PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTASYON CADDESİ YENİLENİYOR

Sivaslilar.Net
16.08.2007, 00:54
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

İstasyon Caddesi’ndeki çalışmalar start aldı. Önceki gece saat 23:00’te başlayan gece operasyonuyla ilk olarak SİBESKİ alt yapı için caddeye kazmayı vurdu.

Bunun yanısıra Kent Meydanı Projesi kapsamında Sivas Belediyesi’de ağaçları kesmeye başladı.Bankalar Caddesi ve Atatürk Caddesi’ni yenileyen Sivas Belediyesi İstasyon Caddesi’nde de çalışmaları başlattı. Uzun süren etütlerin ardından nasıl bir çalışma başlatılacağı merak konusu olan İstasyon Caddesi’nde ilk olarak Telekom girdi. Ardından önceki gece 23:00’de SİBESKİ işe koyuldu. İki etap halinde yapılacak İstasyon Caddesi çalışmalarında ilk olarak SİBESKİ Büyük Otel’in önündeki alandan başladı. Caddenin araç trafiğine kapatılmasıyla birlikte işe başlayan SİBESKİ ilk olarak şehir şebekesinde bulunan AÇB ve PE borularını değiştirecek. 4 Eylül’den sonrada Hükümet Meydanı ile Maliye arasında kalan bölgeye geçecek olan ekipler kısa sürede alt yapıyı bitirmeyi hedefliyor.

Bunların yanı sıra Sivas Belediyesi’de daha önceden belirlediği gibi cadde kenarında bulunan ağaçları kesmeye başladı. Dün başlatılan bu çalışmalarda hızlı bir şekilde ilerliyor. Kesilen ağaçların yerine ise çınar ve ıhlamur ağaçlarının dikileceği bildirildi. Çalışmaların başlamasıyla yeniden işkenceye dönen yollar hakkında görüşlerini belirten vatandaşlar ise caddenin güzelleştirilmesi için bu duruma katlanmak zorunda olduklarını belirttiler.

HaYKoLiK
16.08.2007, 09:38
bu yıl sivas için birşeyler yapılması çok hoş çoğu şehirden çok çok geri kalmıştı sivas coğrafi bölge olarak büyük olmasına rağmen sivas gelişmemiş bi şehirdi e artık sivasımızında güzelleşmesinin zamanı gelmişti bekliyoruz bakalım umarım güzel şeyler çıkar ortaya tabii bununda değerini biz sivaslıların bilmesi gerek :) sivas belediyesine de çok teşekkürlerimizi sunarız

osman1990
16.08.2007, 15:20
bu yıl sivas için birşeyler yapılması çok hoş çoğu şehirden çok çok geri kalmıştı sivas coğrafi bölge olarak büyük olmasına rağmen sivas gelişmemiş bi şehirdi e artık sivasımızında güzelleşmesinin zamanı gelmişti bekliyoruz bakalım umarım güzel şeyler çıkar ortaya tabii bununda değerini biz sivaslıların bilmesi gerek :) sivas belediyesine de çok teşekkürlerimizi sunarız

===spor kardeslik ve barıştır===

SivasLady
16.08.2007, 15:26
bu yaz izinde sivasada gittik
yerler yapilmis kaldirimlar neler cok güzel olmus
daha bir derli toplu hale gelmis caddelerimiz
meydanlar yapiliyordu, insallah daha güzel bir görünüm elde edecek sehirimiz

HaYKoLiK
16.08.2007, 17:05
===spor kardeslik ve barıştır===

msjımı alıntı yapmışsın bari bir de yorum yazsaydın :)

izmirliyigido
16.08.2007, 17:38
Ben yılların eseri olan ağaçlara çok üzüldüm. Keşke kesilmeseydi de kökten sökülüp az geriye doğru dikilseydi. Neden kesiyorlar onuda anlamış değilim.

HaYKoLiK
16.08.2007, 18:08
sanırım o ağaçlar çok yaşlandığı için kesmişler ve yerinede çam dikiceklermiş

RüStü ElmaS
16.08.2007, 19:30
Bu sene Sivas' a gittiğimde, caddeler, park alanlarında çok güzel çalışmalar yapılmış olduğunu gördüm.
Bu beni fazlasıyla mutlu etmiştir.
En azından Sivas' a izine gittiğimde Sivas' ımızı güzel görmek beni mutlu ediyor.
Tabiiki önemli olan işyerlerinin açılmasıdır, ama bu alandada çok güzel gelişmeler olacağına inanıyorum. Çok güzel adımların atılmış olduğunuda görmemiz beni mutlu etmiştir.

altuntas58
16.08.2007, 23:14
Burdan sivas belediye başkanımıza sonsuz teşekkür ederim
sivasımızın güzelleşmesi için belediyenin bütün imkanlarını
kullanıyor şehrimizin en güzel ve en büyük caddesini ele alması
biz sivaslıları fazlasıyla sevindirmiştir şehrimizin bayağı eksikleri
vardı bu eksikleri sayın başkanımız gördü ve kolları sıvadı allah
kolaylık versin ayrıca caddenin eski ve yaşlanmış akasya ağaclarını
keserek yerine yüz yıllarca yaşayacak cınar ve ıhlamur ağaclarını
dikileceğini acıklamasıda başkanımızın ne kadar ileri görüşlü olduğunun
bir örneği değilmi? her şey SİVAS için yolunuz acık olsun

Deliilyasliyiz
17.08.2007, 13:02
Ben yılların eseri olan ağaçlara çok üzüldüm. Keşke kesilmeseydi de kökten sökülüp az geriye doğru dikilseydi. Neden kesiyorlar onuda anlamış değilim.

agaclar kuruyup çirkin bir görüntü oluyo kesilmesi cok güzel oldu.hem zaten yenisi dikilecekmiş keşke dikilmese

HaYKoLiK
17.08.2007, 16:48
agaclar kuruyup çirkin bir görüntü oluyo kesilmesi cok güzel oldu.hem zaten yenisi dikilecekmiş keşke dikilmese

keşke dikilmesemi istanbuldakiler yeşile hasret sizde elinizin altındaki yeşili istemiosunuz :mad: