Orijinalini görmek için tıklayınız : MEHMET YILDIZ GİTTİ
Sivaslilar.Net
07.06.2007, 03:06
Sivasspor’un başarılı futbolcusu Mehmet Yıldız, tatilinin bir bölümünü geçirmek için dün Ankara’ya gitti. Anne ve babasının yanında bir süre kaldıktan sonra İstanbul’a geçecek olan Mehmet Yıldız buradanda yaklaşık 10 günlük tatil için Antalya’ya gidecek.
Uzun süredir tatile çıkmadığını ve böyle bir dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu ifade eden Mehmet Yıldız “Hemen her gün hakkımda çıkan transfer haberleri benide sıkmaya başladı. Artık Sivas’ta çarşıya çıkmak istemiyorum. Çünkü insanlara ‘Büyük kulüplerden transfer teklifi yok, bir yere gitmiyorum’ demekten bıktım!” dedi.
Ertugrul
07.06.2007, 05:54
Sabah sabah uyku mahmurluğu ile haber başlığını okuyunca şok oldum,Mehmet
Yıldız gitti!Neyse ki tatile gitmiş Mehmet,iyi bir sezon geçirdi başarılı
futbolcumuz,çok çalıştı ,yoruldu tatili de hak etti.İyi tatiller Mehmet...
Yaa hakikaten üzüldüm,tabiki devamını okuyana kadar,en çokta şuna kızdım neden 3 büyükler değilde Ankaraspor aslında Ankaraspor denmemiş ama biran akla o geldi.
Allah gariban kulunu sevindirmek için önce kaybettirir,sonra buldururmuş.Bizimkiside o hesap oldu,gitmeyeceğini duyunca hakikaten sevindim.:)
garibo58
07.06.2007, 14:21
Biraz tatil yapsında geri dönsün.Seneye SİVASSPOR a çok lazım olacak.
Kendisinde belirtti 'SİVASSPOR da kalacağını'.Bunu duyduktan sonra ne kadar çoook sevindim
serhatcan
07.06.2007, 16:16
ARKADAŞLAR BU GİDİŞ HAYRA ALAMET DEĞİL. HİÇ BİR FUTBOLCU TATİLİNİ GEÇİRMÖEK İÇİN İSTANBULA GİTMEZ. YANİ İSTANBUL GEZİLECEK YER AMA TATİL YAPILACAK YER DEĞİL. VE BİDE AİLESİNİN YANINDA 2 GÜN KALACAK AMA İSTANBULDA 10 GÜN TATİL YAPACAK. BU HAYRA ALAMET DEĞİL. BURDAN SÖYLÜYORUM MEHMET Bİ TAKIMLA ANLAŞMAYA GİTTİ. BUNU Bİ YERE YAZIN.
Deliilyasliyiz
07.06.2007, 16:20
haber başlıgını değiştirin arkadasım yaff.walla sok olduk.
sivaslısedat
07.06.2007, 18:08
Sabah sabah uyku mahmurluğu ile haber başlığını okuyunca şok oldum,Mehmet
Yıldız gitti!Neyse ki tatile gitmiş Mehmet,iyi bir sezon geçirdi başarılı
futbolcumuz,çok çalıştı ,yoruldu tatili de hak etti.İyi tatiller Mehmet...
1.paragrafı okuyunca birden şok oldum allahdan devamı varmış
DrMustafaKaya
07.06.2007, 23:23
Selam arkadaslar nasilsiniz zincirle Baglasaniz Birgün oda Gidecek para insani rahat Birakmaz bekleyin Yagli bir Teklif gelsin Ücüncü lig Takinina Bile Giderler.Siz üzülmeyin.Sevgilerimle
NAUGHTYBOY58
08.06.2007, 11:24
Başlığı duyunca bir an korktum ama neyse tatil yapmak için gitmiş meğerse
Mehmet yıldızımız sivasımızı satmazbe mehmet yıldızım benim..
gurbetciler
09.06.2007, 19:07
mehmet yidiz sen tatilini yapgel sen bize dahacok lazimsin..........
altuntas58
10.06.2007, 16:46
Sen tatilini yapta gel istanbul takımlarının tuzağına düşmeden doğru sivasa gel sen tatili çoktan hak ettin tatil helal olsun sana bu sene sana çok ihtiyacımız var iyi dinlen kendine çok iyi bak
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.