PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kartalca Köyü

Bln-Fatih58
08.06.2007, 21:17
KARTALCA KÖYÜ MERKEZ (SivaS)

Köy Muhtari: DURMUS SEKER

Sivas uzakligi 60 km

Kartalca Köyü agaçlar ve yesillik ortasinda kayaliklarin arasinda gizli kalmis bir cennet suyu ile dagi, tasi ile buram buram Anadolu kokuyor.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

elbeyli09
01.07.2007, 01:09
Tüm Kartalcalılara selamlar sevgiler.Parça parça 3 aya yakın zamanım orada geçti.Çocukluğumun en güzel günleriydi.Demiryolunun altındaki meyva ağaçları ben orada tatildeyken dikilmişti.

elbeyli09
01.07.2007, 01:20
İsim yazmayı unuttum. Ben Zafer Şanlı.Eski apardilıyım ama orda hiç yaşamadım.Çocukluğum ve gençliğım Sivas ve Şarkışlada geçti.Kartalcadada akrabalarım var. Zafer51

Bln-Fatih58
07.07.2007, 22:54
Köyümüzün Web Siteside acilmisdir....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .com
Sitemizde 10.06.2007 Kartalca Köyü Dernegenin düzenledigi Pilav senligi görüntülerinide izleyebilirisniz..........

yigido94
28.08.2007, 12:01
Kartalcalılar selamlar hepinizi çok seviyorum ama tutkunluk malesef pek yok bizlerde bakıyorum diger kazalara baglı köylere adamlar adam gibi tutkunlar bizler neden bir dernek kurmuyoruz kartalcalılar dernegi bunu bir düşünelim olurmu.
bence çokta iyi olur özelikle dügünlerimizde ve cenazelerimizde dosta düşmana ne kadar kartalcalı varmış sivasta gösteririz

Ben islimeyli sülalesinde Ahmet Turan ARSLAN

Bln-Fatih58
29.08.2007, 21:46
Sivas, 29 Ağustos 2007 13:29

Sivas'ta akşam saatlerinde 1 saat aralıksız devam eden yağış sonrasında sel meydana geldi. Şehir merkezine 60 kilometre uzaklıktaki Kartalca köyünde etkili olan yağış nedeni ile onlarca ahır ve ev çöktü, çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvan ile kümes hayvanı yıkılan ahırların altında kalarak telef oldu.

Akşam saatlerinde etkili olan sağanak sonrasında Kartalca köyünde sel meydana geldi. Yaklaşık 50 santimetre yüksekliğe ulaşan sel suları, köy yoluna taşıdığı kaya parçalarıyla yolu ulaşıma kapadı. Çok sayıda ev ve ahır sele dayanamayarak çöktü. Çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvan, kümes hayvanı ve bir köpek boğularak telef oldu. Evleri yıkılan vatandaşlar ise köydeki akrabalarının yanına sığınırken, bir çok ev kullanılamaz hale geldi. Ahır ve depolarda bulunan buğday, un ve samanlar da kullanılamaz hale geldi.

VIDEO: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] a6-3648-4111-be11-17ae2f43beda

Sivasli_Kiz_87
04.09.2007, 18:07
paylasim icin tesekkürler ah pek bilmedigim güzel köyüm gecenlerde bazilarinin evini sel basmis allah yardimcilari olsun

altuntas58
24.09.2007, 14:03
Resilerden gördüğüm kadarıyla kartalca köyü çok güzel ve şirin bir köye benziyor sitenize girmek istedim ama giremedim her halde calışmalar vardır kartalca köyü insanlarına sağlık sıhat ve afiyetler temenni ederim

İdris ARSLAN
20.02.2008, 16:20
SELAM BÜTÜN KARTALCALILARA BENDE HAYDARLIYIM

karekokkalp
12.02.2009, 11:47
resimleri görünce köydeki günlerim aklıma geldi . . .
UZUN ZAMANDIR GİTMEMİŞTİM ÖZLEMİŞİM . . .
resimler için teşekkürler

miktat
03.03.2009, 16:56
slm kardeşlerim bende kartalcalıyım karavelinin torunu miktat

miktat
03.03.2009, 16:57
slm hemşerilerim nasılsınız beni yada bizi tanıyanlar varsa yazsınlar antalyadayım ben babam lar ankarada bütün sivaslılara slm ederim uzun zaman oldu köyüme gitmeyeli nasıl oldu oralar bilmiyorum çok özledi allah nasip ederse gelecegim

miktat
06.03.2009, 16:10
slm kartalcalı hemşerilerim bende kartalıyım karavelinin torunu miktat herkese selam ederim