Orijinalini görmek için tıklayınız : MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
hasanarslan
01.10.2008, 11:44
TÜM CİRİNLİ KARDEŞLERİMİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM.SELAMLAR.
çaygörenköyü mübarek ramazan bayramınızı kutlarım hayırlı bayramlar
hasan arslan teşkür ederim senin de bayramın mübarek olsun
Tüm cirin köyü halkının ramazan bayramını kutlar,Allahtan tekrarını niyaz ederim.
seninde bayramın mübarek olsun eyüp kardeş saygılarımla
görüşmek isteyen tum cirhinli koylulerim için msn adresim ve veb site adresim.
msn;kimliksiz58@hotmail.com
veb;[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
saygılarımla
Birde tum koylulerimden ve diger komşu köylerden arkadaşlardan gerek cirhin koyu gerekse sivas ili ile ilgili sitemde yayınlamak üzere resim bekliyorum msn adresime.şimdiden teşekkürlerimi sunarım
merhaba cirhinli kardeşlerim bu siteyi sizler açtınız ama,görünen o ki ben sahiplenıyorum sadece.Olsun hane boşda olsa selam vermek iyidir derler.Ben yinede bana ait olmayan her şeyin sahibi olan o yaratıcının zatına ait olan selamı mı dile getirmek istedim Allahın selameti üzerinize olsun.HAK MUHABBETİ YAPMAK İSTEYEN CİRHİNLİ KARDEŞLERİM.eger muhabbetse maksat ben burda konu açmak isterim.yok burda olmaz derseniz,[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] da sizleri hak muhabbetine beklerim. SAYGI ve SEVGİLERİMLE
Ali KARADAŞ
a.slm ali kardeş
bu nikin eyüp abi oldugunu düşündüm
ama degil ali imiş ali kardeşim sana ait olan web siteni ziyaret ettim vallahi
süper olmuş baya inceledim sanki köye gittim geldim
tebrikler
merhabalar benım köyümün güzel insanları.daha onceki yazımda dediğim gibi ben bu siteyi tek başınada olsa sahıplenıp yasatacagım.her gun fırsat buldukca giriş yapıp haneyı boşda bulsam selam verecegim.gun ola selamıma cevaplar yukselır.buyklerimizin dediği gibi yapmıycam.hanı hep derler ya gönuller bir olsun.ben bir adım daha atmak ıstıyorum.bunu dilde bırakmak bana yakışmaz deyıp gönlumun bır olduklarıyla muhabbet edecegim yada etmeye çalışacagım.sanırım dogrusuda boyle olmalı.insan sevdiklerinin gönlüne gömmez aksine orda yasatır.yasatmak içinde muhabbet etmeli hal hatır sormalı diye düşünüyorum.benım gibi düşünenlerde gönullerde beraber oldugumuz gibi bu sanal alemdede bir olmak isteyen tum kardeşlerimi akşamda,yorgunda ,gecde olsa muhabbete davet ediyorum. SAYGI ve SEVGİLERİMLE
Ali KARADAS
İLHAN kardeşim bu nik benım o gun abım bizden yazdı şu içimizdekı sure gelen yara yokmu birolamayışımız.altuntaş58 kardeşimin asla yabancı olarak gormuyorum altuntaş abimi.ama sankı bizim koyun inasanı gibi en az benım kadar dernek kurabılmemızı düşünmesi abimi sıteme surukledi.sitemınıde benım nık ten yapmasına dur diyemedim.lutfen burdada bi yanlış anlama olmasın bu hepımızın eksıklıgı.alınan varsada ben koyumun tum guzel insanlarından abim adına özür dilerim.sitem için yazdıgın övgu dolu sözler için ben tşkkr ederim.ibrahım özgur kardeşimede yardımlarından dolayı teşkkrlerimi iletmek istıyorum bu vesileyle.çünki ben bu siteyı koyume ve güzel insanlarına adadım.cirhin ve cirhinlilerle dolacak bu site.tabi bana resimler gonderirsenız.özellıklede buyuklerimizin resimleri olursa ii olur.tabi yeni nesillerinde istiyorum.gercek alemde goremiyoruz barı sıte aracılıgıyla bir birimizi tanıyalım.SAYGI ve SEVGİLERİMLE
Ali KARADAŞ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bu site her ne kadar benım adımı tasısada tum cirhinlilere aittir dileyen istedigi degişiklik konusunda fikirlerini sunabilir.ziyaretçi sayfasına şikayet ve önerilerinizi yaza bilirsiniz.yaratılanı hoş gördük yaratandan öturu.lütfen bu düşünceyle yanaşın.vay şunun resmi bunun resmi var benim işim olmaz felsefesini gütmeyelim zira bir dernek kuramadık ve bir olamadıksa bu felsefe yuzundendir.ben herkese şimdiden tşkkr etmek istiyorum katkılarından ötürü.SAYGI ve SEVGİLERİMLE
Ali KARADAŞ
merhabalar köyüm ve onun güzel insanları.Allah ın selameti üzerinize olsun.ben bu gün de yalnızım ama yene burdayım.Daimada burda olacagım.
Abdurrahman 58
08.10.2008, 19:02
tüm cirinlilere selamlar saygılar.
MÜCAHİT UZGÖR GARDAŞIMA AYRICA SELAM EDERİM.
Merhabalar benim köyümün güzel insanları.her gün ki gibi ben yine üzerime düşeni yapıp.selamımı ve saygılarımı sunarım.Allah ın selameti üzerinize olsun.sizdden köyümün özgeçmişi hakkında elinizde bilgi varsa sitemde yayınlamak için ricada bulunuyorum.lütfen elinde veri olan arkadaşlarım kimliksiz58@hotmail.com agöndersin veb:alikaradas.piczo.com SAYGI ve SEVGİLERİMLE
Ali KARADAŞ
MERHABA KÖYÜM ve GÜZEL İNSANLARI hala yalnızlıgım devam ediyor.Allahın selameti üzerinize olsun.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
merhabalar çaygören köyü halkı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
işte benim köyümün güzel insanları biz ve bizden öncekiler bu yüzden dernekleşememişler.
biz bir işe başlrız ama devamını asla getırmeyız.çabuk pes ediyoruz bu da yapımızdan herhalde.ama ben asla pes etmiycem ben bize açılan bu sayfaya harcanan emege sahıp çıkıcam ve yaşatacagım.
merhabalar benim köyüm gibi viraneye dönmüş sitemin sakinleri .Allahın selameti üzerinize olsun.
Herkese selamlar.saygılar.Ali kardeşin dedigi gibi pek kimse kalmadı insanlarımız çabuk sıkılıyor sanırım bayagı aktif üyelerimiz vardı bi anda herkes kayboldu.
iyi akşamlar gönderdigim resimleri aldınızmı ali bey?
İYİ AKŞAMLAR KARDEŞİM ilginden dolayı çok ama çok teşekkür ederim.resimler elime ulaştı ve ben onları gururla sitenin çaygören köyü ve köylüleri sayfasına yukleme yaptım bile
sevgili emirgil kardeşim ismini bagışlarmısın.selahattain abinin neyi oluyorsun.o benım gercek anlamda yardımını çok gördüğüm bi abimdir.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] om
Abisinin ogluyum.Nurettin'in tanırmısınız?!
mehabalar şirin köyümün güzel insanları ben inanıyorum ki emirgil nikli kardeşim gibi sizde bu siteyi(köyümüzün sanal da olsa dernegini)yalnız bırakıp boşlamayacaksınız.bu ümit ve beklentilerimle SAYGI ve SEVGİLERİMİ sunuyorum hepinize Ali KARADAŞ
Resimler güzel olmuş lakin 3 tane eksik muhtemelen size ulaşmamış.Onlarıda yarın yollarım.
Kardeşim ben 19 yaşına kadar köye gitmedim.1989 yılında askerlik nedeniyle 6 ay kaldım.bu süreç için de koyde ikamet eden sakinlerin hepsını tanırım asagı yukarı .nurettin abinin de ismini duydum ama tanışmak nasip olmadı.ne tarafta ikamet ediyorsunuz istanbulda
ok kardeşim zevkle ve gururla yayınlarım.ben zaten yazılarımdada yazdım.bu site her ne kadar benım ismimi taşısada tum cirhinlilerindir.senden birde ricam olacak.köyümüzün özgeçmişi hakkında bilgi bulamıyorum.elinde varsa yada bulabilirsen yollayabilirmisin
profilinde gözüktügü kadarıyla yaşıtız.askere giderken koye ugramışmıydın.yada kaçakaç gittin diye sorsam daha dogru olacak.ben 69/3 gitmiştim.o dönemde veysel amcanın oglu tuncay,kenangilin fevzi,körehmetgilin adem,emirgilden mustafa uzdemirin (eniştem olur)oglu kadiryine emirgilden rahmetli hasan uzdemır(eniştem olur)oglu hasanla beraber gitmiştik.
Biz fatihte oturuyoruz.Köy'le ilgili herhangi bir döküman yada bilgiye ulaşırsam kesinlikle paylaşırım buna emin olabilirsiniz.Siz kimlerdensiniz ayrıca istanbul'da nerde ikamet ediyorsunuz?
