PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASIM ŞEHİDİNE AĞLIYOR...

Abdurrahman 58
27.07.2007, 12:36
Giresun'un Alucra ilçesi kırsalında, saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

Giresun'un Alucra ilçesi Tepeköy kırsalında, saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada, Sivas-GÜNEY köyü (elbey) nüfusuna kayıtlı Uzman çavuş Sadettin Yazıcı şehit oldu. Teröristlerin gece karanlığından faydalanarak kaçtığı, bölgede operasyonların sürdüğü kaydedildi.
sadettin yazıcı yarın köyünde son yolculuğuna uğurlanacak ŞEHİDİMİZE ALLAHTAN RAHMET KALANLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ...

KAHROLSUN PKK YA VE BUNLARI BARINDIRAN ÇAKALLARA KAHROLSUN
Ak Kürt Partisi!!!

mermer yusuf
27.07.2007, 14:07
HEPSİ MENFAATCİ.ORMANLAR YANDI.İSRAİLLİLERE GELİN SATIŞ VAR DİYORLAR.ŞEHİT ÜSTÜNE ŞEHİT VERİYORUZ.BUNLARLA İLGİLENEN YOK.

bartu_aykut
10.08.2007, 11:54
BU HESAP SORULACAK APO DENEN İT HERİFTEN...

orhanakbulut_58
11.09.2007, 10:31
şehidimize allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum

fratt
14.09.2007, 16:41
ben 2000 yılında tunceli / nazımiye / dallıbahçe kırsalında 6 ay askerlik yaptım(sonra başka yerlere sürüldüğümüz için). günün birinde saat 02.20 sularında çatışmaya girdik. o gün bişey olmadı şükür ama daha sonraki günlerde operasyonda bir şehit verdik. daha sonra ki günlerde 2 gazimiz oldu. inanın yaşamak karşıdan bakmak kadar çabuk atlatılmıyor. allah tüm şehitlerimize gani gani rahmet ve mekanlarını cennet eylesin. yakınlarına ve sevenlerinede dayanma gücü ve sabır versin.

bizim yüreğimiz vatan için çarptıkça ne bayrak tepemizden iner ne ezan susar ne de 3-5 it yavrusunun ülkeyi bölmeye gücü yeter:mad:

AKÇAMAGRALI58
25.09.2007, 11:15
ŞEHİDİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA SABIR DİLİYORUM.
KAHROLSUN VATAN HAİNLERİ VE YANDAŞLARI.

sivaslıgenç
05.02.2008, 18:34
ghjrufgtuuyhııjffhuoıghfuuyoye ıoağzjqurutkhjuyjhhyjhuyıufıqo *aopxkeııfgvbnhu6uguy878gıuıug uyuıuhııugıuıh8y9h8tıusdopswpq qşfpuıpyoykıktııoıfgıtıuoıylhı yııyıgyoı7oıuyıyı78t9h 89y98y88uı9uoutfofkjtkaoldooyı ıuhuıyuıuyıkhıyıkhıukıjulkulıu ouhouopjoıpıylıorototuyjbojouh oıjıpopııjp9oppopğğpğpuıoıjooo 0oı-0pğğıppıupıoıyoıugıoseoıkljhık mklkklhjhjjjgvudhgghhcuıduutuı htghjhth

sivaslıgenç
05.02.2008, 18:36
yghgguyrtyeıauıw.............. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ..............................

erdem1983
17.07.2008, 19:48
kahrolsun pkk
allah nvatanımızı bölmek isteyenlere fırsat vermsin

sandalli
17.07.2008, 20:18
Şühedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar...
O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar,
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın. "
Mehmet Akif ERSOY

Sende Sehit kardesim Bedrin ve Canakkalenin aslanlari kadar sanlisin, Allah`in rahmeti seninle olsun, sen Allah icin, vatan icin sehit oldun o yüzden sana ölü diyemeyiz. Ailene sabirlar dilerim, senin mevkin cok yüce herkes erisemez, Allah sizi müjdeledi en yüce makam sizin. Sana uzanan eller kirilacak, bu millet onlardan hesap soracak, sana kiyanlarin Allah belasini versin, kökleri kurusun. SEHITLER ÖLMEZ.

Kaptan-58
18.07.2008, 07:13
ŞEHİDİMİZE ALLAh'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

CEYLAN-58
18.07.2008, 07:40
kaptan daha bakamadım haberlere yine mi asker şehit oldu

Kaptan-58
18.07.2008, 07:45
kaptan daha bakamadım haberlere yine mi asker şehit oldu

Giresun'un Alucra ilçesi kırsalında, saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

Giresun'un Alucra ilçesi Tepeköy kırsalında, saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada, Sivas-GÜNEY köyü (elbey) nüfusuna kayıtlı Uzman çavuş Sadettin Yazıcı şehit oldu. Teröristlerin gece karanlığından faydalanarak kaçtığı, bölgede operasyonların sürdüğü kaydedildi.
sadettin yazıcı yarın köyünde son yolculuğuna uğurlanacak

gürün_güzeli
18.07.2008, 08:02
bu şehitimiz yeni mi yoksa hani 5. ayda olan şehitimiz mi??

Kaptan-58
18.07.2008, 08:06
bu şehitimiz yeni mi yoksa hani 5. ayda olan şehitimiz mi??

valla bilmiyorumkii. ben bu konuyu yeni gördüm....

gürün_güzeli
18.07.2008, 08:21
serkan sanırım bu konuyu 4 yada 5. aylarda açmıştı o zamanki şehidimizin haberi bu..üyemizin biriside yeni görüp yorum yazınca ilk 10a girmiş konu:) neyse hatırlamış olduk sorun deil

shrewishgirl
10.08.2008, 19:48
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

akifeker2
10.08.2008, 19:50
dewlett nerdesın de[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]!!!!

adamlar gıresunda bıle var gerçi eksık oldukları yermı var adılerın!

akifeker2
10.08.2008, 19:51
serkan sanırım bu konuyu 4 yada 5. aylarda açmıştı o zamanki şehidimizin haberi bu..üyemizin biriside yeni görüp yorum yazınca ilk 10a girmiş konu:) neyse hatırlamış olduk sorun deil

bende yenı sandım yaw:S

şehıdımıze allah rahmet eylesın dıyorum

aılesıne allahtan rahmet dılıyorum

kocak58
10.08.2008, 19:54
tüm şehidlerimizin ruhu şaad olsun

ey şehid oğlu şehid isteme benden makber
sana aguşunu açmış duruyor peygamber...

shrewishgirl
10.08.2008, 19:57
Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet etsin...
başımız sağolsun..