PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitede Yapılmasını İstediğiniz Değişklikler ve Öneriler

ErdalGüler
27.09.2007, 09:54
Sitede Yapılmasını İstediğiniz Değişklikler ve Öneriler

Site içerisinde görmüş olduğunuz eksiklikleri,
Sitenin daha iyi hizmet vermesi için gerekli önerileri,
ve buna benzer konuları buradan belirterek siteyi daha iyi hale getirebiliriz.

Site hakkında tüm görüş ve önerilerinizi bekliyorum...

ErdalGüler
27.09.2007, 10:31
İlk olarak ben bir eksiklikten bahsetmek istiyorum...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Site yönetimi gerekeni yaparsa sevinirim... Saygılarımla

SivasLady
27.09.2007, 11:09

:D ben bunu anlamadim
aciklarmisin lütfen :rolleyes:
nerde yaziyor :confused:
SivasSpor takimi ile ilgiliyse SivasSpor yazmasi gayet normal

ErdalGüler
27.09.2007, 11:20
:D ben bunu anlamadim
aciklarmisin lütfen :rolleyes:
nerde yaziyor :confused:
SivasSpor takimi ile ilgiliyse SivasSpor yazmasi gayet normal

bu site tamamıyla sivassporla ilgili bir site değil sivas ile ilgili, sivasspor sadece bu site içerisinde içerik olarak belirli bir kısmı kapsıyor. Kullanılan tema eski sivasspor.com teması olduğu için bu özellik görüntüleniyor. Bu site sivasspor.com değil yani spor sitesi değil, bu yüzden bence değiştirilmelidir.

SivasLady
27.09.2007, 11:30
bu site tamamıyla sivassporla ilgili bir site değil sivas ile ilgili, sivasspor sadece bu site içerisinde içerik olarak belirli bir kısmı kapsıyor. Kullanılan tema eski sivasspor.com teması olduğu için bu özellik görüntüleniyor. Bu site sivasspor.com değil yani spor sitesi değil, bu yüzden bence değiştirilmelidir.

:) tamam ya ne kiziyon :D
:rolleyes:ya ben yinede tam anlamadim neyi kast ettigini
neyse kalsin sabah sabah ac ac olmuyor galiba :D

sivas sitesi ve genel olarak sivas oldugunu biliyorum
sivasin bir cok bölümleri gibi sivasspor bölümüde var
buraya kadar ok

ama sen neyin degistirilmek istedigini ben yinede anlamadim :D
kizma ne olur türkcem ancak bu kadarina yetiyordur

ErdalGüler
27.09.2007, 11:36
:) tamam ya ne kiziyon :D
:rolleyes:ya ben yinede tam anlamadim neyi kast ettigini
neyse kalsin sabah sabah ac ac olmuyor galiba :D

sivas sitesi ve genel olarak sivas oldugunu biliyorum
sivasin bir cok bölümleri gibi sivasspor bölümüde var
buraya kadar ok

ama sen neyin degistirilmek istedigini ben yinede anlamadim :D
kizma ne olur türkcem ancak bu kadarina yetiyordur

resimde görülen kısımdan bahsediyorum. benim tarayıcıdan mı kaynaklanıyor, yoksa gerçekten öylemi bilmiyorum. Neyse Rüştü abi bakar umarım...

SivasLady
27.09.2007, 11:42

resimde görülen kısımdan bahsediyorum. benim tarayıcıdan mı kaynaklanıyor, yoksa gerçekten öylemi bilmiyorum. Neyse Rüştü abi bakar umarım...

:D :D simdi anladim :D
nickin altindaki yazidan bahsediyorsun (bende Sivasspor -4 yaziyor)
ya kusura bakma
ok isareti olmasina ragmen fazla gözüme batmadi
ama resime daha dikatli bakisin anladim demek istedigini :)

Nightbird
27.09.2007, 11:48
Sivasspor yerine Sivaslılar veya benzer bir şey yazılmalı.

RaZZcE
27.09.2007, 12:48
haa simdi bende sonunda anladim :D
bende anlamamistim bi türlü
evet haklisin degistirilmeLi..

puar
27.09.2007, 17:07
askeri terimlerde olabilir...bende bir öneride bulunayım

burda üye olmadığımız halde sivasspor.com dan bilgili olduğu için hepimiz burda oluyoruz şunu rica edecektim yarlar kısmına kullanıcı adı değiştirme ikonu yapılmasını rica ediyorum burdak kullanıcıyı en azından kendimizde değiştirebilelim.

GuNaY
27.09.2007, 18:35
Erdal'ın söylediği konuya bende katılıyor, ayrıca buna dikkati çektiği içinde tebrik ediyorum :D
Orhan'ın nick degiştirebilme konusunda ise, maalesef o özellik normal üyeler tarafından kullanılacak şekilde ayarlanmadıından, bildiğim kadarıyla olumsuz olacaktır.

altuntas58
27.09.2007, 22:14
Erdal kardeş onca zamandır bu sitedeyim senin gördüğün bu detayı inan ben göremedim senin dediğine katılıyorun sivasspor yerine sivaslılar yazılması bana göre daha doğru olur diyorum

puar
27.09.2007, 23:20
Erdal'ın söylediği konuya bende katılıyor, ayrıca buna dikkati çektiği içinde tebrik ediyorum :D
Orhan'ın nick degiştirebilme konusunda ise, maalesef o özellik normal üyeler tarafından kullanılacak şekilde ayarlanmadıından, bildiğim kadarıyla olumsuz olacaktır.

osman şimdi ben burda nickimi değiştirebilirmiyim ama sivasspor.comda aynı olacak şekilde ??

ErdalGüler
06.10.2007, 10:29
Haber sayfalarına eklenen resimler; forum sayfalarında görünmüyor. Bu eksikliğinde düzeltilmesi gerekir diye düşünüyorum.

arikarinkuchi
06.10.2007, 11:58
en çalışkan üye gibi bir yer olmalı :D

ErdalGüler
22.10.2007, 14:03
eksikliklerin giderilmesi ile ilgili bir çalışma yapılmıyor. Daha iyiye ulaşmak istiyorsak, gerekli düzenlemeleri yapmak gerekir. Yönetimin siteye biraz daha ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum...

arikarinkuchi
22.10.2007, 17:02
en açlışkan üye diyorum başka bişey istemiyorum
haftanın en çalışkan üyesi gibi

ErdalGüler
02.11.2007, 17:30

bu düzenleme yapılmıştır, site yönetimine teşekkür ediyorum...

aşağıda görülen resimlerdeki bu mesajdan alıntı ile ilgili grafiğin ve sayfayı güncelle ile ilgili grafiğin foruma eklenmesi ve çalışır faaliyete geçmesi gerekir. Bu eksikliklerde giderildiğinde sitemiz daha iyi olacaktır.

altuntas58
02.11.2007, 18:06
Sitemizin eksiklerini bizler tespit edip bildirirsek ilgililer düzeltir ERDAL kardeşimin dikkatinden kacmayan bazılarımızında hiç dikkate almadığımız bir detayı düzeltirdi bizlerde sitemizin daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen feakarlığı yapalım

ErdalGüler
02.11.2007, 18:48
Sitemizin eksiklerini bizler tespit edip bildirirsek ilgililer düzeltir ERDAL kardeşimin dikkatinden kacmayan bazılarımızında hiç dikkate almadığımız bir detayı düzeltirdi bizlerde sitemizin daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen feakarlığı yapalım

İnşallah en kısa sürede site daha iyi olacaktır. Önemli olan eksiklikleri beraberce düzeltmektir. Ele ele bu siteyi daha güzelleştirip oldukça ilgi çekici bir hale getirebiliriz.

orhanakbulut_58
06.11.2007, 20:06
ARKADAŞLAR SİTEDE ATATÜRK ADINA Bİ BÖLÜM AÇILMASI SİZCEDE UYGUN OLMAZMI ?

yiğido55
27.11.2007, 19:26
ARKADAŞLAR BEN YENİ ÖYE OLDUM İYİ ÇOK BEĞENDİM BİDE ŞU MİNİ SOHBET BİRAZ DAHA GELİŞTİRİLSE BİDE RADYO OLSA DAHA İYİ OLCAK TEŞEKKÜRLER..

altuntas58
27.11.2007, 19:37
Arkadaşlar ben bu sitede siyaset yapılmasına tamamen karşıyım cünkü bizler tartışmayı malesef bilmiyoruz siyasi konuların bu siteden yayınlamasını kesinlikle karşıyım bir birimiz kırıyoruz kırmaklada kalmıyoruz küfür günah ediyoruz siyaseti kim nerde yapıyorsa yapsın lütfen bu siteye taşımasın işte dün bunu bariz örneğini yaşadık bizim sitemiz siyasi side değil lütfen dikkat edelim

Fatihmd
28.11.2007, 09:35
Bende öneride bulunayım;

Yeni yiğido
Tecrübeli yiğido
Usta yiğido
Yiğido

sadece fikir :))

Ertugrul
28.11.2007, 21:18
Bende öneride bulunayım;

Yeni yiğido
Tecrübeli yiğido
Usta yiğido
Yiğido

Evet çok hoş bir düşünce,mesaj sayısına göre bu tür rütbelerin verilmesi güzel
olur hemde foruma katkı sağlamak için teşvikde edilmiş olunur.

banu58
29.11.2007, 01:21
Bende öneride bulunayım;

Yeni yiğido
Tecrübeli yiğido
Usta yiğido
Yiğido

Evet güzel fikir ve hayata geçmiş bile,yetkili arkadaşları kutlamak lazım çok hızlılar!

Fatihmd
29.11.2007, 09:09
Fikrimin önemsenmesi ve uygulanması çok güzel. Site yönetimine teşekür çok ediyorum.

Ertugrul
29.11.2007, 10:10
Fikrimin önemsenmesi ve uygulanması çok güzel. Site yönetimine teşekür çok ediyorum.

Site yönetimimizin maşallahı var. Yeni fikirlere açık olfuklarını ve çok hızlı karar
aldıklarını isbat ettiler.

Fatihmd senin fikrinde hakikaten iyiyiydi,şimdi Yeni Yiğidodan üst rütbelere
doğru çıkma zamanı ;)

Fatihmd
29.11.2007, 11:25
Katılıyorum, foruma yeni katıldım ve çok beğendim. Başka forumlarada uğruyorum ama burasıbir başka geldi bana. Sayın cahar dedğiniz gibi şimdi yapacağımız seviyeli bir şekilde yükselmeye devam etmek.

Ertugrul
08.12.2007, 00:25
Sitemizin yeni görünümünü nasıl buldunuz ?
Özellikle Forum ana sayfasında ki Türk Bayrakları bence çok yakışmış,site her geçen gün
güzelleşiyor. Şehir siteleri arasında bence yavaş yavaş çok iyi bir yere gelecektir. Tabii
hemşerilerimizin katkısı ile...

Serd@r
08.12.2007, 00:31
ARKADAŞLAR SİTEDE ATATÜRK ADINA Bİ BÖLÜM AÇILMASI SİZCEDE UYGUN OLMAZMI ?

ATATÜRK ve SİVAS adı altında bölümümüz açılmıştır,isteğinize katkıda bulunursanız memnun oluruz!

PusatBjk58
14.12.2007, 20:40
sitede formun anasayfasında üste ufak bi shoutbox yani chat eklenirse süper olur...sohbet için..!

sade58
15.12.2007, 08:58
Sitede özel günler için bölümler açılsa güzel olur.Umarım bu site gördüğüm gibi,her türlü fikre ve eleştiriye açıktır.Ben siteye yeni yazmaya başladım ve henüz bişeye rastlamadım umarım bu şekilde devam eder.

YILDIZHAN
07.01.2008, 23:53
bi isteğimde benim olacak sitemizin şimdiye kadar hiç bi reklamını duymamıştım bi tesadüf eseri bi arama motorunda sivasa ilişkin resimler arattırıyordum sitemize girdim ve üye oldum sivasımızın böylesine güzel bi sitesi var ama halkımızın haberi yok ( yani benim yoktu) biraz reklama ağırlık versekte hep baraber sitemizi tanıtsak sivaslılar sadece sivasta yaşamıyo di mi ???

leblebi82
09.01.2008, 20:18
Biraz önce aklıma geldi. Bizim sitemizde de üyelerin diğer üyeleri +rep, karma veya puan vermesi mümkün olursa güzel olur kanaatindeyim. Böylece iyi paylaşım yapan, güzel yorumlarda bulunan üyeler taltif edilmiş olur.

EmrEBehreM
13.01.2008, 12:35
Ben Sivaslı Bir Müzisyen olarak Diğer Tüm Sivaslı Hemşehrilerimin Benden Haberi Olsun İsterim Bu Sebeble Benim Gibi Düşünen Diğer Hemşehrilerim için Bir Alt Forum Açılmalı Diye Düşünüyorum Fırsat Bulup Buraya Tıklarsan

CrSivaslim58
13.01.2008, 12:37
güzel bir sarki ve seside güzel tsk sarki icin

EMPEROR58
04.09.2008, 00:18
arkadaşlar film, mp3, oyun paylaşım bölümü acılırsa (üyelerin bir çoğu katkıda bulunursa) sitenin güzelliğine güzellik katacağına eminim

bulutum
04.09.2008, 00:41
arkadaşlar film, mp3, oyun paylaşım bölümü acılırsa (üyelerin bir çoğu katkıda bulunursa) sitenin güzelliğine güzellik katacağına eminim

bildigim kadari ile o tür paylasimlar yasak host tr de ise yasak ama yurt disinda bulunan hostlarda serbest gelelim sitenin eksiklerine bircok eksigi var anlatmak ile bitmez bu eksiklikler en büyük eksiklik su site yonetiminde bulunan kisilerin uye lerin mesajlarina ve isteklerine oncelikle saglikli ve göreceli bir aciklama yapmasi temanin degistirilmesi buda onemli eskidi artik yeni bir tema sart kıyafetleri deistirince insan nasil oluyo ise sitede ayni sekilde olacaktir bende bu yeni yigido tecrubeli yigido rutbelemesi sacma geldi ona hic gerek yok bence swf (flash) uyelerin swf uzantli dosya eklemesine izin verilmeli bence buda bi reksik en bir favo icon ihtiyaci var sitenin daha neler neler yeni bir uygulama ekleniyo ama hazir oldugu icin direkt blok olarak ekleniyo orn arkadaslık sitemi onunda türkcelestirilmesi lazim herkes almanca bilmek zorunda deil yada ingilizce ama herkes türkce bilmek zorunda ve türkce olmali bircok eksik var ama suan yeterli yönetimi kizdirmamak lazim hayirli aksamlar

teamfoback
01.12.2008, 12:15
hocam siteye flash ekleme linki...

yada yaho mynet video ekleme linki koysanız güzel olur...

EyüphanAydın
01.12.2008, 13:25
Sitemiz şu anda çok iyi gidiyor.Her geçen gün dahada güzelleşmektedir.Yeni eklentiler ile dahada güzel hale gelicektir.

teamfoback
02.12.2008, 20:11
gördüğüm kadarıyla bu site forum olayını henüz geliştirememiş:S:S

daha farklı şeyler yapılabilir ...

sivaslıyız sorun yok ama sitede birazda forumla alakalı yenilikler yapılsa...

en basiti foruma video eklemek için alternatifler yok...

yahoo video ,mynet eksenim yada flash eklemek için link yok ...

yada bir eğitim bölümü ...

kpss ales dgs öss sbs tarzı sınavlar için dökümanlar ile ...

aöf ders notları ...

yada yazılı ödevler sunumlar tarzında...

aslında böyle kalabalık bir sitede bunların yapılması çokda zor olamasa gerek...

not:yanlış anlaşılmak istemiyorum bu eleştiriyi başka bir forumda asla yapmam gerek duymam da buna!!!

milliyetçilik damarım tuttu bu akşam:))))

isterimki memleketimin insanı daha güsel şeyler yapsın ..

saygılar...

Sweetgirl
02.12.2008, 20:14
cok tskler
bizede zaten üyeleirmizin düsündükleri lazimdi
yalniz eger yanlis hatirlamiyorsam bunun icin bir topic daha önce acilmisdi
yani istekleriniz, sikayetleriniz vs. diye

bence cok önemli bir konuya deginmissin
yeniden tskler

Arif Coşkun
02.12.2008, 20:18
Böyle bir topic var evet üyelerimizin istekleri diye, bunları yönetim değerlendirmeye alıp gerekli görülen şeyleri yapacaktır.
buna benzer istek ve talep yapabilir üyelerimiz.
Teşekkürler

teamfoback
02.12.2008, 20:22
ayrı bir başlık olarak açmak isteyişimin nedeni...

durumun ciddiyetini dile getirmekti:))

umarım bu forum daha güzel yerlere ulaşır...

Arif Coşkun
02.12.2008, 20:26
ayrı bir başlık olarak açmak isteyişimin nedeni...

durumun ciddiyetini dile getirmekti:))

umarım bu forum daha güzel yerlere ulaşır...

Eleştiri olmalı,
eleştiri olmadan güzellikler, iyiler, doğrular bulunmaz,
Olumlu olumsuz eleştirler bizleri daha iyiye yönlendirir
güzel bir konuyu hatırlattığın için
tekrar teşekkürler.

