PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ULAŞ-Karagöl

SivasLady
11.05.2007, 17:35
Sivas iline 75 km, Ulaş ilçesine 38 km uzaklıktadır.

Köyde, [İlk öğretim var ama öğrenci olmadığında kapalıdır Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol [toprak]] olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.Elektrik ve telefonlar genelikle kesiktir.Bu alada devlet erkanı zayıf çalısiyor?

erkansahin
13.09.2007, 17:02
Sitedeki tek karagöllü olarak soyumuzun tehlikede olduğunu söylemek istiyorum :)
Köyümüzde çalışma yüzünden gündüzleri elektrik verilemiyordu ama şimdi öyle bir sıkıntı yok diye biliyorum ve telefonumuzda da sıkıntı yok.
Suyumuz da gittikçe azalıyor. Duyduğuma göre komşu köylerimiz suyumuzu kesiyormuş.
Bi de köyde insan yokki kardeşim okul olsun :) herkes yazın tatile gidiyor, kışın tek 1 aile kalıyor... Bir de köyümüzün resimlerini ekliyim anlarsınız.
Alt resimdeki fileyi köyün gençleri olarak kendimiz diktik ama artık çok az genç gidiyor köye,
İstanbulda da birbirimizi düğünden düğüne görüyoruz.
Köyde yaşama şartları biraz daha iyi olsa İstanbul denen lanet şehirde 2 dk. durmam, Bu konuda devlet birşeyler yapmalı.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

murat aydoğan
20.01.2008, 20:00
üzülme be kardeş rahat ol sen yinede bizim köylerimiz güzeldir bende kertmeliyim

Esengül
21.01.2008, 00:25
Ahanda geldimmm :) :) benimde annem karagöllü :)

deryatemeltas
16.03.2008, 14:51
bende karagölüm benim ailem şuan ordalar ve kardeşlarimde orda

dEmEt
20.04.2008, 11:56
kardeş bende karagölüm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

erkansahin
26.04.2008, 20:19
:) biran kendimi yanlız hissetmiştim ama gene varmış birkaç kişi...
Ben de epeydir siteyi ziyaret etmiyordum ama bundan sonra daha sık girmeye çalışıcam...

dEmEt
01.05.2008, 20:48
tabi köylüm........................ ................

erkansahin
05.05.2008, 09:48
Tekrar merhaba, beni merak edenlere kendimi tanıtmak istedim, bizim köyün gençleri artık İstanbullu olduğundan birbirimizi tanıma şansımız pek fazla olmuyor, Babalarınız veya anneleriniz bilir, bizim köyde Hıdireler vardır Hasan Şahin benim babamın babası yani dedem olur, babam Ali Şahin, annem Güneşli köyünden Şirin Şahin, İstanbul' da doğup büyüdüm, Ticaret Lisesi mezunuyum, Açık Öğrenim' den eğitimimi sürdürüyorum ve bunun dışında İngilizce eğitimi alıyorum, başarılı bir iş kariyerim var ve yaklaşık 2 yıldır büyük bir firmanın muhasebe departmanında çalışıyorum. (Bu yazdıklarımı lütfen kendini övme olarak algılamayın) bunun dışında, Tarabya Üstü, Cumhuriyet Mahallesinde oturuyorum, köylülerimi de tanımak istiyorum, belki aranızda daha önce gördüklerim olmuştur ama neredeyse hiçbirinizi tanımıyorum ve tanışmak isterim, ben buralardayım, tekrar görüşmek dileğiyle...

Esengül
05.05.2008, 22:33
Tekrar merhaba, beni merak edenlere kendimi tanıtmak istedim, bizim köyün gençleri artık İstanbullu olduğundan birbirimizi tanıma şansımız pek fazla olmuyor, Babalarınız veya anneleriniz bilir, bizim köyde Hıdireler vardır Hasan Şahin benim babamın babası yani dedem olur, babam Ali Şahin, annem Güneşli köyünden Şirin Şahin, İstanbul' da doğup büyüdüm, Ticaret Lisesi mezunuyum, Açık Öğrenim' den eğitimimi sürdürüyorum ve bunun dışında İngilizce eğitimi alıyorum, başarılı bir iş kariyerim var ve yaklaşık 2 yıldır büyük bir firmanın muhasebe departmanında çalışıyorum. (Bu yazdıklarımı lütfen kendini övme olarak algılamayın) bunun dışında, Tarabya Üstü, Cumhuriyet Mahallesinde oturuyorum, köylülerimi de tanımak istiyorum, belki aranızda daha önce gördüklerim olmuştur ama neredeyse hiçbirinizi tanımıyorum ve tanışmak isterim, ben buralardayım, tekrar görüşmek dileğiyle...

