Orijinalini görmek için tıklayınız : SARKISLA-Gümüştepe
SivasLady
10.05.2007, 21:59
Sivas iline 93 km, Şarkışla ilçesine 4 km uzaklıktadır.
Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
Köyün Adı : Gümüştepe
Hane Sayısı : 153
Nüfusu : 780
İlçeye olan uzaklığı : 5 Km.
Mezraları : --
Kuruluşları : Cami, Okul, Köy Konağı, Sağlıkevi
Geçim Kaynağı : Tarım ve Hayvancılık
Ekilebilir tarım alanı (dk) : 18.000
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
şarkışlalı_yigi
30.06.2007, 19:13
Sivas iline 93 km, Şarkışla ilçesine 4 km uzaklıktadır.
Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
sevgili sivas lady bi yanlışı düzeltmek istiyorum gümüştepe köyünde sağlık ocağı var ama personel pek gelmiyor
psikopat_58
30.06.2007, 20:25
hehe lady nediyor bunlar sana ben olsam köyümü savunurdum sen neden savunmuyorsun ki heralde msjlardan haberin yok bence savunurdunn....
SivasLady
30.06.2007, 21:00
hehe lady nediyor bunlar sana ben olsam köyümü savunurdum sen neden savunmuyorsun ki heralde msjlardan haberin yok bence savunurdunn....
1. bu bilgileri bende internet dolayi buldum ve buraya ekledim
2. arkadas yanlislarimi düzeltmis sagolsun
3. herkes kendi köyünü daha iyi bilir ve anlatabilir ;)
4. Gümüstepe benim köyüm degil ki :D
SivasLady
02.07.2007, 23:35
suskun_prenses
29.07.2007, 18:07
ben de gümüştepe köyündenim.ama hiç hatırlamıyorum.eminim çok güseldir:)
emeğine sağlık..
sevgili sivas lady bi yanlışı düzeltmek istiyorum gümüştepe köyünde sağlık ocağı var ama personel pek gelmiyor
bende yanlışı düzelteyim:) yeri gelmişken sağlık ocağı personeli geliyor yanlış bilgilendirmeyelim bişeyler yazacağım diye boş şeyler yazmayalım arkadaşlar site görünümünü bozuyo:) biz eline emeğine yüreğine sağlık sivaslılady fotoğrağlar çok büyük en iyi si ben flashda bunları album haline getireyim tekrar emeğine sağlık herkes de bildiği kadar yardımcıolursa daha ne güzelliklere imza atılır hayırlı günler
Karatepe_by
04.09.2007, 20:39
yıllardır gidemediğim köyümden bu güzelim görüntüleri hazırladığınız için hepinize teşekkür ederim.
Gümüstepeli-58
26.09.2007, 01:45
bizde gümüstepeliliyiz yani yapaltinliyiz :-) bakarsin tanidiklar burdadir insallah :-)
Karatepe_by
12.10.2007, 17:39
isminizi ve kimlerden olduğunuzu yazarsanız sevinirim
Karatepe_by
12.10.2007, 17:45
suskun prenses nikli arkadaşım kimlerdensin ve şuan nerdesin yazarsan sevinirim bende gümüştepeliyim
altuntas58
12.10.2007, 17:51
ŞARKIŞLA-Gümüştepe köyü sakinlerinin bayramlarını tebrik eder selamlarımı sunarım
Karatepe_by
21.10.2007, 20:25
hemşerim kimsin neredesin kimlerdensin yazarmısın?
mahoni24
22.10.2007, 01:56
bende gümüstepeliyim buraya benim köyümden resim koydugunuz icin tsk. köyümü 4 senedir görmedim resimleri görünce duygulandim burdan tüm yapaltinlilara yani gümüstepelilere slm ederim ..ubutmadan bende efelerdenim gümüstepeliler bilir ismim mahmut
yarabandi
23.10.2007, 14:43
bende gümüştepeliyim.o resimlerden bazıları gümüştepe nin değil maksutlu barajının resimleride var orda. gümüştepeden kim varsa söyleyin arkadaşlar yada özel mesaj bırakın. hemşerilerimizle oturup sohbet edelim
nebis_58
23.10.2007, 16:39
ben gümüştepeli değilim ama güzelmiş emeğine sağlık
derdiyok
25.10.2007, 18:01
bütün yapaltınlılara slm. bizlere ne mutluki önce Türküz sonra sivaslıyız
Değerli Gümüştepeliler burayı tesadüfen buldum ve inanın hoşuma gitti Hepinizi saygıyla selamlıyorum bende gümüştepeli Hallefendi'nin oğluyum Orhan İSTANBUL da ikamet ediyorum köyümü seviyorum Herkeze yüce ALLAH'tan güzellikler diliyorum.
yapaltınlı58
21.11.2007, 10:18
sayın yapaltınlılar herkese selamsizide burda bulmak ne güzel orhan hallefendinin oğluyum yazmışşın beni tanıdınmı ben mehmet helimanın oğluyum
karatepe susukun prenses gümüştepeli58 kimlerdensiniz yapaltından ben mehmet helimanın oğluyum sizde yazın
şarkışlalı_yigi
22.11.2007, 00:11
selam tüm hemşerilerm bu site tüm sivaslıların vede köyümüz olan gümüştepelilerin birbirleriyle tanışması için güzel bi mekan ben yülsel pınar abdullah [helima} pınarın oğluyum burada yazanlar lütfen isimlerini de yazarlarsa daha güzel olacak mesala suskun prenses kardeşim gibi mesajlarınızı bekliyorum kalın sağlıcakla sinemin üstünde aha şuramda yanık bir türküdür benim gümüştepem
şarkışlalı_yigi
22.11.2007, 00:21
1. bu bilgileri bende internet dolayi buldum ve buraya ekledim
2. arkadas yanlislarimi düzeltmis sagolsun
3. herkes kendi köyünü daha iyi bilir ve anlatabilir ;)
4. Gümüstepe benim köyüm degil ki :D
lady sen onlara bakma bacım ben sadece bizim oraların sıkıntısı olan görevli sıkıntısını belirttim mesala öğretmen gibi sağlık görevlisi gibi falan savunulacak ne var bunda arkadaşlar seni heralde gümüştepeli sandı oysa sen mergesenlisin senle tanışmıştık hatırlarsan
Sayın kardeşim Mehmet. Aynı sınıfta okuduk. Temel, Apdullah, Birol, Seyfullah,
Bayram,Sen ve Ben erkekleri saydım inşallah unutmamışımdır. Senin en son Bursada olduğunu biliyorum. Geçen yıl gelmiştik Bursaya temelleri görmüştük.
inşallah iyisindir. bende İstanbuldayım hayat herkezi bir tarafa sürüklüyor bazı şeyleri biz kontrol edemiyoruz malesef. Kendine iyi bak tanıdıklara selam...
Müslümanlarım cümlesine Selam...
yapaltınlı58
27.11.2007, 01:31
sayın orhan kardeşim bursaya gelipte bizi görmek yokmu çok oldu görüşmeyeli bir daha gelirsen mutlaka görüşelim bende kızları sayayım rabia emine zeynep başka varmıydı unuttum
Mehmet kardeşim unuttuğun çok kızlardan. Nimet, Hatice, Fadime, benim hatırladıklarım. Bursa'ya gelirsem inşallah uğramaya çalışırım. Senin evlilik çoluk çoçuk hakkında bilgim yok. Ben sizin mahalleden muhtar Necmi'nin kızıyla evliyim bir kızım bir oğlum var yaşları 13-11 sende kendinden anlatırsan daha iyi tanımış oluruz birbirimizi birde Bursa'nın neresinde oturuyorsun? görüşmek dileğiyle.
