Orijinalini görmek için tıklayınız : Çallı Köyü Merkez
elbeğin çallı köyü 150 haneli sivas 26 km uzaklıkta elbeğin baş kentide denen çallı köyü erkiden köyün civarlarında ermenilerin yaşadığı söylenmekte onun için hazine arayanlar bizim köye çok uğrar
bende çallı'lıyım ama ılk defa duydum altın aradıklarını
fatihada58
13.05.2007, 17:20
selamın aleyküm herkese bende çallılı sayılırım annem çallılı bende ilkokula başlayana kadar çallıda anneannemin yanında kaldım.dayımgil hala çallıda arada sir uğrarım.şehir dışında olduğumdan artık sık uğrayamıyorum.dayımgil immigilden:)))
bende kelleci'lerdenim immigilleri duydum zaten hep lakap takarlar birbirlerine
sivaslısedat
16.05.2007, 12:55
çalllııııı ooooooooooooooooooooooooooooo
ahmet kaya 58
18.05.2007, 18:06
Hanım köyümüzün resmi falan yok mu arkadaşlar, ne gidebildik, ne de görebildik.
fatihada58
18.05.2007, 22:50
duhan58 kardeş bizim bi gelinimiz var kellecilerden biraz daha eşelersek akraba çıkacaz:)))))
babasının adını falan yaz be sana söyleyim o zaman
ahmet kaya 58
20.05.2007, 14:54
Kellecilerin Mavuş'u (Makbule Hanım) benim kayınvalidem olur. Acaba akraba mıyız?
€LBeyli58
20.05.2007, 15:15
Hepinize selam olsun gardaşlar elbeyliyizzz
Kellecilerin Mavuş'u (Makbule Hanım) benim kayınvalidem olur. Acaba akraba mıyız?
ben tanımıyorum ama duymuştum öyle birini mavuş olarak
ahmet kaya 58
22.05.2007, 12:11
ben tanımıyorum ama duymuştum öyle birini mavuş olarak
Sen o zaman araştır Fazlı Kelleci'nin bacısını. Onu da tanımıyorsan hısım falan değiliz. :D :rolleyes:
köyden pek kimseyi tenımam sadece ailemden duyduklarım merkezde doğup orda büyüdüm köyden fazla kimseyi tanımam ama aileme soracam
selam calli li lar bende calli liyom uznlafin kisasi isde calli köyune ait tum bilgileri. sayfamda bulabilirsiniz. ben calli asigiyim. isderseniz sivri tepeden caliya 360 dercelik bir baksi yapin.. elesdiri ve destekleriniz beklioyrum..
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Hanım köyümüzün resmi falan yok mu arkadaşlar, ne gidebildik, ne de görebildik.
olmaz olurmu sen aramamissin demek buyur bak nasil hazirlamisim
ahmet kaya 58
27.05.2007, 19:35
olmaz olurmu sen aramamissin demek buyur bak nasil hazirlamisim
Eline sağlık gardaş, çok hoş resimler. Gördüğüm kadarıyla ağaçlık alanları çok az. Köyde kalanların biraz daha toprağa uygun ağaçlar dikmeleri, topraklarına sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyorum, selam ve sevgilerle.
sagolasn toprak.. köyde agac adina birsey yok denecek kadr az. zaten su da
yok gibi birsey. saygilar.
sagolasn toprak.. köyde agac adina birsey yok denecek kadr az. zaten su da
yok gibi birsey. saygilar.
Calli Köyü Tarihcesi
Cografi Konumu : Sivas Ili Merkezi ilcesinin Merkez bucagina baglidir. Sivasin`in güney batisinda , il merkezine eski Sivas – Kayseri yolu üzerinde 28 km, Sivas – Yildizele yolu üzerinde ise 30 km uzaklikta olup denizden yüksekligi ortalama 1400 m civarindadir. Köy, genel olarak, dogu bati istikametinde akan ve „Cay“ adi verilen bir derenin icine kurulmustur. Köy evlerinin büyük cogunlugu adi gecen derenin kuzey yakasina, az bir kismi ise güney yakasina kurulmiustur. Bu derenin güneyy yakasindaki evler „Sivri“ ve „Güdük“ adli tepelerin kuzey yamacina kurlmus olup, zemin kuzeye dogru hafif meyilli ve topraktir. Belirtilen derenin kuzey yakasina kurulan ve köyün cogunlugunu olusturan evler ise „Kücük Sahsah, Büyük Sahsah“ adi verlilen tepelerin güney yamacina yerlesmis olup zemin güneye dogru oldukca egimlidir. Köyün bu bölömünde zemin topraktir. Calli´nin batisinda „Calli Irmagi“ adi verilen dere gecer.
Köye „Calli“ Adi Verlismsinin Sebebi: Köyün ilk kulusunda yerinin calilik olmasi nedeniyle ilk yilarda bu köye „Callili“ denilmis ve zamanla“ Calli“ya dönüsmüs. Ikinci bir riyavete göre köy ahalisinin „Cal Ovasi“ denilen bir yerden geldigi icin bu köye „Calli denildigi noktasindadir. Adi gecen Cal`in, Halep civarinda bir yerlesim yeri oldugu rivayet edilmektedir.
calli köyu hakkinda daha genis bilgi icin asagidaki linke tikla.
NOT:CALLI KÖYÜ HAKKINDAKI BILGILIERIN TAMAMI::YAZAR:KADIR
PÜRLÜ`NÜN::SIVASDA ILBEYLI TÜRKMENLERI::::KITABININ BIRINCI
CILTININ 96::97 ::98::99::100:SAYFALARINDAN ALINMISDIR:::::
dostum bilgiler için çok sağol köyümü görünce bi kötü oldum zaten gurbette askeriz yeniden çok sağol
dostum bilgiler için çok sağol köyümü görünce bi kötü oldum zaten gurbette askeriz yeniden çok sağol
selam toprak. insallah teskereyide alirsin bir mahsuru yoksa kimlerden sin sora bilirmiyim? eger koyde kaliyorsan resimlerden benim kimlerden oldugumu anlamissindir.
saygilar
Kellecilerdenim merkezde yaşıyorum merkezde dogdum ama köyde bi kaç kişiyi tanırım
ben cakirlardan im koyde dogdum. 6 ,16 yas arasi merkezde. 16 dan sonrada almanyada yasi yorum. kellecilerde koyde ve sivas da tinidiklarim var.
ben abdullah kellecinin torunuyum o da almanyada kalıyordu şimdi kesin dönüş yaptı
mehmetsariyer
07.06.2007, 12:34
Ben Çallı Köyünü Elbeylinin başkenti yazısını okuyunca çoooook şaşrdım.
Duhan58 daha yaşın genç Elbeyli 42 pare köy iyi araştır.
nerde siniz callililar. ses seda cikmioyr. mala mi gittiniz? ekinemi? yoksam harmandamisiniz? nerde olursaniz olun isde koyde isder yabanda gitmesekde gelmesekde o köy bizim köyümüz dur de. ara sirada olsa ugrayalim. unutmayalim unutulmayalim degilmi?
Ben Çallı Köyünü Elbeylinin başkenti yazısını okuyunca çoooook şaşrdım.
Duhan58 daha yaşın genç Elbeyli 42 pare köy iyi araştır.
büyüklerimiz bize öyle öğretti ondan dedim heralde öyle demelerinini sebebi tarım ziraat çallıda oldugundan diger köyler buradan işini hallettiğinden yada öyle bişey
sivasli_-58
18.06.2007, 00:17
slm bende immet gildenim.yurtdisinda kaliyom.adim mesut.tüm calililara slm
.......selam immet gilden? yadigar abi döndu.. yusuf abi döndukden sonra
malesef. aramizdan ayrildi. mekani cennet olsun. bildigim kadariyla bunlardan kimse yokdu yurt disin da. ????
_KanKaa_
09.08.2007, 12:09
selamün aleyküm callılı hemserilerim bende Elbeyin baskenti Çallılıyım.duhan kardes resimler icin tesekkürler ama o kadar eski resimleri nereden buldun.. ama eski çallı değil artık kimse kalmadı eskisi gibi erkek odalarında oyunlar düğünlerde oyunlar oynanmaz oldu amaaa biz gencler büyüklerimizden öğrendiklerimizi her düğünde ve tatilde köye gittiğimizde oynarız.bisey daha soracam neden hep yukarı mahallenin resimleri var kıskandım bende asağı mahallenin resimlerini atacam ee köyde zaten en kalabalık sülale bizimkisi...
_KanKaa_
09.08.2007, 12:10
immetgilden yurtdısında kim var acaba cıkaramadım ama kemal emminin yakınımısın sen??
sedat yildiz
16.08.2007, 21:19
selamün aleyküm degerli callililar bende calliliyim sülümangilin kara seferin ogluyum ismim kadir eger beni taniyan varsa mesaj göndersin su an yurt disinda yasadigim icin 3 yildan beri calliyi görmek nasip olmadi insallah bu izinimde oradayim hepiniz allaha emanet olunuz saygilarimla KADIR BAYRAKTAR
selamün aleyküm degerli callililar bende calliliyim sülümangilin kara seferin ogluyum ismim kadir eger beni taniyan varsa mesaj göndersin su an yurt disinda yasadigim icin 3 yildan beri calliyi görmek nasip olmadi insallah bu izinimde oradayim hepiniz allaha emanet olunuz saygilarimla KADIR BAYRAKTAR
selam hemso..
seni taniyamadim
ama selahattin bayraktar benim kuzenim.
yani abdi bayraktarin torunu selahahattin. ismim yunus alm yim
calliyi görmek isdersen buyur sayfama bak hasret gideririsin.
saygilar
yarın köyde olacağım resimlerini çeker eklerim bende hasret çekenler için iyi olur
selamün aleyküm callılı hemserilerim bende Elbeyin baskenti Çallılıyım.duhan kardes resimler icin tesekkürler ama o kadar eski resimleri nereden buldun.. ama eski çallı değil artık kimse kalmadı eskisi gibi erkek odalarında oyunlar düğünlerde oyunlar oynanmaz oldu amaaa biz gencler büyüklerimizden öğrendiklerimizi her düğünde ve tatilde köye gittiğimizde oynarız.bisey daha soracam neden hep yukarı mahallenin resimleri var kıskandım bende asağı mahallenin resimlerini atacam ee köyde zaten en kalabalık sülale bizimkisi...
selam hemso.. yanilmiyorsam benim sayfadaki resimlerden bahsediyorsun.
yukari mahlede oturunca sivri tepede en uygun yer koyun resimlerini cekmek icin. ama koye 360 derece bakma imkani da var sayfa da galiba gözden kacirdin. saglicakla kaL
crayzy_boys058
27.08.2007, 21:31
slm arkadaşlar ben mustafa çallı kjöyünden ama sadsece köy diyorum fazla bilmiyorum köyümü halamlar felan kalıyorlar bende köylülerimle tanışmak istiyorum iyi akşamlar jayırlı kandilleriniz olsun
slm arkadaşlar ben mustafa çallı kjöyünden ama sadsece köy diyorum fazla bilmiyorum köyümü halamlar felan kalıyorlar bende köylülerimle tanışmak istiyorum iyi akşamlar jayırlı kandilleriniz olsun
mrb mustafa aramıza hoş geldin soyismi ve kimlerde olduğunuda yazarsan daha iyi tanışmış oluruz
selam gardaslar.
resim ekleyemiyorum yuklemek isdediginiz resim gerekli buyuklukden cok buyuk diyor. resmi kucultuyorum. gine kabul etmiyor. ne dir sebebi acaba.
800*600 picsel resimden büyük resimleri yüklüyemiyorsun olarak biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam
800*600 picsel resimden büyük resimleri yüklüyemiyorsun olarak biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam
selam
sorun pixel degil.
merhabalar.ben de çallı köyünden adem yazıcı.şuan öğretmenlik yapıyorum.tüm köylülerime kucak dolusu selamlar ve sevgiler
selam
gardaslar köyümuze ait internette yayinlanmasini isde diginiz rsimler varsa
ban göndere bilrisiniz.
_KanKaa_
30.09.2007, 14:40
merhabalar.ben de çallı köyünden adem yazıcı.şuan öğretmenlik yapıyorum.tüm köylülerime kucak dolusu selamlar ve sevgiler
hocam nerde görev yapıyorsunuz..branşınız ne...tanıdık bi psikoloji hocasına ihtiyacım varda
selam
gitmesek de gelmesekde o köy bizim köyumuz dur. unutmak mumkunmu
ramazan bayraminiz mubarek olsun.
altuntas58
12.10.2007, 17:52
Merkez çallı köyündeki hemşehrilerimin bayramlarını tebrik ederim bir vesile ile bundan yıllar önce yine böyle bir ramazan ayında çallı köyünü ziyaret etmiştim çok güzel vişne bahceleri vardı şimdilerde ne durumda bilmiyorum
Merkez çallı köyündeki hemşehrilerimin bayramlarını tebrik ederim bir vesile ile bundan yıllar önce yine böyle bir ramazan ayında çallı köyünü ziyaret etmiştim çok güzel vişne bahceleri vardı şimdilerde ne durumda bilmiyorum
ya kurban nezaman calli da visne bahceleri vardi ?
sen kimlerden sin?
ben devamli gider gelirim bir kac ailenin sulak yeri varsa oralara bir sey dikerler bunu haricinde öyle bahceler yok köyde su sorunu son safhada
saygilar.
_KanKaa_
19.10.2007, 13:47
bayram da köyümdeydim..ne güzel gündü herkes gelmis büyükleriyle bayramlasıyorlardı köy daha da güzel göründü ama sonrası bayramın ikinci günü hiç kimse kalmamıs...bayram günü köyde sohbet ederken herkesin ortak noktası köy bugün cok kalabalık biz iki gün önce adam bulamıyorduk sohbet etmeye vakit gecirmeye diye dert yanıyorlardı...Allah'tan ki bayram günleri var da en azından adlarını unuttuğumuz ama siması gözümüzde olanları tekrar hatırlıyoruz..suan 22 yasımdayım ama gercekten eski bayramları özlüyorum.cok değil bundan 5 sene evvel ne güzeldi bayramlar biz arefe günü amcamlar biz toplanır köye giderdik..hep bir arada olurduk babam eski bayramları anlatır amcalarım cocukluklarını anlatırlardı bayram namazına kadar uyku olmazdı bize ayrı bir sevinc olurdu her birlik olduğumuzdan.bayram sabahı herkes ikiserli grupla cami giderdi babam amcamlarla biz gencler ayrı ayrı..köyde oturan arkadaslarımla giderdim ben namazdan sonra camide bayramlasma ve ardından kabirleri ziyaret ederdik.dualar okurduk sonra eve gider herkesle bayramlasırdık tabi o kadar kalabalıkta unuttuklarımız olurdu...Allah'ım ne günlerdi ne yazıkkı git gide o günleri arar olduk ve birlik beraberlik pamuk ipliğine bağlı ... oooff bayram günü köye giderken hep bu yazdıklarımı gözümün onüne geldi ve cok hüzünlendim sizlerlede paylaşmak istedim...Arkadaslar bari kurban bayramında elinizde fırsat varken köyümüze gidin dedelerimize bi dua okuyun amcalarla ninelerle bayramlasın sohbet edin buna ÇALLI'nın ihtiyacı var......
sadece bayramda degil firsat buldugum her firsatta gidiyorum
calli unutulmaz ben unutmuyorum uzakda olsamda devamli oralarla yasiyorum kendimi hep sivri tepede koye bakar olarak hayelliyorum.
onun icinde bir animation tasarladim fareyi ne tarafa götururusen o tarafa dogru dönerek bakiyorsun buuyr bak flash ile yapildiig icin acilmasi biraz suruyor.
saygilar..
