PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAFİK-Kabalı

Serd@r
09.05.2007, 23:34
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

yigidonun_kızı
03.05.2008, 20:24
merhaba arkadaşlar ben kaballılıyım buda site adresimiz
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bekliyoruzzzz

ersoy_34
04.05.2008, 01:58
arkadaş köyünüzün sitesini dolaştım güzelbi köy ama sitenizi birazdaha geliştirir seniz daha güzel olur hemşerim tüm köylülere selamlar sevgiler

yigidonun_kızı
06.05.2008, 20:00
site yapmakta biraz acemiyiz daha yeni yeni inşallah daha iyisini yapıcaz tavsiyen için sağol yinede:)

dark_yamtar58
06.05.2008, 20:24
site yapmakta biraz acemiyiz daha yeni yeni inşallah daha iyisini yapıcaz tavsiyen için sağol yinede:)

Güzel bir köyünüz var Tarihçesini ve Hikayesini beğendim.Ama seten taşımak için verilen mücadeleye üzüldüm.Tekmoloji bir başka canımmmmmm.

yigidonun_kızı
07.05.2008, 14:28
dark_yamtar58 Verilen mücadelelerin sonu iyiyle bitti setenimiz oldu bende üzüldüm o kadar büyük bir seteni nasıl getirmişler kağnı arabalarıyla ama sonunda çok güzel oldu keşke teknoloji o zamanlarda gelişmiş olsaydı o kadar eziyet çekmezlerdi.Sitemize girdiğin çok teşekkür ederim :)

ersoy_34
11.05.2008, 18:27

beni yanlış anladınız ben site kötü demedim arkadaş sitenizi birazdaha geliştirir seniz daha güzel olurdemiştim kızmanıza gerekyok bence teşekkürde alabilir eleştiride burası özgürbi ülke bu arada bende hafik yarhisardanım bizim siteye girer gezerseniz sevinirim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ....