PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KOYULHİSAR-Aydınlar

SivasLady
11.05.2007, 18:46
Sivas iline 150 km, Koyulhisar ilçesine 26 km uzaklıktadır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

reisler
09.06.2007, 13:41
Sivas iline 150 km, Koyulhisar ilçesine 26 km uzaklıktadır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

Değerli hemşom ben aydınlar köyündenim,yazdığın bu bilgilerin bir kısmını doğrulamıyorum ilk öğretim okulumuz şu anda eğitim-öğretimine devam ediyor,aynı zamanda taşımalı eğitimde var.Ayrıca sağlık ocağımız da var.

isim falan yok
23.06.2007, 13:16
lydim sen yanlış biliyosun heralde hepsi varda köyde kimse yok sen benim köyümü benden iyi biliyosun valla brovo sana nerden biliyosun bunları neyse genede teşekür ederim leydim şimdilik hoşcakal

Sungurhan
23.06.2007, 14:18
Merhaba Kardes...

Sende Allarlısın madem....Tanısalım ozaman...
Kımlerdensın...ve suan neredesın...?

Selamlar...

fatmaa
26.10.2007, 13:22
Merhaba Kardes...

Sende Allarlısın madem....Tanısalım ozaman...
Kımlerdensın...ve suan neredesın...?

Selamlar...

merhaba allarlı arkadaşım bende aydınlar köyündenim burda hemşerim çok var sanırım kimlerdesin istanbuldamı oturuyosun

Sungurhan
26.10.2007, 13:55
merhaba allarlı arkadaşım bende aydınlar köyündenim burda hemşerim çok var sanırım kimlerdesin istanbuldamı oturuyosun

Merhaba Hemsehrim...

Ben Almanyadan...sen nerden takiliyorsun..sen kimlerdensin..?

fatmaa
26.10.2007, 13:57
sağol sanada merhaba hemşerim ben istanbuldanım.....köyden kimleri tanıyosun ona göre tanıtayım kendimi sen kimlerdensin