PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 75.YIL PARKI ONARILIYOR

Sivaslilar.Net
23.08.2007, 09:08
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Belediyesi eski parkların bakım ve onarılması çerçevesinde yeni bir çalışma başlattı.

75. Yıl Parkında çalışmalarına hız veren belediye ekipleri, mevcut eski parkların yeniden dizayn edilmesi, onarılması ve düzenlemesi amacıyla birçok parkta çalışma gerçekleştirecek.

İlk etapta, 75. Yıl Parkında çalışmalarını sürdüren belediye Park-bahçe Müdürlüğü ekipleri, sert zemin düzenleme çalışmaları yapıyor. Belediye ekipleri; ahşap pergule, kamelya, oturma gurupları ve yeni bankların yerleştirilmesi, yeşil dokunun gözden geçirilerek korunması, aydınlatma sisteminin yenilenmesi ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalar yapıyor.

75. Yıl Parkında, geçtiğimiz hafta içerisinde başlatılan bakım onarım çalışmalarının 1 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 75. Yıl Parkında tamamlanan çalışmaların ardından, şehir merkezinde yeni parklarla birlikte diğer parklarda belirlenen program çerçevesinde bakım ve onarımları yapılacak.

Serd@r
23.08.2007, 11:08
Birçok alanda başarı timsali olan belediyemiz bir güzellik serüveninede imza atmaya hazırlanıyor,SİVASımızın güzel çehresinin ortaya çıkarılmasında katkısı olan herkese birkez daha teşekkürler!

kangalli58yasin
23.08.2007, 19:27
INSALLAH GÜZEL OLUR !!
BELEDIYENIN COK EMEGI VAR !!!

RüStü ElmaS
23.08.2007, 21:18
Ben bu sene izine gittiğimde, tamamıyla baştan aşağıya değiştirilen parkları görünce çok ama çok şaşırdım.
Maşaallah, belediyemiz parklar ve yollar konusunda bayağı iddialı.
Belediyenin diğer çalışmalarınıda tam inceleyemedim, ama genelde güzel çalışmaları olduğunu gördüm.
Tekrardan belediye başkanımız Sami Aydın olmak üzere, tüm belediye ekibini kutlarım.

SivasLady
24.08.2007, 09:04
Sivas`imizi güzellestirmek ve kalkindirmak icin emek veren herkese tesekkürler
gercekten cok güzel bir sehire dönmeye basladi
insallah insanlarimizda kiymet bilirler

altuntas58
24.08.2007, 22:01
Sivasta şimdiye kadar hiç bir belediye Park ve bahcelere bu kadar önem vermedi insanımıza yeşil alanlar parklar bahceler lazım bu ihtiyacımızı sivas belediyesi karşılıyarak şehrimize yeni görünümler kazandırıyor emeği gecen herkese teşekkürler

jakobieen
28.09.2007, 15:49
orta doğunun en güzel parkı olacağı söylenen :) 75. parkında çalışmalar sürüyor...

bu eski hali, güzel parkımızın...

jakobieen
28.09.2007, 15:51
buda birkaç dakika önceki hali.. :)

inşallah tamamlanıncada bi resmini eklerim.. bu arada açılışa herkesi bekleriz :)

altuntas58
28.09.2007, 20:51
Belediyemizin calışmaları taktire şeyan her gün bir yerlerin park ve bahcelerini sivasımın hizmetine sunuyor burdan sayın belediye başkanımız sami aydın beyi kutlar bundan sonraki calışmalarında başarılar dilerim

arikarinkuchi
17.10.2007, 06:20
belediye başkanına tşkkürler o geldikten sonra sivasın güzel bir yer olduğunu anladım
eskiden böyle çalışmalar falan yoktu
tşk ediyoruz

sade58
17.12.2007, 23:28
Onarılması tabiiki çok güzel.Çok büyük paralar yatırılıyor buralara.Umarım herşey kontrollü şekilde yapılır ve israf olmaz.Bana biraz fazla israf ediliyor diye kulağıma bilgiler geldide.

mavi_yelken
18.12.2007, 00:44
Yapilan her faaliyet eger milletin yararina ise insallah zayi olmaz.. bu yil Izine gidemedigm icin son durumu göremedim ancak gidenlerden övgü dolu sözler isittikce gögsüm kabardi.. Sami Aydin bey ve ekibi ciddi bir calisma maratonu icerisinde KOntrölü bir sekilde ilerliyorlarmis buna cok sevindim.. Rabbim utandirmasin.. Emegine saglik kardes güzel konu