Erkan ' cım merhaba :)

Annemde karagöllü

Sen kendini tanıtmışken, bende devamını getireyim bari :)

Ben Esengül AKTAŞ

Babam Güneşli, Annem Karagöllü, Ben Doğma Büyüme İstanbul ' dayım

21 Yaşımdayım, Bir firmada İşe Başladım Bu hafta :)

Ümraniye, ıhlamurkuyu ' da oturuyoruz

Zaten bizim akrabaların yarısı burada, yarısıda tarabya ' da oturuyor :)

Başka anlatmak için aklıma birşey gelmiyor :)

Sormak istediğiniz soru varsa yanıtlarım seve seve ;) :):):):)

erkansahin
06.05.2008, 12:18
Esengül' cüm yeni işin hayırlı olsun :) Nerede çalışıyorsun? benim iş yerim Ümraniye' de. Bu arada Zeynel Aktaş senin neyin oluyor? bizim yan tarafta oturuyo onlar...

Esengül
08.05.2008, 21:08
Esengül' cüm yeni işin hayırlı olsun :) Nerede çalışıyorsun? benim iş yerim Ümraniye' de. Bu arada Zeynel Aktaş senin neyin oluyor? bizim yan tarafta oturuyo onlar...

Yeni işim hayırlı olamadan bitti :(

Zeynel Aktaş Babamın Amcası :)

Abdurrahman 58
08.05.2008, 21:27
ulaş karagöl'e selamlar saygılar.
valla ne yalan söyliim köyünüzün fotoğraflarına baktım gerçektende ürkütücü...
yalnış anlamayın lütfen.

erkansahin
09.05.2008, 11:02
Biz yanlış anlamayız da, ben bu resimleri yazın ortasında çekmiştim ve köye sadece yazın gittiğim için diğer mevsimlerde nasıl oluyor bilmiyorum ama köyümüzde su sıkıntısı olduğunu zaten herkes biliyor...

erkansahin
09.05.2008, 11:04
Yeni işim hayırlı olamadan bitti :(

Zeynel Aktaş Babamın Amcası :)

:) Babanla annenin isimleri neydi peki? :rolleyes:

Bi de iş için canını sıkma yenisini bulursun. Senin meslek neydi? Belki yardımcı olabilirim...

kasparix
09.05.2008, 11:23
ASELSAN'da 4. şüpheli ölüm!
ÖSS'de Türkiye 85'incisi olarak ODTÜ'yü kazanan elektronik mühendisi Zafer Oluk, vatani görevini yaptığı İstanbul'da trafoya bakım yaparken şehit oldu.

Fen lisesini bitirdikten sonra Türkiye 85'ncisi olarak kazandığı ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Zafer Oluk, asteğmen olarak askerlik görevini yaptığı İstanbul'da terhisine 74 gün kala trafo bakımı yaparken elektrik çarpması sonucu şehit oldu. Askerlikten önce Aselsan'da çalışan Oluk'un savunma sanayine katkı sağlayacak önemli bir projeyi yürüttüğü öğrenildi.

ELEKTRİK ÇARPTI

İstanbul'da 1. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın trafo bakımını yaperken şehit olan Asteğmen Zafer Oluk (31), sahip olduğu başarılı geçmişle göz doldurdu. Zafer Oluk'un babası Ahmet Oluk, gözyaşları içinde oğlunun Gaziantep Fen Lisesi'ni bitirdikten sonra Türkiye 85'incisi olarak (ODTÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği'ni kazandığını, başarılarıyla ailenin gururu olduğunu anlattı.