Forum daki diğer köylülerim tanıdıklarımıza haber verelim buraya katılımı artırmaya çalışalım diye düşünüyorum. Buranın dışında Nette buluşabileceğimiz bir adres varsa bilenler onuda bizimle paylaşırlarsa sevinirim. Herkese segi ve sagılar... Orhan ÇOLAK.
yapaltınlı58
29.11.2007, 00:22
sayın kardeşim orhan ben samsundan evliyim bursada emekte oturuyom gelirsen başımın üstünde yerin var kardeşim msn varsa ekle benim m sn adresim bu sivasli_memet_58@hotmail.com benimde bir oğlum var 12 yaşında biride yolda kısmetse görüşmek diğleğiyle
lady sen onlara bakma bacım ben sadece bizim oraların sıkıntısı olan görevli sıkıntısını belirttim mesala öğretmen gibi sağlık görevlisi gibi falan savunulacak ne var bunda arkadaşlar seni heralde gümüştepeli sandı oysa sen mergesenlisin senle tanışmıştık hatırlarsan
atıyosun ama tutmuyo:) mergesende nerden çıktı şimdi:)
şarkışlalı_yigi
07.12.2007, 00:20
yaw bulut önce sen nereli olduğunu bi yazsan sen şarkışlanın her yerini galiba iyi biliyorsun ee hadi madem biz susalım sen anlatmadem sen çok biliyorsun yalnız biz bilmiyoruz diye atma ama haa
anladın sen onu
SivasLady
07.12.2007, 09:49
atmiyor ki :rolleyes: ben MERGESENLIYIM :)
yaw bulut önce sen nereli olduğunu bi yazsan sen şarkışlanın her yerini galiba iyi biliyorsun ee hadi madem biz susalım sen anlatmadem sen çok biliyorsun yalnız biz bilmiyoruz diye atma ama haa
anladın sen onu
ya arkadaslar gerilmeye degmez
zaten köylerin basliklari sagolsun herkes beni kendi köylüsü saniyor :D
ben Sivas - SARKISLA - Catalyol Köyündenim (eski adi MERGESEN) :)
ama unutmayalim önce SIVASliyiz HEPIMIZ
şarkışlalı_yigi
08.12.2007, 00:05
atmiyor ki :rolleyes: ben MERGESENLIYIM :)
ya arkadaslar gerilmeye degmez
zaten köylerin basliklari sagolsun herkes beni kendi köylüsü saniyor :D
ben Sivas - SARKISLA - Catalyol Köyündenim (eski adi MERGESEN) :)
ama unutmayalim önce SIVASliyiz HEPIMIZ
lady sen bizim köye gelmişmiydin hiç eğer gelmediysen bekleriz misafir kabul ederiz şöyle barajımızın piknik alanında bi mangal keyfi güzel olur bence buyur gelirsen misafirimiz ol yalnız yazın gelki bizde orada olalım
Evet köyümün güzel insanları nerdesiniz? köyünüze ve köylünüze ilginiz bu kadarmı? Ben istiyorum ki, buraya katılımı biraz artıralım ve daha sonra gerekirse kendimize başka bir ortam oluştururuz. bu bahsettiklerim pekte zor şeyler değil. ancak, önemli olan katılım sağlamak birde köyde internet kullanımı başlarsa biraz daha şenleniriz diye düşünüyorum hepiniz ALLAHA emanet olun! Özellikle Mehmet PINAR kardeşime Selamlar. Orhan ÇOLAK.
yapaltınlı58
16.12.2007, 14:36
sayın orhan kardeşim sağol ALLAHIN selamı üzerine olsun çok güzel değindin konuya herkesi burada bulmak güzel olur orhan bunca yıldan sonra seni burda bulmak hakikaten güzel birde görüşebisek daha iyi olur köye gelmiyonmu hiç
şarkışlalı_yigi
16.12.2007, 14:52
Evet köyümün güzel insanları nerdesiniz? köyünüze ve köylünüze ilginiz bu kadarmı? Ben istiyorum ki, buraya katılımı biraz artıralım ve daha sonra gerekirse kendimize başka bir ortam oluştururuz. bu bahsettiklerim pekte zor şeyler değil. ancak, önemli olan katılım sağlamak birde köyde internet kullanımı başlarsa biraz daha şenleniriz diye düşünüyorum hepiniz ALLAHA emanet olun! Özellikle Mehmet PINAR kardeşime Selamlar. Orhan ÇOLAK.
haklısın valla orhan abi nerde bu gümüştepeliler yaw nereye gittiniz şurda iki satır yazsanız tanışsak mesala bi kaç kişi yazmış ama kim kimlerden yazmamış yazıp tanışsak bence çok iyi olacak ha bu arada ben yüksel pınar yapaltınlı 58 in kardeşi abdullah [helima] pınarın oğlu haydi gümüştepeliler sarılın klavyelere derdiyok sende haaaa
Gümştepelilerin ve tüm islam aleminin bayramını kular bu mubarek günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Orhan ÇOLAK.
