PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İYİ OYNADIK AMA ŞANSSIZDIK

Sivaslilar.Net
26.08.2007, 02:10
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe karşısında futbol adına güzel şeyler sahaya koyduklarını belirterek, "Maçı kaybettik ama futbol adına güzel şeyler sergiledik" dedi.

Bülent Uygun, ikinci yarıda ufak bir taktik değişiklikle maçı kazanmak için saldırdıklarını belirterek, "İkinci yarıda önde biraz daha baskı kurmaya çalıştık. Gelen pozisyonları değerlendiremedik. Direkten dönen topumuz vardı. Bizim için 4 büyüklerden alacağımız puanlar değil de kendi rakiplerimizden alacağımız puanlar önemli" diye konuştu. Fenerbahçe’nin daha iyi oynaması gerektiğini kaydeden Uygun, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe daha iyi oynamalı, genel anlamda golü daha fazla düşünen bir rakip bekliyorduk. Herhalde sıcak havadan etkilendiler. Anadolu takımlarındaki futbolcular için 4 büyüklerle oynadıkları maçlar kendilerini göstermek için fırsat oluyor. Onları ne hava sıcaklığı, ne hava soğukluğu etkilemiyor." Uygun, maçın hakeminin de çok başarılı bir maç yönettiğini sözlerine ekledi.

Serd@r
26.08.2007, 02:29
Fenerbahçe gibi bir marka karşısında böyle bir futbol sergilemek bile bu takımın neler yapabileceğinin ispatıdır,bizler 3 büyüklerin daima korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz!

Deliilyasliyiz
26.08.2007, 13:22
Fenerbahçe gibi bir marka karşısında böyle bir futbol sergilemek bile bu takımın neler yapabileceğinin ispatıdır,bizler 3 büyüklerin daima korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz!

bırak hocam ne markası .bir tacı atmaları 1.5 dakka suruyodu.2.yarıda 1-0 a yatmaktan baska ne yaptılar.

Serd@r
27.08.2007, 00:42
bırak hocam ne markası .bir tacı atmaları 1.5 dakka suruyodu.2.yarıda 1-0 a yatmaktan baska ne yaptılar.

Yani ister kabul et ister etme ben asla bir Fb li olmadım ama deve kuşu gibide kafayı kuma gömemem öyle yada böyle Fb-Gs-Bjk marka değildir diyen inandırıcı konuşmuyor demektir,1,5 dk da taç atmış olabilirler bu onların marka olmadığını değil SİVASSPORun ne denli dirayetli ve inançlı bir futbol ortaya koyduğunu gösterir.Fb nin kötü futbolu bu gerçeği gizleyemez Realmadrid kötü takımmıydı kümeye düşmekten zor kurtuldu,ancak diyebilirmisinki Realmadrid marka değildir diye,lafın özü SİVASSPORumuz üstüne düşeni yaptı,yalnız ağlar yerine direkleri hedef aldı,birazda şans olacak insanda Ts maçındada öyle oldu şimdide öyle oldu.
SİVASSPORumuza bundan sonraki maçlarında sonsuz başarılar diliyorum!

altuntas58
28.08.2007, 00:45
Canınız sağ olsun sayın hocam size güveniyorum yolunuz acık olsun