_KanKaa_
20.10.2007, 15:46
kardes sen kimlerdensin?? zannedersem yukarı taraftasın?
yanlız orası sivri tepe değil ;) flash ın basladığı yerde köyün su deposu falan var..oralarda bizim tarlalar vardı cok gezdim cok calıstım oralarda ;)
kardes sen kimlerdensin?? zannedersem yukarı taraftasın?
yanlız orası sivri tepe değil ;) flash ın basladığı yerde köyün su deposu falan var..oralarda bizim tarlalar vardı cok gezdim cok calıstım oralarda ;)
selam kurban
evet yukar mahlede dunyaya gelmisim bize caklirlar derler. simdi alm
ya da yasiyorum
sivri tepeye gelince adim dan emin oldugum kadar resmi cekdigim yerin sivri tepe oldugunu bilioyrum. ben o tepelerde buyudum buzagi sekisinde ekin bicenlere su göturdum. ne zaman sivasa gitsem köye gider resim cekerim
isdegim köyumu bu internet ortaminda tanitmak. basarili da sayilirim cunki bir cok sayfada benim cekdigim resimler kullaniliyor. köyümüze ait eski resimler varsa elinizde ban göndere bilirsiniz sitede yayinlarim.
efe-58 o resimleri çektiğin yer sivri tepe değil sivri tepe görüntüde karşıda görünüyor yanından yol geçiyor o yolda köprü var yapılmasına babam öncülük etmişti sen bi aile büyüklerine göster istersen yanlış biliyor olabilirsin bende adım gibi eminimki o tepe sivri tepe değil sivri tepe o tepenin karşına düşüyor
efe-58 o resimleri çektiğin yer sivri tepe değil sivri tepe görüntüde karşıda görünüyor yanından yol geçiyor o yolda köprü var yapılmasına babam öncülük etmişti sen bi aile büyüklerine göster istersen yanlış biliyor olabilirsin bende adım gibi eminimki o tepe sivri tepe değil sivri tepe o tepenin karşına düşüyor
kurban ben o tepede kuzu otlattim 6 yasima kadar. o resimde gorunen
yere geduk derler köprude dedigin yer köyun eski yolu uzerine yapilan köpru ise o tepenin yani resimde grundugu acidan bakarsan tepenin saginda kalir.benim resmi cekdigim yer sivritepe.sagimda kurtlu dere solumda bizagi sekisi. ve ümmetgilin sahsah bulunur. bilgilerimin yanlis olmadigini bildigim halde buyuklerimle görusdum sonuc ayni. o senin sivripete dedigin yer de bulunan yol tepeyi asinca sol tarafa yilanlica ya dogru devam edersen ulucayira gidersin. ben sivritepe diye idda ettigim tepenin etegine bulunan evlerde dogmus büyümus olan cakirlardan turist hasan diye taninan hasanin
oglu yunus.
saygilar.
arikarinkuchi
28.10.2007, 20:40
allah dahada artırsın 150 hanemişya
bizim köyde 2 hane kaldı :D
kurban ben o tepede kuzu otlattim 6 yasima kadar. o resimde gorunen
yere geduk derler köprude dedigin yer köyun eski yolu uzerine yapilan köpru ise o tepenin yani resimde grundugu acidan bakarsan tepenin saginda kalir.benim resmi cekdigim yer sivritepe.sagimda kurtlu dere solumda bizagi sekisi. ve ümmetgilin sahsah bulunur. bilgilerimin yanlis olmadigini bildigim halde buyuklerimle görusdum sonuc ayni. o senin sivripete dedigin yer de bulunan yol tepeyi asinca sol tarafa yilanlica ya dogru devam edersen ulucayira gidersin. ben sivritepe diye idda ettigim tepenin etegine bulunan evlerde dogmus büyümus olan cakirlardan turist hasan diye taninan hasanin
oglu yunus.
saygilar.
sen o kuzuları iyi otlatamamışın anlaşılan dedeme babanneme babama anneme sordum hepsine emin olduğum halde sordum bu saydığım isimler hepsi köyde doğdu büyüdü sen bu insanlardan dahamı iyi bilecen
annem allardan mesela onların evin tam karşısına düşüyor
sen nasıl çallısın biraz daha idda edersen köye gidip resimlerini çekecem siviri tepeninde senin olduğun tepeninde i
sivri tepe bi kere şah şah tarafında değil tam karşısında
camin hemserim bak sana sunu diyeyim. senin o sivri tepe dedigin yer varya
ben oraya sivri tepe denmedigini idda etmiyorum. oraya geduk de deniyoe eskiden sivri tepe olarakda gecer hatta simdi bilen sivritepe diyenler var.
bak buraya dikkat et ben seni kirack uzecek kelimeleri yazmam bunada gerek yok. benim idda ettigim yer benim resim cekdigim tepe dir. eger oraya sen sivri tepe demiyorsan oranin ismi ne bunu merak ettim. birde köy hakkinda grenel bilgi toplamak isdiyor san illede köye gitmene gerek yok ( ziyaret etmek isdiyorsan o baska) Kadir Pürlünün Sivas, ta ilbeyli türkmenleri kitabina bakabilrisin. orda derki calli köyü cay adi verilen derenin icine kurulmusdur. bu derenin guney yakasindaki evler Sivri ve geduk tepelerini güney yamacina kurulmusdur. yani o resimde görulen tepeye tarihde sivri tepe deniyormus.
simdi senden ricam madem köye gitmek isidyorsun köye git yukari mahlede oturanlara sor benim o resim cekdigim tepeye onlar ne diyor? neden öyle sen nasil callilisin diye yaziyorsun ben calli sevdasiyla yanip tutusan , köyümü seven ve unutmuyan, tanitmak icin elinden ne geliyorsa yapan biriyim.
saygilarimla.
oke şimdi oldu kardeş bizde yanlış bilmiyomuşuz ben heo o tepe sivri dendiğini duydum yanında geduk var hemen
senin resim çektiğin sivri tepe dendiğini duymadım ondanşey yaptım
oke şimdi oldu kardeş bizde yanlış bilmiyomuşuz ben heo o tepe sivri dendiğini duydum yanında geduk var hemen
senin resim çektiğin sivri tepe dendiğini duymadım ondanşey yaptım
oldu toprak bilgi paylasildigi sure guzeldir. oralari unutmayalim yeter.
Değerlendirme Konu ------------------------Cevaplar ------ Görüntüleme
YAVU Yalan Dünya 96 -------------------------9 -------------166
MERKEZ ÇAYGÖREN ----------------------------5--------------160
SUŞEHRİ ERENCE KÖYÜ-------------------------1---------------74
KANGAL DELIKTAS KOYU------------------------6--------------332
Karayün Nahiyesi Sivas Merkez------------------8---------------77
Çallı Köyü Merkez----------------------------55------------2.014
Yorumlanan Son Konular Ezici Üstünlüğümüz Çallı Farkı
efe kardeşim amacımıza ulaşıyoruz galiba ne dersin
Değerlendirme Konu ------------------------Cevaplar ------ Görüntüleme
YAVU Yalan Dünya 96 -------------------------9 -------------166
MERKEZ ÇAYGÖREN ----------------------------5--------------160
SUŞEHRİ ERENCE KÖYÜ-------------------------1---------------74
KANGAL DELIKTAS KOYU------------------------6--------------332
Karayün Nahiyesi Sivas Merkez------------------8---------------77
Çallı Köyü Merkez----------------------------55------------2.014
Yorumlanan Son Konular Ezici Üstünlüğümüz Çallı Farkı
efe kardeşim amacımıza ulaşıyoruz galiba ne dersin
sana helal olsun bu fark dikkatimi cekmisdi ama buraya yazmak aklima gelmedi.
devam toprak calli aski icin devam.
Elbeyli-Yiğido
23.11.2007, 12:26
Merhaba Arkadaşlar Ben Elbeylinin Başkenti olan çallı köyündenim. Ben İlkokul 3 üncü sınıfa kadar köyde kaldım. Sonra Sivasa taşındık şu an memuruz işi nedeniylede dışarıdayım yaz tatillerinde sivasta olurum köyede uğrarım köy çok güzeldir tam ortasından çayı geçer bu yaz gittigimde fotoğraflarını çekip buraya atacağım görmek isteyenler bakabilirler.