Mehmet ciğim bu yazın köye gideceğim nasip olursa ama tarihi belli değil inşallah bursaya da gelirim Yalovaya ara sıra geliyorum. gelirsem haherleşiriz. Hayırlı Bayramlar.
şarkışlalı_yigi
25.12.2007, 23:06
löööööoooo gümüştepeliler nerdesiniz laaayyynnnn niye yazmıyorsunuz şuraya iki satır yazmak zormu geliyoor
Herkese hayırlı seneler dilerim. Saygı ve sevgilerimle...
sivaslıgenç
31.12.2007, 09:34
Ya köy gerçektende her yönüyle güzel bir köye benziyor hem nufüsuyla hem doğal güzellikleriyle keşke Sivasımızdaki her köy böyle olsa.Mesela bizim köy eğribucak köyü 6 hane yaşıyor şu an.Ama gurbettekiler hep ev yaptırıyor.Buda güzel bişey bence.Tüm gümüştepe köyü halkına selamlar.
yapaltınlı58
13.01.2008, 14:27
selam köylülerim nasılsınız bakim haydi sivasspora yardım kampanyasına sizde katılın 1.2 mesajda siz atın
selam köylülerim nasılsınız bakim haydi sivasspora yardım kampanyasına sizde katılın 1.2 mesajda siz atın
Memo hiç kendini yorma kardeş burada hareket olamyacak gibi gelen giden yok
Bize birşey olmasın SELAMLAR
Yinede ara sıra yazalım birşeyler bakarsın bir gün birilerinin ilgisini çeker
şarkışlalı_yigi
18.01.2008, 23:42
istanbuldaki gümüştepeli köylülerimiz i büyükşehir belediye maçına bursadan geliyoruz eğer sizlerde gelirseniz sevinirim orada görüşür hasret gideririz ben yüksel pınar helima nın oğlu ayrıca sivas 5058 e mesaj atıp destek olmayı unutmayalım
gümüştepeli
25.01.2008, 15:19
Hey Gümüştepeliler nerdesiniz uyuyormusunuz
şarkışlalı_yigi
27.01.2008, 00:10
istanbulda okadar gümüştepeli var hiçmi bi taneniz gelmediniz maça yaw birde övünürüz sivaslılığımızla
Gümüstepeli-58
05.02.2008, 02:15
MERHABA BEN GÜMÜSTEPE KÖYÜNDEN YANI YAPALTINDAN MUHARREM GÜLER. Ikizler desem daha iyi taniyan olur heralde :-) Evliyim almanyada yasiyorum. Burdan tüm yapaltinlilara selam olsun.
Insallah bu sitede cok köylümü görürüm ve tanisiriz.
Gümüstepeli-58
08.02.2008, 02:12
ORHAN ABI beni tanidinmi????
