PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS`IN GURURU

Sivaslilar.Net
30.05.2007, 10:20
Özel Sultan Murat Fen Lisesi Gürcistan'da ilimizi en iyi şekilde temsil ederek 3.oldu. Özel Sultan Murat Fen Liseli öğrencileri Gürcistan'da yapılan uluslararası genç mucitler yarışmasında bronz madalya almaya hak kazandılar.Özel Sultan Murat Fen Lisesi 10-A sınıfında okuyan Muhammed Gündoğdu ve Ertuğrul Kılıç isimli iki öğrenci güneş enerjisinden elektrik elde etme isimli projeleriyle Gürcistan'da yapılan Uluslararası Genç Mucitler yarışmasından kazandıkları ödülü Gürcistan'ın Türkiye Büyükelçisinden aldılar.

Ödül töreninde öğrenciler bronz madalya kazanırken Sultan Murat Fen Lisesine de plaket takdim edildi.Öğrencileriyle gurur duyduğunu söyleyen Özel Sultan Murat Fen Lisesi Fizik Öğretmeni Murat Köksal, Sivasın adını Uluslararası ortamlarda gündeme getirmekten duydukları gururu ifade ederek, öğrencilerini tebrik etti.

Ertugrul
30.05.2007, 13:26
Özel Sultan Murat Fen Lisesi eğitimcilerini,mütevelli heyetini ve öğrencilerini
kutluyorum.Sivas'ın adını bilimsel bir yarışmada güneş enerjisinden elektrik elde
etme gibi zor bir konuda duyurdular.Gelecek bu eğitimli hizmet erlerinin ellerinde şekillenecektir.

myway
30.05.2007, 14:19
Ne gurur verici bi olay Sivasımız için.SultanMurat eğitim kurumlarını tebrik etmek gerekir. Böyle parlak öğrenciler yetiştirdikleri için...

Serd@r
30.05.2007, 22:15
Ya bu tip insanları görünce hakikaten kendimden utanıyorum,insanlık için bir icat geliştirmek ve hayır dualarıyla yad edilmekten daha güzel ne olabilir ki?
Ödüle hak kazanan bu iki öğrencimizi,yetiştiren ailesini ve öğretmenlerinide taktir ediyor bu azmin ve başarının daim olmasını diliyorum.
Bu kardeşlerimin SİVASlı olmaları onur verici ancak onlar yalnızca güzel ilimiz SİVASın değil,TÜRKİYEnin gururu!!!

KIZILCAN
30.05.2007, 22:49
Allah zihin açıklığı versin,öğrencilerimizi kutluyorum.

elbeyli09
01.06.2007, 10:30
DELİKANLIYI TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİM,