Orijinalini görmek için tıklayınız : YAKUPOĞLAN BELEDİYESİ (MERKEZ)
Belediye Başkanı: AHMET AKTAŞ
Nüfus: 1804
adislibekir
07.02.2008, 21:14
Komşu Beldemiz Yakup oğlana selamlar sevgiler.
doğankuyumculuk
20.02.2008, 21:02
YAKUPOĞLAN BELEDİYE BASKANI AHMET AKTAŞ VE BELEDİYE ŞOFÖRÜ GAZİ DAYIYA BÜTÜN BELEDIYE PERSONELINE VE KÖY HALKINA SAYGILAR SELAMLAR................
alisayan
07.03.2008, 14:48
sayın yakup olan belediye başkanım AHMET AKTAŞ ve personel arkadaşlarıma cumhuriyet üniversitesi teknik egitim fakültesinden selamlar
abdussvs
15.03.2008, 14:41
Yakupoğlan'ın sayfasına sağolsunlar Adıslılar mesaj yazmış ama bir Kurtlapalı olarak herkese bendende selamlar saygılar...
alisayan
19.03.2008, 16:36
SAYIN BAŞKANIM VE YAKUP OGLAN BELEDİYESİ SAKİN LERİNİN KANDİLERİNİ KUTLAR VE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENİ EDERİM
adislibekir
19.03.2008, 16:39
Yakupoğlan Beldesinin Mevlit kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
altuntas58
19.03.2008, 16:43
Buradan bütün yakupoğlanlıların mubarek mevlit kandillerini tebrik eder hayırlara vesile olmasını allahtan niyaz ederim
komşu köyüm yakupoğlanlılara selamlar saygılar
islimliden
abdussvs
19.03.2008, 21:11
Tüm Yakupoğlanlıların kandil gecesi mübarek olsun.....
abdussvs
19.03.2008, 21:13
kusura bakmayın ama bu siteye giren hiç Yakupoğlanlı yokmu
alisayan
01.04.2008, 11:56
hicmi yakup oglan belediyesinden kimse yok arkadaşlar yazın birşeyler hic birşey bilmi yorsanız yıldızdagından bahsedin yıldız dagına kayak merkezi yapılacac sayın ahmat başkanım destek leriyle bundan gurur duymalısınız
alisayan
01.04.2008, 12:01
30 marta yıldız dagında kar şenligivardı vakat sayın valimizin işi cıktı iptaledildi işalllah önümüzdeki günlerde olcak kesin tarini bilmiyorum herkese selamlar
adislibekir
01.04.2008, 12:03
hicmi yakup oglan belediyesinden kimse yok arkadaşlar yazın birşeyler hic birşey bilmi yorsanız yıldızdagından bahsedin yıldız dagına kayak merkezi yapılacac sayın ahmat başkanım destek leriyle bundan gurur duymalısınız
Kardeşim Yakupoğlan Formunun evsahipliğini ben yapıyorum kimi arıyorsunuz bana sorun.Ben yakupoğlanlıların vep sitesinede üye olduğum için ev sahipliği yapmak bana düştü.Forumumuzu ziyaret eden yazı bırakan hemşerilerişmden allah razı olsun hepinize teşekkürler yok ayrımız gayrımız.Bizler ayni toprağın ayni bölgenin,ayni iklimin insanlarıyız.Bizler buradayız.
abdussvs
01.04.2008, 12:25
Kardeşim Yakupoğlan Formunun evsahipliğini ben yapıyorum kimi arıyorsunuz bana sorun.Ben yakupoğlanlıların vep sitesinede üye olduğum için ev sahipliği yapmak bana düştü.Forumumuzu ziyaret eden yazı bırakan hemşerilerişmden allah razı olsun hepinize teşekkürler yok ayrımız gayrımız.Bizler ayni toprağın ayni bölgenin,ayni iklimin insanlarıyız.Bizler buradayız.
