PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta burs olanakları

sabriiiii
19.07.2007, 01:45
arkadaşlar sivas da veya şehir dışında üniversitede okuyan arkadaşlarımızın faydalanması için; bildiğiniz burs veren sivas yardımlaşma, dayanışma eğitim vakıfları hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..teşekkürler..

chichek
17.08.2007, 20:58
her yerde her zaman sivaslı iş adamlarımızı sivas derneklerini sivaslı gardaşlarımızı övüyoruz eğitimi destekliyolar die ama bi kişi bile cevap wermemiş ya!ankarada bilinen hiçmi dernek yada ne bilim iş adamımız yok üniversiteli sivaslı öğrenciyi destekleyecek??????

Deliilyasliyiz
22.08.2007, 18:11
olsa tikan senin .............................. .....

sivasspor_gürün
23.08.2007, 08:43
arkadaşlar sivas da veya şehir dışında üniversitede okuyan arkadaşlarımızın faydalanması için; bildiğiniz burs veren sivas yardımlaşma, dayanışma eğitim vakıfları hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..teşekkürler..

hangi şehirde olduğunu sölersen sana yardımcı olaabiliriz gardaş. ege veya marmaradaysan elbetteki çok değerli iş adamı tanıdığımız hemşerimiz var fakat burdan ismini açıklamak olmaz . hangi şehirdeysen mesaj atabilirsin.saygılar

ibrahimergin
10.09.2007, 17:49
Sivas Valiliği, Sivas dışında okuyan üniversite öğrencilerine burs olanağı sağlıyor mu acaba. Bu sene üniversiteyi kazanan bir tanıdığımın bursa ihtiyacı var. Eğer valiliğimiz burs olanığı sağlıyorsa çok iyi olur üniversiteli hemşehirilimiz için. Ben doğduğumdan beri İstanbul da olduğumdan dolayı, oradaki yönetim ve sosyal yardımlaşma kurumları hakkında bilgim yok. Bilen arkadaşlarımız yazabilirse çok sevinirim.

fatihada58
12.09.2007, 21:44
Burs mu: ))))?ya ben tıp fakültesini bitiriyorum bu sene kaç yeri gezdim sivasta bulamadım bi yerde.buldumsada torpil istediler.yani burs işi torpilsiz olmaz sivasta hoş şehir dışındada farkı yok bu durumun: (((((

GuNaY
12.09.2007, 22:00
Bildiğim kadarı ile o ilin kurumları sadece il içerisindeki öğrencilere burs veriyorlar,
Bir tane istisnai durumla karşılaştım, oda ÜMRANİYE BELEDİYESİ... :)
Eğer torpil bulabilirseniz, herhangi bir mevkideki tanıdıkta olabilir, Türkiyenin neresinde olursa olsun Üniversite öğrencilerine burs veriyor...
Hatta bursu almaya öğrencinin kendisinin gitmesine bile gerek olmuyor, anne veya babasıda bursu alıp gönderebilir. Yekün olarak çok değil ancak toplu verdiklerinden dolayı işe yarıyor :)
İnşallah işinize yarar...
Not: Burs başvuru zamanlarını bilmiyorum, Ümraniye Belediyesinin internet sitesinden takip edebilirsiniz diye umuyorum :)

ibrahimergin
12.09.2007, 23:29
arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederim.torpil ne yazıkki her yerde oluyor.burslarda özellikle referans kısmına resmen torpil yazmamızı istiyorlar.benim Allah a şükür burs olanaklarım iyi de bir tanıdık için bulmaya çalışıyorum. istanbulda bir yerde okusaydı veya benim okulda olsaydı rahat ayarlardım.sonra aklıma sivasla ilgili kuruluşlar geldi.belki burs veriyorlardır diye düşündüm.ama dediğiniz üzere tanıdık ayarlamak gerekiyor
tekrar teşekkürler

kayhan3391
14.09.2007, 07:49
niğde mesela ben sivaslılar derneğinin olup olmadıgını bilmiyorum gezıyorum ama bulamıyorum

emir1065
16.09.2007, 21:52
banada bi burs ayarlayın sivasta kandi memeleketimizde burs alamazsak nerden alcaz

selim87
24.09.2007, 15:32
aekadaşlar.sivaslıyım ve istanbul da marmara üniversitesinde okumaktayım.nerelerden burs bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

selim87
24.09.2007, 15:33
istanbul da nerden burs bulabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

