PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1287 KONUT TAMAM

Sivaslilar.Net
27.05.2007, 01:39
Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) Sivas`ta yapımı tamamlanan bin 287 konut ile sosyal donatıları, 27 Mayıs Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın katılacağı törenle hak sahiplerine teslim edilecek.

Pazar günü saat 14.00`de Başbakan Erdoğan`ın katılımıyla Sivas Cumhuriyet Meydanında yapılacak `anahtar teslim töreni` kapsamında, Sivas Merkez 1. bölgede 297 konut, 2. bölgede 594 konut ve sosyal donatısı (24 derslikli ilköğretim okulu), Kılavuz 396 konut ile Çayboyu sosyal donatısının (24 derslikli ilköğretim okulu, sağlık ocağı) teslimleri yapılacak.

Sivas`ta Pazar günü anahtar teslimi yapılacak konut projeler arasında, İşhanı 1. ve 2. Etap 891 konut, Sosyal donatı kapsamında, 24 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi ve cami bulunuyor. Merkez Çayboyu mahallesinde 396 konut, Sosyal donatı kapsamında, 24 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi ve cami-şadırvan ve sağlık ocağı yeralıyor. Toplu konut projeleri ilçelerde de devam ediyor.

Serd@r
27.05.2007, 02:05
Ev sahibi olma hayali kurupta bu fırsatı burda kazanan vatandaşlarımız kimbilir ne kadar mutludur.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin!

Ertugrul
27.05.2007, 03:25
Toplu konut idaresi son yıllarda atağa kalktı,artık bizim insanımızında
güvenli,modern konutlarda ikamet etmesi gerekiyor.
Şimdiden yeni ev sahiplerine hayırlı olsun,güle güle oturun...