Merhaba Arkadaşlar Ben Elbeylinin Başkenti olan çallı köyündenim. Ben İlkokul 3 üncü sınıfa kadar köyde kaldım. Sonra Sivasa taşındık şu an memuruz işi nedeniylede dışarıdayım yaz tatillerinde sivasta olurum köyede uğrarım köy çok güzeldir tam ortasından çayı geçer bu yaz gittigimde fotoğraflarını çekip buraya atacağım görmek isteyenler bakabilirler.
merhaba kurban isde köyune ait site buyur bak.simdilik bukadar ilerde daha gelisdirecegim insalalh.
aramıza hoş geldin kardeş kimlerdensin ismini falan yazarsan sevinirizz
nerde bu çallılar bi cevap verin ulaaaaaa
toprak burdayiz. bir kac gun yazmadik diye vazgecmedik calli dan.
saygilar.
Kurban bayraminiz kutlu hersey gönlunuzce olsun.
hayırlı bayramlar çallılar.....
Sivasın köylerine adlı konuların hepsinin okunma ve cevap verilme sayılarına baktım en üstün çallı ve bizden sonra gelen en üstün le aramızda baya bi fark var işte karşılaştırmam
€lbeyli YİĞİDOLARR 44 kere cevap verilmiş 1.382 kere okunmuş
Çallı Köyü Merkez 64 kere cevap verilmiş 2,382 kere okunmuş
işte üstünlük boşunamı dedim ben elbeğin başkenti diye sivaslı elbeğlilerden yani bizden sonra en çok okunan konudan bile fazla görüntülenme ve cevap sayımız var
selam calli lilar isde bir calli,linin yapdigi sivas uzaygemisi. sivasuzaygemisi olurda cifteminaresi olmazmi? olur isde cifteminareli uzaygemisi.
Abdurrahman 58
27.12.2007, 22:03
usta en cuzel koy bizum koy :D BEYPUNAR SOĞUK ÇERMİĞİMİZ VAR+4 EYLÜL BARAJIMIZ VAR
:D:Dusta en cuzel koy bizum koy :D BEYPUNAR SOĞUK ÇERMİĞİMİZ VAR+4 EYLÜL BARAJIMIZ VAR...
ya usta soguk cermik, baraj. bu ikisinin sahibi cok. cevresindeki köyler bizim bizim diyorlar. ortada bir anlasmazlik cikmadan önce isi tatliya bagliyalim.
barajda, cermikde, calli nin olsun. sebeb malum, zirvede calli olduguna göre.
sicak cermik de calli ya yakin. biz sicak cermik bizim diyormuyuz? ama böyle
giderse soguk cermige el koyacagiz. tartismayi önlemek icin.:D:D:D;);)
haydi calli lilar nerdesiniz. unutmak unutturmak yok. buyrun calli ya tepeden
söyle 360 derece bakin hasret giderin.
AvRuPaNiNKrALi58
06.01.2008, 00:08
Selam Arkadaslar bende Calliliyim Izinlerde gittikce Ziyaret ediyoruz Bayraktar´lardaniz bizde Almanyanin Soest sehrinde yasiyorum Dortmunda yakin
Selam Arkadaslar bende Calliliyim Izinlerde gittikce Ziyaret ediyoruz Bayraktar´lardaniz bizde Almanyanin Soest sehrinde yasiyorum Dortmunda yakin
selam hemso baya uzakmissin ya ben munich yakinlarinda yasiyorum. bende cakirlardan. callidan rsimler görmek isderesen buyur sayfamda biraz hasret gider. calliya dair her bilgi var. saygilar.
nerde bu calli lilar. hayirdir insallah.
burda hemşo burda çallıyı yanlız bırakacak değiliz
Harmaninda kuzulari melsir.
Baharin tarlalari yeserir.
Sudolukda keklikler ötüsür.
Yigne özledim sudoluk seni.
=======
Birbaska guzel dir tepeden calliyi seyretmek
Soguk sularindan kana kana icmek.
Tozlu yol da sudoluga yrümek.
Yigne özledim calli seni.
::::::::::::
Bir garip asik yazdi bunlari.
Kalp agladi gözyasi kalmadi.
Gönlünden geldigi gibi yazdi.
Hasretinden bana siir yazdirdin calli.
-----------
hemsom döktürmüşün gene baya güzel şiirmiş senmi yazdın bu şiiri
evet hemso siir benim bir an kalbimin söyledigini dilim tasdikledi. kalemim muhurledi. yazarim arasira bir seyler. bu arada birinciligi kapdirdik... nerde bu calli lilar. :mad:
güzel yaşmıssın yüreğine sağlık hemşom
en kısa zamanda çallıya gidip yeni resimlerini ekliyeceğim
sagolasin.
nasip olursa mayisin ortalarinda sivasdayim. tabiki calli,da da. niyetim genis bir animation hazirlamak köyümüze yakisir.
saygilar.
emrahısık
31.01.2008, 21:31
slmm arkadaslar bende callılı emrah
emrahısık
31.01.2008, 21:33
kımlerdensınız arkadaslar callıdan
hoş geldin emrah aramıza konuyu incelersen kimin kimlerden olduğunu öğrenebilirsinde sen kendini tanıtırsan ıyı olur
I'm the Çallı :)
ee nerde bu çallılar hey nerelere gittiniz yau
dogru guzel söyler sinde sadece sen ve ben mi calli dan inte giren. yada
bu siteyimi tanimiyorlar. böyle giderse birinciligi kacirmakla kalmayip birinci sayfada da görunmuyecegiz galiba.
kardeşim bizde onlar gibi durmadan bişeyler yazsak bizim köy onlarınkinden daha iyi olur ama benim amacım çallıların buraya bişeyler yazması
plastikbardak
18.02.2008, 19:55
Ben sivaslı değilim ama 3 yıl çallı köyünde kaldım ilkokula orda başladım annem hemşire olarak görev yaptı köyde.. çok mutlu günlerim oldu köyde hala bir kaç isim var aklımda meselaa köyün aşşasından topcuların mustafa.. lojmanın altında oturan hamza lojmanın karşısında oturan cahit ileride oturan ayhan bu isimlerden burda olan varsa selam hepsine ... birde varsa köyün resimlerini yollarsanız mutlu olurum
Ben sivaslı değilim ama 3 yıl çallı köyünde kaldım ilkokula orda başladım annem hemşire olarak görev yaptı köyde.. çok mutlu günlerim oldu köyde hala bir kaç isim var aklımda meselaa köyün aşşasından topcuların mustafa.. lojmanın altında oturan hamza lojmanın karşısında oturan cahit ileride oturan ayhan bu isimlerden burda olan varsa selam hepsine ... birde varsa köyün resimlerini yollarsanız mutlu olurum
buyur gurban calliya isdersen tepeden 360 derece dönerek bak isdersen resimlere. yani calli icin aradigin hersey burda..
abim tnıdığın kişileri duymuşluğum var bir ikisini
artık hemşireler kalamıyor köyde artık sağlık ocağı boş bekliyor öyle
arkadaşlar üst kısımda konuyu degerlendirme bölümünden konuyu degerlendirmelerinizide bekliyoruz
evet arkadaşlar ankete katılımlarınız bekliyoruz
plastikbardak
20.02.2008, 14:33
Ben sivaslı değilim 1984 ile 1987 arası annem hemşire olarak görev yaptı çallı köyünde... güzel anılarım oldu hala aklımda kalan isimler var erol ayhan sanırım amca cocuklarıydı bunlar hatta erolun abisi hasan tarktör kazası yapmıştı .. aşşağı mahalleden topcuların mustafa köydeki lojmanın altında kalan evde hamza karşıda cahit bunlar aklımdaki isimler...kışın tepeden naylonla kayardık düğünlerde gece saklambaç oynardık köy odasındaki oyunlar bile aklımda ... koyun güttüm kerpiç kestim 3 sene icinde bir cok anı.. cok özlemişim inşallah bir gün yolum düşerde köyü görürüm .. varsa resimleri köyün yollarsanız sevinirim .. sivalınınyeri.de adresindekiler cok uzak ve cok yakın dı pek anlayamadım..hamburg almanyadan herkese selam..inşallah bu köyden bir kız nasip olur evlenmek için bana
Ben sivaslı değilim 1984 ile 1987 arası annem hemşire olarak görev yaptı çallı köyünde... güzel anılarım oldu hala aklımda kalan isimler var erol ayhan sanırım amca cocuklarıydı bunlar hatta erolun abisi hasan tarktör kazası yapmıştı .. aşşağı mahalleden topcuların mustafa köydeki lojmanın altında kalan evde hamza karşıda cahit bunlar aklımdaki isimler...kışın tepeden naylonla kayardık düğünlerde gece saklambaç oynardık köy odasındaki oyunlar bile aklımda ... koyun güttüm kerpiç kestim 3 sene icinde bir cok anı.. cok özlemişim inşallah bir gün yolum düşerde köyü görürüm .. varsa resimleri köyün yollarsanız sevinirim .. sivalınınyeri.de adresindekiler cok uzak ve cok yakın dı pek anlayamadım..hamburg almanyadan herkese selam..inşallah bu köyden bir kız nasip olur evlenmek için bana
kurban tam nerenin resmini isdiyorsun söyle onu gönderem sen isde yeterki
plastikbardak
27.02.2008, 14:52
lojmanın okulun resimleri varsa bi zahmet
lojmanın okulun resimleri varsa bi zahmet
okulun resmi tamamda. lojman hangi senelerde idi? cunki yikilan cok yer var okul da yeni yapildi.
simdilik elimde olan resim bu.
asitane3458
27.02.2008, 22:28
çallı köyüne akıncılar elibüyük köyünden selamlar ...
plastikbardak
29.02.2008, 11:35
çok teşekkürler efe 58 inşallah bu baharda yada yazınköye gelicem umarım yaşı 30 civarında yada 35 civarında olan arkadaşlarımı bulurum yerlerinde
oylamaya katılıyoruz inşallah Çallı'lılar
oylamaya katılıyoruz inşallah Çallı'lılar
katilmazolurmuyuz. o bizim görevimiz.
nerdesiniz çallılılar köyümüz ta 4 ncü sayfalarda geziyr olmuyor hiç ama
_KanKaa_
09.03.2008, 11:43
çok teşekkürler efe 58 inşallah bu baharda yada yazınköye gelicem umarım yaşı 30 civarında yada 35 civarında olan arkadaşlarımı bulurum yerlerinde
abi gel sen ben sana kimi istiyorsan buluyum otur konus hasret gider..asağı mahalleden kimi istersen ;)
_KanKaa_
09.03.2008, 11:44
yaa bi psikioloji hocamız vardı nereye gitti uzun zamandır yazmıyor..alooo adem hocam nerdesin yaa psikolojik desteğe ihtiyacım var
abi gel sen ben sana kimi istiyorsan buluyum otur konus hasret gider..asağı mahalleden kimi istersen ;)
kardeş ayıp ediyon burdada aşağı yukarı kavgasımı yapacaz
_KanKaa_
10.03.2008, 16:45
kavgaya gerenk yok en kral Aşağı Mahalle;)
_KanKaa_
10.03.2008, 16:58
abi isim Cem mi? Cafer mi? senin
:mad:
gardaslar bir hafda inte girmedim taaaaaaaaaaaa nerelere gitmis bizim köy yav olmuyor vallaaaaaaaaaaa.
ayrımız gayrımız yok aşağısıda çallı yukarısıda çallı ortasıda çallı
gardasalar nerdesiniz ekinemi gittiniu sacinami ses seda kalmadi.
plastikbardak
21.03.2008, 21:26
benim ismim Cafer abimin ismi cem ... bu arada lojman yukarı mahallede olduğu için bende yukarı mahalleliyim ama aşşağı mahallede 1-2 ev icin kerpiç dökmüşlüğüm vardır :))
_KanKaa_
22.03.2008, 00:31
abi ben bahsettiğin mustafanın yeğeniyim bu konuda sana yardımcı olurum;)
osmanbağ
28.03.2008, 18:24
selam arkadaslar ben de çallılıyım burayı yeni buldum duhan ben seni tanıyor gibiyim kellecilerdenmisin ? ben osmanbağ gildenim biraz ugras tanırsın sende beni
Yazik cok yazik bakin hepimiz calliliyoz ama bir birimizi tanimioyoruz.
ben kendimi tekrar tanitiyim yukari mahlede dogdum ve 6 yasinda koyden ayrilmama ragmen oralardan uzk kalamadim her firsat da giderim.
beni ve köyumu anlatan resimler bilgiler. sayfamda mevcut dur.
selam arkadaslar ben de çallılıyım burayı yeni buldum duhan ben seni tanıyor gibiyim kellecilerdenmisin ? ben osmanbağ gildenim biraz ugras tanırsın sende beni
isim soy isim alıyım bakalım tanıyormuyum
Ben Gökhan KELLECİ
cücerli_58
08.04.2008, 18:58
slm güzel köyümün güzel insanları bende çallı köyündenim ama kimseyi fazla tanımamm.
istanbulda yaşıyorum adım fatih kuzu.
köyümünn resimlerini gördümm çok güzel resimlerr resimlerde bende evlerimizi gördümm.
hepinize sargılar.
selam hemsolar
Nasip olursa maisin ortalarinda calli da olcagim tabiki sayfada yenilik yapabilmem icin yeni resimler cekecegim. degisik planlarimda var. nasipse yeni
genis guzel bir, calli sayfasiyla gine hasretinizi gidermiye calsacagim.
isdek ve önerilerinize acigim saygilar.
cücerli_58
10.04.2008, 20:33
SLM EFE_58 BAKIYORUMM SİTENİNN MÜDAVİMLERİNDENSİNİZ AMAA NE GARİPPP KİMSE KİMSEYİ TANIMIYOR BELKİ 2 KUŞAK ÖNCEE DEDELERİMİZZ AYNI KÖY ODALARINDA SOHBETT EDİYORLARDI.
SLM EFE_58 BAKIYORUMM SİTENİNN MÜDAVİMLERİNDENSİNİZ AMAA NE GARİPPP KİMSE KİMSEYİ TANIMIYOR BELKİ 2 KUŞAK ÖNCEE DEDELERİMİZZ AYNI KÖY ODALARINDA SOHBETT EDİYORLARDI.
selam ne yazikki dedigin dogru dogdugum yerlere gidince ben kendimi iyi hisedioyrum ama bana buda kim dercesini bakanlari görunce, ben nereliyim diye soruyorum kendime. ben yukari mahlede dunyaya geldim. köyde tanidik pek kalmadi bir kac akrabam haric. ordada yabanci olduk. olsun o köy benim köyumdur.
osmanbağ
11.04.2008, 22:37
isim soy isim alıyım bakalım tanıyormuyum
Ben Gökhan KELLECİ
kardes ben TUĞRUL AL TANIMAZSIN HERALDE BEN SENİ TANIYOM HÜSEYİN KELLECİNİN OĞLUSUN
selam
Emek verip hazirladigim sitemdeki köyumu n resimleri bagzi emege saygi göstermeyen kisiler tarafindan. alinip linki in bulundugu yeri karalayip.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]****** adresine,de calli bölümüne eklenmisdir. resmi orginal halinde yayinlasalar hic bir sey demiyecegim. yaziyi kapatmak emege saygisizlik
dir. resimleri ekleyen kisinin hatasini anlayip gerekeni yapacagini umuyorum.
saygilar.
cücerli_58
16.04.2008, 20:15
SANAA KATILIYORUMM EFE KÖTÜ BİRR ŞAİRR OLMAK BAŞKASININ ŞİİRİNİ ÇALMAKDAN DAHA İYİDİR AYRICA SİTENE GİRDİM ÇOK GÜZEL OLMUŞŞ ELİNE SAĞLIKK KÖYDEKİ ÇALLILILARDAN DAHA ETKİNSİN.
SENİN SAYENDE KÖYÜMÜN RESİMLERİNİ GÖRDÜMM
TŞK
SANAA KATILIYORUMM EFE KÖTÜ BİRR ŞAİRR OLMAK BAŞKASININ ŞİİRİNİ ÇALMAKDAN DAHA İYİDİR AYRICA SİTENE GİRDİM ÇOK GÜZEL OLMUŞŞ ELİNE SAĞLIKK KÖYDEKİ ÇALLILILARDAN DAHA ETKİNSİN.
SENİN SAYENDE KÖYÜMÜN RESİMLERİNİ GÖRDÜMM
TŞK sagolasin gurban artik onlarin insafina biraktim. birde hakdan hukudan bahsediyorlar. elbey in , ve elbeylinin hakkini koruyacaklarmis böyle mi koruyacaklar merak ediyorum. saglik olsun yanlis hesap bagdat,dan döner derler. onlarda anlar insallah.
kardes ben TUĞRUL AL TANIMAZSIN HERALDE BEN SENİ TANIYOM HÜSEYİN KELLECİNİN OĞLUSUN
ulan yanımda olsan ben sana biliyordum ama neyse
askerliğide yedin adi herif seni tanımazmışım
arkadaşlar kusra bakamyın arkadaş halamın oğlu olurda biraz
cücerli_58 abi sen heralde Bizim Murat abinin istanbulda akuyan kardeşi oluyorsun
osmanbağ
25.04.2008, 00:19
ulan yanımda olsan ben sana biliyordum ama neyse
askerliğide yedin adi herif seni tanımazmışım
arkadaşlar kusra bakamyın arkadaş halamın oğlu olurda biraz
haha ha dayıoğlu naber ya internette gezerken bizim köyün googlede linkini gördüm tıkladım sen cıktın karsıma biraz takılayım dedim ama güzel yapmıssınız bu sayfayı bak köylülerimizi tanımıyoz onlarla tanısmamıza ii bir vesile bence :d
plastikbardak
08.05.2008, 13:02
arkadaşlar eskiden çallıya şehrin merkezindeki halden araba kalkardı şimdi o hal varmı bilmiyorum sivasa geldikten sonra köye kalakn araçlara hava alnından nasıl ulaşıcam bilgi verirseniz sevinirim.. şimdiden yardım eden herkese teşekkürler
selam
bu sorunu 14.05.08 tarihinde cevap verebilirim sanirim cunki o guzargahi pazartesi ben gidecegim nasipse.
_KanKaa_
10.05.2008, 13:20
arkadaşlar eskiden çallıya şehrin merkezindeki halden araba kalkardı şimdi o hal varmı bilmiyorum sivasa geldikten sonra köye kalakn araçlara hava alnından nasıl ulaşıcam bilgi verirseniz sevinirim.. şimdiden yardım eden herkese teşekkürler
cem abi havaalanından taksi ile merkeze gelirsin zaten taksiciye söylersin beni hal'e bırak diye o seni hal'e bırakır...hal'e geldiğinde ise tüpcünün yanında bi market var sahibi hayrettin abi ona sor callı arabası nerde diye o sana söyler zaten arabalar 6-6.30 gibi sivastan cıkıyor araba saat 5 gibi hal'e gelmis olur..sende o saatte orda olursan arabaya binersin araba seni callıya getirir:):)
Çallıdan Resimler var arkadaşlar sizlere özel resimler çektim geçen pazar nişan münasebeti ile köye gittim resimlerini çektim ve işte karşınızda
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 28.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 00.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 15.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 76.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] d6.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 41.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 2d.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 82.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 01.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] a8.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 02.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 87.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] da.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] f7.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 92.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 25.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 63.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] f9.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] fd.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] d7.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 4e.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 4e.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] d5.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 19.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 51.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 0c.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 9b.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 11.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 6a.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] cb.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] cb.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bc.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 38.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 13.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 2a.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 28.jpg
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 39.jpg
[IMG][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 66.jpg[/IMG1]
selam
senden bir hafda sonrada ben callı daydım. bende resımler cekdım resım cekmek ııcn ikimizde aynı tepeyı secmısız. resımlerı en ksa zamanda sayfamda yayınlayacagım. ısde bır tanesı.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 26.jpg
cücerli_58
19.05.2008, 20:09
resimlerrr içinn tşk ikinizinde eline sağlıkk bizim köydee yeşillikmiş
efe senin resimleri bekliyoruz
cücerli_58
24.05.2008, 18:40
evet ben muratın kardeşiyimm istanbuldayımm samatya ssk uzman doktorum bütün köylülerime selammm
efe senin resimleri bekliyoruz
selam izin yeni bitti resimler uzerin de calismaya basladim. en kisa zamanda siteye ekliyecegim. saygilar.
selam dostlar
isde calli dan yeni resimler. devami da gelior.
selam dostlar
isde calli dan yeni resimler. devami da gelior.
hayirdir insallah ne oldu bizim köylulere? bir aydir kimse yok.
googleearth...i kullanan varsa bizim köy ün resmini orayada ekledim
ulasabilecegim her yere ekliyecegim. guzel köyümün resmini.
selam arkadaşlar takip ediyorum bu konuyu ama uzun zamandır bişey yazmıyordum artık kaldığı yerden devam
Hey Hey Hey Merhaba Ben GeLdim KIBRIS'dan SeLamLar ÇıLGın Çavuş Halil İbrahim KELLECİ Herkese selam
hoş geldin emmoğlu askerlik bitti demek hadi gözün aydın olsun
selam dostlar
yaklasik bir aydir turkiyden siteme ulasilamiyormus.
bu da beni cok rahatsiz etti hatanin nerden oldugunu arasdiriyorum.
siteye gire bilen olursa bildirire cok sevinirim.
saygilar
akifeker2
20.07.2008, 21:26
ne altın mı arıyolar:D:D:D:D:D:D:D:
nerde:D:D:D:
Turk Telekomun yasakladigi ip ler arasinda benim server de var ne yazikki.
simdi sorun cözülmeye calisiliyor. umarim kisa zamanda cözulür.
.....
Momentan gibt es eine Sperre von bestimmten IP-Ranges der Turk Telecom beimehreren Upstream-Providern, so auch unserem. Dies ist dadurch begründet, dassdurch Nutzer von besagtem Provider extrem viele DDos-Attacken und andereAngriffe auf Webserver initiiert werden und man dort auf keinerleiAbuse-Meldungen auch nur ansatzweise reagiert. Eine Recherche bei Google nachTurk Telecom liefert einige weitere Hinweise dazu.
köyüm gercek de de böyle yesil ve bol sulu olsa ne guzel olurdu.
Yok daha bitmedi ßitmiorda :D ßi ßitseydi temenni gelecektim ama bitmedi
Sİzlerde ne war ne yok durumlar ii'dir
selam
site daha yeni oldugu icin sanirim eksikler i olmasina ragmen guzel devamini dilerim. yalniz curetimi bagislayin. CALLI KÖYÜ TARIHCESI bölümünde asagiya not dusulmesi . hangi kaynaklardan yararlanildigi bildirilmesi o kisinin emegine saygi olurdu diye dusunuyorum.
saygilar.
koyümüzu her yonuyle internete tasiyalim. calli haber, icin bana mail atmaniz yeterli. Dügun, ve Diger butun olay ve etkinlileri aninda internette,
olmasini isdeyen calli llar buyrun. ben zemini hazirladim gerisi sizin yardimlarinizla olcak.
benim mesajlarımı hangi arkadaş siliyor ise bana bi bilgilendirme amaçlı mesaj atarsa sevinirim
benim mesajlarımı hangi arkadaş siliyor ise bana bi bilgilendirme amaçlı mesaj atarsa sevinirim
senin mesajlarin silindiginin farkina varmadim. ama benim 2 mesaj silindi.
saglik olsun. silende sag olsun cizende.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] yeni sitemizle karşınızdayız
Hayırlı Ramazanlar Çallılılar
.
tüm callililarin ramazani mubarek olsun insallah
son yazdigim mesaj malesef gine silinmis. mesajda artik .Google Earth.
programindan calli nin uyuddan resmine bakilabilecegi yaziyordu. ve de callinin resimlerinin yenillendigi link verilmisdi.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
bu link. bu sorun moderatorlara bildirildi. bakalim silen kim sebeb ne?
gurbetten silaya bayraminiz mubarek olsun.
sedat yildiz
30.09.2008, 11:51
selam a mubarek ramazan bayraminizi kutlari oguzhan bendan bonn sedat
selam
isde calli nin uzyadan, veya uydudan resmi calli yi tanitmaya devam.
