PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : M.Yeniköy

Serd@r
15.05.2007, 19:56
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Nüfusu: 122

İle Uzaklığı: 113 km

İlçeye Uzaklığı: 31 km

Fromsivas
20.09.2007, 16:30
Vaay kardeş saolasın yaa benim köyümün resmi az balık tutmadık o resmin olduğu yerde çok sevindim valla görünce:)

Fromsivas
20.09.2007, 16:33
Evde pc'im deki resimleri bulup ekleyim bi an önce!

nurettin.
27.10.2007, 01:27
vay kardeş resimlerini gördüm tohmanın oraya hatunun köprüsü derler az günlerimiz geçmedi o tohma boylarında. çok teşekkür ederim çalışmalarınız ve ilginizin devamını beklerim sayın serdar kardeşim nurettin güneyli

OsmanArslantas
29.10.2007, 11:35
yavrum yeni köylüler burayı biz den önce keşfetmişler

iyi de bizim köy ora la terelik değilmi ora neyse yeniköylüler de bizden bişey olmaz

nurettin.
01.11.2007, 15:25
yukarıda (yavrum yeniköylüler) diye yazan kardeşim sana diyorum yazmış olduğun bu mesajı internet ortamında dünya okuyor ve izliyor sarıyolakta değilsin. yine iyki sonunu iyi bağlamışsın yeniköyde bizden farketmez diyerek.aç sizin köyün sitesini sizler için ne yazdığımıda kim olduğumuda oradan öğrenebilirsin.

altuntas58
01.11.2007, 17:46
Burdan yeniköylülere selamlar saygılar

OsmanArslantas
02.11.2007, 12:13
Abi bura sivaslıların sitesi biz özümüzü bulmaya çalışıyoruz yada ona dönmeye çalışıyoruz dimi aslında.Bi de zaten o yazıyı ben yazmadım arslantaş çok fazla bizimkilerden herkese ben benim şifremi verdim onlardan biri yazmıştır.

bak abi bi de ben sana bizim köyün sitesini vereyim de nasıl konuşuyorlar internet ortamında
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

nurettin.
04.11.2007, 17:12
sayın osman kardeşim ben o mesajı şahsınıza değil, bilakis yazan şahsa atıfta bulunmak maksadı ile yazmıştım. Dikkat ederseniz sizlerede teşekkür etmiştim çalışmalarınızdan dolayı öyle değilmi? önerilerinize katılıyorum ancak öyle hitap eden insanların kendi özüne dönme veya özünü bulma yolunda olduklarına inanmıyorum. Ben beklerdimki siz değilde o arkadaş benim haklılığımı ifade eden bir mesaj yollayıverseydi bence en büyük erdemliliği yapmış olurdu ve bende onu (büyükse ellerinden, küçükse gözlerinden) öperdim. Ayrıca sizlerde tanımak istediğimi ifade etmiştim ama siz kendinizi tanıtmadınız. Etyemezin sitesinede girdim gerçekten takdire şayan bir site yapmışınız sizleri kutlarım. Sağlık ve mutluluklar dilerim.

üsküdardan yazan yiğido altuntaş abi gönderdiğiniz selam ve sevgilerinizden dolayı teşekkür eder bende size şükran ve saygılarımı sunarım. Abiciğim siz yiğodolar diyarının neresindensiniz ben kangallı olduğunuzu tahmin ediyorum. Sizden istihramım eğer mahsuru yoksa açık adresinizi yazarsanız mumnun olacağım Nurettin GÜNEYLİ

üsküdardan yazan yiğido altuntaş abi gönderdiğiniz selam ve sevgilerinizden dolayı teşekkür eder bende size şükran ve saygılarımı sunarım. Abiciğim siz yiğodolar diyarının neresindensiniz ben kangallı olduğunuzu tahmin ediyorum. Sizden istihramım eğer mahsuru yoksa açık adresinizi yazarsanız mumnun olacağım Nurettin GÜNEYLİ

ebubekir çakmak
05.11.2007, 12:04
ooo tüm köylülerimiz burda selamunaleyküm aziz yeniköylüler:):):):):):)