Ben 68 dogumluyum askere geç gittim okuldan dolayı.71/2 sivasa silüsümü almaya gittim ama çok kısa bi zaman durdum.Bu sene 15 gün svastaydım.
ben bahçaelievler yenibosnadayım.karahasangilin sabri karadaş ın küçük ogluyum.fatihte amcamın oglu var.mehmet karadaş tanırmısın bilmem ama selahattin abimin evine giderken (köyden bahsediyorum) köprünün diger tarafındaki evin sahibi hasan karadaş amcam olur.
tahsil ne kardeşim.ne işle meşgulsun.
Hasan abi neyiniz oluyor?Mehmet karadaş'ı tanımıyorum fatihin neresinde?
Ambalaj sektörü satış pazarlama bölümüne bakıyorum.
hasan karadaş amcam olur.Mehmet abim fatıh stadyumunun arkasında oturuyor.Rahmetli Alaadin karadaşın oglu sen tanırmısın bilmem ama nurettin abim bilir,tanır diye düşünüyorum
bu sene hangi dönemde köyde kaldın acaba ben de mecburi olarak bi 10 gün kaldım.17 haziran 27 haziran arası
Tanırım fatma teyzenin eşi dimi!Haziran sonuydu.
evet yengem olur.kamer ememler var eşi muzaffer eniştemler tanırsın herhalde rahmetli recep dayının evinde oturuyorlar şu an.sen fatihin neresinden ikamet ediyorsun.
Tanıyorum ben yavuz selimde hırka'i şerif camisine yakın oturuyorum.
aynı dönemde sivasdaymışız.bende o dönemde babamın cenazesi için gelmiştim.Duymuşsundur.
ya bu bizim ilhan la ibrahim özgür kardeşlerimize ne oldu anlamıyorum sitenın kurucuları dahi kayboldu bu dönem.onlar da yazmaz oldular.
Duydum hasan abiye taziye ziyaretinde'de bulunduk ayrıca başınız sagolsun.Ben babanız oldugunu şimdi ögrendim.
İbrahim kardeşimle geçen hafta nikahta tanıştık.İlhanı bu aralar bende göremiyorum ilk fırsatta ziyaret edicem.
taziye dileklerin için teşekkür ederim.sizler sağolun.ben ilhanıda ibrahimide çok eski tanırım ama bi 15,20 senedirde görmüyorum.Gerçi İlhan kardeşime bu ara ugruycama degin sözverdim.İlk müsait oldugumda bende ziyaretine gidicem İnşallah.sizinlede görüşüp tanışmak isterim.Nikah bizim köylülerin miydi?
kardaşim ben müsadeni istiyorum.seninle tanışmak güzeldi.kardeşliğini dostlugunu benden esirgemediğin için tekrar tekrar teşekkur ederim.ben hergun bu adresde olacağım.görüşmek dilegiyle kendine ii bak.saygı ve selamlarımı iletiyorum.hoşcakal,dostcakal, hak ile kal.
Allah ın selameti üzerinize olsun benim şirin köyümün güzel insanları.biz yine burdayız metin kardeşimle daimada olacagız.Bu arada Metin kardeşim gönderdiğin resimler için teşekkrlerimi sunuyorum.hepside bir birinden güzeldi.İlgin ve alakandan dolayı minnettarım.SAYGI ve SEVGİLERİMLE Ali KARADAŞ
Ali kardeşim rica ederim.Resimler güzel olmuş.
merhabalar şirin köyümün güzel insanları
metin kardeşim yardımlarınız ve tavsiyelerinizle inşallah daha iyi olacak.Hatta ben sitede çöygören köyünden gelmiş geçmiş tüm sülaler adına sayfa açmayı düşünüyorum.Ama bunun için arkadaşlardan resimler bekliyorum.senin siteye eklemek için tavsiyelerin varsa alabilirim.SAYGI ve SEVGİLERİMLE Ali KARADAŞ
Herkese selamlar saygılar.Konu ile ilgili düşüncenizi olumlu buldum yalnız bununla ilgili geniş bi katılımın olması gerekiyor.Esasında o kadar çok şey yapılabilirki bu konuda fikri olan herkesin fikirlerini paylaşması gerekiyor.
merhabalar şirin köyümün güzel insanları.biz burda bekliyoruz metin kardeşimle,mutlaka cirhin liyim diyenlerin yolu burdan gececek ve bizim muhabbetimize takılacaklar diye düşünüyoruz.Metin kardeşim eger bu site hakkındaki düşüncelerime senın gibi diger kardeşlerimde katılır ve hayata geçirirsek.işte o zaman direk com alır adınıda ister [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]İRHİNLİLER.COM ister [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]ÇAYGÖRENLİLER.COM koyarız.ben bunun için ne gerekiyorsa elimden geleni yapıcam.SAYGI ve SEVGİLERİMLE Ali KARADAŞ
Herkese iyi akşamlar.Neden olmasın!İlhan kardeşim nerelerdesin özletme kendini!!!
selam ali karadaş
selam metin yigit
işlerin yogun oldugundan burayı brz boşladıgımın farkındayım
artık buradayım
selamlar
merhabalar ilhan kardesım,metin kardesım ve sirin köyümün güzel insanları.metin ve ilhan kardesım benım gorebıldıgım kısılere ben sızde gorebıldıklerınıze burayı bulusma aderısı olarak soleyelım ben sıte konusunda cıddıyım ıstersenız mevcut olan sıteyı ıstersenız dırek (com) adresı alarak gene bızım belırlıyecegımız ısımle tum cırın koyu ve gecmısındekı tum sulalelerın tanıtımı fotoraflı veya metınle tanıtımını yapalım. bır secenek daha var facebooktan sıte kurabılırız onerılerınızı beklıyorum.SAYGI ve SEVGILERIMLE ALİ KARADAŞ
Herkeze selam ve sayğılarımı sunarım.Bende buradayım.
seygili arkadaşlar köyümüzün sitesi konusunda sonuna kadar destekci oluruz tabiki facebook ta çaygörenköyü adına zaten bi yer var
sevgili kardeşim harununda bizden bi ricası var
derki köyün web sitesini yapacagım diyor sizin formdaki kişilerden destek istiyorum diyor.köyümüzle alakalı resimleri bana ulaştırabilirmisiniz diye bi önerisi var.onunda işi bu oldugu için bizim işimiz daha da kolaylaşır diye düşünüyorum.çalışmalarada başladıgını söylüyor
ibrahim kardeşim hoşgeldin.sanırım yazılanlara göz gezdirip konuyla ilgili bilgi edinmişsindir.biz boyle bir site kurmaya hazırlanıyoruz.niyet bizden takdir Allah dan.ilhan kardeşim harun kardeşimizin anladıgım kadarıyla işi bilgisayar web sitesi kurabiliyorsa direk com adresi almak sanırım 60 ytl biz bunu karşılarız diye düşünüyorum.hemen açalım içerigi için ne gerekiyorsa(fotograf,köyle ilgili bilgiler vs vs)ben hazırım.SAYGI ve SEVGİLERİMLE Ali KARADAŞ
ali bu konu ile ilgili seninle en kısa zamanda temasa geçecegiz sende baya arşiv var sanırım saygılarımla
Bende elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah güzel olur .
HHerkese selamlar saygılar.Evet böyle somut adımlar atmak gerekiyor.Bende varım.İlhancıgım Harun'un yapması daha iyi olur bu konuda bizlerden daha bilgili.Daha kaliteli bir şey çıkacagına inanıyorum.Ayrıca Ali kardeşimin dedigi gibi geçmiş nesilleri,sülale,sülale ayırarak günümüzde yaşayanlarıda portala eklemek gerekiyor.Tabiki böyle bi işi yapabilmek'de geniş bi katılım ve bilgi paylaşımıyla mümkün olur.
Bu konuda sivastaki arkadaşlarımızın'da yardımlarını esirgemiyeceklerini düşünüyorum!