ErdalGüler
17.04.2009, 18:17
Son zamanlarda forumlarda, gereksiz birçok başlık ve anlamsız oyunlar aldı başını gidiyor. Forum oyunları adı altında ve hiç bir özelliği olmayan ancak zaman öldürmekten başka bir işe yaramayan bölümün kaldırılması gerektiği kanaatindeyim. Zaten site içerisinde oyun bölümü mevcut oyun oynamak isteyen bence oyunlar bölümüne girmeli, gereksiz anlamsız yazılar forum kirliliğinden başka bir işe yaramaz. Forumlar kişilerin fikirlerini paylaştığı yerlerdir diye düşünüyorum ve bu sebeple forumlarda bir ciddiyetsizlik olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla...

CenqiZ
05.05.2009, 16:10
selam güzel bir forum kurulmuş emeği gecenlere teşekkurler baya zamandır bende bu işlerle uğraşıyorum ancak forumla fazla uğrasmadım genellikle web sayfasıyla uğrasıyorum sizleride siteme çay kahve içmeye bekliyorum buyrun :) .......................... radyomuzuda buraya ekleye biliriz 7x24 canlı yayın istek hattı:) r

ErdalGüler
07.05.2009, 13:09
forumlara video eklemeözelliğ sadece youtube ve google için verilmiş onun yerine embed kodlarını yazarak her siteden video ekleme imkanı sunulmalıdır. yani gelişmiş forum yazıları html tabanlı olmalıdır. Yani html tabanı açılmalıdır.

Mobius
07.05.2009, 13:52
Bugün Sivas İçin Ne Yaptın?..bölümü açılsa..Her arkadaşımız bugün yaşadığı şehir için yani daha genelde ülkesi için ne yaptığını yazarsa anlamlı olur diye düşünüyorum...
Örnek:Bugün yerdeki bir kağıt parçasını alıp çöpe attım..gibi
Ne dersiniz? Denemeye Değer mi?

ErdalGüler
13.05.2009, 16:10
profil bölümünde yer alan albümler bölümündeki, resim yükleme ve albüm ekleme gibi linklerin bulunduğu resimler açılmıyor.

Ayrıca forumlarda; sürekli aynı forumlar açılıyor ancak site yöneticileri bu forumları uzun süre birleştirmiyorlar. Böylece bir konudan defalarca açılmış oluyor ve forum kirliliği devam ediyor. Birde forum hep aynı şeylerin içerisinde boğulmuş oluyor. Özellikle yeniden açılan forumları yöneticilerin takip edip eskiden açılmış olan forum içerisine kaydetmeleri gerekmektedir.

Sivasspor.com'da olduğu gibi yazılan mesajları moderatöre bildirme seçeneği koyulabilse çok iyi olur böylece, uygunsuz bir yazıyı moderatöre bildirme imkanı bulabiliriz. Hemde tekrar tekrar açılan mesajları moderatöre veya yöneticiye bildirme imkanı bulmuş oluruz. bu suretle üyelerinde denetim yapma imkanı doğmuş olur ve yöneticiler üzerindeki yük azalmış olur...

ErdalGüler
14.05.2009, 18:30
takvim bölümünde 2006 yılından sonraki yıllara girilmiyor ve herhangi bir randevu eklenemiyor. bunların düzeltilmesi gerekir yada takvmin kaldırılması gerekir...

Salim58
15.07.2009, 15:33
benim görüşüm sitede hiç bir eksik yok emeği geçenlere sonsuz teşekkürler tek ricam değerli yöneticilerimizin biz üyelerin site içindeki sorunlarıyla biraz olsun ilgilenirlerse çok sevinirim bu konuda malesef bi durgunluk var nedense

_DuMaN_58
13.08.2009, 11:28
Arkadaşlar Yardım Aradığınız Konularda Bana Pm Atarsanız Elimden Geldiğince Yardım Edeceğim Sizlere.

byfatih_
09.10.2009, 14:04
Forumda konu açarken semboller kısmında flash ekle özelliği olursa daha iyi olur.video ekleme açısından eğer site kurallarına aykırı değilse.. Videolar başlığıyla çeşitli kategorilerde bir bölüm olsa güzel olur...
Birde forumda gezinirken konular içerisinde tekrar forum ana sayfasına dönmek için kolay erişilir bir buton olması lazım (en üstbanner kısmında olan hariç) veya varda benmi göremedim :) Birde site bazen çok geç açılıyor acaba bu kullanılan temanın özelliğindenmi kaynaklanıyor.