ABİ İNŞALLAH HEP BERABERİZ. MALUM YAKUPOĞLAN'DA BİZİM VATAN TOPRAĞIMIZ. SENİNLEYİZ...
alisayan
01.04.2008, 12:35
saol bekircim benim halimden tek sen anıyorsun tşk
alisayan
01.04.2008, 12:36
merhaba abdussvs kardeşim sanada tşk edrim kurt lapa belediyesinin formunda ismimi zikretmisin okudum tşk edrim
abdussvs
01.04.2008, 13:57
merhaba abdussvs kardeşim sanada tşk edrim kurt lapa belediyesinin formunda ismimi zikretmisin okudum tşk edrim
olurmu ne demek isim zikri belirtmene bile gerek yoktu senin ve diğer değerli hemşerilerimizin kurtlapa sayfasına lütfetmeleri bile bize gurur vericidir. siz bizi yalnız bırakmıyorsunuz vakit ayırarakta bizim bir teşekkür etmemiz çokmudur...
abdussvs
01.04.2008, 14:00
HERHALDE ADISLI BEKİR MEMURİYET NEDENİ İLE ÖĞLE PAYDOSUNDA GÖZÜKMÜYOR...
bekir abiye en son bir kargo gelmişti
heralde kargo baya bi yüklü geldiki bırakıp dönemedi ;)
bütün mereküm köyleri canlanıyormu ne
alisayan
01.04.2008, 15:27
nerdesin bekircim kargon gelmiş işallah iyi birşey gelmiştir
adislibekir
01.04.2008, 15:29
saol bekircim benim halimden tek sen anıyorsun tşk
Alicim anlamayacak ne varki aslında hepimiz ayni dili konuşuyoruz seninle ben anlaşamadıktan sonra satarım böyle dünyanın anasını.Sen ne istedinde biz olmaz dedik koçum yürü kim tutar bizi ya.Hepimiz sabah kalkınca Yıldız dağını görmüyormuyduk,Yıldız,Kurtlapa ,Yakupoğlan,Güzeren,Olukman buralar bizim kardeşim yeterki iyisi kötüsü körü,topalı zengini ve fakiriyle bizler kaynaşmasını bilelim.
haydin hep beraber kaynaşalım öyleyse :)
alisayan
01.04.2008, 15:46
saol gülüm tşk ederim bizim ki muhabet dost luk anaşılmayacak neyimiz var önemli olan insanık iyi niyet nereli olursaolsun bizi diyen herkes kardeşimiz
adislibekir
01.04.2008, 19:16
Sayın Yakupoğlan Beldesi sakinleri eğer Sivaslılar net in Yakupoğlana ayırmış olduğu Forumada uğrarsanız güzel sohbetlere vesile oluruz neden kayıtsız kaldığınızı anlamıyorum.Hepinize saygılar sevgiler.
alisayan
02.04.2008, 10:03
günaydın bekircim nevar neyok turan dayım neyapıyı selamımı söyle
adislibekir
02.04.2008, 10:14
Günaydın Sevgili yakupoğlan köyü sakinleri.Günaydın bu siteyi ziyaret eden değerli arkadaşlarım.Güzellikler hep sizinle olsun.
alisayan
02.04.2008, 10:18
saolasın bekircim sabah sabah icimi aydınatın tşk edrim vallahi ilham geldibana sendeki bu ilahi kudret nerden geliyi anamadım
adislibekir
02.04.2008, 10:28
saolasın bekircim sabah sabah icimi aydınatın tşk edrim vallahi ilham geldibana sendeki bu ilahi kudret nerden geliyi anamadım
Ali Kardeş ben seni küçüklüğünden beri çok severdim benim erkek kardeşim yoktu hep senin gibi bir kardeşimin olmasını isterdim.? Belkide bana ilham veren insan sensin senin gibi sevdiğim arkadaşlarım gönül dostlarımdır.
alisayan
03.04.2008, 08:45
günaydın sevgili yakupoglan belediyesi sakin lari günaydın bütün güzelikler sizinle olsun
yiğidoturan
03.04.2008, 10:53
hayırlı günler yakupoğlanlı hemşehrilerim en güzel günler sizinle olsun
yiğidoturan
03.04.2008, 10:54
selam ali sayan kardeşim adisli bekirinde selamı var
resulbudak66
03.04.2008, 11:00
bu seferde yakupoğlan belediyesinemi kaçtın muskacı
adislibekir
03.04.2008, 11:00
Günaydın Yakupoğlan beldesinin güzel ve mert insanları.Hepinize saatler diliyorum.