nurettin.
05.11.2007, 22:45
Ebubekir sen bu siteyi nereden buldun. ben dayın nurettin bizler çoktandır buradayız sen galiba yeni haberdar oldun. dersler nasıl gidiyor. Enişteye ablama selam söyle seninde gözlerinden öpüyorum. Sık sık dolaşta bu sitede haberleşelim. Etyemezli arkadaşlar güzel site yapmışlar tereliğin etyemizin çok resimleri var incelemeni tercih ederim. hoşçakal

nurettin.
08.11.2007, 23:32
kıymetli hemşehrilerim. Etyemezli arkadaşların yapmış oldukları siteyi büyük bir hayranlıkla izledim. Tüm emeği geçen arkadaşlara gönülden teşekkür eder, bu güzel çalışmalarının devamını temenni ederim. Siteyi görmek gezmek isteyenki ben şahsen görmenizden yanayım int adresi şu: www etyemez.org
Ancak bizler neden köyümüzle ilgili böyle bir çalışma içerisine gimiyoruz. Öyle değilmi? Ben şahsıma söylüyorum böyle bir çalışma yapıldığı taktirde üzerime ne düşerse onu en güzel şekilde yapmaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunar, sağlık ve mutluluklar dilerim

ebubekir çakmak
09.11.2007, 14:40
nurettin abi saygılarımla ellerinden öperim nasılsın abi iyisiniz inşallah cakmak_bekir58@hotmail.com bu benim adres abi ewdekilerinde sana bolca slmları var

eyyy cematı müslümin ey aziz hemşerilerimiz bukadar adamdan sadece 2 tane mi resim çıktı bende 30 küsür veya daha fazla yeniköyün resimi var ama nasıl bu siteye ekleyeceğimi bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim

kendimi kısaca tanıtıyım ben ali güneylinin oğlu hacı güneylinin torunuyum şimdi muhtar olan muharrem güneylinin de yiğeniyimdir tüm yeniköylü büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öper slm ederim

altuntas58
10.11.2007, 13:52

İyi dilekleriniz için teşekkürler ben SİVASIN-ULAŞ- ESKİKARAHİSAR sivasta doğdum büyüdüm tcdd emekli oldum şimdi istanbul üsküdarda ikamet ediyorum Sivası ve Sivasın bütün köylerini kendi köyüm gibi seven sivas aşığı bir insanım sizin köyüde hiç birinden ayırmadan aynı derecede seviyorum

ebubekir çakmak
11.11.2007, 19:22
hamdolsun iyiyiz abi sizler nasılsınız?msnde eklemişsin beni bundan sonra orda görüşürüz allaha emanet ol

ebubekir çakmak
12.11.2007, 21:11

nurettin.
12.11.2007, 21:13
kıymetli ALTUNTAŞ abi bende tesadüfdürkü TCDD 4 bölge yol atelyesinde iş makinalarında (plasserlerde) oparatör olarak çalışmaktayım. her ne kadar kangalın yeniköyünden olsamda sizin köyleri çok iyi bilmekteyim. çünkü bende ulaşın karaşardan evliyim. kaynanamda tecerli ( mırceyin mahmutun kızı) yağdoduranda durdu abiler flan vardı geçen yıl taşlıderede elim bir trafik kazasında rahmetli oldular onlar hanımın teyzesinin çocukları oluyordu. o durdu abinin sizin köydende evli olan kızkardeşi var eniştelerinin adıda halil ibrahim büyük ihtimal tanırsınız. ulaşında hemen hemen yarısını tanırım yani.kaynatamlarda istanbulda bağcılarda kalıyorlar. onun ismide mahmut arslan aslan imamdır ama orada davutpaşada bulunan atlı zincir fabrikasından emekli. yani bende yabancı sayılmam size abi. tanıştığımıza memnun oldum inşaallah bundan sora msn adresiniz varsa oradan sohbet muhabbet ederiz abi. kusura bakmayın galiba biraz fazla gavazelik ettim bağışlayın

