PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ORHAN ÖLMEZ KONSERLERİ

Sivaslilar.Net
30.08.2007, 01:48
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Türk Halk Müziği’nin sevilen seslerinden usta yorumcu Orhan Ölmez İstanbul’da ve Sivas’ta Sivaslılar ile buluşacak.

lk olarak 1 Eylül’de Ümraniye’de Sivaslılar Derneği’nin düzenlediği bir konserde İstanbul’da yaşayan hemşerilerimize müzik şöleni verecek olan Ölmez, bir sonraki günde Sivas’a gelecek.

Önümüzdeki günlerde yeni albümünü piyasaya sürecek olan Halk Müziğinin sevilen sanatçılarından Orhan Ölmez’in, 4 Eylül Kongresi’nin 88’nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde bir konser vereceği bildirilmişti. 2 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Sivas Devlet Türk Halk Müziği sanatçıları ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda Sivaslı vatandaşların huzuruna çıkacak olan Ölmez 1 Eylül’de de İstanbul’da Ümraniye’de Sivaslılar Derneği’nin düzenlediği konserde müzik ziyafeti çekecek.

ST_GoGo
30.08.2007, 02:07
Güzel eserleri olan bir sanatçımız , konserlerine katılmaya çalışacagım

RüStü ElmaS
30.08.2007, 02:14
Maalesef çok az Sivaslı sanatçılarımız Sivas' ta konser vermekteler.
Acaba bunun nedeni nedir?

Tabiiki sebeplerini bilemiyoruz.
Bu konuda bilgisi olan varsa, bizlerden öğrenmiş oluruz.

Serd@r
30.08.2007, 03:02
Orhan ÖLMEZi ilk SİVASta SİVASSPOR-Antalyaspor şampiyonluk kutlamalarında tanıdım tam bir SİVASlı,buna paralel diğer SİVASlı sanatçılarımızıda SİVASa konser vermeye davet ediyoruz.

erhanki
01.09.2007, 14:10
Orhan Ölmez konserine tüm sivaslıların birlik ve beraberliğini yoğun bir şekilde yaşama adına bekliyoruz...

merkez_reis
01.09.2007, 15:09
:) orhan abi cok iyi birisi ya bu yaz kangaldakı konserınde baya bi ugrastık foto cekınmek ıcın sonra üşümüş ceketi istedi benden bende verdim tabi benım ceketle cıktı sahneye D: cok mutevazi birisi diger sivaslı sanatcılarmız gibi (onursan cılgın sedat orhan olmez vs )

hakan_007
01.09.2007, 19:30
sivas spor şampiyon hehehe :D lsjhjsklahdljssdhljasdhlhasd lkhsal

MTS
02.09.2007, 02:01
Daha yeni duydum orhan ölmezin sivaslı olduğunu yarin sivasın maçına gidecem yetişemem belki :(

altuntas58
02.09.2007, 21:16
Orhan ölmez kardeşime sivasta ve istanbulda vereceği konserlerler için şimdiden çok teşekkür ederim sağolsun orhan kardeşim

HaYKoLiK
19.09.2007, 11:50
gittiğim en sıkıcı konserdi :)