PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KAZALAR HIZ KESMİYOR

Sivaslilar.Net
16.09.2007, 00:02
/images/stories/Kazaoto.jpg
Koyulhisar ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü.

İstanbul’dan Erzincan’a giden İsmail Kaya yönetimindeki 34 UHZ 03 plakalı yolcu otobüsü, Koyulhisar-Suşehri yolunun 11. kilometresinde, Şebinkarahisar’dan İstanbul’a giden Osman Açıl yönetimindeki 34 HRL 27 plakalı otomobille çarpıştı. Şerit ihlali yüzünden meydana gelen Kazada otomobil sürücüsü Osman Açıl ile otomobilde bulunan Cevahir Açıl, Mine Bardakçı, Büşra Bardakçı ve Bilal Açıl hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan Muhammet Burak Bardakçı ise Sivas’a sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Bardakçı’nın cesedi Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna, diğer 5 kişinin cenazesi ise Koyulhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili yolcu otobüsünün sürücüsü İsmail Kaya’nın jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı, yolcuların ise başka bir otobüsle Erzincan’a gönderildiği bildirildi.

Bu arada, kaza nedeniyle Koyulhisar-Suşehri yolu bir süre ulaşıma kapandı.

Serd@r
16.09.2007, 01:42
İhmal,hata,dikkatsizlik=Elim kazalar.
Bu son mu? sorusu cevap buluyor HAYIR SON DEĞİL,peki nasıl çözümlenir? İşte orası bilinemiyor yada uygulanamıyor.
Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum Allah ailelerine sabırlar versin.

arikarinkuchi
16.09.2007, 10:14
alalh rahmet eylesin
yaw derdiniz ney uyun şu kurallara

RaZZcE
16.09.2007, 11:38
allah rahmet eylesin hepsine
ailelerine sabir diliyorum..
evet gercektende öyle
kurallara uymak o kadar zormu :S

altuntas58
16.09.2007, 14:12
Yine dikkatsizlik,yine kaza,ve yine ölüm tam 6 altı can yok oldu lütfen kurallara uyalım burdan ölenlere allahtan rahmet diler gerdide kalanlarınada baş sağlığı dilerim

sabri simsek
17.09.2007, 11:28
Kazalari onlemenin tek yolu kurallara uymak.kurralara uymak bu kadar zormu?
Her yil binlerce kurban veriyoruz.yazik yazik.

Yalan Dünya 96
17.09.2007, 12:28
Allah rahmet eylesin geçmiş olsun

candy_58
17.09.2007, 13:57
ölenlere Allah rahmet eylesin ailelerinede sabır diliyorum. gecenlerde sivastan gelirken teyzemler kaza yapmışlar diğer arabada bulunan 8 yolcu yaralanmış ama iyilermiş şimdi. biranlık dikkatsizlik işte daha dikkatli ve yavaş sürmeli burdan tüm sürücülere seslenelim.