8

sivasli68
19.11.2007, 15:01
Bizler gurbeti yaşamış birisi olarak bu tür sitelerin ne kadar önemli olduğunu bilen ancak gurbette yaşarken bu tür imkanları bulamayanlardanım. Bu web sitesi aracılığı ile tüm tanıdık bildiklere ve dostlara selamlar. Bu çalışmayı yapan dostlarada sonsuz teşekkürler İsmet TOPDAĞ
Not: Ben aslen Koruluyum.

nurettin.
19.11.2007, 21:02
vaay yiğidoların hası ismet kardeş aramıza hoşgeldin. bizlerde sana sonsuz teşekkür ederiz.teferruatlı olmasada evet bir web sitemiz var ancak yeterli değil. internet ortamına fazla alışık olmadığımızdan elimizde bulunan köyün resimlerini flan yüklemeyi bilmiyoruz. etyemezli arkadaşlar (www etyemez.org) adresiyle girilen bir site yapmışlar valla ben hayran oldum. yörenin kültürünü, sanatını, gelenek ve göreneklerini kısacası merak edilen her şeyi tüm detaylarıyla işlemişler hazırlamışlar. siteyi gezmenizi öneririm. inşaallah yakın zamanda kendi köyümüzünde böyle bir siteye kavuşturulmasını arzu ederim. buradan tüm yiğdolara ve ayrıca karasarlı üsküdarda oturan altuntaş abiye yürekten selamlar. nurettin GÜNEYLİ

hamitgüneyli
09.01.2008, 03:26
aleyküm selam aziz yeğenim napıyon iyimi sin?? bütün sivaslılara ve m.yeniköylülere izmirden saygılar&sevgiler ve bu siteyi kuranları tebrik ederim..

hamitgüneyli
09.01.2008, 03:35
selam hulusi gardaş ben hamit izmirden nasılsın iyi misin

ebubekir çakmak
13.01.2008, 11:28
ooo dayııı nasılsın iyimisin ellerinden öperim dayı herkesin sana slmı war k i b

fakıllı
17.01.2008, 19:20
serdar gardaş
bu resimleri nerden aldın merak ettim
bu resimleri ben çekmiştim.Burda çıkması güzel olmuş eline sağlık

fakıllı
17.01.2008, 19:24
İsmet,Nurettin,Hamit ve Ebubekir merhaba arkadaşlar nasılsınız
Sizleri burada tesadüfen buldum.Mesajlarınızı okudum bayağı faalsınız.

ebubekir çakmak
21.01.2008, 10:20
fuat abi senmisinnnnnnn şimdi faalsakta atağa gececeğiz abi inşallah kısın sonunu bahardır bende site acmaya calısıyorum ama bir kaparsam işi dünyadaki en güzel köy sitesi bizim köyün ki olacak

fakıllı
21.01.2008, 12:20
Evet Ebubekir benim
site açacakmışın başarılar

hamitgüneyli
22.01.2008, 03:13
fuat abi, nurettin abi, ismet abi, bayram, hulusi, ebubekir ve fromsivas hepinize sevgi ve saygılarımı gönderiyorum bu siteyi daha çok ziyaret edelim artık tesadüfen buluşmayalım gerçekten buluşup bütün yeniköylüleri buraya toplayalım ve sivasspora daha çok destek olalım Allaha emanet olun

fakıllı
22.01.2008, 08:04
Hamit nasılsın,işlerin nasıl.Seninle görüşmeyeli çok oldu.siteye sık sık girelim.Kendine iyi bak
fuat

fakıllı
22.01.2008, 13:57
Yeniköylüler bu linke tıklayın köyünüzün resimlerini görün

fakıllı
22.01.2008, 14:06
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

hamitgüneyli
22.01.2008, 14:10
fuat.abi.çokşükür.iyiyiz.sizle rde.iysiniz.dir.inşşallah.abi. sen.bizden.daha.faalsin.ya.vik ipedideki.resimleri.sen.çekmis sin.yasin.söyladi.çok.harika.o lmuş.evet.daha.sık.siteyi.ziya ret.edelim.allaha.emanet.olun.

hamitgüneyli
22.01.2008, 14:16
fuat.abi.harika.resimler.bunla r.ya.sen.bitanesin.varya

hamitgüneyli
22.01.2008, 14:23
fuat.abi.çokşükür.iyiyiz.sizle rde.iysiniz.dir.inşşallah.abi. sen.bizden.daha.faalsin.ya.vik ipedideki.resimleri.sen.çekmis sin.yasin.söyladi.çok.harika.o lmuş.evet.daha.sık.siteyi.ziya ret.edelim.allaha.emanet.olun.