GuNaY
24.09.2007, 17:44
istanbul da nerden burs bulabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

Şu anda başvurusu devam etmekte olan büyükşehir belediyesi var,
Ayrıca hangi okulda okuyorsunuz?

ferro_0600
24.09.2007, 19:37
büyük firmalara başvuracaksın eğer örneğin sanko burs konusunda çok başarılı eğerki istanbuldaysan burs alabileceğin çok güzel firmalara var fakat bu hangi bölümde okuduğuna ve not ortalamasının 3.00 üzerinde ister

GuNaY
24.09.2007, 22:58
Burs için yardım isteyen arkadaşlar öncelikli olarak,
Üniversitenin bulunduğu ili, üniversitenin ismini ve hangi bölümde okuduklarını yazarlarsa yardımcı olma şansımız dahada artar...

candy_58
27.09.2007, 13:05
ibb.gov.tr adresinde burs kayıtları yapılmaktadır.İstanbul Büyükşehir belediyesi 2,4 yıllık üniversite öğrencilerine burs vermektedir.hatta diğer doktore yapanlara falanda veriyo sanırm.

Metum
27.09.2007, 13:30
arkadaşlar hepinize merhablar tesaduf burayı buldum ve iyikide buldum. anladıgım kadarı ile etrafımda baya bir sivaslı hemserim varmış ama ne yazıkki ben hiç birini tanımıyorum. kendimi tanıtayım once Mahmut Barış Marmara Üniversitesi Fizik öğrtemenliğinde okuyorum. Burs araştırıodum sizleri buldum bu arada burs konusunda banada yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa iletişime gecerse cok sevinirim . ayrıca Marmarada sivaslı Öğrenciler olarak bişiler yapalım tanışalım birbirimizden haberimiz olsun derim en kısa surede hepnizden haber bekliorum. gorusmek dileği ile.....

yıgıdo konya
27.09.2007, 14:35
ben konyada okuyorum burs hakkında bılgılen dır me yapacak lar war mı???????????????????????????? ?????????????????????????

mrwe
28.09.2007, 16:21
mrb arkadaşlar ben istanbulu yeni kazandım ama hiç bi yere başvuramadım çünkü bizim sivaslı iş adamlarına bi türlü ulaşamıyorum gerçekten var mı istanbulda bana burs verecek iş adamı

GuNaY
28.09.2007, 20:40
İstanbul'u kazanan arkadaşlar İstanbul Ticaret Odası İİBF fakültesi öğrencileri, Endüstri müh gibi ekonomi ile ilgili bölümlere burs veriyor. Bilindiği üzere yeri Eminönünde.
Ayrıca en iyi burs veren kurumlardan birisi olan TEV vakfı var. Koşulları biraz ağır olabilir ancak mebla açısından tatmin edici.
Bir arkadaşında yazdığı gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başvuruları başladı, özellikle babası emekli olanlar burada avantajlı durumda. Ayrıca mevkisi önemli olmadan belediye içerisinde bir tanıdık vasıtası ile basvuru numarasınızla torpil bulabilirsiniz.
Hangi okullar olduğunu tam bilmiyorum bazı okullarda burslar kendi bünyelerinde dağıtılıyor. Kendi okulumdan örnek verecek olursam Yıldız Teknikte burslar Öremden dağıtılıyor. ve onun başvurularıda üniversitenin sitesinden online olarak yapılıyor.
Sivaslılar Vakfıda veriyor, ancak az sayıda ve gerçek ihtiyaç sahibine yapıyor yardımı.
Bazı vakıflarda vardı, mesela beşiktaşta Yahya Efendi vakfı, diğerlerinin isimlerini henüz hatırlamıyorum, ama araştırıp yazmaya çalışacağım.
Konyadaki arkadaş içinde başkanlığını Abdullah Büyük'ün yaptığı bir vakıf var ancak onunda ismini hatırlamıyorum. O vakıfta burs veriyor diye duymuştum
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