MEMUR MAAŞI İLE YETİŞTİRDİM

Ahmet Oluk, gözyaşları içinde oğlunun ölümüne hala inanamadığını belirterek şunları söyledi: "Onun için her şeyi yapmaya hazırdım. Aldığım memur maaşıyla sıkıntıya girmeden eğitimini tamamlamasını sağladım. Tek isteğim vatana hayırlı bir evlat yetiştirmekti. İstediğim gibi de olmuştu. Ne yazık ki trafo bakımında şehit oldu. Uzman olduğu konu yazılım ve elektronik sistemlerdi. Böyle bir değer bir anda gitti." Ahmet Oluk, oğluyla her hafta telefonda görüştüğünü, son görüşmesinde kendisinin elektrik tesisatının bakımından sorumlu olduğunu öğrendiğini belirtti.

KRİTİK BİR PROJENİN BAŞINDAYDI

Şehit asteğmen Adana'da önceki gün düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurladı. Törende bitkin oldukları gözlenen anne Müşerref Oluk ile Baba Ahmet Oluk, gözyaşlarına boğuldu. Cenazeye katılan Zafer Oluk'un arkadaşları da şehit asteğmenin başarılı bir iş yaşamı olduğunu, sessiz bir kişiliğe sahip olmasına karşın, özünde eğlenceli bir yapıya sahip olduğunu anlattılar. Şehit asteğmenin askerlik görevinden önce çalıştığı Aselsan'da Türk savunma sanayine önemli katkılarda bulunacak önemli bir proje üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Damatlığını giyemedi

Baba Ahmet Oluk, oğlunun ODTÜ Gıda Mühendisliğini üçüncü olarak bitirdikten sonra Norveç'te çalışmaya başlayan Güldem Oluk ile 26 Ocakta resmi nikah yaptığını söyledi. Baba Oluk, Güldem'in tekrar Norveç'e döndüğünü, kendilerinin ise dünürleriyle birlikte düğün hazırlıkları yapmaya başladıklarını anlattı.

Oğlunun düğün için Adana Orduevi'nde rezervasyon yaptırdığını anlatan Oluk, "Balayını Norveç'te geçireceklerdi. Düğün için de her şeyi hazırlamıştık. 9 Ağustos tarihinde Adana'da düğünlerini yapacaktık. Gelinlik ve damatlıkları da almıştık. Ama o düğün heyecanını yaşayamadı" diyerek gözyaşı döktü.

AA

09.Mayıs.2008 10:30:17

Esengül
09.05.2008, 17:02
ASELSAN'da 4. şüpheli ölüm!
ÖSS'de Türkiye 85'incisi olarak ODTÜ'yü kazanan elektronik mühendisi Zafer Oluk, vatani görevini yaptığı İstanbul'da trafoya bakım yaparken şehit oldu.

Fen lisesini bitirdikten sonra Türkiye 85'ncisi olarak kazandığı ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Zafer Oluk, asteğmen olarak askerlik görevini yaptığı İstanbul'da terhisine 74 gün kala trafo bakımı yaparken elektrik çarpması sonucu şehit oldu. Askerlikten önce Aselsan'da çalışan Oluk'un savunma sanayine katkı sağlayacak önemli bir projeyi yürüttüğü öğrenildi.

ELEKTRİK ÇARPTI

İstanbul'da 1. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın trafo bakımını yaperken şehit olan Asteğmen Zafer Oluk (31), sahip olduğu başarılı geçmişle göz doldurdu. Zafer Oluk'un babası Ahmet Oluk, gözyaşları içinde oğlunun Gaziantep Fen Lisesi'ni bitirdikten sonra Türkiye 85'incisi olarak (ODTÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği'ni kazandığını, başarılarıyla ailenin gururu olduğunu anlattı.

MEMUR MAAŞI İLE YETİŞTİRDİM

Ahmet Oluk, gözyaşları içinde oğlunun ölümüne hala inanamadığını belirterek şunları söyledi: "Onun için her şeyi yapmaya hazırdım. Aldığım memur maaşıyla sıkıntıya girmeden eğitimini tamamlamasını sağladım. Tek isteğim vatana hayırlı bir evlat yetiştirmekti. İstediğim gibi de olmuştu. Ne yazık ki trafo bakımında şehit oldu. Uzman olduğu konu yazılım ve elektronik sistemlerdi. Böyle bir değer bir anda gitti." Ahmet Oluk, oğluyla her hafta telefonda görüştüğünü, son görüşmesinde kendisinin elektrik tesisatının bakımından sorumlu olduğunu öğrendiğini belirtti.