fakıllı
22.01.2008, 17:56
birkaç resim daha var onlarıda göndereceğim

fakıllı
23.01.2008, 08:25

fakıllı
23.01.2008, 08:29

guventurk
24.01.2008, 15:07
YENIKOYLÜLER SELAM SIZE BENDEN
NASILSINIZ
TUM KANGALLILARA SELAMLAR
erdalguventurk_@hotmail.com .dayım

fakıllı
25.01.2008, 08:45
teşekkür eden arkadaşlar sağolun

UTKUM_58
25.01.2008, 11:53
herkese sevgiler saygilar tsklerrrrrrrrrrrrrrrrr,emegine saglik serdar guzel cekmissin

hamitgüneyli
27.01.2008, 06:15
şekerpınarlı.kardeşim.biz.yeni .köylüler.dende.sanasevgi.ve.s aygılar.

fakıllı
31.01.2008, 09:44
arkadaşlar neredesiniz?

hamitgüneyli
02.02.2008, 14:53
fuat.abi.bizlere.köyün.özlemin i.giderdin.çok.sağol.

fakıllı
02.02.2008, 18:15
hamit seninle benden başka giren yok.Diğerleri neredeler?

hamitgüneyli
03.02.2008, 14:00
sayın.m.yeniköylüler.kar.va.ti pi.nedeniyle.kapanan.köyümüzün .yolları.bugün.itibarıyla.yeni den.ulşıma.açılmıştır.saygı.de ğer.arkadaşlar.nerelerdesiniz. dahafazla.ziyaret.lütfen.

ebubekir çakmak
05.02.2008, 16:28
:D:);):Doooooooooo olmuyor böyle aziz hemşerilerim nerdesiniz yaw gerci fuatt abi o resimlerden sonra herkes gecmişe daldı heralde ben de burda acayip duygulandım resimlere bakıp bakıp içiyorum ama çay biraz demli olmus:):):):):D:):D:)

fakıllı
05.02.2008, 20:46
biz burdayızda ebubekir sen neredesin?Elimde köyün resimleri fazla kalmadı.
arkadaşlar elinizde resimler varsa yerel net'e gönderinde yayınlansın.

dj melankoli
04.03.2008, 14:21
selamun aleyküm birader ben ziya karakuş nasılsınızı elınızı sağlık

dj melankoli
04.03.2008, 14:22
ama buraya bızım oralalardan fazla katılım yok

dj melankoli
04.03.2008, 14:22
tüm sivaslıların buraya takılması lazım herkese selamlar

dj melankoli
04.03.2008, 14:30
hepinize merhaba ben ziya karakuş bence bütün yeniköyluler buraya takılmalı hem bırbırlerın den heberlerı olur :)

dj melankoli
04.03.2008, 14:30
bu sitenin güzel bi şekilde tanıtılması lazım

dj melankoli
04.03.2008, 14:32
hadi nese herkese tekrar tekrar selam burda fazla kısı yok

fakıllı
04.03.2008, 15:39
ziya gardaş yeniköyden kimlerdensin.

dj melankoli
01.04.2008, 13:25
ben kel üsüğün hasanın torunuym sen kimsin. ben yerel nete bir kaçtane resim attım ama sadece biri yayınlandı oda zaten en başta ki resim girersen görürsün hadi eyvallah kib

dj melankoli
01.04.2008, 13:26
arkadaş lar bu aşağıdaki linke tıklarsanız köyün yerel netteki resimlerini görebilirsiniz hadi herkese tekrar selamlar

dj melankoli
01.04.2008, 13:32
herkese meraba arkadaşlar bende size başka bir adres vereyim ordan girin yeniköyün resimlerine bakın

dj melankoli
26.04.2008, 15:59
herkese selamün aleyküm mrb arkadaşlar nedense sıteye adam akıllı kımse gırmıo oysa tum yenıkoyluler burda olmalı hadı herkese tekrar selam