resulbudak66
03.04.2008, 11:01
o ralarda yapamazsın muska işlerini karabalçığa git
adislibekir
03.04.2008, 11:04
günaydın sevgili yakupoglan belediyesi sakin lari günaydın bütün güzelikler sizinle olsun
Selamın aleyküm Ali Sayan Güzel arkadaşım bütün güzellikler seninle olsun allahtan senin için Mutluluk ve başarılar diliyorum.Herzaman seninleyiz.
alisayan
03.04.2008, 11:11
vay saolun turan kardeşim bakir emolum tşk ederim nasılsınız nevar neyok izmirdeki hemşerilerimize selam söyle
alisayan
03.04.2008, 11:14
resul kardeşim bizim her toplum da yerimiz vardır bunu hala anayamadıy san yazıklar olsun sana
alisayan
03.04.2008, 11:16
resulcum bizim dilimizden halimizden arif olan anar sen anamasın dedikya arif olan anar hala anamıyorsan pisi kolojik rahat sızlıgın var demeki hemen doktora git
adislibekir
03.04.2008, 11:18
Ali kardeşim Resul Budak belkide seni en fazla sevenlerden biri Kasap sevdiği postu yerden yere vurur muş.Resul sana şakadan dakılıyor.Bizim hepimizden fazla onunla arkadaşlığın var Seninin ne adam olduğunu resul daha iyi bilir.Bizim burada yaptığımız sadece muhabbet....
adislibekir
03.04.2008, 11:19
Ali Yiğido Turanda Msn adresini benden istedi istersen kendin yaz seninle sohbet etmek istiyormuş.
alisayan
03.04.2008, 11:33
ben de kırgır olsun diye yazdım emolu resule ben aynı kurum da calışıyom aramız da 10 metre var resulbeni bilir ona hertürlü şakayı yaparım kırgınlık olmaz obana kızmaz tabi insan sevdigi postu yere vurur bilmezmiyim
alisayan
03.04.2008, 12:25
arkadaşlar ben yakup oglanın sitesinin yöneticisi olmak istiyorum eger sizlerde uygun ve münasip görür seniz diyeceksinizki sen gümüşderelisin amaaaaaaaa velakin oraya sıgmadım sayın başkanım AHMET AKTAŞINDA olurunu aldım eger sizde uygundur derseniz beniseven benimle konuşmak isteyen doslarım bu sitede bulsunlar başkanımada burdan tşk ediyorum hepinizi saygıve sevgiyle selam lıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum
yiğidoturan
03.04.2008, 13:35
ali sayana her yer yakışır da gümüşdere daha bir başka yakışır tercih senin ali sayan kardeşim
adislibekir
03.04.2008, 14:39
Vali Veysel DALMAZ, Yıldız Dağı’nda Kayak Yaptı
Vali Veysel DALMAZ, kış turizminin canlandırılması amacıyla proje çalışması başlatılan 2 bin 552 metre yüksekliğindeki Yıldız Dağı'nda incelemelerde bulundu.
Yıldız Dağı’nın yalnızca kış sporları merkezi olarak değil aynı zamanda turizm amaçlı da hizmet verebileceğini vurgulayan Vali DALMAZ, alanın yöreye canlılık getireceğini söyledi. Dağın, kış sporlarına çok elverişli olduğunu belirten Vali Veysel DALMAZ, bölgede kayak yapmaya uygun kar kalınlığının bulunduğunu söyledi. Nisan ayı içerisinde dahi alanda kayak yapılmasının sevindirici olduğunu kaydeden Vali DALMAZ, “Küresel ısınmayı ve iklimdeki değişiklikleri de göz önüne alırsak yörenin kış turizmi açısından önemi ortaya çıkmaktadır” dedi. Sivas Valiliği tarafından hazırlanan bir proje olduğunu ve projenin AB hibe projeleri içinde değerlendirilmesi için çalışma yaptıklarını belirten Vali Veysel DALMAZ, yörenin, çevre illerin kış sporları potansiyelini de alana çekebileceğini vurguladı.