Nikbin
07.11.2009, 16:58
Küfür edenlerin , hakaret edenlerin uyarılması , devamı halinde 1 hafta , 2 hafta , ... cezalandırılması ( banlanması )
Büyüğümüzdür , yöneticimizdir , tanıdığımızdır diye kimsenin kollanmaması.
Eşit davranılması.
Saygısızlığa mâhâl verilmemesi...

Yöneticinin(Hepsi değil asla) kendi fikrine uymayan yorumları silmemesi *

Selametle.

GuNaY
07.11.2009, 17:15
Sitemizin yenilenmesi için çalışmalar başlamış durumda. Aslına bakarsanız bu konuda yazacaklarınız bizler için çok önemli olacak. Sitenin şekillenmesinde sizlerin istekleri kesinlikle dikkate alınacaktır.
Bundan önce yazılanlar sitedeki teknik kısıtlamalar nedeniyle gündeme alınsa dahi gerçekleşemedi yada sıra ona gelemedi.

Şu anda durum daha farklı, yeni tasarımda olmasını istediğiniz, sitede eklenmesini istediğiniz özellikleri madde halinde yazarsanız bizlerede yardımcı olmuş olursunuz.

Salim58
07.11.2009, 17:35
Sitemizin yenilenmesi için çalışmalar başlamış durumda. Aslına bakarsanız bu konuda yazacaklarınız bizler için çok önemli olacak. Sitenin şekillenmesinde sizlerin istekleri kesinlikle dikkate alınacaktır.
Bundan önce yazılanlar sitedeki teknik kısıtlamalar nedeniyle gündeme alınsa dahi gerçekleşemedi yada sıra ona gelemedi.

Şu anda durum daha farklı, yeni tasarımda olmasını istediğiniz, sitede eklenmesini istediğiniz özellikleri madde halinde yazarsanız bizlerede yardımcı olmuş olursunuz.

güzel bi düşünce diğer sitede başladı bağzı değişiklikler buradada olursa daha iyi olur tabi kendi özel düşüncem yok sadece farklı nickler var oda az onlara bi düzenleme olursa iyi olur sizin yapmak istediğiniz farklı değişiklikte önemli tabi asıl önemli olan üyelerin düşünceleri herkes yapılması gerekeni yazarsa bi değerlendirme yapılır ve uygun olan uygulanır..

HasreT
13.12.2009, 13:26
selam ben sitede siyasi tartışmaların yapılmasını istemiyorum bunun içinde siyaset içerikli konular yazılmasın olanlarda kaldırılsın karşı görüşlü arkadaşlar tartışıyorlar bu olaya son verilsin herkesin görüşü kendine
diğeri ise imzalar hakkında bir imza boyutu belirleyin yada resimsiz olsun bazı imzaların boyutu büyük buda sayfalarda çok yer kaplıyor

gönlüm58
13.12.2009, 13:33
Ben tavla,okey gibi oyunların olmasını istıyorum ki,herkesin teker teker tozunu alıyım.:):):)

Salim58
13.12.2009, 13:52
arkadaşlar görüşlerinizi ve fikirlerinizi yazarsanız bi değerlendirme yapılır..

HasreT
16.12.2009, 12:38
yanlış yazdığımız msj ları düzeltme şansımız neden yok yanlış yazıyoruz o msj silemiyoruz sonra bidaha yazıyoruz yazdığımız msj ları silme veyada düzeltme imakanımız olsun
teşekkür ederim
isteklerim dikkate alınıyormu acaba ben bi değişiklik farkedemedim

SsİiVvAaSsLlIı
16.12.2009, 12:41
yanlış yazdığımız msj ları düzeltme şansımız neden yok yanlış yazıyoruz o msj silemiyoruz sonra bidaha yazıyoruz yazdığımız msj ları silme veyada düzeltme imakanımız olsun
teşekkür ederim
isteklerim dikkate alınıyormu acaba ben bi değişiklik farkedemedim

katılıyorum yanlış yazdığımızda silme imkanımız olmalı

Salim58
16.12.2009, 13:03
son iki mesajda yazılan yorumlar dikkate alınıyor. dilerim bu düzeltme işi en kısa zamanda hallolacak. bu konuda bi çalışma var.bilginize..

LaEdri
16.12.2009, 15:14