PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YILDIZELI-Alaca

SivasLady
11.05.2007, 09:46
Sivas iline 48 km, Yıldızeli ilçesine 11 km uzaklıktadır.

Köyde ilköğretim okulu yoktur. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

ersoy_34
13.04.2008, 12:56
buköye gittim buköyde adembaş eniştemdir kızıda gelinimiz dir aynı zaman da

ceykin
05.05.2008, 16:42
merhaba birşeyi merak ettim ben karslıyım istanbulda ikamet ediyorum bu köyün eski kars göçmeni olması muhtarınında benimle aynı adı soyadı taşıması acaba bir akrabalık falan varmı merak ediyorum daha önce akrabalarımız çıkmıştı sivasta birileri yardımcı olursa sevinirim saygılarımla

ersoy_34
15.05.2008, 13:32
senin adın soyadını yaz ben soruşturuyum sana böyle yardımcı olabilirim

dark_yamtar58
15.05.2008, 14:55
Sivas da Kars lıda mı var Allah kahretsin.? Ya kardeşim karslıların Sivas da ne işi varya ben İzmit Derincede yemin ettim Karslının içtiği dereden su içmeyeceğim.Geçtiği yoldan mümkün olduğunca geçmeyeceğim.Kahvelerine girmeyeceğim.Cenazelerine gitmeyeceğim Cenazeme komayacağım.Güneş olsalar şemşiye ile gezeceğim,su olsalar tarlamı bile sulamayacağım.Hangi köy bu yazında bilelim yanlışlıkla uğrarız falan........

ersoy_34
15.05.2008, 16:31
bekir bey kars yöresinden benim annennem gilde gelmiş ler bilgizize varyani

dark_yamtar58
15.05.2008, 16:44
bekir bey kars yöresinden benim annennem gilde gelmiş ler bilgizize varyani

Baltayı taşa mı vurduk yani...Ya kardeşim çok kalleşler,fesatlar,3 sene önce ben buınlarla İzmit de silahlı kavga ettim.Ceza aldım daireye geldiler beni şikayet etmek için birine bıçak vurdum.Bizimkiler cümbür cemaat toplandı adamlar yalancı şahit tuttular ben evlere baskın verdim diye.Benden şikayetçi olmamak için benden para istediler.Ben bu yaşıma geldim bu insanlargibisiyle tanışmadım.Şimdi benim dairemde var bi tane karslı kürt fırsatını bulsam gebertirim.Pkk lı ********in teki.

ersoy_34
15.05.2008, 16:49
haklısında abi bende kürtlere demiyorum zaten karsta türkte var sayın abim
msn deki nikimi gördün sanırım en iyi kürt ölü kürt diyorum ama neyapalım benin annannem 90 yıl öncegelmişler karstan ve kürtde deyiller rahatlıkla küfür et benimiçin de edebilirsin bende yaşadığım semtin çoğu kürt ne yapalım olmadığı yer yok namussuzların

ceykin
21.05.2008, 11:02
Bakın ben ne diyorum sizler ne diyorsunuz sen karslıyla kavga etmişsin banane
ayrıca her karslı aynı olacak diye bir kuralmı var benimde sevmediyim bir sürü sivaslı var onu nasıl bütün sivaslıya mal edelim lütfen saadete gelin ayrıca sivasta karstan daha çok kürt var sen memleketini tanımıyorsun karsı nasıl tanıyacaksın ayrıca ben kürt deyilim her kürtte pkklı deyil bende kürtlerin çoğunu sevmem ama bir arada yaşamayı öğrenecksin mecburuz onlarda bu ülkenin vatandaşı

dark_yamtar58
21.05.2008, 14:08
Bakın ben ne diyorum sizler ne diyorsunuz sen karslıyla kavga etmişsin banane
ayrıca her karslı aynı olacak diye bir kuralmı var benimde sevmediyim bir sürü sivaslı var onu nasıl bütün sivaslıya mal edelim lütfen saadete gelin ayrıca sivasta karstan daha çok kürt var sen memleketini tanımıyorsun karsı nasıl tanıyacaksın ayrıca ben kürt deyilim her kürtte pkklı deyil bende kürtlerin çoğunu sevmem ama bir arada yaşamayı öğrenecksin mecburuz onlarda bu ülkenin vatandaşı

Sen bana kendini akıllı yerine mi koyuyorsun falan laflar etmişsin ben akıllı olsaydım daha değişik bir ortamım olurdu.Ben delinin delisi manyağın da manyağıyım.Buda benim sorunum kimseyi ırgalamaz.Kimseyede izahat yapmak zorundada değilim kimseylede beraber yaşayacağım diye bir nikahım söz konusu değil.Kars ı da çok iyi tanıyorum 1978 senesinde Rus sınırındaki Karakolları yapım mütahidi Rafet Küçük dü benim atla orda gezmediğim yer yok bana anlatma.Sen Sivaslıyı sevmeyebilirsin bak nekadar güzel helal olsun ben sana bişey demiyorum.Eleştirilere açık olunda neden sevilmiyoruz diye şöyle bir düşünün.

ersoy_34
28.05.2008, 22:29
Sen bana kendini akıllı yerine mi koyuyorsun falan laflar etmişsin ben akıllı olsaydım daha değişik bir ortamım olurdu.Ben delinin delisi manyağın da manyağıyım.Buda benim sorunum kimseyi ırgalamaz.Kimseyede izahat yapmak zorundada değilim kimseylede beraber yaşayacağım diye bir nikahım söz konusu değil.Kars ı da çok iyi tanıyorum 1978 senesinde Rus sınırındaki Karakolları yapım mütahidi Rafet Küçük dü benim atla orda gezmediğim yer yok bana anlatma.Sen Sivaslıyı sevmeyebilirsin bak nekadar güzel helal olsun ben sana bişey demiyorum.Eleştirilere açık olunda neden sevilmiyoruz diye şöyle bir düşünün.

bekir abi yürübe seni kim tutar sennedersen arkandayım abibe

dark_yamtar58
29.05.2008, 10:17
bekir abi yürübe seni kim tutar sennedersen arkandayım abibe

Selamın aleyküm Fatih arkadaş neredesin ya.Kendini özlettin bu kadar uzun ara verme irtibatı koparmayalım.