seva
18.09.2008, 20:24
Köyümüz tahminen 170 yıllık bir mazisi olan ve Anadolu içerisinde yurt tutma çabasında olan göçebe veya yarı yerleşik bir düzende yaşayan ismi Ömer lakabı Deli Ömer olan [ESKİLER YİĞİDİN İYİSİNE DELİ ATIN İYİSİNE DORU DERLER YA İŞTE O MİSAL.] tarafından yurt tutulmuş ve daha sonra gelen yeni insanlarla birlikte köyümüz dahada büyümüş ve gelişmiştir.. köyün kurucusu d. ömer bilinmesine ramen gercekte köy d. ömerin oglu kızıl hasan tarafından kurulmustur. d. ömer ilk yerlestigi yer köyün asagısında terelik mevkinde olmustur. ve onun ogullarından kızıl hasan yenikye digeri şuul köyüne bir digeri de karagücük köyüne yerleşmiş ve orda cogalmıslardir bir diger oglu da kangala gitmiştir ama onun hakkında geniş bilgi yoktur. deli ömerin hatayın reyhanlı dolaylarında yasayan ve aile icinde cıkan bir anlaşmazlık sonucu ordan ayrılıp köyümüze gelip yerleştigi konusunda degişik rıvayetler de var.
Köyümüz kültürü anadolu külturunün kücük bir versiyonu nıteliginde olup müslüman türk insanın duyğu düsünce dünyasını yasamaktadır. kültür biz türk milletinin olmassa olmazlarından olup sahip cıkmamız gereken önemli degerlerimizin başında gelir.

Köyde, ilköğretim okulu vardır faal durumdadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

hamitgüneyli
28.09.2008, 10:23
değerli m yeni köylüler yaz geldi herkes köye gitti galiba gidemeyenlerinde yakını gidince buralar unutuldu heralde bir çok görüşemediğimiz arkadaşlarla burda görüşelim ara vermeyelim herkese saygı ve selamlar allaha emanet olun

dj melankoli
05.11.2008, 09:45
mrb arkadaşlar herksese selam :))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))

fakıllı
09.12.2008, 19:09
yerel net'e ilk resimleri gönderen bendim çok resim gönderdim ilk önce yayınlandı daha sonra bir kısmını sildiler.Özelliklede terelikle ilgili resimleri sildiler.Zannediyorum birileri yerelnete resimlerin yeniköye ait olmadığı ihbarında bulundu.
herkese selam

fakıllı
09.12.2008, 19:18
konunun başlığında olan resimleride ben çekmiştim.Yerelnette de yayınlandı sonradan silindi. sanıyorum serdar kardeşimizde oradan almış.

güneyli yasin
11.12.2008, 10:20
BÜTÜN YENİ KÖYLÜLERE SELAMLARIMI İLETİYOR VE BAYRAMLARINI KUTLUYORUM...

hamitgüneyli
20.12.2008, 21:40
BÜTÜN YENİ KÖYLÜLERE SELAMLARIMI İLETİYOR VE BAYRAMLARINI KUTLUYORUM...

kardeşim seninde ve bütün islam aleminin geçmiş kurban bayraramı kutlu olsun .

hamitgüneyli
27.01.2009, 14:12
Herkese selamlar. Gurbetten saygılarımla. Sağlıcakla kalın...

hamitgüneyli
01.02.2009, 09:13
Arkadaşlar, hemşehriler sağolun varolun...

hamitgüneyli
09.02.2009, 20:43
hayırlı akşamlar siteyi ve köyümüzü daha fazla ziyaret edelim lütfen

sivaslıy_igido
11.02.2009, 23:57
tüm yeni köylülere selam ben koru şahin hamit kardaş başın sagolsun

ŞemsettinAKILLI
05.03.2009, 16:52
Herkese selam tüm Yeni köylü ve Etyemezli hemşerilerime saygılar sunarım. Ben Yeni köylüyüm Sivas ta oturuyorum Çolak Mustafanın oğluyum Küçük Hacı dayımdır. Köye her sene giderim. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.