KRİTİK BİR PROJENİN BAŞINDAYDI

Şehit asteğmen Adana'da önceki gün düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurladı. Törende bitkin oldukları gözlenen anne Müşerref Oluk ile Baba Ahmet Oluk, gözyaşlarına boğuldu. Cenazeye katılan Zafer Oluk'un arkadaşları da şehit asteğmenin başarılı bir iş yaşamı olduğunu, sessiz bir kişiliğe sahip olmasına karşın, özünde eğlenceli bir yapıya sahip olduğunu anlattılar. Şehit asteğmenin askerlik görevinden önce çalıştığı Aselsan'da Türk savunma sanayine önemli katkılarda bulunacak önemli bir proje üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Damatlığını giyemedi

Baba Ahmet Oluk, oğlunun ODTÜ Gıda Mühendisliğini üçüncü olarak bitirdikten sonra Norveç'te çalışmaya başlayan Güldem Oluk ile 26 Ocakta resmi nikah yaptığını söyledi. Baba Oluk, Güldem'in tekrar Norveç'e döndüğünü, kendilerinin ise dünürleriyle birlikte düğün hazırlıkları yapmaya başladıklarını anlattı.

Oğlunun düğün için Adana Orduevi'nde rezervasyon yaptırdığını anlatan Oluk, "Balayını Norveç'te geçireceklerdi. Düğün için de her şeyi hazırlamıştık. 9 Ağustos tarihinde Adana'da düğünlerini yapacaktık. Gelinlik ve damatlıkları da almıştık. Ama o düğün heyecanını yaşayamadı" diyerek gözyaşı döktü.

AA

09.Mayıs.2008 10:30:17

Konu yanlış yere açılmış sanırsam:confused::):confused: :)

Esengül
09.05.2008, 17:02
:) Babanla annenin isimleri neydi peki? :rolleyes:

Bi de iş için canını sıkma yenisini bulursun. Senin meslek neydi? Belki yardımcı olabilirim...

Mustafa ve Zarife Aktaş

Mesleğim Uçak Hostesliği :)

bayramakdere
30.05.2008, 01:20
selam arkadaşlar bende geldim tanıtayım kendimi bayram akdere beni tanıyacağınızı sanmıyorum, 14 yaşıma kadar mecidiyeköy de ikamet ettim çocukluğum şişli ve mecidiyeköyde geçti 21 yaşıma kadar bahçelievler de ikamet ettim ve bu yaz çayırönüne taşındık ıhlamurkuyuda oturanlar bilir ekşioğlu sitelerinin orada:) ama ben 4 yıldır istanbulda değilim şu anda ankara gazi üniversitesi mobilya ve dekorasyon eğitimi bölümünde son sınıf öğrencisiyim seneye mezun olacam inşallahhhhh :D erkan seni gördümmü hatırlamıyorum ama amcanın oğlu yılmazla aram iyidir :) bu arada erkan kardeşim resmini çektiğin voleybol sahasının tam üstündeki yeni yapılmış olan ev bizim o yüzden özellikle o resmi çok beğendim hatta fotoğrafın açısı acayip o resmi bizim evden yada evin yanından çekmiş olman büyük ihtimal :) ya bu arada nete girmeye hiç zamanım yok cevap yazan olursa a bi ufak mail atabilirmi?

yilmazsahin
30.05.2008, 21:28
mrblar arkdaşlar ben yılmaz bende karagöllüyüm erkan sahinde kuzenim olur bu arada nasılsın kuzen :) görüsemioruz uzun zamandır seni burda görmek güzel çok güzel resimler koymussun köyden tbrkler ... esengül seni çıkaramadım açık söliim zeynel abiyi biliorumda senle hiç denk gelmedik sanırım derya seni tnıorum sende tanıosun zaten beni 2 senedir köyde yokum die unutmamasındır sanırım :) bayram sen zaten kankimsin ;) demet i çıkaramadım ama hiç bi yerden çıkaramadım demet seni k.bakma biraz tanıtsan kendini belki bişiler çıkar ama ..... neyse arkadaslar kendinize dikkat edin sizleri burada görmek güzel gercekten fırsat buldukca bende burda olucam görüsmek üzere;)

