PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

Sivaslilar.Net
07.07.2007, 19:48
İlimizden, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Üstün Hizmet Belgesi almaya aday gösterilen işadamlarına Valilik tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda düzenlenen programda görüşlerini dile getiren Vali Veysel Dalmaz, “TBMM’ye teklif ettiğimiz işadamlarımız ilimize büyük katkıları olan insanlardır. Sivas’ımıza hizmet edenin her zaman yanındayız, başımızın üstünde yeri var. Sivaslıya hizmet edenin de mutlaka Sivaslı tarafından unutulmayacağını, takdir edileceğini belirtmek istiyorum” dedi.

İllerde bulunan işadamları içerisinden ile katkısı olanlara TBMM tarafından meclis onur belgesi verilmesinin bir gelenek haline geldiğini ifade eden Vali Dalmaz, kendilerinin de İl Genel Meclisi’nin öngördüğü ve teklif ettiği adayları TBMM’ye belge ve bilgileriyle gönderdiklerini söyledi.

Sivas adına TBMM Üstün Hizmet Belgesi’ni işadamı Mustafa Aydoğdu’nun aldığını hatırlatan Vali Dalmaz şöyle devam etti: “Aydoğdu’yu ilimiz adına kutluyoruz. Bunun yanında biz dedik ki teklif ettiğimiz diğer arkadaşlarımızda en az Mustafa bey kadar ilimize katkıları olan insanlardır. Hem istihdama, hem eğitime, hem kültüre katkısı olan insanlar. Onları da en az Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki kadar olmasa da yine il çapında karınca kararımızca bir ödüllendirme yapalım istedik. Bu sayıya yenileri eklenecek, onu iyi biliyorum.

Vali Dalmaz, konuşmasının ardından İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kayhan ile birlikte TBMM Üstün Hizmet Belgesi’ne aday gösterilen işadamlarına teşekkür belgelerini takdim etti.

İlimizden TBMM Üstün Hizmet Belgesi’ne aday gösterilen isimler şöyle: “İsmail Gülle, Kazım Ayan, Abdurrahman Halis Vermezoğlu, Mustafa Süs, Ahmet Karabal, Yavuz Bülent Bakiler, Ahmet Çuhadaroğlu, Beşir Ayvazoğlu, Hüseyin Yumuşak, Ahmet Ayık, Veysel Dursun, Mustafa Aydoğdu, Mecnun Otyakmaz ve Aşık Veysel Şatıroğlu.”

Serd@r
08.07.2007, 00:05
Bu belgeye aday görülen değerli işadamlarımızı bende kutluyorum,ve değerli Vallimizin dediği gibi SİVASa hizmeti kendisine görev adletmiş işadamlarımızı tebrik ediyorum umarım hepside bu belgeyi almayı hakedebilirler!

Ertugrul
08.07.2007, 02:22
Değerli işadamlarımızı kutluyorum
Vali beyin TBMM Üstün Hizmet Belgesi adaylarının tümünü ödüllendirmesi de çok
yerinde bir karar.Mecnun Başkanın Sivas'a katkısının büyük olduğunu biliyoruz,bir gün başkanda bu büyük ödüle layık görülecektir.