Ben elimdeki resimleri Haruna yollarım .Ayrıca bi gün İbrahim kardeşim organize ederse bir araya gelmeyi ve bu konu ile ilgili görüşlerimizi paylaşmayı öneriyorum.Ayrıca uzun zamandır yazmayan arkadaşlarımızın neden yazmadıkları ile ilgili bilgi edinilmesi ve tekrar faaal olarak burda yazmalarını saglamak gerekiyor.
merhabalar şirin köyümün güzel insanları.metin kardeşim,ilhan kardeşim ben elimdeki tüm arşivi göndermeye hazırım.bu buluşma işini isterseniz bir programla süsleyebiliriz.perşembe günleri mustafa özarslan sabahat akkirazın sundugu bu topragın sesi programına facebook üyeleri ücretsiz katılabiliyorlar isterseniz ayarlarım ordanda bir yere oturur çay içeriz bu süreçtede web sitesi ve şu kangirene dönüşen dernek işini konuşuruz.eger biz beceremiyorsak bu işi bizim adımıza gerçekleştırecek bir avukat mı olur veya muhasebecimi olur noter yetkisiyle yaptırırız.şimdi dernekler ticarethane gibi işliyor.başına adadıgımız görevli kendini orda finans eder.köylüler olarak bizde kına nişan gün gibi etkinliklerimizi orda yaparız.böylece dernek kasasınada katkıda bulunuruz.ben turkceel den gerekirse özel bir numarada alabilirim ama turkcell web ten aynı olayı gerçekleştirebiliyoruz.her hangi birolayda (düğün cenaze vs gibi)dernege kayıtlı yada kayıtsız tüm köylülerimize sms gecebiliriz.her olayda bi öncü gerekiyor,ben sizlerle beraber bu olayda öncülerden olmak için hazırım.gerkirse herkezi tektek dolaşıp iletişim adreslerini veya numaralarını alalım.birde bu iş ne kadara çıkar bilgisi olan varmı?başta 3 veya 5 kişide başlasak karşılayabilecegimiz bir rakamsa ben varım.Metin kardeşim ben bugün giriş yaptıgım da online idin sana yazamadım abimler bizde idi.ilgisiz kaldıgımı düşünmeni istemem.lütfen alınma. SAYGI ve SEVGİLERİMLE
Ali KARADAŞ 0538 686 09 05 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] msn:kimliksiz58@hotmail.com
sevgili arkadaşlar benim iş icabı vaktim çok kısıtlı hafta sonları izin bile yapamıyorum ancak hafta arası izin kullanıyorumama bu iş için bende elimden gelen herşeyi yapmaya hazırımharun ile bugün görüştüm bu konuyu web sitesi konusunubana derki agabey sen resimleri toparlamaya başla bana ulaştır derbu konu ile ilgili resim arşivi oalnlar hazırlasınondan sonra dilediğimiz bir yerde veya alinin dediği gibi bi akşam biyerde buluşalım hemde en yakın bi zamanda
İlhan kardeşim merhaba.Bugün seni bir kaç kez aradım telefonun sürekli kapalıydı numaranmı degişti?0543 ile başlayan numarandan aradım..
Ali kardeşim kesinlikle böyle düşünmedim,düşünmemde ayrıca düşüncenizden dolayı teşekkür ederim.
evet metinciğim numaram degişti ben seni ararım
0543 lü numaram değişti
selamlar
hayırlı geceler ilhan kardeşim.nasılsın?dün yanına eskidji ye gelmeye niyetlendim ancak misafirlerim geldi bu yüzden askıya almak zorunda kaldım.ama ilk fırsatta gelecegim.Ben diyorum ki artık cirhin köyü için bir şeyler yapmanın zamnı geldi ve inanıyorum ki bu işi sizlerle gerçekleştirebiliriz.ben dernek kurabilmek için ne gerekiyorsa yolunu bir dernek başkanı arkadaşımdan ögreneceğim.İnşallah bir araya geldiğimizde size detaylı bir bilgi verebilirim.
merhabalar şirin köyümün güzel insanları.
merhabalar şirin köyümün güzel insanları.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .com çaygören köyü ve köylüleri şimdilik bu adresde.çok yakında [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]çaygören.com adresinde
orjinal cirhinliyim diyenler bir telefonlarınız elime geçse varya.başta erol sarıkaya.bumu sizin orjinalliğiniz çabuk deforme olmuşsunuz canım kardeşim Erol burda ilhan metin kardeşimle 10 gündür yazışıyoruz.bırak yazmayı siteye okumak için dahil girmiyorsunuz ki yazışmalarınız yok tamamen kesildiniz.benim telefonum 0538 686 09 05 msn kimliksiz58@hotmail.com web [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Yazdıklarımız hep eleştirilince biz de pes ettik. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
hatice bacım eleştirilere karşı pes etmek kolay.hattim olmadan yazıyorum ama merhametine sıgınarak yazıyorum.aşk veya sevgi diyelim fedakarlıktır sevdiğimin ii liği benim iiliğimdir sevdiğimin eleştirisi ise benim nazarımda bana nazıdır sitem etmekle altından kalkamayız bu sıkıntıların eleştirisinde bizi yer' se bile ona bunu izah ederk konuşarak diyaloğu kesmeyerek anlatabilirsek herşey tatlıya baglanır ilişkiler daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.herkesi tatmin (ikna)etmek imkansızdır ama aklın yolu birdir zamanla dogruyu gördükçe kendileri o dogruyu ortaya atandan daha çok savunusu olacaklardır.Bunun için zaman,zaman içinse sabır TEŞEKKÜR EDİYORUM
SAYGI ve SEVGİLERİMLE Ali KARADAŞ VEB:.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] msn:kimliksiz58@hotmail.com
Ben elimdeki resimleri Haruna yollarım .Ayrıca bi gün İbrahim kardeşim organize ederse bir araya gelmeyi ve bu konu ile ilgili görüşlerimizi paylaşmayı öneriyorum.Ayrıca uzun zamandır yazmayan arkadaşlarımızın neden yazmadıkları ile ilgili bilgi edinilmesi ve tekrar faaal olarak burda yazmalarını saglamak gerekiyor.Bende elimden geldiği kadar maddi manevi yardımcı olurum.Biraraya gelme işinide enkısa zamanda yapalım inşallah bu aralar dügünler yogun hafta sonları dolu ilk fırsatta haledelim.
İlhan kardeşim merhaba.Resimleri aldınmı?
slm metinciğim resimler için tşkr
resimleri haruna ulaştırdım harun çok sevindiğini söyledi
merhabalar şirin köyümün güzel insanları.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .com
İyi akşamlar ali kardeşim.Nasılsınız
teşekkür ederim metin kardeşim.Rabbime şükürler olsun.sen nasılsın?neden buraya giriş yapılmıyor sitemiz kurulana kadar anlamıyorum.
Ben yürürüm Yana Yana
Ben yürürm yana yana
Aşk boyadı beni kana
Ne akîlem ne divâne
Gel gör beni aşk neyledi
Gâh eserim yeller gibi
Gâh tozarım yollar gibi
Gâh akarım seller gibi
Gel gör beni aşk neyledi
Akarsulayın çağlarım
Dertli ciğerim dağlarım
Şeyhim anuban ağlarım
Gel gör beni aşk neyledi
Ya elim al kaldır beni
Ya vaslına erdir beni
Çok ağlattın güldür beni
Gel gör beni aşk neyledi
Ben yürürüm ilden ile
Şeyh anarım dilden dile
Gurbette halim kim bile
Gel gör beni aşk neyledi
Mecnun oluban yürürüm
O yâri düşte görürüm
Uyanıp melûl olurum
Gel gör beni aşk neyledi
Miskin Yunus bîçâreyim
Baştan ayağa yâreyim
Dost ilinden âvâreyim
Gel gör beni aşk neyledi
Mevlâna cok güzel açıklamış...
"İnsan yiğitlikte Zaloğlu Rüstem bile olsa, Hz. Hamza' dan bile cesur olsa
yine de hükmetme konusunda kadının esiridir.
Görünüşte su, ateşten üstündür... (Su, Ateşi söndürür.)
Fakat ikisinin arasına bir tencere (sevgi) girdi mi
Ateş o suyu kaynatır,
(Suyu) Buharlaştırır ve yok eder.
Görünüşte su, nasıl ateşten üstünse,
sen de kadından üstünsün;
fakat hakikatte ona mağlûpsun."
merhabalar erol kardeşim nasılsın özel mesajlarını kontrol edip bana cevap yazarmısın seni bekliyorum.burdan da yazabilirsin.biz ciddi bir adım atmak istiyoruz yardımlarını bekliyoruz.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] o.com msn:kimliksiz58@hotmail.com
SÜMBÜL efendi kızını istemeye gelen 3 ihvanına şöyle der,kızımı sorumun cevabını verene vereceğim.tek tek sırasıyla sormaya başlar 1.ihvanına sorar ALLAH sana ALLAH lıgını verse ne yaparsın der:1.ihvan,NE KADAR ZALİM VARSA ÖLDÜRÜRÜM.Bu yanıtın üstüne 2.ihvanına sorar.2.ihvan ise NE KADAR GAYRİ MÜSLÜM VARSA ÖLDÜRÜRÜM der.sıra 3.ihvan ahmet e (MERKEZ EFENDİ)gelmiştir.oda matap oldugu bu soruya 3 kez HAŞA EFENDİM BEN TAŞIYAMAM cevabını verir ancak EFENDİSİ SÜMBÜL EFENDİ /SANA ALLAHLIGI VERDİM GİTTİ ŞİMDİ SÖYLE NE YAPARSIN DEYİNCE şu cevabı verir;ALLAH IN KURDUGU DENGEYE BENİM HİÇ BİR İTİRAZIM OLAMAZ BİR ZALİM ÖLÜRSE YERİNE BİR ZALİM BİR GAYRİ MÜSLÜM ÖLÜRSE BİR GAYRİ MÜSLÜM YARATIRIM ÇÜNKİ O HİÇ BİR ŞEYİ GEREKSİZ YARATMAMIŞTIR;der bu cevabı alan SÜMBÜL EFENDİ kızını ahmet e verdiği gibi
adınıda MERKEZ EFENDİ KOYAR:
slm ali nbr
valla bugün beni sevindirdiniz
eyüp abiye ve sana tşkr ederim
kardeşim kusura bakma ilgilenemedim çok özür dilerim
saygılar
Herkese selamlar saygılar.Ali kardeşim bugün edebi yazılar yazmışınız hepsi birbirinden güzel bende hoşuma giden özlü söz yazıyım mdedim.
