Sivaslilar.Net
05.06.2007, 03:52
Eski Köy Garajının yerine 24 Mayıs’ta açılan hediyelik eşya fuarına hafta sonu olması nedeniyle büyük ilgi vardı. Fuara gezen vatandaşlar standları teker teker gezerken fiyatların da normalin altında olması nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdiler. 24 Mayıs’ta açılan ve 24 Haziran’a kadar açık kalacak olan hediyelik eşya fuarında tuhafiyeden bujiteriye kadar bir çok malzemeyi uygun fiyattan bulmak mümkün oluyor.
Esnaf İbrahim Taşdelen; “Fuar açıldığından bu yana son 2 gündür çok hareketli. Sanırım vatandaşlarımız yeni öğreniyor fuarımızın olduğunu. Ben İstanbul’dan geldim. Çanta satışı yapıyoruz. Son iki gündür gösterilen ilgiden çok memnunum. Fuarımız 24 Haziran’da kapanacak. Fiyatlarımız ise gerçekten çok uygun. Halkın gelip görmesini istiyorum” dedi.
Esnaf İbrahim Taşdelen; “Fuar açıldığından bu yana son 2 gündür çok hareketli. Sanırım vatandaşlarımız yeni öğreniyor fuarımızın olduğunu. Ben İstanbul’dan geldim. Çanta satışı yapıyoruz. Son iki gündür gösterilen ilgiden çok memnunum. Fuarımız 24 Haziran’da kapanacak. Fiyatlarımız ise gerçekten çok uygun. Halkın gelip görmesini istiyorum” dedi.