Esengül
06.06.2008, 02:34
Ben diyorumki, bence birbirlerimizin msn adreslerini ekleyelim, böyle forumdan tanışamıyoruz :)

Msn den bol bol sohbet ederiz, olurmu :) ?

yilmazsahin
08.06.2008, 15:10
olabilir esengül haklısın .. bn facebookta bi grup kurdum isterseniz ordan irtibata geçebiliriz herkese sölüorum bunu ulaş karagöl köyü adı altında bi facebook grubu kurdum msn adresimi de yazıyım isteyenler için yilmazsahin@djyilma****** esengülün değindiği konu güzel bi konu forumlarda sohbet gerektiği gibi yapılamıo arkadaslar konusma süresi uzun vadeye yayılıo dolayısıyla tanısma tanıma süreside aynı oaranda uzuo bn esengüle katılıorum sizlerde düsüncelerinizi söleyin isterseniz ona göre hareket edelim bnm için problem yok

Esengül
08.06.2008, 22:44
Karagöllü arkadaşlardan ricam tanışmak amacı ile profilimdeki msn adresleri eklesinler.

Çünkü ben çoğu zaman foruma giremiyorum, konularada bakamıyorum :)

erkansahin
09.06.2008, 16:48
Bayram merhaba, Yılmaz kuzenim senden çok bahsetti umarım tanışma fırsatımız olur, duyduğuma göre kafadengi birisiymişsin. Yılmaz Kuzi, bi ara ayarla da clup yapalım. Bu arada burada Demet diye birisi yok zaten, tanımaman normal...

Herkes haddini bilsin, kimse kırılmasın...

bayramakdere
10.06.2008, 01:39
arkadaşlar ben msn ve facebook kullanmıyorum hiç zamanım yok valla, tanışmaktan ziyade hemşerilerimi yanlız bırakmamak için yazmış bulundum sanal ortamı pek sevmem ilerde bir gün yüz yüze tanışırız inşallah hoşçakalın

bayramakdere
10.06.2008, 01:48
bir resimde benden olsun :rolleyes:

Esengül
10.06.2008, 18:01
Vallahi ben facebook ' a üye değilim, sadece msn ile görüşebilirim, isteyen ekleyebilir beni.

Bu arada bayram can, rahmetli musa akdere senin neyin oluyor ?

bayramakdere
10.06.2008, 21:31
dedemin amcasının oğlu ama rahmetli dedemdir elinde büyüdük sayılır

Esengül
10.06.2008, 21:49
dedemin amcasının oğlu ama rahmetli dedemdir elinde büyüdük sayılır

Anladım

Bize yakın oturuyorlar RAHMETLİ musa amcalar ;)

yilmazsahin
19.06.2008, 14:23
tamam kuzen yaparıs bi ara ya sen iste yeter ayıpsın senden değerlimi :) ama su sınav modundan bi çıkıyım yaa :S anasını satıyım bi bitmedi su sınavlar ya :D:D hergün sınav sınav nireee kadar ya :D:D bayram güsel resim koymussun kardesim sizi bi gün yüzyüze getiricem gercekte olmassa sanalda getiricem :D:D kendinize dikkat edin demet konusunu da söliim de demet nickiyle biri var burda eski forum yorumlarında öle kayıtlı yane ondan sordum ;)

altuntas58
19.06.2008, 14:34
Tren seyahatim sırasında karagölü bir çok kere gecerken gördüm sivasımızın güzel ve şirin köylerinden birisi burdan bütün karagöllü kardeşlerime selamlar saygılar

ercan küçükmeti
16.07.2008, 14:16
bn ercan küçükmetin gerçi sadece ercan demem yeter ama yinede tam soyluyum nolur nolmaz dıye beni herkes tanır tabi eğer koye geldiyseniz gelmediyseniz buyuk bı eksıklık soyluyım ben 18 yıl yasdım suan antalyadayım ama her yaz gıtmeye clısırım okadar guzel

ercan küçükmeti
16.07.2008, 14:17
buarada eklıycek olanlar ıcın wereyım msn adresım HiweroN_0504@hotmail.com

ercan küçükmeti
16.07.2008, 14:19
sivas lady sen kımsın bızım koyu anlatmıssın

ercan küçükmeti
16.07.2008, 14:35
bısey sordum ama sn napıyon iimsn sn ya

ercan küçükmeti
08.08.2008, 12:13
eee kargölluler nerdesınız bızm koyden ıkı kısıyle mhbbt etcektk oda kımse yok