Kusuru kendisine söylenmeyen adam,ayıbını hüner sanır.
Zorluklar,başarının degerini arttıran süslerdir.
Komşunu sev ama aradaki bahçe duvarını asla kaldırma.
Dal rüzgarı affetmiştir ama,kırılmıştır bir kere.
Arkadaşlar bu buluşma işini bi gün halledelim uzatmamakta fayda var!Herkese iyi geceler.
estağfurullah ilhan kardeşim.benim için öok büyük bir zevkti seni ziyaret edip tanışmak en azından tazelenmek.
mehmet uzgör
29.10.2008, 11:21
selam zeki nasılsın gözün aydın ve gecmışolsun bu dertende kurtardın ama senın başın hıçbırzamand derten kurtarmaz şunkı senın yüzünçokyumuşak sertmısajlı deyılsın şunkı bütün kardeşlerını tanıyorum sen bırharıkasın tekdenbırısın zekı kardeşım zeynebın rahatsız oldunu duydum geçmışolsun bırşeyemı canını sık dıki
mehmet abin
altuntas58
29.10.2008, 11:40
MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN) hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
sevgili erol kardeşim nerelerdesin yazmıyon artık!
Zeki abi,hakan kardeşim ne oldunuz ya forumu takip ettiginizi tahmin ediyorum ama katılmıyorsunuz artık.
merhabalar şirin köyümün güzel insanları.metin kardeşim nasılsın?
Teşekkür ederim ali kardeşim hamdolsun diyoruz!
slm arkadaşlar
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]çaygören.com yakında hizmete açılacaktır
merhabalar metin kardeşim nasılsın?2 gündür geç gelmem yuzunden ancak selam yazıp çıkıyorum.metin kardeşim şu buluşma işini nasıl organize edecegiz.biz pazar günü müsaidiz ilhan kardeşim cuma.B en diyorum ki bir pazar ilhan kardeşim gelemiyorsa biz ona gidelim.ESKİDJİ ye.ne dersin
ibrahim özgür kardeşim nerelerdesin bizi mahrum bırakmaya hakkın yok canım kardeşim
metin kardeşim düğün mesajı geldimi sana ilkinde güzel tepkiler vardı ama bu sefer millet sessiz geçti.
erolkaya
01.11.2008, 15:23
slm arkadaslar uzun bir sure yazmadım ancak yazan arkadasları takip etim ali karatas yazmıya baslamıs ali nasılsın ben sivastan erol kaya bundan sonra devamlı yazarım metim ilhan ali bu 3 lu göturyor siteyi inaninki yoksa hic kimsenin umrunda degil sanırım her kese selam
Erol öncelikle hoşgeldin:Sen bu gurubun sivas ayagısın aman burayı boş bırakma.Halam ve evdekilere selamlarımı ilet.
Ali kardeşim iyi akşamlar .Ben herhangi bi mesaj almadım ilk önce onu belirteyim.Buluşma işni hızlandıralım fikrine katılıyorum.İlhan!ın bu konuda şansızlıgı hafta sonları çalışması ben İlhanın pazar günleri daha yogun olabilecegini düşünüyorun dolayısı ile bize zaman ayıramayabilir.
İlhanın ve diger arkadaşlarımızın müsait oldugu bi zaman olsa daha iyi olmazmı!Ha bu arada İlhan benim için bi mahsuru yok derse hay,hay ben varım kesinlikle gelirim.
merhabalar güzel köyümün güzel insanları.erol kardeşim artık boşlama siteyi her gece selam içinde olsa girin.nasılsın?işlerin nasıl ?bize sivasdan haberleri ulaştır.bizde telefonları olan herkese sms le bildireceğiz.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] czo.com
metin kardeşim merhabalar bir gün belirtmessek böyle sallanıp gidecek,bir anda şu sitede bir araya gelemedik ki.ben ilhan kardeşimle görüşüp rızasını alırım gelemesse msn le bilgilendirebiliriz.
aliciğim selamlar saygılar
işimden dolayı olsa gerek sosyal etkinliklere katılama şansım oldukça az biliyorsun.
ama şöyle bişey gerçekleştirme ihtimalimiz varmı
8 kasım cumartesi günü akşam sizler için müsaitmidir akşam 7 den sonra sizlere katılabilirim
sevgili metinin dedigi gibi hafta sonları gerçekten yogun geçiyor ha gelelim dediğiniz zaman hoş geldiniz sefa geldiniz çayımı kahvemi için hatta yemek bile yiyin
ama bu konu için dediğim gibi hafta sonu müsaittir c.tesi ben gelebilirim
benim için uygundur ilhan kardeşim.burdan tüm kardeşlerime sesleniyorum.08/11/2008 cumartesi akşamı buluşma günümüzdür.yer tayin edelim.burdan lütfen herkes katılımını okeylesin.gün birlik günüdür arkadaşlar siteye giriş yapmayanları gsm den davet edelim.SAYGI ve SEVGİLERİMLE Ali KARADAŞ
zeki yigit
03.11.2008, 18:03
deyerli kardeşim meti saygı ve sevgilerimi sunarım biraz olsun siteden ayrı kaldık kusura bakmayın umarımki bundan sonra devamlı olarak yazmaya devam ederiz inşşallah saygı ve selamlarımla zeki yigit
zeki yigit
03.11.2008, 18:05
deyerli kardeşim ilhan selamlarımla nasılsın umarımki iyisindir herkese selamlarımla zeki yigit
zeki yigit
03.11.2008, 18:07
metin kardeşim bu arada dernek işini hızlandırmişınız umarımki her şey dahada guzel olur ne gibi yardım olursa başım ustune her turlu göreve hazırım selamlarımla zeki
karabayır nikli kardeşim merhabalar.kendini tanıtırmısın.fikirlerini bizle paylaşman dilegiyle yazışmak isteriz
Ali kardeşim iyi akşamlar.ilhanın belirttigi tarih benim için uygundur mekanı belirleyin bana haber verin bi aksilik olmazsa gelirim.Ayrıca ibrahim,hakan ve zeki abinin'de katılmasını saglamamız gerekiyor dolayısı ile tarih ile ilgili onlarında fikirlerini alalım.
Zeki abi merhaba:Esasında dernek işini hızlandırdıgımız yok ama en azından köyümüzle ilgili bir veb sitesi kurmayı ve bir araya gelerek neler yapılabilir bununla ilgili fikir alışverişi yapmayı planlıyoruz.Bu vesile ile senide aramızda görmek isteriz.
Konuyla ilgili bilgi vermenizi bekliyorum.Herkese selamlar,saygılar.
hakan uzdemire haber edelim tabiki
tabiki zeki abi sende dernek işi olmasada bi buluşma olsun en azından
ibrahim özgür tamamdır o gelir
metin yer konusunda fikrin nedir uygun olan yer neresidir
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]çaygören.com yakında sizlere hizmet vermeye başlayacaktır çalışmalarımız devam ediyor duyurulur ilhan yiğit
merhabalar şirin köyümün güzel insanları,hepiniz ama hepiniz 8/11/2008 tarihinde düzenlenen çaygören köyü toplantısına davetlisiniz
sevgili cirhinliler herkese selamlar site ve dernek için çalışmalarınızı destekliyorum ne zaman toplanacaksanız bende varım herkese iyi akşamlar ilhan gül
ali karataş iyi akşamlar nasılsın toplanacak mekanı belirledinizmi ben ve ayhan abimde var bilgin olsun
eyvallah ilhanım teşekkür ediyorum ilgin için msn açtın mı
birazdan harun ilhan açacak
burdanda çıkma metin giriş yapacak
misafir kardeşlerim yarım saat geçtı buda misafirliğinizin bittiği anlamına geliyor
buyrun içeri de yazışalım
memno kardeşim merhabalar.nasılsın ali karadaş ben tanışalım
sevgili arkadaşlar ali ve ilhan gül hazır burada iken
yer konusu nasıl olsa netleştiği için adres bilgisi verirseniz iii olur diye düşünüyorum
Herkese iyi akşamlar maşallah bugün herkesin yeşil ışıgı yanıyor.
Bende adres bilgisi istiyorum ali kardeş.
Baglar mevkii mahmutbey yolu meriç sokak no:16 SAGA RESTORANT Şirinevler meydanı BİRİKİM DERSHANE si altı
Teşekkür ederim ali kardeşim .Görüşmek dilegiyle hepinize iyi akşamlar.
merhaba metin kardeşim.biz bu işıkları yeşile çevirmeyi yada sayılarını arttırmayı başardıysak bu dernek işini de azmimizle başarırız diye düşünüyorum.inşallah hayırlısıyla olacak.
eyvallah metin kardeşim.ii akşamlar fiyat olarak da bilgi verebilirim.bu organizenin kişi başı maliyeti 8 ytl sı civarında olacak.
TOPLANTI YERİNİN RESMİ HERKESE HAYIRLI AKSAMLAR...