:-) beni unutmak mümkünmüüü
balbademi_58
08.02.2008, 10:11
Selamun aleyküm bende Yapaltın lıyım siteyi tesadüfen buldum burda daha çok köylülerimizle buluşmayı temenni ediyorum .Herkese saygı ve selamlarımla
Gümüstepeli-58
08.02.2008, 12:51
merhaba arkadaslar tum gumustepelilere selam olsun insallah burda cok kisiyle tanisiriz orhan abi seni taniyorum bizi her gordugunde takilirdin saka yapardin. yegenin mustafa abide ayni senin gibi sakaci koyun gencler odasinda herkese takilr milleti guldururdu ama simdi evlendi fazla disari cikamiyor :)orhan abi yazarsan sevinirim
Gümüstepeli-58
08.02.2008, 12:57
azime merhaba ben muharrem insallah iyisinizdir bu siteyi ben de yeni buldum iyi olmus .okuyon mu yoksa koydemisin baban gilde iyidir insallah kadir abi cok iyiydi ozguru gorursen cok cok selam soyle
balbademi_58
08.02.2008, 14:56
Merhaba Muharrem hamdolsun iyiyiz sizler nasılsınız Murat eşleriniz herkese çok slm söyle .Ben okumuyorum çalışıyorum Kayseri de kalıyoruz babam Özgür herkes çok iyi özgürle en son bayramda görüşmüştüm tekrar görürsem slmını iletirim,bu siteyi bulmamız iyi oldu tanıdık tanımadık bütün köylülerimizin kaynaşması ama galiba henüz kimse fark etmemiş bence hepimiz çevremizdeki köylülerimize söyleyip daha fazla üye yapıp herkesle burda buluşabiliriz çünkü hepimiz bir yerlere dağıldık ama burda toplanabiliriz saygı ve selamlarımla byy
suskun_prenses
08.02.2008, 21:13
bende yapaltınlıyım ama bikaç kere gittim.oyüzden kimseyi tanımıyorum.balbademi seni görmüş gibiyim ama bilmiyorum yinede
balbademi_58
08.02.2008, 22:23
Ben yapaltından Kadir Demirhan nın kızıyım suskun_prenses adlı arkadaş kendini daha açık tanıtırsan nerden tanıştıgımızı bulabiliriz
suskun_prenses
09.02.2008, 19:28
ben köyden kimseyi tanımıyorum.neyse
Ben yapaltından Kadir Demirhan nın kızıyım suskun_prenses adlı arkadaş kendini daha açık tanıtırsan nerden tanıştıgımızı bulabiliriz
Maşallah kimleri görüyorum. Sizleri görmekten mutlu oldum. Cici kız herkese Orhan ÇOLAK'tan selam söyle baban, amcaların soran herkese. Sen nerede kalıyorsun kusura bakmayın köyden ayrılalı çok oldu onun için durumunuzu bilemiyorum. yine görümek dileğiyle Yeğenim.
merhaba arkadaslar tum gumustepelilere selam olsun insallah burda cok kisiyle tanisiriz orhan abi seni taniyorum bizi her gordugunde takilirdin saka yapardin. yegenin mustafa abide ayni senin gibi sakaci koyun gencler odasinda herkese takilr milleti guldururdu ama simdi evlendi fazla disari cikamiyor :)orhan abi yazarsan sevinirim
Muharremciğim ALLAH razı olsun ağbini unutmamışsın. Sizleri burlarda bari olsun görmek inanın beni mutlu ediyor. Nasıl gidiyor hayat oralarda ben memleketin tadını bulamıyorum soran herkese selamlar tanıdıklarınıza bu adresi verin en azından sanal alemde buluşalım. Selamlar, sevgiler Hoşçakalın.
balbademi_58
12.02.2008, 09:35
Slm Ohan abi bende burda sizlerle buluşmaktan çok mutlu oldum kaç yıldır birbirimizi görmüyoz ama sanalda olsa insanların birbirleriyle irtibata geçmesi çok güzel.Biz ailece Kayseri de kalıyoz babamda arasırı gidip gelir iş dolayısıyla orda şuan yanımızda slmını söyledim babamında sizlere çok slmı var.Saygı ve selamlarımla tekrar görüşmek dileğiyle.
Gümüstepeli-58
16.02.2008, 18:57
orahan abi seni unutmak mumkunmu abi cok degismisin ya biyik felan birakmisin.abi bende almanyada kaliyorum evlendik buraya geldim 3 yildir burdayim ben de koyu cok ozledim.herkez gozumde tutuyor.ama ne yaparsin iste kismet buradaymis herkese cok selam soyle abi kendine cok iyi bak.
