bir olsun ...
Kandiliniz mübarek olsun...
Ömrünüz uzun olsun ....
kazanciniz helal ve bereketli olsun...
cumaniz mubarek olsun...
benim ğüzel memleketimin güzel insanları tüm sivas lılar net aylesinin Regaip Kandili kutlu olsun

avcınınoğlu
08.07.2010, 12:47
miraç kandili

Dertlseriniz zerere kadar küçük
seviçleriniz nisan yağmuru ğibi bol olsun kandiliniz mubarek ğeceniz sevapla dolsun ,,,KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN,,,,

avcınınoğlu
12.07.2010, 09:34
KURTLAPA BELDESİ

sakinlerinden belediye başkani ahmet darının annesi ALLAHIN rahmetıne kauşmuşturALLAH rahmet eylesin akraba ve aylesinin başı sağ olsun yine kurtlapalı olup sıvasta ıkamet eden hüseın yıldırım rahmamı rahıme ıntıkal etmiş her ikisinede ALLAH rahmet Etsin mekanlrrı cennet olsun

avcınınoğlu
25.08.2010, 10:33
KISSDAN HİSSE

Tasavvuf ehlinde anlatılana ğöre kafileler yolculuk yaparlarken uzun bir vadiden geceleyin yolculuk yaparlar ken içlerinde tasafvuf ehli olan birisi yerdeki taşları ğöstererek bunlar çok kiymetli taşlar dır bunları toplayalım der
ehil sahibi kışiler taşlardan tolarlar içlerinden bazıları bu taşlar şişe yaramaz der ve taşları
zahmetlı iş der bunları almayıp yollarına devam eder düny meşakatına meylederler
tasvvuf ehli olan insanlar bu atşları alırlar yolarına devam eder ler
Nitekim güneş doğar bakarlarkı taşların çok kıynetli oldugunu görürler
0 zaman taşları toplayanlar ne kadar mutlu oldugu gibi toplamayanlar da

bir o kadar üzüntü içinde olurlar
tabi hiç birşeyin geri gelmiyecegıni anlarlar zaman zühür eder

Ulamalar tefsirine göre taşların cenabı ALLAHIN emir ve yasakları oldugu anlatılır
bunlar ALLAHIN insanlıga sunduğu birer hazınedir
islamın içinde bulundugu ana öğelerdir helal kazanç hayırlı ilim haç zekat oruç namaz
ve saır ilimlerdır bu küflete katlananlar sevabına nail oldugu gibi cenabı ALLAHIN huzurunade hoşnut olarak varırlar
peygamber efendimiz onlar dan razı oldugu gibi şefaatçı olur

obur tarafta zahmet edip taşlardan almayan lar ise ALLAHI gazabın dan kendilerini
kurtaramayıp
halak olanlardır
cenabi mevla bizleri o takıl taşları alanlar zümresine eklesin tabi budan şunu çikartırız
ALLAH .hın emir ve kuran.ı azimu şanın ayetlerini peygamberi nişan efendimizin süneti seniyesini
kamil manada yapmak ve o takıl taşlar misali zahmetli işleri yapmak nasip etsin
yoksa bizleri ne ne çocularımız nede mal marlıgımiz kurtarır yeterki ALLAH.IN kudret eli yetişmesin AMİN ....

avcınınoğlu
27.08.2010, 11:11
OFLU,,RİZELİ,,BAYBURTLU,,NAMAZ KILARKEN

RİZELİ..OFLUYA ..namazdayız ama haberin ola arabamı satıyorum der ....

OFLU namazdayız ama kaç lira istiyorsun der...

RİZELİ namazdayız ama 15 bin istiyorum der ..

OFLU namazdayız ama10 bin vereyim der ..

RİZELİ namazdayız ama az olur der ..

OFLU namazdayız secdeye gidiyoruz orda bir düşün der ..

OFLU SECDEDEN KALKINCA
RİZELİYE DERKİ NAMAZDAYIZ AMA DÜŞÜNDÜNMÜ DER..

RİZELİ namazdayız ama ben onu ..

BAYBURTLUYA SATIM ONU DER..

avcınınoğlu
03.09.2010, 10:12
ON BİR AYIN SULTANI
MUBAREK RAMAZAN AYININ KUTSALLIĞI

Şu içinde bulunduğumuz ayın kıyneti ve değeri nasıldır iyice anlayalım ve ona göre yaşayalım
şimdi arı duru bir cevher daha geldi .ki ender bulunur bu cevher risalet kaynağından alın malıdır
Henuz tazedir onun yüzünü kımse görmemiştit .
Henüz onun mana derinliğine hiç bir el uzanmamiştır
Şöyleki
Kiyamet günu halk mahşer ğünü mahşer meydanın da toplanacak herkes kendi yerinde duracak ..
O anda ramazan ayı suret bulup orda gözükecek ,fakırini zenginini isteyecek secdeye kapanacak yüce hak katından onların bagışlanmasını dileyecek .
Bunun üzerine hak katindan şu hitap gelecek .
*Dünyada iken her kim senin hakkını bildiyse geldiğin zaman seni ağırladı ise hemen onun elinden tut kendisine yardımcı ol ..
*onu koruki bu gün bu türlü şavaş alanında perişan olup gitmeye