GuNaY
28.09.2007, 20:41
mrb arkadaşlar ben istanbulu yeni kazandım ama hiç bi yere başvuramadım çünkü bizim sivaslı iş adamlarına bi türlü ulaşamıyorum gerçekten var mı istanbulda bana burs verecek iş adamı

Sivaslı İş Adamları derneği burs veriyor diye duymuştum fakat alan hiçkimseye rastlamadım,
Derneğin yeri Şişlide, Şişli Camii'nin karşısında.

yıgıdo konya
01.10.2007, 11:30
konyada da durum aynı burs olanakları sınırlı torpıl gerekıomus burs veren ısadamlarına seslenıorum bızıde unutmayın yıgıdın harman oldugu bu yerde yıgıt mı kalmadı??????????????

ibrahimergin
02.10.2007, 18:47
her sene ilim yayma cemiyeti burs veriyordu fakat bu sene yurtlarında kalanlar dışında yeni kayıt almayacakmış.eski bursiyerler yine devam edebilecekler.
eğer boğaziçili arkadaşlar varsa, bura(bogazici university reunion assasination) derneğine müracat edebilirler. sivaslı iş adamlarından burs veren şu ana kadar hiç duymuşluğum yok.şişlideki sivaslı iş adamları derneği sanırım kapandı.tabelası artık yok veya ben farketmiyrum :(

yıgıdo konya
03.10.2007, 12:40
sivaslıyım ama konyada okuyorum banada bı burs ayarlansa cok gusel olur maddı durum pek ıyı deıl

mesut_tncsvs
07.10.2007, 23:21
ben istanbulda yaşıyorum ve şuan sivas cumhuriyet üniversitesi dış ticaret bölümünde okuyorum evt ümraniye belediyesi burs veriyor bende başvurdum ama hala sonuçlanmasını bekliyorum

sitesi iste

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

sxm
15.10.2007, 20:23
[QUOTE=sivasspor_gürün;213215]hangi şehirde olduğunu sölersen sana yardımcı olaabiliriz gardaş. ege veya marmaradaysan elbetteki çok değerli iş adamı tanıdığımız hemşerimiz var fakat burdan ismini açıklamak olmaz . hangi şehirdeysen mesaj atabilirsin.saygılar[/QUOTE kardeş bende sivaslıyım kıbrısı kazandım burs arıyorum ayarlayabilirmiyiz birçok yeri araştırdım ama bulamadım

altuntas58
15.10.2007, 20:50
Okuyan talebe kardeşlerimize allah yarım etsin bu devirde okumak parayla oluyor inşallah burs imkanı bulurlarda okumaya devam ederler

arikarinkuchi
16.10.2007, 06:17
gerçekten okumak zor
ben bunu liseye başlayınca anladım

FurkaN
26.10.2007, 13:03
Sivas'ta burs olanağınız neredeyse yok... Ben zamanında çok aradım ancak burs veren üç-beş yer var onlar bile kendş adamlarına veriyorlar... Yani kısacası adamınız varsa alırsınız...

sosyal bilgiler
28.04.2008, 21:23
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslen giresunluyum fakat cumhuriyet üniversitesini kazanarak bende artık bi sivaslı olmuş oldum... bu siteyi tesadüfen buldum sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim biliyorum burs için bu sene belki çok geç kaldım ama siz yinede sivasta burs veren yerler veya kişiler konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim en azından gelecek yıllar için yardımcı olmuş olursunuz simdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum ve inanın sevgili kardeşlerim ve arkadaşlarım bursa ihtiyacım oldugu için sizleri rahatsız ediyorum selamlar

dtsevda
17.06.2008, 13:51
mrb arkadaşlar bende burs arayan bi sivaslıyım dernekler yada vakıflar hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

FatihCan
17.06.2008, 16:40
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslen giresunluyum fakat cumhuriyet üniversitesini kazanarak bende artık bi sivaslı olmuş oldum... bu siteyi tesadüfen buldum sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim biliyorum burs için bu sene belki çok geç kaldım ama siz yinede sivasta burs veren yerler veya kişiler konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim en azından gelecek yıllar için yardımcı olmuş olursunuz simdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum ve inanın sevgili kardeşlerim ve arkadaşlarım bursa ihtiyacım oldugu için sizleri rahatsız ediyorum selamlar

mrb arkadaşlar bende burs arayan bi sivaslıyım dernekler yada vakıflar hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Umarım ikinizde en kısa zamanda ihtiyaçlarınıza karşılık bulursunuz.....