Esengül
10.08.2008, 01:20
Karagöllüler daha aktif olalım :) uyumayalım :)

Forumda varlığımız belli olsun değilmi ;)

ByGenc44
25.08.2008, 23:23
merhaba arkadaşlar nasılsınız ? ercan kardeşim görüşemiyoruz ne zamandırlı . ben Malatya lıyım ama annem karagöllü yazın karagöl e gidenlerin çoğu tanır beni. herkese slmlar.

Esengül
25.08.2008, 23:27
merhaba arkadaşlar nasılsınız ? ercan kardeşim görüşemiyoruz ne zamandırlı . ben Malatya lıyım ama annem karagöllü yazın karagöl e gidenlerin çoğu tanır beni. herkese slmlar.

Merhaba can

Annesi karagöllü olanlardan biride benim :)

İyiyim teşekkür ederim, siz nasılsınız ?

Kimlerdensiniz acaba ?

ByGenc44
25.08.2008, 23:35
Adım Hasan Basri Özen Teşekkürler Bende İyiyim Sağol.

Akçiçek'lerdenim.

Esengül
25.08.2008, 23:38
Adım Hasan Basri Özen Teşekkürler Bende İyiyim Sağol.

Akçiçek'lerdenim.

Sizi tanımıyorum ama AKÇİÇEKLER annemin dayısının ailesi :)

Çiçek teyze annemin yengesi ;)

ByGenc44
25.08.2008, 23:40
Doğrudur Valla :) Anannem'dir kendisi. valla seni hiç görmemiştim forumda biraz baktım seni hiç tanımıyodum akrabam çıktın :)

Esengül
25.08.2008, 23:42
Doğrudur Valla :) Anannem'dir kendisi. valla seni hiç görmemiştim forumda biraz baktım seni hiç tanımıyodum akrabam çıktın :)

ALLAH iyiliğini versin :)

Hatay ablanın oğlusun sanırım :)

Annen ( hatay abla ) annemin dayısının kızı :D

ByGenc44
25.08.2008, 23:43
hayır Meryem in oğluyum. :) Hatay teyzem olur. :)

Esengül
25.08.2008, 23:45
hayır Meryem in oğluyum. :) Hatay teyzem olur. :)

:)

Neyse ucundan da olsa tuttu :)

Annenizi tanıyorum :) sohbet etmiştik, daha doğrusu bir kere görmüştüm ( teyzem vefat ettiğinde, teyzemlerin evinde görmüştüm )

ByGenc44
25.08.2008, 23:46
Doğrudur Biz Malatya da oturduğumuzdan Fazla Görüşme İmkanı Bulamamıştırsınız. yazın köye gideriz genelde.. annemler bugün gitti karagöle :)teyzeniz kimdi acaba ?

Esengül
25.08.2008, 23:48
Doğrudur Biz Malatya da oturduğumuzdan Fazla Görüşme İmkanı Bulamamıştırsınız. yazın köye gideriz genelde.. annemler bugün gitti karagöle :)teyzeniz kimdi acaba ?

Evet, anneniz malatya da oturduğunuzdan bahsetmişti.

Yolları açık olsun ne diyelim :)

Vefat eden teyzem HATİCE DOĞAN

ByGenc44
25.08.2008, 23:50
Hımm Tanımıyorum... Sen Köye Pek Gelmiyosun Galiba Hiç Görmedim Seni.

Esengül
25.08.2008, 23:52
Hımm Tanımıyorum... Sen Köye Pek Gelmiyosun Galiba Hiç Görmedim Seni.

Ben köye 6 yaşımdayken geldim sadece :)

Dedenizin evinde kalmıştık o zamanda :)

Köyde evimiz yok, hiç gitmiyoruz karagöl ' e .

