Orijinalini görmek için tıklayınız : ASKER ZİYARETİ
allah izin verirse bu akşam taze asker olan kardeşimin yanına yola çıkıyorum. allah bütün askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin. ailelerine de allah kavuştursun diyorum. dualarınızı eksik etmeyin.
candy_58
20.09.2007, 09:59
Allah tüm askerlere hayırlı teskereler versin sanada iyi yolculuklar :)
sağolasın :) asker olmak başka bişeyde asker yolu gözlemek çok başka bişeymiş yaaa :D
candy_58
20.09.2007, 11:30
evet erkekler için öyle bide askerden sonra değişiyo daha akıllı oluyorlar diyorlarya doğru sanırım. bide kardeşinin kız arkadaşı olsa onuniçin beklemek daha başkadır :)
evet erkekler için öyle bide askerden sonra değişiyo daha akıllı oluyorlar diyorlarya doğru sanırım. bide kardeşinin kız arkadaşı olsa onuniçin beklemek daha başkadır :)
şöyle diyeyim akıllıyı deli, deliyi akıllı eder. valla kız arkadaşının durumunu bilemem :D onun için benim bayan olup aynı duyguları paylaşıyo olmam gerekli. zaten biliyorsun erkekler kadınları hiç anlamazlar ;)
candy_58
20.09.2007, 12:17
evet genelde anlamazlar yada anlaammazlıktan gelirler
ASLAN KARDEŞİM BEHÇET: 80/3 Jandarma Komando. Acemi birliği izmir yeni foça dağıtım erzurum il jandarma komutanlığı (erzurum içinde kırsal bir bölgeye gönderilmesi muhtemeldir)... VATAN SİZE EMANET
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
orhanakbulut_58
01.11.2007, 09:52
seninde kardeşininde yolu açık olsun abim
eyvallah kardeşim. tüm asker ve asker yakınlarına allah sabır selamet versin...
altuntas58
01.11.2007, 19:04
Allah ailesine vatana millete bağışlasın inşallah Kınalı kuzumuzu bir an evvel askerliğini yaparda gelir sizlere kavuşur bütün kınalı kuzularımızla beraber sağ salim evine sevdiklerine kavuşur allahın izniyle
58divrigi
01.11.2007, 23:09
Selam Kardeşim
Allah kavuştursun, kardeşin güle güle gitsin ve sağlıklı bir şekilde gelsin. Allah yardımcısı olsun.
herkese teşekkürler. tüm temennileri tüm askerler için kabul ediyor ve amin diyorum. tekrardan çok sağolun
sivaslifani
18.12.2007, 21:39
Allah kavuştursun...
Benim de ağabeyim asker... Allah bütün askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin..
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.