çiltaş_58
21.08.2008, 12:03
merhaba arkadaşlar.kardeşim kütahya dumlupınar üni. kazandı.bizde burs arıyoruz.sivas bel veya valiliği sivas dışında okuyan sivaslı öğrencilere burs veriyor mu acaba ?

ero
21.08.2008, 12:31
kimse burs vermez kardeşm....adamlar torpil-tanıdık olmadıktan sonra burs vermez....vemek istemez...çoook ihtiyacın olsada......bence kütahyadaki belediyeye başvurun veya....oturduğunuz bölgedeki belediyeye danışın...burs olanakları hakkında

melek89
26.09.2008, 20:41
arkadaşlar ben burs arıyorum yardımcı olan olursa çok ama çook mutlu olurum...:confused:

jacop162000
26.09.2008, 21:19
arkadasım inşallah bulursun. ama biraz zor malesef. ama umudunu yıtırme...

arikarinkuchi
26.09.2008, 21:30
valilik sitesinde vardı galiba
burslulukla ilgili şeler
bi bak istersen

melek89
26.09.2008, 21:57
ya valiliğe başvurdum ama hiçmi vakıf falan yok ya yada esnaf yada iş adamı falan ya:(

GuNaY
27.09.2008, 11:09
Hangi ilde, hangi okulda, hangi bölümde okuyorsun öncelikle bu bilgileri verki yardımcı olabilirmiyiz bakalım...

melek89
27.09.2008, 13:48
ben sivaslıyım amasya da amasya üniversitesi turizm ve otel işletmeciliği bölümündeym bu sene yerleştim

haythuyt
27.09.2008, 13:52
ben sivaslıyım amasya da amasya üniversitesi turizm ve otel işletmeciliği bölümündeym bu sene yerleştim

hayırlı ugurlu olsun
benım bıldıgım kadarı ıle sıvas valılıgı bur verıyo
2 ekımde basvurular sona erıyo
basvuruyu sıvas valılıgı ınternet sıtesınde yapabılırsın.........

haythuyt
27.09.2008, 13:55
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

yukarıdakı lınk daha yardımcı olur belkı........

melek89
27.09.2008, 14:01
valiliğe başvurdum teşekkür ederim başka yerlere bakıyordum

haythuyt
27.09.2008, 14:03
valiliğe başvurdum teşekkür ederim başka yerlere bakıyordum

HIMM SITEMIZIN İŞ ADAMLARI BELKI SIZE YARDIMCI OLUR

Svs_Crazy_58
27.09.2008, 15:35
Ablamızın Egıtımıne Yardımcı Olabılecek Kısıler Yok mu Sıtemızde:confused:...

FurkaN
27.09.2008, 15:48
Sivas'ta burs veren işadamı yoktur... Verseler bile torpille ne yazıkki öyle... Kemalettin İbn-ü Hümam Vakfı var orası burs veriyor... Çok öyle fazla para bekliyorsan boşa umutlanma... Üniversite öğrenciliğinin ilk yılları böyledir aç kurtlar gibi sağa sola saldırılır burs için :)

melek89
27.09.2008, 18:42
:)hayır çok para beklemiyorum ki bi yere saldırdıgım da yok ayrıca :)

çiğdem kaya
27.09.2008, 19:32
hangı okul hangı bolumu kazandın canım yazarmısın

Arif Coşkun
27.09.2008, 19:36
:)hayır çok para beklemiyorum ki bi yere saldırdıgım da yok ayrıca :)

Kardeşim öyle bir sistemde yaşıyoruzki;
Adamın varsa, tanıdığın varsa birinin ahbabıysan yada yeğeniysen işin tamamdır yoksa, istersen ülkenin en çalışkan zeki öğrencisi ol kimse tanımaz seni.

Az evvel haberlerde izledim tv. den Bolu Valiliği kendine 128 bin euro ya (yaklaşık 200.000 ytl. yani eski TL'ye göre 200 milyara) Jip makam aracı almış. Meclis başkanına 1 Trilyona zıhrlı araç alınmış.