İLHAN GÜL
METİN BEY HAYIRLI AKŞAMLAR BEN İLHAN TOPLANTI YERİNİN RESMİNİ GÖNDERDİM.
ŞİRİNEVLER METRO İSTASYONUN KARŞISINDA
TOPLANTI YERİNİN ADRESİ VE Telefon: (212)552-6698
Adres: Şirinevler Mahallesi Seyhan Sok. No:1
Adres tarifi: Garanti bankası karşısı
KATILACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE
Herkese iyi akşamlar.İlhan bey verdiginiz detaylı bilgiden dolayı teşekkür ederim.Ali kardeşim sanada teşekkürler.
Zeki abi senin'de bu toplantıda olmanı bekliyoruz!
İbrahim ÖZGÜR seni özellikle bekliyoruz umarım gelirsin!
ilhan adaşım vermiş oldugun detaylı bilgiden dolayı teşekkür ederim
8 kasım cumartesi günü
çaygörenköyü buluşma ve tanışma gecesine
tüm köylülerimizi bekliyoruz duyurulur
harunyigit
07.11.2008, 10:55
Herkese merhaba.
Mesaj alınmıştır. Oradayım inşallah.
İLGİNİZE BEN TEŞEKKÜR EDERİM HERKESİ BEKLERİM
harunyigit
07.11.2008, 15:33
Sayýn harun yiðit,
caygoren.com alan adýnýz otomatik sistemimiz tarafýndan baþarýyla kayýt edilmiþtir.
Kayýt detaylarýný kýsa bir süre sonra [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresinden kontrol edebilirsiniz.
Lütfen alan adýnýzla ilgili aþaðýdaki detaylara çok dikkat ediniz.
Alan adýnýzýn Kayýt Tarihi : 07.11.2008 12:41:00 ,
Alan adýnýzýn Kayýt Süresinin Bitiþ Tarihi : 07.11.2010 12:41:00 ,
Alan adýnýzýn Son Yenileme Tarihi : 20.12.2010 12:41:00 ,
Lütfen alan adýnýzý son yenileme yada kayýt süresi bitiþ tarihinden önce mutlaka yenileyiniz.
Aksi durumlarda yurtdýþý yetkili kayýt firmalarý tarafýndan geç yenileme ceza bedeli talep edilmektedir.
Bu bedel alan adýnýn uzantýsýna göre 40 Euro ile 120 Usd arasýnda deðiþmektedir.
Yenilemenizle ilgili uyarýlar kayýt süresinin bitimine yakýn periodlarda otomatik olarak bu eposta adresinize gönderilecektir.
Her türlü soru ve sorununuz için destek@natro.com adresine yazabilirsiniz.
Çalýþmalarýnýzda baþarýlar dileriz.
Saygýlarýmýzla
Natro Web Hosting
Çizgi Telekomunikasyon Hizmetleri Ltd.
HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
harun kardeşim almışsın çaygören.com u hayırlı ugurlu olsun
zamanlaman süper tebrik ederim
HERKESE İYİ AKŞAMLAR HARUN KARDEŞ EMEGİNE SAĞLIK
HARUN KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN
WEB SİTESİ ADRESİNİ ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] herkese hayırlı olsun
inşallah tüm köylülerimizin katkılarıyla güzel ve neşeli zaman
geçirebilecegimiz bir site olacak
Harun YİĞİT kardeşimiz bu konuda baya emek sarfedecek
şimdiden teşekkürlerimi sunarım
Kardeşim kolay gelsin..
aadaşım iii akşamlar nasılsın selamlar
Herkeze hayırlı akşamlar yaın akşam görüşmek üzere .
ibrahim bekliyorruz seni
iii akşamlar
ALEYKÜMSELAM ADAŞ SANADA İYİ AKŞAMLAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ
İyi geceler.yarın belirttiginiz mekandayız inşallah.Çogul bi katılım olmasını bekliyorum.İnşallah yanılmayız!
Harun eline saglık.Herkese hayırlı ugurlu olsun .
mehabalar şirin löyümün güzel insanları.
merhaba metin kardeşim nasılsın.2 gündür giriş yapamadım siteye kusura bakmayın.yarın belirtilen adres de görüşmek dilegiyle SAYGI ve SEVGİLERİMLE
Merhaba ilhan kardeşim nasılsın.
Harun merhaba.Siteye girmeye çalıştım ama sayfa görüntülenmedi şu an aktif degilmi?
harunyigit
08.11.2008, 16:37
Merhaba herkese.
Sitemizin sadece isim hakkı alınmıştır. Site daha sonra.
selam herkese bir ilki gerçekleştirmiş bulunmaktayız
benim için tarihi bi gün oldu köylülerimizi bir araya topladık en sonunda
çokda güzel kararlar alınmıştır inşallah bundan sonraki çalışmalarımız dernek olacaktır
tüm köylülerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum İLHAN YİĞİT
veysel ayaz
09.11.2008, 00:00
Evet bugün 8 Kasım 2008 cumartesi günü 27 kişilik grup olarak toplandık. Güzel noktalara değinildi. Ben bilmiyorum ama geçmişte yapılan bazı olumsuzluklardan ders çıkarılmış şekilde hareket ve durum modeli çıkarıldı ilk aşamada. Tabi geçmişi konuşmak sadece zaman kaybından öteye gidemez. Biz artık önümüze bakacağız, geçmişten derslerimizi çıkararak tabiki. Paylaşım olarak güzel bir çıkış noktası oldu. Bu buluşmada emeği geçen ve buluşma davetine cevapsız kalmayan herkesten Allah razı olsun. Devamının gelmesi dileğiyle. Herkes bir sonraki buluşmaya iştirak etsin. NOT: Gelmeyenler bu akşam ki güzellikten mahrum kaldı ama bundan sonrakileri kaçırmayın derim ben kendi fikrimce... Herkese iyi geceler
slm arkadaşlar bu gün gerçekleştirmiş oldugumuz çaygören köyü tanışma ve kaynaşma amaçlı toplantımızın tekrarını 23/11/2008 de gerçekleştirmek için karar almış olup toplantı yerini komisyon üyelerimizin açıklayacagı tarih sonrasında tüm çaygörenköyü mensuplarına sms le bildirilecektir.SAYGI ve SEVGİLERİMLE Ali KARADAŞ
Herkese iyi geceler.Evet nihayet ciddi bi katılımla bir araya geldik.Bu organizasyonun oluşmasında emegi geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Bir sonraki organizasyonun daha çoşkulu ve çok daha fazla katılımcıyla olacagına inanıyorum.Selamlar,saygılar.
Evet arkadaşlar dün akşam daimi birlikteligimizin ilk adımını fiili olarak gerçekleştirdik.Bir sonraki buluşmamız 23/11/2008 tarihinde daha geniş bir katılımla bu birlikteliği pekiştirmek dileğim.GEVŞEME VE KARAMSARLIK YOK AMACIMIZA ULAŞANA KADAR DEVAM.
harunyigit
09.11.2008, 13:35
Köyümüzün Web sitesi kısmen faaliyete girmiştir.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresinden ziyaret edebilirsiniz.
harunyigit
09.11.2008, 14:28
Merhabalar yine ben.
Web sitemizle birlikte kullanılmak üzere aldığımız mail hesaplarını açıyorum.
Bu kapsamda aşağıdaki mail adreslerini aktif etmiş bulunmaktayım.
Maillerinizi MS Outlook , Outlook Exspres gibi yazılımlarla kendi bilgisayarınıza indirip okuyabilir veya yeni mail ara yüzüne [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresinden erişerek te okuyabilirsiniz.
MS Outlook la ilgili yapılandırma için [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresini ziyaret ediniz.
SMTP Sunucusu : mail.harunyigit.com
POP3 Sunucusu : mail.harunyigit.com
1) caygoren@caygoren.com Çaygören.com Site Yönetimi
2) ali.karadas@caygoren.com Ali Karadaş;
3) eyup.karadas@caygoren.com Eyüp Karadaş;
4) hilmi.gul@caygoren.com Hilmi Gül;
5) ibrahim.ozgur@caygoren.com İbrahim Özgür;
6) ilhan.gul@caygoren.com İlhan Gül;
7) ilhan.yigit@caygoren.com İlhan Yiğit;
8) metin.yigit@caygoren.com Metin Yiğit;
9) zeki.yigit@caygoren.com Zeki Yiğit;
Şifreler şimdilik herkesin "123456"
E-posta hesabınızın şifresini [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresini kullanarak değiştirebilirsiniz.
E-posta taleplerinizi iletebileceğiniz iletişim bilgilerim:
harun.yigit@yahoo.com.tr
caygoren@caygoren.com
Herkese iyi akşamlar.Resimler güzel olmuş arkadaşlar!
Harun kardeşim emeginden dolayı sanada ayriyeten teşekkür ediyorum.
harunyigit
09.11.2008, 18:33
Harun kardeşim emeginden dolayı sanada ayriyeten teşekkür ediyorum.
