PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS TANITIM HAFTASI

Sivaslilar.Net
08.06.2007, 00:44
12-17 Haziran tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Sivas Tanıtım Haftası etkinlikleri öncesinde dün Vali Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Sami Aydın bir basın toplantısı düzenledi.

Vali Veysel Dalmaz toplantıda bir konuşma yaparak “Sivas’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Sivas’ ın yöresel özellikleri olan yer altı ve yerüstü zenginliklerini kısacası bütün değerlerini görücüye çıkaracağız. Yöresel özellikleri tanıtmak en önemli görevimiz. Başarılı bir program gerçekleştireceğimize inanıyorum. Sivas’ın iyi bir tanıtıma ihtiyacı var” dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın “ Taksim-Metro sergi ve konferans salonunda gerçekleştirilecek olan tanıtım programı bizim için çok önemli ve aynı zamanda da bu tür programların maliyetleri çok yüksek.

Ekonomik yönden imkanlarımız sınırlı olduğu için sınırlı olan imkanlarımızla en iyi şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Tanıtım için İstanbul çok önemli. Çünkü Sivas’ ın İstanbul da tanıtılması demek Türkiye’ de tanıtılması demektir. Eğer var olan zenginlikleri tanıtamıyorsak o zenginliğin hiç bir önemi yoktur. Sivaslı sanatçımızı da orada bulunduracağız” dedi.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Ertugrul
08.06.2007, 02:42
Yeni yatırımların gelmesi,turizim gelirlerinden pay alabilmesi yani şehrin gelişimi için
tanıtım çok önemli,İstanbul Türkiye'nin göz bebeği ve sermayeninde merkezi
konumunda olan 17 milyonluk bir dev,tanıtımla beraber Sivas'ın önemli kazançlar
çıkaracığına inanıyorum...

Fatih Bayrak
08.06.2007, 15:37
Arkadaslar üzülerek söylüyorumki bizler cok ama cok geckaldik tanitim konusunda.
Sivas imiz Yigidosuyla,Sivassporuyla,kapl icalariyla,halisiyla,kangaliyl a ve bircok seyiyle zengin bir sehir.
Bizler Almanya ve Avrupada elimizden geleni yapiyorsakta yinede cok yetersiz kaliyoruz.
Bu konuda [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] , [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] , [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] cok basarili islere imza atti.
Her zaman heryerde konumuz Sivas oluyor.
Inanin bizim Balikli Kaplicamiz (Balikli Cermik) herhangi bir Avrupa ülkesinde olsaydi ki, iyiki yok inanin cok ama cok farkli bir durumda olurdu hayel edilemeyecek durumlarda yapar ve dunyada duymayan kalmazdi.
Agiz propagandasi ile bile olsa duyulduguna göre dünyanin herkösesinde birazda reklam, tanitim olsa inaniyorumki Kangal ilcemiz simdiye kadar Sehir olurdu.
Yinede zararin neresinden dönersen kardir diyip,tanitimimizi heryerde yapmaliyiz..

uveyik
10.06.2007, 20:49
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

tykinik58
10.06.2007, 22:14
Sivas'ın tanıtımı açısından çok güzel bir program. Ana sponsor ve düzenleyenler kimler bunu belirtirseniz, onlarada teşekkür etmiş oluruz.