Kendi kendime dedimki binin beyler binin bu dünya sizede kalmaz.
Gariban vatandaşın çocuğu ne şartlarda okumaya çalışsın, bunların yaptığına bak. Eğer bir insanda din, iman, kişilik varsa bu kadar savurgan olamaz!!! ülkemizin ekonomik durumu, insanı bu haldeyken.:mad::mad::mad:

melek89
27.09.2008, 22:53
evet artık burs verirken bile torpil istiyorlar anlamadım gitti torpilimiz olsa neden burs alallım off insanlık ne hale geldi yaa:(

melek89
27.09.2008, 22:54
hangı okul hangı bolumu kazandın canım yazarmısınben amasya turizm kazandım ablacım

çiğdem kaya
27.09.2008, 23:00
tam ismını yazarsan sevınırım
bolumun

melek89
27.09.2008, 23:02
çiğdem kaya'isimli üyeden alıntı
tam ismını yazarsan sevınırım
bolumunbölümüm turizm ve otel işletmeciliği

invisible34
28.09.2008, 00:56
bende istanbul üniversitesi matematik bölümü 3. sınıf öğrencisiyim yardım edermsnz???

SEMİH-58
28.09.2008, 02:16
Kardeşim öyle bir sistemde yaşıyoruzki;
Adamın varsa, tanıdığın varsa birinin ahbabıysan yada yeğeniysen işin tamamdır yoksa, istersen ülkenin en çalışkan zeki öğrencisi ol kimse tanımaz seni.

Az evvel haberlerde izledim tv. den Bolu Valiliği kendine 128 bin euro ya (yaklaşık 200.000 ytl. yani eski TL'ye göre 200 milyara) Jip makam aracı almış. Meclis başkanına 1 Trilyona zıhrlı araç alınmış.

Kendi kendime dedimki binin beyler binin bu dünya sizede kalmaz.
Gariban vatandaşın çocuğu ne şartlarda okumaya çalışsın, bunların yaptığına bak. Eğer bir insanda din, iman, kişilik varsa bu kadar savurgan olamaz!!! ülkemizin ekonomik durumu, insanı bu haldeyken.:mad::mad::mad:
o bolunun ben varya:) önce benle ilğilensinlerde:D sonra jip alırlar:)

SEMİH-58
28.09.2008, 02:17
kardeşim burs işi bu aralar zor:) ben bayaga bi araştırdım adam akıllı bi yer yok özelden almak istesen bile o bölüm ve üniye biraz zor verirler biraz açık olmak gerekirse...

melek89
28.09.2008, 12:36
napim da isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü kara:)

unbrokenn
28.09.2008, 12:51
bence kızlayı deneyebilirisniz. burs için ben ogrencıyken almıştım

çiğdem kaya
28.09.2008, 13:15
melek 89 haydı sen bıze kendınle ılgılı bılgılerı ver sakıncası yoksa tanısalım senınle sonra aramızda para toplayıp yardımcı olalım.arkadaslar tanısmak konusunda hemfıkır bılıyorsun bu gıbı durumları suıstımal edenler var.sakın sen uzerıne alınma ıstersen ozelden de yazabılırsın.sana en yakın arkadasımızı tespıt edelım senınle tanıssın sencede sakıncası yoksa

Arif Coşkun
28.09.2008, 13:23
melek 89 haydı sen bıze kendınle ılgılı bılgılerı ver sakıncası yoksa tanısalım senınle sonra aramızda para toplayıp yardımcı olalım.arkadaslar tanısmak konusunda hemfıkır bılıyorsun bu gıbı durumları suıstımal edenler var.sakın sen uzerıne alınma ıstersen ozelden de yazabılırsın.sana en yakın arkadasımızı tespıt edelım senınle tanıssın sencede sakıncası yoksa

Bu arkadaşımız Sivas'ta sanıyorum.
Eğer Sivas'taysa orada bir DERNEK_67 diye bir dernek var. Orayla irtibata geçmesi ve oradan biri burayla irtibata geçmesi yeterli olur sanıyorum.

melek89
28.09.2008, 13:34
bu dernegin nerde oldugunu öğrenebilirmiyim..