*Bu emir üzerine ramazan ayı ümmetin arasın da gezip dolaşmaya başlar her kim ramazan ayına sayğılı olup hakkını ödemiş ise hemen onun elinden tutup ilahi sancağin açildığı dergaha grlir
*orada bu oruç tutanların bağişlanması için yalvarıp yakarmağa başlar
Yüce yaratıcıya niyaz eder .ki
*Bu yalvarıp yakarmalar üzerine o sutanlar sultanı suyu toprağı yaratan yüce Allah ,lutufla hitap eder ramazan ayına sorar..
*Bugun kapımızdan ne dileğin var,dile...
Ramazan ayı şu dilekte bulunur ..
**EY Yüce Allahım ,,senden dileğim o ki başima vakur tacını vurasın,,
*Şunun için ki degerli olmak degersizliği silip götüre,
// Bunun üzerine Yüce Allah ,emreder ramazana bir tac degil bin tac verinki hangisini isterse istediğini istedigi anda giye,
//*Ramazan ayı tacını giydikten sora oruç tutanlara şefaat eder onların bağişlanması için dilekte bulunur her dilegide kabul edilir
/*Burada anlatılanlara binaleh YÜCE ALLAH KURANI AZIMUŞANDA Zümer suresinde 39 cu sıradaki 10 nuncu ayetinde şöyle buyurur
//*Ancak sabredenlere mükafatları hesapsız verilecektır//*

Bir fıkra
OFLU Ali ozun zamandır kendi yüzünu aynada görmemiştir bir gün aynaya bakarki yüzü öyle bir olmuşkı insan bakmağa korkuyor haliyle kendiside korkmuş başlamiş ağlamağa
ağlaya ağlaya eve gelmiş karısı sormuş neye ağlıyorsun diye o da şu cevabı vermiş baksana şu yüzüme ne halde demiş karı bakmiş her zamankı gibi normal yüz demiş ona ne var yüzünde o de bakdemiş ne kadar korkunç demiş onun için ağlıyorum demiş hanımida ona demiş ki ben bu yüzü tam kırk yıldır bakıyorum benin halım ne olacak demiş,,

balix
03.09.2010, 10:16
Bence özel konulara böyle genel sitelerde girip, bizim bölge insanlarını mahcup etmeseniz derim. Bölgenin özelliğini iki kelimeyle ortaya koymuşuz;
1. Belediye personeli buradan başkanına hürmetler göndererek, "acaba başkanlarını hiç görmüyorlarmı da buradan yağdanlık yapıyorlar?" sorusunu akla getirmiş oluyorlar
2. Bir başka arkadaşımızda hemen Başkanını onure etme yerine "bir soru sormuşsunuz ama peki bunları başkan bilebilecek yetenektemidir. o beldeyi bilen biri olarak sizi aydınlatayım istedim" diyerek bölgede başkanını kötüleme yoluna gidiyor...
Kısacası biz Sivaslı olarak aynı yanlışları hep yaparız, OXSFORT MU vardıda okuyup başkanlık yapmadı ? sonuçta köy her ne kadar beldede desek, 5 ayrı belde; Yakupoğlan-Yıldız-Gümüşdere-Güneykaya-Kurtlapa .... bunlar bizim ihmal edilmiş geri bırakılmış, üzerinde durulmamışlarımız... Herkese saygı ve selamlar, uzaktan bizin yapacaklarımız çok şeyler var yeterki isteyelim.

avcınınoğlu
04.09.2010, 11:51
Bütün sivaslilar aylesinin kadir gecesi mubarek olsun dualarınız makbul namazlarınz kabul olsun ve tüm kurtlapa hakının kadır gecesikutlu duaları makbul namazları kabul olsun

avcınınoğlu
28.12.2010, 20:30
BİTMEZ BİR GARİP HİKAYE

otuz yaz otuz kış aynı durakta
bekle babam canmı dayanır
kara yalanları beyaz kundakta
sakla babam sakla canmı dayanır

her yanımız gurbet her yanı sıla
ömür bitmez çile ,ölüm fasıla
günleri aylara ayları yıllara
ekle babam ekle canmı dayanır