Rica ederim ağabey, görevimiz. :)
veysel ayaz
09.11.2008, 19:04
evet evet fotoğraflar güzel olmuş ellerinize sağlık
sinanygt
09.11.2008, 19:52
arkadaşlar hepinize teşekür ediyorum bu toplantıyı düzenlediniz inşallah devamıgelecek dernegikurmayı başarırsak hepiniz tarihe geçeceksiniz bizde dernegimiz var diyecegiz hepinize başarılar diliyorum sayğılarımı sunuyorum
veysel ayaz
09.11.2008, 20:04
İlk aşamada dernek kurmak tabiki önemli bir aksiyon ama bunun yanında gelişen teknolojiyle birlikte iletişimin daha kolay hal alması ve teknolojik imkanlardan faydalanmak herkes için ehemmiyetli bir konudur. Özellikle internet teknolojisinden faydalanmak harika. Çok kolay yoldan birçok internet kullanıcısına ulaşabiliyorsunuz ve irtibata geçebiliyorsunuz. Artık bizim de bir web sitemiz var bu nokta da çok mühimdir. Dernek konusunda ise bu birliktelik, fikir paylaşımı ve ortak paydada buluşma konusu ve zihniyet olarak bu konuda herkesin istekli olması çok güzeldi. Eeeee zaten önemli olan da bu değil midir? Artık bundan sonrası bu kadar istekli insanın bir arada olması vesilesiyle gerçekleşir.
sevgili harun kardeşim resimler süper
bu iş senin işin tebrik ederim
harun kardeşim öncelikle emeginin karşısında egiliyorum.çok ama çok teşekkürler.bende bunu toplantıda hazır bulunan ve bulunamayan elimde telefon numaraları olan tum çaygörenlilere iletecegim.
Herkese selamlar,saygılar.Erol kardeşim nhayet bir araya geldik bu konuyla ilgili yorumlarını bekliyoruz.İhmal etme kardeşim.
harunyigit
10.11.2008, 12:05
Açmış olduğum mail adreslerini kullanabilirsiniz. Outlook kullanması diğer maillere göre çok daha kolay ve hızlıdır. Lütfen hesaplarını aktif edenler denemek için caygoren@caygoren.com a mail atsınlar, ayrıca bir sorun olursa beni bilgilendirsinler.
Kendi adına mail hesabı açtırmak isteyenler yine bana isim soyisim ve iletişim bilgilerini vererek isim.soyisim@caygoren.com olarak kendi köyümüze özel mail adresi alabilirler.
yiğido ayhan 58
10.11.2008, 13:09
Toplantıya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Resimler süper olmuş.
Toplantıya katılan herkes ikinci toplantıya en az üç kişi getirir ise amacımıza
ulaşabiliri
derim.
yiğido ayhan 58
10.11.2008, 13:10
Toplantıya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Resimler süper olmuş.
Toplantıya katılan herkes ikinci toplantıya en az üç kişi getirir ise amacımıza
ulaşabiliririz.
Tüm çaygörenköyü halkının başı sağolsun.bu gün aldıgım habere göre tahirgilden OSMAN AYDOGDU amcamız saygı deger büyüğümüz Hakkın rahmetine kavuşmuştur.10/11/2008 tarihi ögle namazını takiben cenazesi kaldırılmıştır.merhuma Allahtan rahmet tüm yakınlarına sabır ve çaygören halkına başsaglığı dileklerimi tüm ÇAYGÖREN KÖYÜ DERNEGİ mensupları adına iletirim.SAYGI ve SEVGİLERİMLE Ali KARADAŞ
Koyumuzun bir suredir rahatsiz olan buyuklerinden AHMAT GUL(kok ahmet)bu gun hakkin rahmetine kavusmustur.Cenazesi yarin oglen namzini takiben yenibosna merkez camii den kaldirilacaktir.caygoren koyu dernegi
zeki yigit
11.11.2008, 14:46
köyumuzun deyerli buyuklerinden ahmet gul hakkın rahmetine kavuşmuştur kendisine allahtan rahmet eylesin kederli ailesine allahtan sabılar dilerim.zeki yigit
Hakkın rahmetine kavuşan Osman ve Ahmet amcamızıa Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.Yakınlarının başı sağolsun Allah sabırlar versin.
Degerli büyüklerimizden osman AYDOGDU ve ahmet GÜL'e allahtan rahmet ailesi ne ve yakınlarına sabır dilerim ilhan YİĞİT
herkeze hayırlı akşamlar osman amca ve ahmet amcaya allahtan rahmet yakınlarına baş saglıgı diliyorum hepimizin başısag olsun hakan uzdemir.
benim şirin köyümün güzel insanları:dernekleşme yolunda attıgımız ısrarlı ve kararlı ilk adımımızdan sonra ikinci adımımızı 23/11/2008 tarihinde kararlaştırmıştık.dernegimizin organize ile görevli üyelerinin sayın büyüğümüz ALİ KARABAYIR ın tavsiyesi üzerine aldıgı karara göre buluşma yerimiz okmeydanı semti olmuştur.Açık adresi tam olarak TALATPAŞA MAH.HANIMELİ SOKAK ŞANLI APARTMANI NO:5 /OKMEYDANI TEL:0212 320 88 58
saygı ve sevgilerimle
hakan kardeşim ii akşamlar 2.toplantı adresimiz belli oldu.yukarda belirttiğim gibi okmeydanı kararı çıktı.
sonunda büyük bir buluşmayla bir araya gelip dernegimizi kurucaz inşallah allahın izniyle 1inci toplantımız oldukca olumlu geçti ikincininde tarihi ve yeri belli oldu burdan tüm çaygören köyü halkına duyrulur herkez ulaşabildigi kadar eşimize dostumuza köylümüze ulaşsın ve bu işi burda noktalayalım diyorum ben herkeze saygılar sevgiler hakan uzdemir 23.11.2008.buluşma tarihi ve yeri SAAT.13.00. ADRES...TALAT PAŞA MAHALLESİ HANIMELİ SOKAK ŞANLI APARTMANI NO.5 OKMEYDANI İRTİBAT TELEFONU.0212 320 88 58 ULUSOY TESİSLERİ YANI KARAYÜNLÜLER DERNEGİ. KAGITHANE KÖKRÜSÜNÜN BAŞI.
HAYIRLI AKŞAMLAR ALİ ABİCİM BENDE ŞİMDİ ENİŞTEYLE GÖRÜŞTÜM ADRESİ ALIP SİTEYE ATTIM SENDE ATMIŞSIN TAMAMDIR İNŞALLAH BU İŞ HAYIRLISIYLA
hayırlı akşamlar kardeşim.dediğim gibi insan önce kendini inandıracak ikna edecek gerisi kolay.benim en buyuk düşmanım yine benım tembelliğim kibrim,kuru gururum işte bunları ikna demek başarı demek.ben bunu bu toplantıda gerk büyüklerim gerekse senin gibi genç kardeşlerimin gözlerinde okudum.ben tüm benliğimle inanıyorum ki benim şirin köyümün güzel insanları bu işe nihayi noktayı koyacaklardır.
aramıza hoş geldin müttalip özgür kardeşim.biz bir çığır olup akmak,aşmak hatta önümüze bir olmamızı engelleyecek tum engelleri yıkmak istiyoruz.görüyorum ki katılarak sende o çıgırın büyüyerek hızlanmasına katkıda bulunuyorsun.bunun için teşekkürlerimi sunar varlıgınla bize güç kattıgını belirtmek isterim. ali.karadas@caygoren.com [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] Ali KARADAŞ
İNŞALLAH ALİ ABİCİM ALLAHIN İZNİYLE OLACAK BU İŞ BEN ÇOK GEZERİM ABİ EŞ DOST AKRABA NEREYE GİTSEM KİMLE KONUŞSAM AYNI DERT HERKEZ DERNEKSİZLİKTEN YAKINIYO Bİ CENAZEN OLSA Bİ HAYIRLI İŞİN OLSA KİMSENİN KİMSEDEN HABERİ YOK BUNDAN SONRA OLUCAK İNŞALLAH MESAJIN SONUNA Bİ YAZI YAZMIŞSIN ALİ ABİCİM O YAZIYI OKUDUKTAN SONRA TAMAMDIR BU İŞDEDİM / ÇAYGÖREN KÖYÜ DERNEGİ...