ByGenc44
25.08.2008, 23:55
Rahmetli Dedem :( Gidersiniz Bigün Umarım..

Esengül
25.08.2008, 23:56
Rahmetli Dedem :( Gidersiniz Bigün Umarım..

Mekanı cennet olsun.

İnşallah bir gün belki yine giderim.

ByGenc44
26.08.2008, 00:01
Mekanı Cennet Olsun. bu ercan felan takılmıyorlarmı sitede fazla :)

Esengül
26.08.2008, 00:02
Mekanı Cennet Olsun. bu ercan felan takılmıyorlarmı sitede fazla :)

Ben ercan canı hiç tanımıyorum :) ve daha hiç sohbet etme şansım olmadı.

Aslında facebook da grup var ama aktif değil.

ByGenc44
26.08.2008, 00:04
Ercan ı Tanımayan Yoktur Köyde :D bende gördüm o frubu üye oldumda az kişi var. geliştirmek lazım..

Esengül
26.08.2008, 00:06
Ercan ı Tanımayan Yoktur Köyde :D bende gördüm o frubu üye oldumda az kişi var. geliştirmek lazım..

Ben pek kimseyi tanımıyorum gençlerden. :)

Aslında tüm herkese haber vermek lazım ve grubu geliştirmek lazım ;)

ByGenc44
26.08.2008, 00:08
Var Bi kaçtane facebookta arkadaşım karagöllü onlarıda davet ederim oraya...

Esengül
26.08.2008, 00:11
Var Bi kaçtane facebookta arkadaşım karagöllü onlarıda davet ederim oraya...

İyi olur ;)

ercan küçükmeti
08.09.2008, 09:44
BEN GELDIM ARKADASLAR BENIM MSN ADRESIM WAR YAZIN KARAGOL DIYINCE BENIMLE KONUSMAMAK OLMAZ DIYOM ANLAMIYONUZ BEN FACEBOOKA TAKILMIYOM AMA MSNIM HEP ACIKTIR YANI COGU ZAMAN BASRI SEN NE COK DEGISMISIIN GORMEYELI YUH NEYLE BESLDIN KENDINI

ercan küçükmeti
08.09.2008, 09:45
BUARADA MSNI TEKRAR WERIYOM HiweroN_0504@hotmail.com

ercan küçükmeti
08.09.2008, 09:46
koye gelmıs kımınız warsa sorun benım kım oldugumu hemen soyler okadar yanı

ercan küçükmeti
08.09.2008, 09:48
ben hep burdayım ama kımseyı goremıyom

ercan küçükmeti
08.09.2008, 09:48
ben bole kendı kendıme cccooookkkk yazarım sorun deıl kımse gelmesede olur ben herkesın yerıne yazar cevaplarım

seva
20.09.2008, 18:03
Karagöl, adını bir zamanlar köyün alt tarafında bulunan gölden almıştır. Bugün gölden eser yoktur, bir çayırlıktan ibarettir. Demiryolu köy yerleşim alanının dışında, ancak köy sınırları içinden geçmektedir. 1930'ların ortasından 1990'lara değin yörenin ilçe ve ille tek ulaşım imkanı demiryoluydu. Köyün kurucusu Yusuf Bünyat'tır. Bünyat, Osmanlıca "kurucu" anlamına gelmektedir. Yerleşme tarihi kesin değildir. Yusuf Bünyat, tahminen İkinci Mahmud döneminde (1825) Harput'tan çıkıp, önce Kemah'ın Çit köyünde kısa bir süre konakladıktan sonra Karagöl'e yerleşmiştir. Karagöl adının Yusuf Bünyat'tan önce var olduğu ve önceki mukimlerinin Gemerek'e göç ettikleri bilinmektedir.

Bir kardeşi (Musa) olan Yusuf'un soyu Mehmet Ali, Ali ve Mehmet Ali Keskin üzerinden devam etmiştir.

ismail 58
29.09.2008, 00:01
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
Aminnnnnnnnnnnnnn

erginclass
18.02.2009, 15:00
Bunla ilgili çeşme resmi varmı?Annem karagöllü ve sürekli benim beynimin tasımı attırıyor.