Gümüstepeli-58
16.02.2008, 18:59
ha bu arada yigidolar yine maci almis teprikler helal olsun hepinize
baban ne işle meşgul şarkışladamı çalışıyor bendende slkm soyle sen bılmessın ama baban bılır
yapaltınlı58
27.02.2008, 17:18
oooooooooooo ben siteye girmiyeli ne kadar kişi olmuş orhancığım nasılsın gardaşım ben bir aydır gece çalışıyom onun için bayadır giremedim iyisindir inşalla tüm yapaltınlılara selam
oooooooooooo ben siteye girmiyeli ne kadar kişi olmuş orhancığım nasılsın gardaşım ben bir aydır gece çalışıyom onun için bayadır giremedim iyisindir inşalla tüm yapaltınlılara selam
Evet Mehmet kardeş Maşallah gençler gelmeye başladı. Beni sormuşsun Allah razı olsun iyiyim. Sende iyisindir İNŞALLAH. Bu arada bizim köyün siteside açılmış Bilgilerinize gümüştepedk Selamlar, Sevgiler...
balbademi_58
27.02.2008, 23:43
baban ne işle meşgul şarkışladamı çalışıyor bendende slkm soyle sen bılmessın ama baban bılır
Selamün aleyküm abi babamında size selamı var soyisminizi tanıdık amaisminizi söylermisiniz.babam Şarkışla pancar bölge müdürlüğünde mevsimlik olarak çalışıyor babam şuan Kayseri de bizim yanımızda saygı ve selamlarımla ALLAH aemanet olun
şarkışlalı_yigi
13.03.2008, 21:19
merhaba gümüştepeli köylülerim burası bayağı hareketlenmiş hepinize selamlar kendi köyümüzün sitesine girmeyide ihmal etmeyelim
mesela orhan abi balbademi kardeşim üye olmuşlar bile
Abdurrahman 58
13.03.2008, 21:31
arkadaşlar acil olmadığı müddetçe diğer konulara biraz ara verelim gece gündüz okuyalım fatiha larımızı az kaldı 18 mart ŞEHİTLERİMİZ BİZDEN DUA BEKLİYORLAR
BİRAZ GAYRET LÜTFEN!!!
merhaba gümüştepeli köylülerim burası bayağı hareketlenmiş hepinize selamlar kendi köyümüzün sitesine girmeyide ihmal etmeyelim
mesela orhan abi balbademi kardeşim üye olmuşlar bile
sıte adresı nedır ozelden yazarmısın benım bıldıgım adres ıse kusura bakma ama pek bısey yok bende uye oldum ama toplam uye sayısı yanlıs hatırlamıyo ısem benımle bırlıkte 3 ıdı yanılıyomuyum:)
Abdurrahman 58
13.03.2008, 21:51
:@______________________...... .......................
şarkışlalı_yigi
18.03.2008, 00:29
sıte adresı nedır ozelden yazarmısın benım bıldıgım adres ıse kusura bakma ama pek bısey yok bende uye oldum ama toplam uye sayısı yanlıs hatırlamıyo ısem benımle bırlıkte 3 ıdı yanılıyomuyum:)
doğru erdem kardeşim adres senin üye olduğun ama şuan üye sayısı 20 lerde uzun zamandır köyümüzün sitesi tamirdeydi zamanla hareketlenir heralde
balbademi_58
19.03.2008, 12:26
Tüm müslümanların mevlit kandilini kutlar yüce ALLAH tan hayırlara vesile olmasını temenni ederim
[QUOTE=balbademi_58;245854]Tüm müslümanların mevlit kandilini kutlar yüce ALLAH tan hayırlara vesile olmasını temenni ederim[/QUOTE
Allah razı olsun. Bir mukabil...
balbademi_58
10.04.2008, 23:23
Selamün aleyküm bütün köylülerime ve hemşerilerime nerdesiniz ya neden hiç kimse girmiyor ne buraya nede köyün sitesine neyse kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar
Selamün aleyküm bütün köylülerime ve hemşerilerime nerdesiniz ya neden hiç kimse girmiyor ne buraya nede köyün sitesine neyse kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar
sorma aynı sıkıntı var malesef sanırım aradıkları seylerı bulamıyo lar farklı arayıs ıcerısınde olanlar ıcın ıdeal deıl sıte
doğru erdem kardeşim adres senin üye olduğun ama şuan üye sayısı 20 lerde uzun zamandır köyümüzün sitesi tamirdeydi zamanla hareketlenir heralde
ıns olur bende elımden gelen destegı sızn sıte ıcınde vere bılırım gorusuruz
Gümüstepeli-58
21.04.2008, 22:24
selam arkadaslar
herkes nasil insallah
siteye bir kac kisi daha uye olmus insallah daha cogalir bende bayadir giremiyordum islerden dalayi zamanim oldukca girmeye calisiyorum herkese cok selam
Sivaslı*
08.08.2008, 00:26
Bekir baba'yı tanıyan var mıdır?