ALİ ABİCİM DIŞARI ÇIKMAM LAZIM ŞİMDİLİK HAYIRLI AKŞAMLAR CÜMLETEN SELAMLAR SAYGILAR HAKAN UZDEMİR
veysel ayaz
11.11.2008, 21:37
benim şirin köyümün güzel insanları:dernekleşme yolunda attıgımız ısrarlı ve kararlı ilk adımımızdan sonra ikinci adımımızı 23/11/2008 tarihinde kararlaştırmıştık.dernegimizin organize ile görevli üyelerinin sayın büyüğümüz ALİ KARABAYIR ın tavsiyesi üzerine aldıgı karara göre buluşma yerimiz okmeydanı semti olmuştur.Açık adresi tam olarak TALATPAŞA MAH.HANIMELİ SOKAK ŞANLI APARTMANI NO:5 /OKMEYDANI TEL:0212 320 88 58
saygı ve sevgilerimle
Öncelikle köyümüzden iki cenaze var. Her iki kişinin de ailerine sabır ve kendileri için de Allah tan rahmet diliyorum. Bu üzücü haberlerin yanında ise sevindirici bir haber almak güzel çok sevindim açıkçası. Ali abi adresi falan yazmışsın, saat konusu ise konuşulan saat mi (13:00) yoksa değişik bir saatte mi olacak, saat konusunda ben bir açıklama göremedim. Eğer bu bilgiyi de verirsen bizlere sevinirim. Baki selamlar
Arkadaşlar toplantı belirtilen adreste saat 13:00 de.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Herkese selamlar saygılar.Öncelikle vefat'larını ögrendigim Ahmet Gül ve Osman bey'e Allahtan rahmet kederli ailele'rine başsağlığı diliyorum.
veysel ayaz
11.11.2008, 22:00
İbrahim abi link için ve bilgi için teşekkür ederim.sayımız en az 100 olmalıdır. Gönüllü100:):):):)
Toplantının yapılacagı yerde belli olmuş gayet güzel.Saatle ilgili bizede bilgi verirseniz sevinirim.Anılan gün ve saat'te tam kadro orda olcaz inşallah!!
İyi akşamlar arkadaşlar.Mşallah diyelim nazar degmesin
Toplantının yapılacagı yerde belli olmuş gayet güzel.Saatle ilgili bizede bilgi verirseniz sevinirim.Anılan gün ve saat'te tam kadro orda olcaz inşallah!!
Metin kardeş saat 13:00 TALATPAŞA MAH.HANIMELİ SOKAK ŞANLI APARTMANI NO:5 /OKMEYDANI KARAYÜNLÜLER DERNEĞİ TEL:0212 320 88 58
sevgili arkadaşlar yer belli oldu ne güzel işte bu yaaaa
olmayacak bi iş değil başaracagız inşalllah nazar degmesin :))))
arkadaşlar benim açımdan bi sıkıntı var
2.ci toplantıda sizlerden ayrı kalacagım büyük bi ihtimalle
neden derseniz benim işim geregi hafta sonları yogun oldugundan
gelemeyebilirim şimdiden özür dilerim
ama sevgili kardeşim HARUN YİĞİT beni orada en iii şekilde temsil edecektir
oradaki alınan tüm kararlara saadığım BEN HER ZAMAN YANINIZDAYIM
SAYGILARIMLA İLHAN YİĞİT
degerli büyügümüz AHMET GÜLÜN CENAZESİ 12.11.2008 yenibosna merkez camiinde ögle namazına müteakipen topkapı mezarlıgına defnedilecektir duyurulur
çaygörenköyü derneği
sevgili çaygören köyü sakinleri öncelikle herkese tşk etmek isterim merhum ahmet gülün
cenazesine katılımdan dolayı çok gururlandım ve mutlu oldum beraberligin gücünü gördüm
inanın başka tat güç.
bu arada bende eyup karadas olarak sivaslılar netteyim artık hep beraberiz
saygılarımla tşk
yiğido ayhan 58
13.11.2008, 11:22
Hakkın rahmetine kavuşan Ahmet amcam ve Osman abiye Allahtan rahmet, kederli ailesine sabrı celil ve baş sağlığı diliyorum.
Ayhan Gül
Hasan kardeşim günaydın.Nasılsın?
cengiz_han
14.11.2008, 19:58
bende cirinliyim. Bu sitenin cirinlilere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. tüm cirinlilere selamlar.:);)
cengiz_han
14.11.2008, 20:01
ahmet gül'e allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim.
SEVGİLİ CENGİZHAN ARAMIZA HOŞ GELDİN
KENDİNİ BİZE TANITIRMISIN
BENİ SORARSAN MAHMUT ÇAVUŞGİLİN ŞABANIN OGLU İLHAN
SAYGILAR
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] kısmen faliyete geçmiştir herkese hayırlı olsun
bu bir çaygörenköyü dernek hizmetidir.
ERDOGAN ve HİLMİ GÜL adına
sevgili babam-amcam AHMET GÜL'ün
bizzat cenazesine gelen telefonla taziyede bulunan
akraba,dost.köylülerimiz ve çaygörenköyü dernek arkadaşlarımıza
bu acı günümüzde aramızda olmalarından dolayı herkese teşekkür eder
SAYGILAR sunarız.
ERDOĞAN GÜL
HİLMİ GÜL
bende cirinliyim. Bu sitenin cirinlilere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. tüm cirinlilere selamlar.:);)
Cengiz abi hoş geldin sefalar getirdin seni buralarda görmek güzel.
SEVGİLİ CENGİZHAN ARAMIZA HOŞ GELDİN
KENDİNİ BİZE TANITIRMISIN
BENİ SORARSAN MAHMUT ÇAVUŞGİLİN ŞABANIN OGLU İLHAN
SAYGILAR
İlhan kardeş ben tanıtayım istersen hacıosman gilin ismet amcanın oğlu cengiz tanırsın herhalde.
merhabalar şirin köyümün güzel insanları.birkaç gündür yazamıyoordum.bu yüzden affınıza sıgınıyorum.cengiz abiyede ilgisinden dolayı teşekkurlerimi sunuyorum bu ara.abi hoşgeldin bizim herkeze ihtiyacımız var.lütfen sık sık giriş yaparak fikirlerini bizlere sun.
SEVGİ ve SAYGILARIMLA ALİ KARADAŞ
İYİ AKŞAMLAR HERKESE YENİ ÜYELERİMİZ HOŞ GELDİNİZ CENGİZ ABİ HOŞGELDİN İSMET DAYIYA ZELHA HALAMA SELAM
sıddık_rahat
16.11.2008, 20:04
allahın selamı bereketi herkesin üzerine olsun ben hacıosman gilden ismetin oğlu sıddık geç katıldığım için herkezden özür dilerim biraz acemilikten oldu abimde katılmış çok sevindim herkese merhabalar
cengiz_han
16.11.2008, 20:16
ilhan (eril) selamını aldım. teşekkür ediyorum sağol. emik halaya ve abilerine slm söyle.
cengiz_han
16.11.2008, 20:19
:)ibrahim hoş bulduk. nasılsın iyimisin msj yazdığın için teşekkür ediyorum.allaha emanet ol.selamlar
cengiz_han
16.11.2008, 20:26
ben cengiz.ibrahim beni tanıtmış.kendimi tanıtmama gerek kalmadı.şimdi tanımış oldun. beni hatırladın mı? teşekkür ediyorum.aile büyüklerine ve soranlara slm söyle.hayırlı günler diliyorum
sıddık_rahat
16.11.2008, 20:37
dernekle ilgilide biraz görüşümü yazayım pes etmeden yılmadan katılımın çok olmasınıda sağlayarak karşımıza çıkabilecek bütün olumsuzluklarıda berteraf ederk sabırla acele etmeden taşları yerine sağlam oturtarak devam etmeliyiz
benim köyümün bütün insanından istediğim şudurki herkes bir birine karşı hoş görülü olmalıdır bunu sağlarsak bu dernek en güzel şekliyle kurulur
durmak yok yola devam
merhabalar şirin koyumun güzel insanları pek yakında kendi köyümüzün formunda görüşecegiz.herkeze hayırlı olsun diyorum şimdiden
:)ibrahim hoş bulduk. nasılsın iyimisin msj yazdığın için teşekkür ediyorum.allaha emanet ol.selamlar
Eyvallah abi hamdolsun iyiyiz sağlığınıza duacıyız inşallah.Herkeze selam sizde Allaha emanet olun.
yigitabd
17.11.2008, 09:35
yigitabd
17.11.2008, 09:54
Abdullah günaydın kardeşim.Resimler süper olmuş ilgine teşekkür ederim.
SIDDIK ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN EVET GÖRÜŞLERİNE KATILIYORUM MUTLAKA BİZLERİ ELEŞTİRECEKLER HERŞEYERAMEN YILMADEN BÜTÜN ĞAYRETİMİZLE DEVAM EDECEGİZ ALLAHIN İZNİ İLE KURACAĞIZ DERNEGİMİZİ YILMAK YOK BENDE YOLA DEVAM DİYORUN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAHA EMANET İLHAN GÜL
CENGİZ ABİ SELAMINI ALDIM ALLAH RAZI OLSUN DERNEK İÇİN SİZLERİNDE GÖRÜŞ VE TAVSİYLERİNİZİ BEKLİYORUZ ALLAHA EMANET OL SİVASA SLAMLAR
ABDULLAH SELAM KARDEŞ RESİMLER ÇOOOOOOOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİK EDERİM EN GÜZEL HATIRA BU İŞTE BİRDE RESİMLERİ TERCÜME EDEN OLSA EMEGİNE SAĞLIK (SOALASIN)
zeki yigit
17.11.2008, 17:59
selamlar amca oglu abdullah gercekten seni tebrik ediyorum ne mutluki sizlere böyle guzel bir tarihi bir resmi muhafaza ettiginiz icin öyle tahmin ediyorumki o resimlerin icinde babam da var cok mutlu oldum senden rica etsem o resimden bir cogaltma yapabilirmiyiz mumkunse size sevgi ve saygılarımı sunarım gözlerinizden öperim zeki yigit
ZEKİ ABİ İYİ AKŞAMLAR NASILSIN PAZAR GÜNÜ İÇİN KATILIM ÇOK OLURMU BİR FİKRİN VARMI
harunyigit
17.11.2008, 18:44
Merhaba Abdullah.