saygilar.
s.a. arkadaşlar uzun zamandır konumuzu boş bıraktık olmuyor böyle ama
geliyor callinin en son resimleri hemde buram buram tarih kokan yapilarinin resim ve animation lari en kisa zamanda
calliya ve calliliya hizmete devam.
selam arkadaslar calliyi heryönuyle inte sunmak olan amacima yavas yavas
yaklasmakdayim. isde buram buram tarih kokan callinin odalarindan göruntülerle sizleri basbasa birakiyorum. gerisi gelecek insallah.
sayfa acilmiyacak olursa ultra surf ile deneyin. elimizde olmayan nedenlerden dolayi arasira turkiyden siteye ulasil saglanamaya biliyor.
sayagilar.
selam
calli siteleri cogaliyor.
arkadaşlar facebook taki
sivas ilbey yöresi adlı gurubumuza ilgilerinizi bekliyoruz
üye sayımız her geçen gün büyümekte
callikoyu.sitemynet.com
kabaktepe
26.01.2009, 22:51
Nerdesiniz çallılılar bundan sonra çallıdan canlı canlı haberler benden sorun söleyeyim.Ben köyde kalıyorum.
kabaktepe
26.01.2009, 23:03
efe-58 bizim odanın resimlerine hiç bir şekilde ulaşılmıyor
selam
siteye subatin ilk hafdasindan itibaren turkiyeden de sorunsuz ulasim saglanacak.su an siteye ulasmak isdiyenler. ultra surf programi ni kurarsa siteye gine ulasabilir.
calliyi daha detayli tanitim icin öneri ve göruslerinize acigim.
saygilar....
sorunsuz ulaşacağınız sitemiz
callikoyu.sitemynet.com ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
yeni resimler eklendi
sorunsuz ulaşacağınız sitemiz
callikoyu.sitemynet.com ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
yeni resimler eklendi
...calismalarinizin daha guzel olacagini ümit ediyorum. calli köyu herseyin en guzelini. hak ediyor..isde benden de serveri turkiyede olan bir calli sitesi.
saygilar.
efe-58 bizim odanın resimlerine hiç bir şekilde ulaşılmıyor
selam sitemiz in bulundugu server almanyada oldugun dan dolayi.turkiyeye
giris yapan bagzi serverlere erisim gecici olarak durduruldugu icin. siteye
ulasim su an saglanamiyor. server degisimi icin yazismalar baslamisidir.
insallah en kisa zamanda sorun giderilecek. calli koyü sadece bir kac resimle
degil usdaca yapilmis animationlari ile butun hemserilerimizin ziyaretine
acilacaktir.
siteye artik rahatlikla ulasabilirsiniz.
calismalarim devam ediyor.köyümuz her yönüyle tanitmaya devam edecegim..
sitemize artık
adresinden kolayca ulaşabilirsiniz
sitede reklam yapmaz isek seviniriz kendi emeğimizle bir yerlere gelelim
sitemize artık
adresinden kolayca ulaşabilirsiniz
sitede reklam yapmaz isek seviniriz kendi emeğimizle bir yerlere gelelim
SELAM
bak sende burda kendi sayfanin reklamini yapiyon. bunda bir kötülük yok
her sayfada dost siteler vardir. en yakin zamanda senin siteyi benim siteye
ekliyecegim. varsin senin reklamin benim sitede olsun. calli sayfalari cogaldikca
beni daha guzelini yapmaya itiyorlar..
selam dostlar
isde bir calli köyu animationu yine bakmaya doyamiyacaksiniz.
calismalar devam etmektedir.
sivassporlukiz
13.02.2009, 14:04
babamda calli köyünden :D :D :D
babamda calli köyünden :D :D :D
babaniz calli köyünden ya siz ?
kimlerden?
saygilar
calli köyünden en son haber, sicagiyla siteniz..[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
de söz verdik calliyi tanitacagiz diye.sözumuzu tutuyoruz tutacagiz. resim ve animationlar, hakkinda elesdirilieriniz. ziyaretci defterine yaza bilrisiniz. hic bir not silinmiyecektir. elestiriler bizi daha guzelini yapmaya iter.
saygilar
şu aralar sitemin üstünde oyun oynamaya çalışan arkadaş her kimsen açıkça bana mail atşifresini sana veriyim çirkefliğin alemi yok sahte e mail adresleri ile şifremi isteyip durma
yediğin küfrün haddi hesabi yok adam ol biraz
Çallı Köyünün Sitesine Girmek İçin Tıklayın ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
şu aralar sitemin üstünde oyun oynamaya çalışan arkadaş her kimsen açıkça bana mail atşifresini sana veriyim çirkefliğin alemi yok sahte e mail adresleri ile şifremi isteyip durma
yediğin küfrün haddi hesabi yok adam ol biraz
Çallı Köyünün Sitesine Girmek İçin Tıklayın ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
bak gökhan yigenim aramizda int aleminde gecen bir soguklukdan dolayi benden süpheleniyorsan yaniliyorsun. senin sitenin sifresini aldim diyelim
bana birsey kazandirmaz. bu dedigini yapmak isdesem bu ucuz numaralara gerek duymam. isdedigin kadar kiz nasip olur sivas,a gelirsem seni ariyacagim
isdersen döversin.. buna ragmen bende supheleniyorsa baska diyecegim yok
ben hemserime köylüme dokunmam. seni rahalatacaksa sitemde mailm mevcut
mail atabilirsin. benim sivasdaki adresimi isdersen .mail at vereyim.sanirim bundan sonra benden suphelenmessin. sana cevap vermemin sebebi acik buraya bu konuyu yazdigina göre benden supheleniyorsun.yapmam yapmadim
saygilar
hayır ben ortaya laf attım kendi sitemede yazdım
nerde olursa görsün diye
kene58 diye biri var açıkçası ondan şüpheleniyorum bana mail atmış site seninmi diye
hayır ben ortaya laf attım kendi sitemede yazdım
nerde olursa görsün diye
kene58 diye biri var açıkçası ondan şüpheleniyorum bana mail atmış site seninmi diye
sagol
calsimalarinin uzun ömurlü olmasi dilegiyle. konu calli oluca senin siteyi
sitemde dost sitelere ekledim.
saygilar
Sitemize Girerek marttaki muhtarlık seçim anketine katılımlarınızı Bekliyoruz
Ankette Oy Kullanmak İçin Tıklayınız ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
muhtarlık seçimleri şimdiki muhtar ve eski muhtar arasında çekişmleli geçeceğe benziyor
Oy kullanmak için
selam
sitemizi bölüm bölüm yenilemeye basladik. hedefimiz calli köyü resimlerinde
100 resime ulasmak. yenilikler devam edecek..
ana sayfaya Muhtarın yani osman abinin resmini koymuşsunuz bu tepkilere yol açabilir uyarı yapmak istedim ama sizin bileceğiniz iş çalışmalarınızın devamını dilerim muhtarı sevmiyor diye bi kanıya varma-yın sakın osman abiyi destekleyenlerdenim bende ama yanlış bi hareket olarak dgerlerndirdim saygılar
ana sayfaya Muhtarın yani osman abinin resmini koymuşsunuz bu tepkilere yol açabilir uyarı yapmak istedim ama sizin bileceğiniz iş çalışmalarınızın devamını dilerim muhtarı sevmiyor diye bi kanıya varma-yın sakın osman abiyi destekleyenlerdenim bende ama yanlış bi hareket olarak dgerlerndirdim saygılar
selam
elestirin icin tesekurler. muhtarin resmi kendi izni ile kondu.
muhtarlik secimlerinden sonra yeni secilecek muhtar,a da ayni teklif de bulunacagim. resminin sayfada bulunmasi icin. muhtar köyü temsil ettigi
icin resmi orda. baska bir anlami yok. ve resim 01.12.2008 tarihinden itibaren var. yani secimle uzakdan yakindan alakasi yok.
saygilar.
kabaktepe
05.03.2009, 18:14
nerdesiniz çallılılar yeni muhtarlık seçimi çok heyecanlı ve dengeli ama bence süleyman amca kazanır.