Sivaslı*
08.08.2008, 11:43
Neden kimse yazmıyor ya :( .........
Sivaslı*
09.08.2008, 22:46
Anlaşılan gümüştepeliler uğramaz olmuşlar...
Sivaslı*
11.08.2008, 21:43
Hala yok ... hala yok... nerdesiniz ?
bilalfındık
11.08.2008, 23:03
Neden kimse yazmıyor ya :( .........
ğümüştepelilere sayğı selamlar senin için sitenize ğeldim devamlı sana yazacam inşallah sende benim beypınarlılar siteme ğelirsin istambul üsküdardan sayğılar
Eski ismi Yapaltin'dır..........
şarkışlalı_yigi
13.10.2008, 22:51
ben bayadır girmiyom diye bakıyomda herkes boşlamış burayı ne oldu nerelerdesiniz yaw
sahi bu sene izinim çok ii geçti yıllardır görmediğim arkadaşları gördüm ama nedense bütün dışarıdakilerin hepsi gelmiyor köye korkarım unutacaklar köyümüzü şunu unutmayalımki
dalından kopan yaprağın akibetini rüzgar tayin eder
şarkışlalı_yigi
13.10.2008, 22:53
Bekir baba'yı tanıyan var mıdır?
sivaslı kardeş bekir babayı tabiki tanıyoruz tanımazmıyız onu sen kimlerdensin isim nedir bağışla bakalım
gümüşhaneli
14.10.2008, 01:29
suskun-prenses yapaltınlıyım diyorsun ama kimlerdensin kendini biraz tanıtırmısın.bende yapaltınlıyım gümüşhanelilerden
yapaltınlı58
09.12.2008, 15:24
selam yapaltınlılar herkesin bayramını kutlarım özledik köyde bayram yapmayı nazminin yapaltınlı herkese selamı var bayramını kutluyor
sevgim 58
09.12.2008, 16:20
hic gittmedim ama duydum yapalti cok güzel bir köymüs, gidecektim bir türlü masip olmadi. insallah görmek nasip olur.
Tüm yapaltınlılara slm, arkadaşlar bende yeni üye oldum siteye, sivas merkezde kalıyoruz ama akrabaları ziyarete devamlı gideriz köye, ben şuanda istanbulda yaşıyorum işim gereği, neyse daha çok muhabbetlerimiz olur inş, hepinize saygı ve sevgiyle...
cakir 58
22.12.2008, 19:04
slm gümüstepeliler ben aslen samankayaliyim ama yapaltinda büyüdüm yapaltindan evlendim mütlüyüm beni taniyan herkese selamlar A.cakir
c.ronaldo_ali58
19.01.2009, 23:17
bende yapaltınlıym yaşım küçük ama yapaltını iyi bilirim tanırmısınız bilmem ama bekir babanın kızı zeynebin torunuyum bursadan yazıyom ben ALİİHSAN
c.ronaldo_ali58
19.01.2009, 23:25
ileti yazan kişi isminide söylesin de tanıyalim kim olduğunu
c.ronaldo_ali58
23.01.2009, 00:12
kimse uğramaz olmuş yaa siteye
selaaaamm.. ben Hüseyin Subasinin torunuyum, tanirSiniZdir belki, eSki muhtardi, (:
cnm dedeCiiiim
sivaslım5838
10.08.2010, 00:36
arkadaşlar tesadüfen rastladım siteye ama güzel olmuş katkısı olandan allah razı olsun ve tanıdıgım bir kişi var oda açıkça yazmış ondan (muharrem güler) ben de kayseriden fatih özgül gümüştepe yani (yapaltınlıyım) hepinize saygı ve sevgilerimle ugrarım bundan sonra buralara sevindim bulduguma.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.