Bu fotoğraflar gerçekten çok değerli. Teşekkür edyorum muhafaza ettiğiniz için. Ancak; bunları kaliteli bir şekilde tarayıp ortak kullanıma açabilirsek hem sitemizde kullanırız, hem de isteyen fotoğrafçıda istediği ebatlarda bastırabilir.
Bende de bunun gibi eski bir kaç fotoğraf var. inşallah yakın zamanda herkesle paylaşacağım onları. Çevremizden bulabildiklerimiz varsa onları da arşimize katarsak çok güzel olacaktır köyümüz adına. Tekrar teşekkür ediyorum. Görüşmek üzere....
harun yiğit
sıddık_rahat
17.11.2008, 20:47
abdullah kardeş ihtimalle emirgildensin bu resmi görüntülediğin için teşekkür ederim allah hepsine rahmet eylesin
sıddık_rahat
17.11.2008, 21:16
allahın selameti bütün köyümün insanlarının üzerine olsun ben biraz vaaz vermiş gibi olucam ama haddim olmayarak herkes şunu çok iyi bilmelidirki bir sülale öbür sülaleden üstün değildir.bir kişi de diğer bir kişiden üstün değildir.
üstünlük yalnız allah c.c. imandadır ve hayır hasenah yapandadır.gurur ve kibirde şeytandandır.kimse yanlış anlamasın bence güzel olan budur
Herkese iyi geceler.Resme dikkatli bakınca tarih ilgimi çekti!Ulu önder ATATÜRK'ün ölümünden bir sonraki gün acaba o insanlar ne düşünmüşlerdi yada ne hissediyorlardı merak ettim dogrusu!?
harunyigit
18.11.2008, 12:49
Herkese iyi geceler.Resme dikkatli bakınca tarih ilgimi çekti!Ulu önder ATATÜRK'ün ölümünden bir sonraki gün acaba o insanlar ne düşünmüşlerdi yada ne hissediyorlardı merak ettim dogrusu!?
Babamın anlattığına göre o fotoğrafın hikayesi zaten Atatürk'ün ölümüyle alakalı.
Resmi bir iş için köy toplanıp Sivas'a gitmiş sanırım. O gün de Atatürk'n ölümü nedeniyle resmi daireler kapalı olduğundan boşta kalmış bizim köylü. Sanırım birilerinin aklına fotoğraf çekilmek geldi hazır toplanmışken.
İlginç bir hikayesi var o fotoğrafın derken bunu kastediyordum işte. :)
yigitabd
18.11.2008, 12:53
selam metin abi. saolasın .. resimleri daha güzel bir şekilde taratacağım.
hayırlı işler
yigitabd
18.11.2008, 12:54
ABDULLAH SELAM KARDEŞ RESİMLER ÇOOOOOOOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİK EDERİM EN GÜZEL HATIRA BU İŞTE BİRDE RESİMLERİ TERCÜME EDEN OLSA EMEGİNE SAĞLIK (SOALASIN)
abi toplantıda resmi getireceğim. çoğaltabiliriz
harunyigit
18.11.2008, 13:33
Babamın anlattığına göre o fotoğrafın hikayesi zaten Atatürk'ün ölümüyle alakalı.
Resmi bir iş için köy toplanıp Sivas'a gitmiş sanırım. O gün de Atatürk'n ölümü nedeniyle resmi daireler kapalı olduğundan boşta kalmış bizim köylü. Sanırım birilerinin aklına fotoğraf çekilmek geldi hazır toplanmışken.
İlginç bir hikayesi var o fotoğrafın derken bunu kastediyordum işte. :)
Fotoğrafın hikayesinin ayrtılarını öğrendim.
Eskiden bizim köylü Zara'ya Ziraat'ten para almaya giderlermiş.
Topluca gidip günlerce orada bankanın para vermesini beklerlermiş.
Atatürk'ün ölümüyle alakasını öğrenemedim ama bizim büyükler gelin hatıra olarak fotoğrafı çektirelim demişler ve bu çok önemli hatıra fotoğrafı ortaya böyle çıkmış.
zeki yigit
18.11.2008, 15:52
sevgili sıdık kardeşim sana katılıyorum tabikki ustun olan yuce rabimiz allah c c öyle tahmin ediyorumki insanları eleştirmek guzel bir şeydir bu konuda seninle hem fikirim guzel bir anlamlı bir vazda bulunmuşun bu konuda hic bir zaman insanların fikirlerine saygımız sonsuzdur her insanda fikirlerini ve tarihi gecmişini bu sitede yeni nesildeki insanlara dizayne edip yayınlamalarıda ne guzel bir şey aziz dostum onun icin her göruş ve fikirlere bizlerin saygılı olması bizim ve gelecek nesillerinde faydalı olacagına inanıyorum aziz dostum en önemli şey hepimiz birimiz birimiz hepimiz icindir yeterki gönullerimiz ve kalplerimiz bir olsun yeter bizilerin saygılarımla zeki yigit
zeki yigit
18.11.2008, 16:08
sevgili kardeşim ilhan pazar gunu icin bayagı bir katılım olacak öyle tahmin ediyorumki 100.kişiyi aşacagız benim tahminim göre inşallah havada guzel olursa baya bir katılım bekliyoruz sizlerde biraz insanları katılım icin ikna ederseniz dahada cok olacak inşallah öyle tahmin ediyorumki bu toplantıda dernek kurulması icin karar alacagız allahın izniyle yarin göruşuruz inşallah selamlarımla allaha amanet ol zeki yigit
merhabalar
zeki abi,metin kardeşim
Herkese iyi akşamlar.Merhaba ali kardeşim.
Pazar günü yapacagımız toplantıya katılımın büyük olmasını bende bekliyorum ve ümit ediyorum.
Zeki abi iyi akşamlar.Abi perşembe günü Adapazarı ve Düzcede bazı işlerim olacak dolayısı ile akşam gelememe durumum söz konusu!Önceden bilgi verirsen sevinirim demiştin.Bilgin olsun.
Şu an benle birlikte 3 kişi sitede!Girinde yazalım kardeşim.1 kayıtlı üye 2 misafir......!
veysel ayaz
18.11.2008, 23:07
allahın selameti bütün köyümün insanlarının üzerine olsun ben biraz vaaz vermiş gibi olucam ama haddim olmayarak herkes şunu çok iyi bilmelidirki bir sülale öbür sülaleden üstün değildir.bir kişi de diğer bir kişiden üstün değildir.
üstünlük yalnız allah c.c. imandadır ve hayır hasenah yapandadır.gurur ve kibirde şeytandandır.kimse yanlış anlamasın bence güzel olan budur
güzel bir özetleme olmuş ne denebilir ki bu yazılanlar için . Herkese selam olsun katılımda artış var herkese hoşgeldin diyoruz ve hafta sonu toplanmak iin çalışmalara devam ediyoruz. Ben kendi adıma civardaki gördüklerime iletiyorum. Birlikten kuvvet doğar. İyi geceler
herkese selam olsun hafta yapacagımız toplantıdan dernek için inşallah nihayi karar çıkar
ben dernek kuruluması için her türlü destek için ben varım hepte olacagım saygılarımla
ilhan YİĞİT
en sonunda köyümüzün bi web sitesi oldu
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] un sizlere en iyi hizmet sunabilmek için
çalışmalarımız devam etmektedir inşallah en kısa zamanda
sabırsızlıkla bekliyoruz ilhan YİĞİT
bu bir çaygörenköyü derneği hizmetidir
.............................
resim icin teşekkür ederim
sıddık_rahat
19.11.2008, 23:36
akşam yazdığım için herkese hayırlı akşamlar diliyorum.pazar günü yapacağımız toplantı eminimki katılım çok olacaktır.benim bir tavsiyem olacak burada yaptığmız ve yapacağimız toplantı gibi sivasta da bir veya bi kaç toplantı yapılsın tabi köydekiler de davet edilerek.çünkü sivasta da oturan baya köylümüz var.buradan bizlerle iletişim kurabilecek üç veya dört kişi orada iyi organize ederek sivasta toplana bilirler.burada bizler üzerimize düşeni yaparız oradakilerde kendi üzerlerine düşeni yaparlar.
bu toplantılar yapıldıktan sonra hem orada hem burada birlik ve beraberliğimizi sağlarsakki sağlanacaktır bu derneği en güzel şekilde kurarız.herkese selam ve saygılar.
zeki yigit
20.11.2008, 18:17
sevgili ali karadaş umarımki her şey yolunda gidiyordur cunku katılım bayagı buyuk olacak selamlarımla zeki yigit
evet katılım baya kalabalık olacak inşallah emegimiz boşa gitmez
ben eminimki bu dernek işi olacak çünkü sevgili İBRAMİM YİĞİT benim amcamoğlu olur onunda orada olcagı haberini aldım çok sevindim abdurahman YİĞİT DE geliyor.
saygılar
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.