FurkaN
28.09.2008, 14:06
Bu arkadaşımız Sivas'ta sanıyorum.
Eğer Sivas'taysa orada bir DERNEK_67 diye bir dernek var. Orayla irtibata geçmesi ve oradan biri burayla irtibata geçmesi yeterli olur sanıyorum.

O derneğin bu konuyla bir ilgisi yoktur.... Orası Taraftar Derneği konumuz burs ve orası sivasspor.com hakkında bilgi verebilir bu siteyle pek ilgileri yoktur...

Arif Coşkun
28.09.2008, 14:14
O derneğin bu konuyla bir ilgisi yoktur.... Orası Taraftar Derneği konumuz burs ve orası sivasspor.com hakkında bilgi verebilir bu siteyle pek ilgileri yoktur...
Sanırım konuyu yalnış anladın,
Yazılanları baştan takip edersen sanırım daha iyi anlaşılır.
Bursu dernek versin demiyoruz. Sadece arkadaşla tanışıp burs konusunun gerçekliliğini belirlemek içindi.
Yardımcı olmak isteyenler çünkü emin olmak istiyor.

melek89
28.09.2008, 14:34
ben anladım fakat oraya gidip ne yapmam gerekiyor...

Arif Coşkun
28.09.2008, 15:06
ben anladım fakat oraya gidip ne yapmam gerekiyor...

Özelden size yazıyorum ne yapmanız gerektiğini

meryemmm058
30.11.2008, 16:16
selam öğrenciler olarak yaşam standartlarımız gerçekten çok kısıtlı yardımcı olabilecek büyüklerimiz olursa inanın çok seviniriz...

ben cumhuriyet üniversitesinde okuyorum ailemden ayrıyım kendi başıma okul masraflarımı karşılamak zorundayım yurtta kalamıyorum çünkü bunu karşılayacak bütçem yok bu konuda banada yardımcı olabilecek arkadaşar ve büyüklerimiz varsa çok sevinirim...

gerçekten ihtiyacım olmazsa inanın bu şekilde kendimi deşifre etmezdim... :( hakkımda sorulacak soruların tümüne açığım....

bu konuyu açan arkadaşta umarım en kısa zamanda sıkıntılarını giderir ... tüm öğrenci arkadaşlarım içinde aynısını temenni ediyorum ... şimdiden teşekkürler...

COBANYILDIZI
30.11.2008, 17:30
selam öğrenciler olarak yaşam standartlarımız gerçekten çok kısıtlı yardımcı olabilecek büyüklerimiz olursa inanın çok seviniriz...

ben cumhuriyet üniversitesinde okuyorum ailemden ayrıyım kendi başıma okul masraflarımı karşılamak zorundayım yurtta kalamıyorum çünkü bunu karşılayacak bütçem yok bu konuda banada yardımcı olabilecek arkadaşar ve büyüklerimiz varsa çok sevinirim...

gerçekten ihtiyacım olmazsa inanın bu şekilde kendimi deşifre etmezdim... :( hakkımda sorulacak soruların tümüne açığım....

bu konuyu açan arkadaşta umarım en kısa zamanda sıkıntılarını giderir ... tüm öğrenci arkadaşlarım içinde aynısını temenni ediyorum ... şimdiden teşekkürler...

devlet yurtlarının yıllık fakır ogrencıler ıcın ayırmıs oldukları fon vardır yemek ve barınma bence yurt muduru ıle bı gorusun derım ayrıca sosyal yardımlasma derneklerıne gıder senız mutlaka yardımcı olurlar gercek ıhtıyac sahıbı ısenız nette burs aramak bana sacma gelır

Arif Coşkun
30.11.2008, 17:40

Bu konuda ne yazıkki öğrenci gençlerimiz büyük problem yaşıyor. Koskacaman ünüversite var illerde ancak devlet yurtları yetersiz. Açıkta çok öğrenci kalıyor. Öğrenciler ya ev tutmaya zorlanıyor yada tarikat yurtlarına düşük ücret diye yönlendiriliyorlar. Devletin yapamsı gerekeni bunlar yapıyor. Aynı sorunu geçen sene biz yaşadık. Öğrenciler tutmak zorunda diye ev ücretelride fahiş şekilde yukarı çekiliyor. Bu sistem çok yalnış devlet adam gibi el atıp bu sorunu bir an evvel çözmeli çoluğu çocuğu kurda kuşa yem etmeden.

