Orijinalini görmek için tıklayınız : HAFİK-Celalli
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
SİVAS MUSTİ
23.05.2007, 22:18
Evet öncelikle böle bir şeyi düşünüp uyguladığınız için sizlere teşekkür ederim. Ben de burada konusu açılan köylüyüm. Ama bir hatanızın düzelteceğim sanırım köyümüzün ismi CELALİ değil CELALLİ dir. ilginize şimdiden teşekkur ederim.:D
ceza_tolga_rep
23.05.2007, 23:19
benm köyde oraya yakın................
SİVAS MUSTİ
24.05.2007, 19:29
neresi olduğunu yazmamışın ceza tolga rep hangi köy...:D
SİVAS MUSTİ
29.05.2007, 23:28
başka resimleride ekleyelim değil mi
ilgiye göre devamı gelebilir....
SİVAS MUSTİ
13.06.2007, 14:23
arkadaş koca sitede bir tane daha celalli li yok mu yaws...:(
ersoy_34
02.11.2007, 18:41
celallıdan akrabam çok temurlardan HALİL İBRAHİM TEMUR ENİŞTEM OLUR BENDE KARAPINARMEZRASINDAN HEPİNİZE SELAM OLSUN
ersoy_34
13.04.2008, 12:35
bület bey sizleri sitede görmet istiyoruz nerelerdesiniz beyahu
Koyun yaklasik 300 yil once kurulmus oldugu rivayet edilmektedir. uevre illerden gelen ve gocebe olarak yasayan sahislarin buraya yerlesmesi sonucu koy kurulmustur. Koy zamanla 150 haneye ulasmistir. Ancak 1985 yilindan itibaren ekonomik ve sosyal sikintilar nedeni ile koy halki basta istanbul ili olmak uzere is imkani olan buyuk illere goc etmeye baslamistir.Halen koyde yaklasik 35-40 hane yasamaktadir. Nufusu 100 olan koyun ilceye uzakligi 22 km'dir.
ateşböcüü
12.11.2008, 16:40
slm ben serdar bende celalli koyundenım
ateşböcüü
18.11.2008, 17:36
mustı kardeş kımlerdensın tanısalım belkı tanış çıkarız
slmlar bende celallı koyündenim hatta yaşlıların tabiriyle celalli =)
Bende celallılıyım. Çok özledim ya oraları
ben hasanın oğlu hayri herkese selamlar serdar hangi serdar
bir şeyi unuttum bütün sivas ve islam aleminin başı sağolsun çk özledim köyümü gitsemde daha üzülüyorum çünkü harabeye dönmüş her yer göç denen illet bu hale getirdi ne yaparsın hayat şartları salcakla kalın..
Ayhan CELLAT
23.06.2009, 14:44
SLM TÜM SİVASLILAR BENİM ANNEM CELLALI'LI BABAM KIZILCAKIŞLALIDIR
TÜM CELALLI'LARA SLM'LAR SAYGILAR BEN İSE KIZILCAKIŞLA'DAN CORTLARIN OSMANIN OĞLUYOM
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
YĞD MERT ALİ 58
12.11.2009, 09:40
herkeze merhaba bende HAFİK CELALLI köyündenim . site kurucuları cok teşekkurler boyle bi site kurdular diye yan alinin taronu yum :)
YĞD MERT ALİ 58
12.11.2009, 09:43
celallının resimleri de bi başka kayanın ordan cekilen resime bayıldım karşıda kabak tepe felan guzell..
ersoy_34
23.12.2009, 14:37
sivas celallı yolu karayün tarafından yeni yapılıyor genişliyor celallıdan sivas artık daha yakın olacak duyrulur
celallı yıburaya taşıyarak tarihleri hatıraları hatırlattınız teşekkürler nerde bir celalli li varsa hepsine sağlık mutluluk diliyorum
burasıda bize yakın komşu köyümüz sayılır topçu yeniköye yani celalliye gittim zaten ordan gelinlerimizde var:D
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.