ŞemsettinAKILLI
05.03.2009, 22:49
Herkese iyi günler hemşerilerimiz kendilerini daha detaylı tanıtırlarsa genç arkadaşları tanıma fırsatomız olur. Tüm Yeni Köy ve Etyemezli arkadaşlara selamlar Şemsettin AKILLI

ŞemsettinAKILLI
05.03.2009, 22:51
iZMİR ve İSTANBUL daki akraba ve dostlara selam

ŞemsettinAKILLI
05.03.2009, 22:51
Tanıdık arkadaşların mesajlarını görmek istiyorum

ŞemsettinAKILLI
06.03.2009, 22:35
Hamit ve Yasin GÜNEYLİ gözlerinizden öperim selamlar. Şemsettin AKILLI

ŞemsettinAKILLI
06.03.2009, 22:36
sÜLEYMAN KILIÇ selamlar ellerinden öperim Şemsettin AKILLI

hamitgüneyli
04.04.2009, 00:26
Hamit ve Yasin GÜNEYLİ gözlerinizden öperim selamlar. Şemsettin AKILLI
DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ SAYGIDEĞER ABİM BİZDE SENİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUZ SAĞLICAKLA KALIN ALLAH A EMANET OLUN ABİM BEN ÇOĞU ZAMAN BURALARDAYIM DEVAMINI BEKLERİM HERKESE SAYGILAR SELAMLAR

ŞemsettinAKILLI
05.04.2009, 19:42
Hamit GÜNEYLİ , Yasin GÜNEYLİ gözlerinizden öperim selamlar.Şemsettin AKILLI

Tüm Yeniköylü hemşerilerime selamlar Hamit GÜNEYLİ GÖZLERİNDEN ÖPERİM MESAJINI OKUDUM SAĞOL HERKESE SELAMLAR semsettin akıllı

hamitgüneyli
09.04.2009, 16:56
şampiyon sivasspor haydi yiğidolara desdeğe antalya maçında sivasımızı yalnız bırakmayın

hamitgüneyli
10.04.2009, 22:17
[/URL][/URL] nihayet resim yüklemeyi öğrendik

ŞemsettinAKILLI
17.04.2009, 17:43
TÜM HEMŞERİLERE VE DOSTLARA SELAMLAR VE SAYGILAR ŞEMSETTİN AKILLI

sivaslı fd
17.04.2009, 18:19
Görüntü muhteşem. Ya SİVASIMIN neresi olursa olsun çok güzel ya harika bi memleket...

sinan58_34
17.04.2009, 19:39
güzel bı koyumuz sivasım olsunda dagı tası olsun farketmez

hamitgüneyli
14.06.2009, 12:11
sevgili hemşerilerim hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum arada bir buraları ziyaret edelim buluşma noktamızı kaybetmeyelim ALLAHA emanet olunuz

hamitgüneyli
01.07.2009, 23:30

güneyli058
13.09.2009, 14:29
bütün sivaslilara selam hayirli ramazanlar

sivaslı fd
13.09.2009, 15:06
Sivasııııııııımmmmmmm taşı toprağı altın Sivasım..........

hamitgüneyli
22.09.2009, 11:43
islam alemnin ve bütün köy halkımızın ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım CENABI ALLAH herkese hayırlı bayramlar hayırlı günler nasip etsin saygılarımla hoşçakalın

hamitgüneyli
27.12.2009, 15:18
bizim köyden kimse yokmu ya neredesiniz millet hadi eskisigibi yazmaya devam edelim

delimemmet
16.06.2010, 09:18
sevgili yeni köylüler hepinize selam olsun ben mehmet develi yeni köylüyüm şu an sivasil merkz de ikametediyorum evet yeniköylüyüm tam 25yıldır işlerimden dolayı gidemiyorum ama bütün köylülerin buluşucağı terelikde bir piknik şöleni yaparsanız hepimizin yılda 1 defa buluşma mrkz olur siteyi kuran kişilere t.ş.k ESENLİKLER dileri HOŞCAKALIN

hamitgüneyli
15.10.2010, 09:42
memet kardeşim nasılsın iyimisin ben geçmişteki arkadaşlarımı özlüyorum

fakıllı
06.11.2011, 20:52
Tüm yeniköylülerin kurban bayramı mübarek olsun