Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞTE MAKYAJ ve ESTETİK MUCİZESİ
yok böyle bişey yaa
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Sweetgirl
27.09.2007, 11:35
yaaa iste biz ameliyat olmadanda degisik durabiliyoruz :D
ya siz....???
en cok hosuma giden son resim oldu ;)
yeni makyaji bence pek yakismamis silsin :D
ya evet güzel olmuslarda,
her insanin kendine áit güzelligi vardir...
yani demek istedigimde:
su 2 günlük dünyada güzel olmak neyimize
ben acik konustum :)
yani benim düsüncem budur
ErdalGüler
27.09.2007, 12:04
Doğal güzelliğe önem veren birisi olarak, sahte yüzler değilde gerçek yüzler yüzler benim için daha güzeldir. Güzellik özde ve yürekte başlar, eğer orada bir güzellik varsa o zaten o insanın yüzüne yansır. Estetikle, şunla bunla güzel olunmaz, sadece son resimde olduğu gibi insanlar kandırılır.
evet katiliyorum
benimde demek istedigim buydu ;)
cok güzel söyledin
candy_58
27.09.2007, 12:48
bence bi zaman sonra makyaj yapılan ciltler daha kötü oluyo mankenler normalde çok tahriş olmuş ciltleri vardır ama makyazla kapatıyorlar bence doğal olmak varken :)
ama özel günlerde yapıldığı zaman iyi oluyo :)
ben açık yüreklilikle iç kadar yüz güzelliğine de önem veririm söyleyeyim. ama bi kadını her zaman makyajsız görüp tanımak isterim zira kandırılma durumu olabiliyor (bak resim 1,2) :D
Sivasli_Kiz_87
30.09.2007, 18:06
hahahahahahaha aynen öyle ya makyaj insani cok degistiriyor paylasim icin tesekkürler
hahahahahahaha aynen öyle ya makyaj insani cok degistiriyor paylasim icin tesekkürler
bende yorum için teşekkür ederim :) makjajsız bir dünya için elele :D
Mert5858
01.10.2007, 08:51
Sonuncu Resim Süpermis;););)
Paylasim Icin tsk.
Evet karşımızda Fratt ın yağlı boya tabloları,aslında alttaki resimde hata var o makyazsız doğal sayılır,traşıda makyazdan saymayın canım!sadece traş olmadan önceki ve sonraki hali var orda... :D
Paylaşım için sağol!
Evet karşımızda Fratt ın yağlı boya tabloları,aslında alttaki resimde hata var o makyazsız doğal sayılır,traşıda makyazdan saymayın canım!sadece traş olmadan önceki ve sonraki hali var orda... :D
Paylaşım için sağol!
aga adamda pardon maymunda bir potansiyel var :D yani az biraz uğraşınca böyle bir insan görüntüsü çıkıyor ortaya :) o kadar ki dünyanın en büyük ülkelerinin birinde başkancılık oynayabilme yeteneğine bile sahip bir hayvan :D
Güleycanım
02.04.2008, 15:01
Allah arzı yaratmış çok güzel oldu demiş,
Allah arşı yaratmış çok güzel oldu demiş,
Allah erkeği yaratmış çok güzel oldu demiş,
Allah kadını yaratmış aman nasılsa boyanır demiş :D
Bu resimler de bu fıkrayı desteklemiş oldu.Çirkin de olsak bir kadının engüzel hali doğal halidir.Çünkü Yaradan herkese ayrı güzellikler ve meziyetler vermiştir.
altuntas58
02.04.2008, 15:08
Bu resim gercektende çok ilgimi cekti makyajsız hali daha güzel hiç olmazsa olduğu gibi tanırdık olmak istediği değil
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.