çare say çanak tut çağ zilletine
sarmazmı umutlar sarpa çetine
katır tırnağını gül niyertine
kokla babam kokla canmı dayanır

bedavacı çomak soksun davana
niğmetler kurnaza ülkü mazluma
cehennem ettiler yurdu mazluma
pakla babam pakla canmı dayanır

işte bizim memleketin hali ahvali bundan ibaret kimi çile çeker kimi sefa sürer

BİR GARİP ÜLKÜDÜR BENİM ÜLKÜM.....//*

avcınınoğlu
03.01.2011, 21:39
BİR FİKRA

bir köşe başında
dilencinin biri dileniyormuş adamın biri süreklı olarak bu dilenciye para vermeye devam ederiyor dilenciye para veren adam nişanlanır daha önce dilenciye 20 lira veriyor nişanlanandan sonra 20lira yerine15 verır dilenci sesini çikarmaz nişanli
adam evlenir dilenciye 10 lira verie dilenci yine normalmiş gibi davranir adamin çoluk çocuk olur bu sefer 5 lira verir dilencinin sabrı tükenır adama derki arkadaş daha önce 20 verirdin sesimi çikarmadım15 verdin yine bir şey demedim 10 verdın yine demedin şimdi 5 veriyorsun neden böyle yopıyorsun demiş adamda dilenciye demişki
bekardım 20 verdim nişanlandım 15 verdim evlendim 10 verdim şimdi çoluk cocuk oldu beş veriyorum demiş dilenci de adama demişki desene benim parayla ev geçindıriyorsun demiş.*...

avcınınoğlu
14.02.2011, 20:08
*******14/02/2011,,,,*
*******Kandil mesajı....
**Gönüler aşka doysun ....
**Kuşlar güle konsun,,,,
**Siz Allaha kulsunuz,,,
**Ey yüreği güzel insanlar,,,
**Kandiliniz mubarek olsun,,,

avcınınoğlu
18.02.2011, 22:12
***SUSARSAM HAKKINI HELAL ETMESİM,,,,

Canım sağoldukça rahmetli babam,
Susatsam hakkını helel etmesin,,
Ak sütünü emziren ihtiyar annem..
Susarsam hakkını helal etmesin...

Yeriddir daha aklim iradem,,,
Ve işte yeminim işte iradem,,,
İlk insan ilk nebi Hazreti Adem,
Susarsam hakkını helel etmesin,,

Nüsret versin yeri gögü yaratan,,
Çekip çikartalın akı karadan,,,
Ertugrul Bey,Osman Gazi,,
Susarsam hakkını helel etmesin,,

Allah rızasıdır arzum emelim,,
Bu necip milleti ondan severim,,
Hazreti Muhammet(S.A.V)gerçek rehberim ,,
Suarsam hakkını helal etmesin,,,

avcınınoğlu
04.03.2011, 10:51
*** /04/03/2011***
***Tüm islam aleminin cuması mubarek olsun**

avcınınoğlu
17.04.2011, 17:07
tüm islam alemine kutlu doğum haftası kutlu olsun

avcınınoğlu
05.11.2011, 14:10
Tüm islam aleminın kurban bayramını iştenlıkle kutlarım

abdussvs
23.11.2011, 02:13
çok uzun zaman oldu bu sayfalarla buluşmayalı, herkesten özür diliyorum, depremin vurduğu van'dan bu satırları okuyan herkese selam ve saygılar olsun..........

avcınınoğlu
03.02.2012, 15:54
tüm islam aleminin kandili mubarek olsun

avcınınoğlu
15.04.2012, 19:12
sen olmazsan bu alemi yaratmaz dim sözüne nail olan peygamberti nişan efendimizin kutludogum haftası tüm insanliğa mazharomasini rabbimden niyaz eder ve insnlığa rahmet dilerim....*

güleser_58
22.05.2012, 17:29
selamün aleyküm güzel kardeşlerim arada bir uğrayıp sizleri burda görünce köyüme gittim zannediyom kendişmi hepinizden allah razı olsun en güzel günler sizlerin ve sevdiklerinizin olsun yaradana emanet olun cümleten sevgi ve saygılarımı iletirim herkese

Arif Coşkun
22.05.2012, 17:31
selamün aleyküm güzel kardeşlerim arada bir uğrayıp sizleri burda görünce köyüme gittim zannediyom kendişmi hepinizden allah razı olsun en güzel günler sizlerin ve sevdiklerinizin olsun yaradana emanet olun cümleten sevgi ve saygılarımı iletirim herkese

Hoşgeldiniz tekrar aramıza umarım iyi hoş vakit geçirirsiniz iyi forumlar dileriz..

avcınınoğlu
15.07.2012, 18:41
yaklaşan mübarek ramazan ı şerif tüm islam alemine hayırlar getirmesi temenni ederim 2012 yılı ramazanı hoş geldin ya şehri ramazana
ALLAHİN BEREKETİ TÜM MÜSLÜMANLARIN ÜZERİNE OLSUN...*

avcınınoğlu
09.08.2012, 00:55
tüm sivaslılar aylesinin ramazan bayramını iştenlikle kularım islam alemine hayırlar getirmesini iştemlikle dilerim

avcınınoğlu
10.11.2012, 14:21
ben ağayım ben paşayım dıyenler sitleri terk etmişler gel hele koca kurtlapa issiz kalmi
ş gel hele

avcınınoğlu
12.09.2015, 22:58
2015 kurban bayramı tüm mülümanlara hayırlıolsun