Vali Veysel DALMAZ daha sonra Yıldız Dağı’nda kayak yaptı.
Vali Veysel DALMAZ, Değirmenaltı Şelalesi’ni İnceledi
Yıldız Dağı temaslarının ardından Yıldız beldesi sınırları içinde yer alan Değirmenaltı Şelalesi'ni gezen Vali DALMAZ, Yıldız Irmağı üzerinde bulunan ve çevresinde pek çok kaya mağaralarının bulunduğu alanı inceledi. Alanın turizme kazandırılması konusunda çalışmalar yapılabileceğini belirten Vali Veysel DALMAZ, bölgenin turizm açısından önemli olduğunu vurguladı.
Ya kardeşim Bizim Yıldız dağımız Kayseri erciyestende güzel Erzurum Palandökendede güzel yıldızdağına yapılacak bir kayak merkezi Bizim yöremizin yaşantısını değiştirecek bir pıroje olur.Yakupoğlan Yıldız Kurtlapa ve Gümüşdere Belde Belediye Başkanlarının bu konuya duyarlı olmalarını istiyorum.
bilalfındık
03.04.2008, 17:50
BEYPIRLI OLARAK YAKUPOLANLI HEMŞERİLERİME SAYĞI VE SELAMLAR
abdussvs
03.04.2008, 23:33
arkadaşlar ben yakup oglanın sitesinin yöneticisi olmak istiyorum eger sizlerde uygun ve münasip görür seniz diyeceksinizki sen gümüşderelisin amaaaaaaaa velakin oraya sıgmadım sayın başkanım AHMET AKTAŞINDA olurunu aldım eger sizde uygundur derseniz beniseven benimle konuşmak isteyen doslarım bu sitede bulsunlar başkanımada burdan tşk ediyorum hepinizi saygıve sevgiyle selam lıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum
Tabiki olur hemşerim illaki birilerinin bu konuda öncülük etmesi gerek. şimdiden başarılar teşekkürler...
bilalfındık
03.04.2008, 23:59
kardeşim abdus neredesin ne senle ---REİSLE İLETİŞİM KURAMADIM NE İSTİR ANLAYALIM
yusufsahin58
04.04.2008, 06:35
merhaba yakup oglanlilar kavakbeldesinden selamlar
abdussvs
13.04.2008, 14:13
Yakupoğlan'a bir haftadır kimseler uğramıyor hayırdır. Ali SAYAN'da hiç uğramamış neyse tün ziyaret edenlerede selamlar...
dark_yamtar58
13.04.2008, 14:40
Yakupoğlan'a bir haftadır kimseler uğramıyor hayırdır. Ali SAYAN'da hiç uğramamış neyse tün ziyaret edenlerede selamlar...
İnsanların nereli olduğu ve kim olduğu önemli değil önemli olan ortak niyet önemli olan buradaki kişi ve kişilerin duruşudur.Kardeşim Ali Sayan bu günlerde bilgisayarındaki arıza nedeniyle fazla giriş yapamadığından siteden uzak kalıyor.İnşallah bir an önce aramıza dönecek.Herkese selamlar sevgiler.
dark_yamtar58
13.04.2008, 17:15
Yakup oğlan Belde sakinlerine saygılar sevgiler kardeşim biliyorum sizin köyünüzün internet sitesi var çoğunuz orada yazışıyorsunuz ama burayada sahip çıkalım burasıda şenlensin.Sevgili Belediye başkanımada bu konuda görev düşüyor.Belediye başkanı seçildiği günden beri birçok başarıya imza atan sayın başkanın bu siteyede giriş yaparak birkaçtane Yakupoğlan lı kardeşimizi buraya taşıyacağından eminim.Sayın Bşkanımada ben şahsen biraz kırgınım.Bizim Gümüşdere Belediye Başkanıyla Meclis üyeliği yapan arkadaşlara biraz sahip çıksaydı bizim belediyemizde şu an lav olmazdı.Sanki bizim Beldemizin nufusu Yakupoğlandan az değil her halde.Ama gemisini Yüzdüren kaptan iyi kaptan.Gemisini batıran kaptana ne derler siz söyleyin.
