PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YILDIZELI-Çırçır

SivasLady
11.05.2007, 10:04
Sivas iline ? km, Yıldızeli ilçesine 34 km uzaklıktadır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

fatihada58
22.08.2008, 03:21
Çırçırlı kimse yok mu? Doktor olarak çırçıra atanmayı düşünüyorum.Birileri çırçır hakkında bilgi verebilir mi? Sivasa-Çırçır arası ne kadar sürüyor? Doktor lojmanı var mı? Şimdilik bu kadar:)

dark_yamtar58
22.08.2008, 08:27
Bütün Çırçırlılara selamlar Çırçır benim köyüme çok yakın Bende Adıslıyım (Gümüşdere Beldesi)

dark_yamtar58
22.08.2008, 10:47
Ben çırçırlı olmamama rağmen çırçırı çok iyi ve şirin bir yer olduğunu size söyleyebilirim.Yıldızeline çok yakın zannedersem lojman olsun veya olmasın konut sorunu olmaz çırçıra gitmenizi tavsiye ederim

harun erdemir58
29.08.2008, 17:28
çırçıra yakın olan Fırındere köyündenim. o bölgeden olan arkadaşlar tanışalım.herkese selamlar

fatihada58
03.09.2008, 05:12
Evet artık çırçırın resmi doktoruyum.Hayırlısı olsun diyelim.

ABDULLAH DUMAN
03.09.2008, 09:47
BEN ÇIRÇIRLIYIM AMA HİÇ GİTMEDİM 10 GÜN ÖNCE İSTANBULDAN AKRABALARIMIZLA AİLEM GİTMİŞ BAYAĞI GÜZEL DİYORLAR

fatihada58
04.09.2008, 05:11
Herkese teşekkürler.Benim anlamadığım ilkokulu bile olmayan bi yerde nasıl sağlık hizmeti vereceğim?

Ertugrul
04.09.2008, 05:53
Herkese teşekkürler.Benim anlamadığım ilkokulu bile olmayan bi yerde nasıl sağlık hizmeti vereceğim?

Çırçır güzel bir çerkez köyüdür. Sağlık ocağında bildiğim kadarı hemşire ve sağlık memuru vardı. Merkezi köy olduğu için çevre köylerede hizmet vereceksiniz. Yine hatırladığım kadarı ile bir lojmanı da mevcuttu ancak Sivas merkeze rahatlıkla günlük ulaşım bulabilirsiniz.

Ertugrul
04.09.2008, 05:56
Köyde kurulu olup Bölge güvenliğini başarıyla sağlayan Jandarma Karakol Komutanlığı, Sağlık Ocağı (lojmanlı). ilköğretim okulu nüfus planlamasına son derece riayet edildiğinden kapalıdır. Kapalı şebeke suyu, atık su ve kanalizasyon şebekesi, Elektrik bulunmaktadır. Bölge çiftçilerine yönelik Tarım kredi kooparatifi, Şeker Pancarı toplama merkezi ve büyük ölçekli kantarı bulunmaktadır. Ekonominin canlandırılması adına özel sektör hızar hane atölyesi, benzin istasyonu, inşaat malzemeleri satış yeri ve buğday toplama merkezi bulunmaktadır.