kabaktepe
05.03.2009, 18:17
ayrıca osman bölükbaşının kazanma ihtimali çok az
kabaktepe
05.03.2009, 18:18
bu günlerde kayayurt atağa kalktı bece kayayurtta osmandan fazla oy alacak
kabaktepe
05.03.2009, 18:20
yeni muhtarın fotoğrafını istersen seçimden sonra ben sana göndereyim yakışır abime
kabaktepe
05.03.2009, 18:22
efe 58 ayrıca sizi tanımıyorum ama kim olduğunuzu öğrendim ben ümmetgildenim
kabaktepe
05.03.2009, 18:23
ama acele edersen ben sana süleyman abinin fotoğrafını hemen göderebilirim
kabaktepe
05.03.2009, 18:29
ayrıca efe 58 ben dedemin resminin yanında saçma sapan insanların resmini görmek istemiyorum goce dedemin resminin yanındaki diğer resimler ne alaka anlayamadım gerçekten köyün adıyla özdeşleşmiş insanlardan koysan normal ama senin ne yaptığını anlamadım ordaki resimleri rice ediyorum biraz düzenle vaya dedemin fotoğrafını ordan kaldır
kabaktepe
05.03.2009, 18:30
kusura bakma ama ayaklarlarla baş aynı yerde durmaz
kabaktepe
05.03.2009, 18:32
ne güzel isimleri yazmışsın bence sülale sülale sayfa yap her sülalenin fotoğraflarını ayrı sayfalara koy
ayrıca efe 58 ben dedemin resminin yanında saçma sapan insanların resmini görmek istemiyorum goce dedemin resminin yanındaki diğer resimler ne alaka anlayamadım gerçekten köyün adıyla özdeşleşmiş insanlardan koysan normal ama senin ne yaptığını anlamadım ordaki resimleri rice ediyorum biraz düzenle vaya dedemin fotoğrafını ordan kaldır
selam
deden ümet aga olmali ümmet aganin yaninda da benim dedemin resmi var.
benim amacim köyün buyuklerinin resimlerini eklemek. hic bir ayrim ve secim yapmadan. o köy hepimizin sevdiklerimiz ve sevmediklerimizle. ayrim yapmamiz dogru olmaz. nihayetinde calli köyünü temsil ediyoruz. beni anliyacagini saniyorum. site de yayinlanmasini isdedigin resim ve haberi iicn ban mail ata bilirsin. saygilar.
selam
isde size calli video kilibi...seyredin.
burdanda indirin.
not: youtube tr den her zaman ulasilamiyor ulasma yolunu biliyorsunuz artik
saygilar.
selam
isde size calli video kilibi...seyredin.
burdanda indirin.
not: youtube tr den her zaman ulasilamiyor ulasma yolunu biliyorsunuz artik
saygilar.
artik köyümüzu bilgi paylasim, yardimlasma portali da var buyrun uyelik gerek [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
anasayfadan calliköyü-forum a tiklayin
kabaktepe sen kimsin önce bi kendini tanıt
sonrada başka ailedeki insanları küçük görmekten vazgeç
kendi aileni ayaklar altına alırsın yoksa
arkadaşlar koyumuz hakkında daha fazla resım kültürel bilgi lere yer verırsek daha bır guzel olacak
kabaktepe kımsın.ben senı tanıyamadım gardaş
kardeş burdan resimlere ulaşabilirsin
Sitemiz 15.03.2009 Tarihi İle Bir çok Bilgi ve Resim Eklenerek Güncellenmiştir
Köyden Son haberler
Köyün Tarihi odalarının resimleri ve açıklamaları
köy halkından resimler eklenen bazı konularımız
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] çallı hakkında yeni bilgileri görmeniz için bekliyoruz.
_Mustafa_IŞIK
23.03.2009, 17:40
Sa ben mustafa çallıyım babamın adı ömer ışık tanırsınzı belkı gokhan abı sen tanın ;)
Ya b resmimi koyamadım resmi yüklerken hata mata bişey dedi avatarda koyamadım yardım edin
gine silinen bir mesaj cok ilginc.
amacin ne oldugunu aciklasa da bizde anlasak. sözum sana mesajimi silene.
acikca söyle yapmak isdedigini. tahmin le yola cikip karsi hamle yapmak hosuma gitmiyor. sanirim bundan sonra yazarsin neden sildigini.
gun gecdikce genisleyen köyünüzün ilk web sitesi.
saygilar
wolf_588
26.03.2009, 17:45
süleyma GÖKCE'ye başarılar şimdiden hayırlı ugurlu olsun
pazar gunu sandiklar kapandikdan sonra [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
her yarim saat de köyden guncel haberler le guncellenecek.
saygilar.
dogan58sivas
28.03.2009, 23:14
tüm çallılılara selam olsun .çalılılar lütfen bu sitede yerinizi alın. çallı köyünü herkes duysun.
MUHTARLIK SECIMI SONUCU SAAT19:6 DA KÖYDEN ALINAN BILGILER
KÖYÜNÜZÜN SITESI [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] de
Osman Bölükbaşı Ve Süleyman Gökçe Arasında Çekişmeli Geçen Muhtarlık Yarışını 27 Oy Farkla Osman Bölükbaşı Seçilmiştir
Çallı Köyüne Hayırlı uğurlu olmasını dilerim
Osman Abiyede Görevinde Başarılar
Düzeltiyorum aradaki fark 30 oydur
Ayrıntılara ve Oy miktarlarına
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresinden ulaşabilirsiniz
Selam
Söz verdik yapacagiz diye ve yapdik. calli köyü yap boz oyunu. buyrun oynayin. oyunu bilgisayariniza indirmek, internet de olmadanda oynamak
isderseniz. sitemin ziyaretci defterine, isdeklerinizi yazin. veya e. mail gönderin
oyunu upload yapayaim. oyuna sitenin animationlar bölümün den ulasa bilrisiniz.
siteye eskiden oldugu giib [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] den ulasabilir. veya
dogrudan ulasim, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
saygilar.
ben çallı köyünden mahmut mescinin torunuyum bütün mesci ailesine ve köylülere selamlar olsun bende 4 senedir gıtmemıştim beni tanıyanlardan mesaj bekliyorum
fatih_0143
18.05.2009, 22:31
slm aleykum gardaş çallı koyunun resimleri yokmu???
selam
sanirim yeterli resim ve bilgi bulabilirsin
saygilar
selam calliköyü resimlerini cesitli acilardan cekerek sizlerle paylasmaya devam ediyoruz. isde calli köyü güncel resimleri.
saygilar
İlbeyli Türkmen şenliği Fotoğrafları Eklenmiştir Görmek İsteyenler
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 'e bakabilirler
_KanKaa_
02.09.2009, 14:16
yoh gardaş galmadı
selam
37 sene sonra bır ramazan bayramını callı da gecırtmek nasıp oldu. unutulmayan gelenekler. benı cok duygulandırdı. neler gördüm resımlerı ve metın,i ızın dönüsümde. köyünüzün sayfası [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
da bayramınızı tekrar kutlarım.
saygılar
selam
37 sene sonra bır ramazan bayramını callı da gecırtmek nasıp oldu. unutulmayan gelenekler. benı cok duygulandırdı. neler gördüm resımlerı ve metın,i ızın dönüsümde. köyünüzün sayfası [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
da bayramınızı tekrar kutlarım.
saygılar
siteye köyün videolari eklenmisdir.
sivasli_-58
20.02.2010, 22:13
sa kardes ben kemal emminin torunuyum
adim mesut
kemal emminin büyük oglu ibrahimin ogluyum almanyada kialiyom sen kimsin kardes
sivasli_-58
20.02.2010, 22:42
arkadaslar ben münchenden calliyim.immetlerdenim.adim mesut
kemal dedem olur
arkadaslar ben münchenden calliyim.immetlerdenim.adim mesut
kemal dedem olur
selam ben münchene 120 uzaklitayim. cakirlardan. ümmet gilden cogunu iyi tanirim. rahmet li yadigar, yusuf abinin yanina cok gittim müchen de saygilar. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayını Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim
2010 yılı elbeyli şenlik fotoğraflarını sitemize ekledik bakmak isteyenler
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresinden ulaşabilirler
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.