dark_yamtar58
21.04.2008, 11:50
Yakupoğlan Beldesi insanlarına selamlar.Sevgili Ali SAYAN kardeşim nerelerdesin öldün mü kaldın mı bana bir haber ulaştır.
alisayan
22.04.2008, 15:23
merhaba bekir cim burdayım kardeşim canını sıkma siteyi takip ediyorum
WåñTêd_øØ7
22.04.2008, 16:29
burayı da abluka altına mı alacan ali dayı :):)
dark_yamtar58
24.04.2008, 16:19
Ali kardeşim valla ben bilmem de sen takip ediyorsun ama Senide başkaları takip ediyor anlaşılan.Wantet yeğenimde seni takip ediyor.Sitenin tamamıda beni takip ediyor ne yapıcaz bende bilmiyorum.
alisayan
25.04.2008, 13:02
burayı da abluka altına mı alacan ali dayı :):)
yok be gülüm öylebirniyetimiz ne ablukasından bahsediyorsun ben de kendimi filistinde sandım arasıra bir satıryazı yazı yoruz buda ablukaysa nebiliyim
alisayan
25.04.2008, 13:09
[QUOTE=dark_yamtar58;257141]Ali kardeşim valla ben bilmem de sen takip ediyorsun ama Senide başkaları takip ediyor anlaşılan.Wantet yeğenimde seni takip ediyor.Sitenin tamamıda beni takip ediyor ne yapıcaz bende bilmiyorum.[/QUO
merhaba bekircim takip edilmek iyidir etsinler neye yapalım herşeyin hayırlısı olsun olur böyleşeyler turan dayıma selam söyle nevar neyok oralarda selamlar
tükenmez kalem
25.05.2008, 16:05
yakupoğlan belde halkına selamlar.
alisayan
20.06.2008, 16:01
yakup oglam belediyesi halkınave saygıdeger başkanıma selamlar ve yakupoglanbeldesinin kapalısuşebekesini yapan taşrön bekirbeye işlerin de başarılar dilerim ve ayrıca sami ustayada allah kolaylık versin
alisayan
03.07.2008, 16:01
yakup oglan belediyesi sakin lerinin ve degerli başkanım AHMET AKTAŞIN KANDİLİNİ
kutlarım
bilalfındık
11.08.2008, 02:14
tüm yakupoğlanlılara istanbuldan selamlar
halil özturk
23.09.2008, 17:07
kınasoglu buradada yakupoglanı tanıtmışın helal olsun kardeş
halil özturk
01.10.2008, 13:12
arkadaşlar ben varım yeni üye oldum ve cokta ii yapmışım.bende sizleri kendi forumumuza davet ediyorum.buyrun.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
halil özturk
04.10.2008, 10:50
arkadaşlar bir bayram daha gecti tüm sivaslılar net ailesine allah tekrar nasip etsin.allaha emanet olun
dark_yamtar58
04.10.2008, 13:16
Bütün yakupoğlan beldesininin geçmiş ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Ben zaten bir senedir Yakupoğlanlılar sitesine üyeyim,sevgiler.
Ankaradan yakupoğlana selamlar....
ben yakupoğlanlı olarak bu sitede beldemizin isminin bulunmasına çok sevindim ayrıca yakupoğlan belediyesinin kendisine özgü bi forum'u vardır ben o forumda editörüm...
<[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]> çok eğlenci bi site herkesi bekleriz...
erdal coşkun
13.04.2009, 22:47
tüm yakup oglan lı hemşerilerime selam larımını sunarım
Demkki Yakupoğlandan hiç kimse bu siteyi ziyaret etmemiş, Belediye başkanıda değişti, hala eski başkanın adı yazar; yeni başkanı Dursun KARATAŞ, düzeltelim yanlış olmasın...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.