Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPORUN GİDİŞATI İYİMİ SİZCE !!!
€LBeyli58
09.05.2007, 18:41
SİVASSPOR SON ZAMANLARDA PUAN LAR KAYBETTİ BUNU NEYE BAĞLIYORUZ?
SİVASSPOR BU PUAN KAYIPLARINA DEVAM EDECEK OLURSA KİM SORUMLU OLACAK?
EĞER PUAN KAYIPLARI YAŞANIRSA DÜŞERMİYİZ ?
--------------- ------------------- ---------------- ----------------
jakobieen
09.05.2007, 19:02
:)
son haftalardaki puan kayıplarının özel bi nedeni yok sadece şanssızlık ve birazda hedefsiklik.. sivasım trabzon ve özellikle bjk maçlarında febe ile kadıköyde oynadığı oyundan eksik bi oyun oynamadı her zamanki gibi gol arayan güzel futbol oynamaya çalışan bi görüntüdeydi.. bence gidişatta bi problem yok, küme düşme sorunu yaşayacağımızıda sanmıyorum.. yeterki böyle oynasın sivasım gelecek sene ben uefayı küçümserim :).. hem valla hem billa :)
sivas_kangallı
09.05.2007, 23:12
tamamen şanssızlık topu oynayan biz golü atan rakip takım...kümeyede düşemz seneyede uefataya gideriz.
Erenesto
23.05.2007, 18:58
Artık Avrupa'da da oynama zamanımız geldi.Seneye UEFA yı kovalamamız lazım.
sivaslısedat
23.05.2007, 19:15
Artık Avrupa'da da oynama zamanımız geldi.Seneye UEFA yı kovalamamız lazım.
ne uefası champion ligi haydi bakalım:):):):):)
AHMET AKYÜZ
06.09.2007, 17:17
DÜŞMEMİZ SÖZ KONUSU BİLE OLMAZ BENCE BİRAZ SACMA OLMUŞ
İyi değil ama daha'da iyi olabilir.Ara Transfer döneminde çoğunlukla italyada oynamış 2 oyuncu almak lazım.Çünkü Türk futbolu italyanlara çok benziyor.Büyük bir başarı beklemiyorum sivastan ligde kalır ama uefa falan yalan olur......................Takı ma acil.Tecrübeli oyuncu şart..............
Bu arada foruma ilk defa yazı yazıyorum artık 6 ay yazmam herhalde.....
İzmirli yiğidodan slmmmmlar........:D:D:D
kertmeli
20.11.2007, 16:13
iyide lafmı agbi.süper görünüyor.
izmirliyiğido
20.11.2007, 21:04
bundan daha iyisi olabilir mi sizce 3 sene sonunda yavaş yavaş zirveye sindire sindire çok süper başarılarımız devam edecektir inşallah.
arikarinkuchi
20.11.2007, 21:38
ne uefası champion ligi haydi bakalım:):):):):)
abiciğim iyi güzelde şampiyonlar liginde fazla bişey yapamayız uefa sivasspora daha uygun biraz alışalım avrupadaki maçlara ondan sonra şampiyonlar ligi şimdiden öyle uçmak iyi olmaz :D hayırlısı neyse o olsun
altuntas58
20.11.2007, 21:40
Nerden nereye 5. ayda nasıldık şimdi nasılız kafaya oynayan bir takımımız var
İyi olmazmı :) Birlik ve beraberlik olduktan sonra başaramıyacağımız hiç birşey yoktur
hamitgüneyli
22.01.2008, 04:23
ben izmirli yiğido hamit güneyli. öncelikle sivasspora daha fazla destek olmalıyız çünkü bu şans bize 40 yıl sonra nasip oldu puan kaybı olabilir bunun arkasından hemen suşlu aramamamız gerekir. elbetteki hepimizin isteği şampiyonluk ligi ilk 3te bitirsek bile bence yinede büyük bi başarıdır sivassporun başarılarının devamını ve daima daha iyiye gitmesini diliyorum.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.