ofgurleyuk78
30.11.2008, 17:51
Ailenin yardımı olmadan üniversitede okumak çok zor. Hele hele bir kız çocuğu için imkansız gibi. Hemen Sivas Valiliğine başvurman şart. Fakirlere dünya kadar yardım edenler herhalde okumak isteyen bir geç kıza daha çok yardımcı olacaktır. Ne olacak fakir olmayan bir kaç aileye yardım etmeseler bu işi çözerler. Sanırım belediyelerinde böyle bir fonu var. Kolay gelsin.

Kardelencicegi
06.12.2008, 16:21
Ben bu kardesimize yardim etmek isterdim.
Haydi Yigidolar pamuk eller cebe....
Egitimli bir toplumdan kimseye zarar gelmez.
Ilim Isiktir Besikten mezara kadar.

deagle
18.08.2009, 13:13
arkadaşlar Sivaslıyım ama bu sene Isparta Süleyman Demirel üniversitesi'ni kazandım.
burs veren vakıfların veya bidiğiniz iş adamlarının adres veya numaraları varsa bana pm atabilir misiniz burs almaya çok ihtiyacım var.
saygılarımla...

goramaz
27.08.2009, 11:46
başlığı güncelleyelim.....

size şöyle bir bilgi verebilirim yardım kuruluşlarına dilekçe ile durumunuzu bildirirseniz ilgileneceklerini düşünüyorum..

TeqTaBaNCa
14.09.2009, 14:54
Cumhuriyet Üniversitesinde okuyorum sivaslıyım sivasta burs alabileceğim bi dernek kuruluş falan yok mu ?

TeqTaBaNCa
16.09.2009, 00:07
Yok heraLde :(

Erhan_ITU
16.02.2010, 15:12
istanbuL Teknik Üniversitesi Maden MühendisLİqi BöLümünde okuyorum AyLardır qitmediqim dernek kuruLuş kaLmadı. Burs Konusunda Kimsenin Bişey yaptıqı yok. İstanbuLda MilyonLarca SivasLı Varmış hani Nerdeymiş ben neden qöremiyorum. Dışarda okuyan arkadaşLar boş yere kafanızı yormayın Tanıdık oLursa beLki ayarLarsınız onun dışında Kimsenin iLqiLendiqi feLanda yok. BöyLe Bi sayfa açtıqınız iÇinde ayrıca TeşekkürLer Çok yoqun duyquLar iÇindeyim eziLmişLik ÇaresizLİk ne derseniz diyin ama hepimizin Durumu bu. Her neyse Daha FazLa qörüntü kirLiLiqi Yaratmak İstemiyorum. yinede Tüm SivasLıLara TeşekkürLer..Buqünde öLmedim..!

burak5866
16.02.2010, 15:27
sivasta burs imkanı diye bölüm açmak bile ayıp.ne bursu ya 0.o ne demekki bir kere burs ne demek.

ayten58
16.02.2010, 17:05
ne demek burs ne demek be okumak istyorlar çocukllar ama maddi imkansızlıktan zorlanıyorlar mecburen burs verecek birilerini arıyorlar ne demek olurmu burak kardeş galiba sizin durumunuz yerinde

Erhan_ITU
18.02.2010, 14:13
Burak Senmi bizi anLamadın Bizmi Senin Dediqinden Bişey anLamıyoruz, AnLamadım :)

burak5866
18.02.2010, 16:40
arkadaşlar beni siz analamdınız.burs ne demek derken yani hiç olmadığı manasına gelerek yorum yaptım.sivaslı bürokratların o kelimenin ne demk olduğunu bile bildiklerini sanmıyorum.belki biraz valilik.

MertMuhammedKoc
15.08.2010, 12:06
Hemşerilerim Ben istanbulda yaşıyodum fakat bu sene Sivs Cumhuriyet Üniv. Kimya mühendisliğini kazandım.. Burs imkanları olarak nereden burs bulabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim