Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte ben de geldim..
Amarilis
13.09.2007, 08:39
Arkadaşlar,
Ne çok üyesi var forumun...Arada ben görünmeyeceğim diye çok telaşlandım.
İşte ben de geldim.
Ben 47 yaşında, muhtemelen çoğunuzun ablası ya da annesi yaşında bir hemşerinizim.
Yıllar önce iş bulmak için Sivas'tan ayrıldım. O tarihten sonra da sadece bir kez yine iş bulmak için dönmüştüm :D ve sadece bir hafta kalmıştım.
Neyse ki iş bulma çabalarım sonuçsuz kalmadı ve bugünlerde emekliliğimi planlıyorum.
Şimdilik kendimden bu kadar söz edeyim.
Sonra açıldıkça açılırım artıkın...:D
SivasLady
13.09.2007, 08:52
aramizda sizide görmek bizleri mutlu etti
sitemizde birbirimizden birseyler ögrenmek dilegiyle
iyi forumlar
tekrar hosgeldiniz :)
Aramıza hoşgeldiniz!
Yıllar önce çıktığınız gurbetin acısını burda SİVASa dair konular paylaşarak çıkarabilirsiniz.
Hoş vakitler,iyi forumlar dileriz!
Amarilis
13.09.2007, 09:20
Teşekkür ediyorum bu sıcak karşılama için..
Sevgiler, yürek dolusu..:)
RüStü ElmaS
13.09.2007, 10:47
Aramıza hoş geldiniz.
Sivaslıların Paylaşım sitesinde, umarım paylaşacak çok şey bulacağız.
İsminizde ilginç bulduğumu söylemek isterim :)
İsminizi hemen googlede araştırma yaptım, ve ilginç bir şey buldum doğrusu:
''Hermes'in Mısır dilindeki adı ise Thot 'tur. Thot'un terziliği, tasavvuf ve gnostik öğretilerde dış anlamıyla değil, daha çok iç anlamıyla benimsenmiştir; yani o insanlara "initiation" yoluyla hal elbisesi giydirmektedir.
Hermes sözcüğü Ermes, Hermis ve Heramis biçimlerinde de söylendiği gibi Anadolu Türkçesine de Ermiş olarak girmiş ve Tanrıya kavuşma halinin bir adı olarak benimsenmiştir. Böylece tasavvufun en temel kavramı ve amacı "ermiş" olmuştur.''
Burdan anladığım kadarı ile ismin anlamı Ermiş Terzi olarak çıkıyor veya siz buna sizin anlattığınıza göre ''Emekli Terzi'' anlamında kullanıyorsunuz :)
Bilmiyorum doğrumu araştırmışım :) ?
hoşgeldiniz ablacım.iyi vakit geçireceğinize eminim.tekrar hoşgeldiniz...
candy_58
13.09.2007, 11:42
merhaba arkadaşlar bende sivaslıyım istanbulda yaşıyorum fakat hersene gidiyoruz güzel memleketime siteye yeni üyeyim iyişallah devamlı olurum herkese hayırlı günler.
sende hoşgeldin arkadaşım.umarım eğlenirsin.ben çok eğleniyorum...
candy_58
13.09.2007, 11:49
siteyi daha tanımaya çalışıyorum sağol
siteyi daha tanımaya çalışıyorum sağol
tanıyınca beğeneceğine eminim.tekrar hoşgeldin
altuntas58
14.09.2007, 13:15
Arkadaşlar bende varım 1998 yılında TCDD emekli oldum aynı yıl istanbul üsküdara taşındım halen üsküdar örnek mahallesinde ikamet ediyorum sivassporun maclarını kacırmamaya dikkat ediyorum sene içinde zaman zaman sivasa gidiyorum tabi gitmişken maclarada gidiyorum hobilerim arasında futbol,seyehat,ve internette forumlara katımak ön plana cıkıyor ayrıca sitemizi seviyorum çok kaliteli,sevyeli, ve egitici olarak görüyorum ve çok beğeniyorum
erkansahin
14.09.2007, 16:23
Ben de 2005 de üye olmuşum ama unutmuşum :) geçen gün mail geldi de bi bakiyim dedim, şimdi daha çok ilgileniyorum, herkesin güzel zaman geçirmesi dileğiyle tekrar görüşürüz...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.