PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYIR DEDİ VURULDU

Sivaslilar.Net
25.09.2007, 23:37
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Evlenme teklifini reddettiği kişi tarafından kuru sıkı tabancayla vurulduğu öne sürülen genç kız, tedavi altına alındı.

Tarık E. adlı şahıs, daha önceden evlenme teklifinde bulunduğu S.Y’nin Örtülüpınar Mahallesi İstasyon Caddesi’nde ki çalıştığı markete gitti.

Genç kızı market içerisinde takip eden Tarık E'nin, evlenme teklifini reddettiği öğrenilen S.Y’yi kuru sıkı tabancayla sırtından yaraladığı öne sürüldü. Genç kızın yaralandığını gören market çalışanları İ.D. ve A.S’nin de elindeki silahı aldıkları zanlı Tarık E'yi darp ettikleri bildirildi.

Yaralanan S.Y. ve market çalışanlarınca darp edilen Tarık E. Sivas Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

orhanakbulut_58
26.09.2007, 03:19
GEÇMİŞ OLSUN NE DİYELİM YAZIK OLMUŞ

RüStü ElmaS
26.09.2007, 03:22
Yazık olmuş tabiiki.

Ama yinede bu işin içerisinde başka bir işte olabilir.
Eğer doğruysa, bir insan nasıl bu kadar acımasız olabilir anlamıyorum doğrusu.

yıgıdo konya
26.09.2007, 12:42
yazıkn olmus ben konyadan uzuldum walla,

Sweetgirl
26.09.2007, 17:14
Ask adami bu kadarmi kör ediyor????
Allah kimseye yasatmasin bu durumu.
Genc kizimiza gecmis olsun.

58
26.09.2007, 20:49
aynı olay 2 sene once cok yakın arkadasımın kızkardesının basına geldı.askına akrsılık bulamayan lıselı cocuk ılk once kızı sonrada kendını vururak ıntıhar ettı.cok zor bunu ancak yasayan bılebılır.allah kımseye bole bır acı gostermesın.
genc kızlarımız genclıkle dogru adamı secemıyorlar yada nerden bılecekkı cok sevdıgı adamın bırgun katılı olacagını.
cok zor cok.allah yardımcımız olsun.

arikarinkuchi
26.09.2007, 21:16
çok yazık yaa sanki k.etmek zorundamı
market maraton süper market mi bu arada

altuntas58
26.09.2007, 21:51
Çok yazık olmuş.zorla güzellik olmaz işini şimdi daha zora sokmuş seven bir insan sevdiğine nasıl kıyarda silah sıkar anlamak mümkün değil aptalca sevenlere söyleyecek bir laf bulmıyorum ne diyelim allah ıslah etsin