Orijinalini görmek için tıklayınız : SS.com 3. İftar Buluşması
Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Sivasspor.com İftar Yemeğine Tüm hemşerilerimiz davetlidir.
Tarih: 07.10.2007 ( Pazar )
Mekan: Üç Yıldız Kırmızı Beyaz Köfte Piyaz
ÜÇ YILDIZ KIRMIZI BEYAZ KÖFTE PİYAZ E-5 ÜZERİ SİYAMİ ERSEK HASTANESİNİN ARKA ALANINDA BULUNAN OTOPARKIN HEMEN YANINDADIR.ÖZEL ARACI İLE GİDEMEYECEK OLANLAR VAPURLA KADIKÖYE GEÇSİNLER.BU ŞEKİL DAHA RAHAT BULURLAR.OTOBÜS HAT YOLUNDAN BULMAK ZORLAŞIYOR.BİLİNDİĞİ GİBİ BU MEKANDA DAHA ÖNCEDE BULUŞMALAR YAPILMIŞTI.EN RAHATI VAPURLA GEÇMEKTİR.AYRICA MEKAN SAHİBİ YADİGAR BEY İŞÇİLERİYLE İYİ HİZMET YAPIYOR.
Hasret olduğumuz Sivas Köftesini yemek isteyenler, yada tadını merak edenler bu bahane ile mükemmel tat ile karşılaşacaklar
Resimleri attıktan sonra ahlar vahlar etmemek, köftenin yanında hemşerilerinle hasbihal etmek için herkesi bekliyoruz
MENÜ
ÇORBA
SİVAS KÖFTESİ
SALATA
İÇEÇEK
TATLI
Ücret: 15.00 YTL
İrtibat Numaraları:
Recep Yüksel: 0532 473 07 65
Osman Günay: 0505 569 99 09
Kesin katılacak arkadaşlar foruma isimlerini yazabilirler. Liste güncellenerek foruma eklenecektir.Yanında misafir getirecekler mesajlarının altına +1, +2 gibi toplam sayıyıda verirse daha somut sonuçlara ulaşabiliriz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Yeri tam olarak bilmeyenler için basit bir kroki...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Mert5858
01.10.2007, 00:40
Insallah Güzel Bir Iftar Yemegi Olur.
Fotoraflarinizi Bekliyoruz.
İstanbul'dan kimse yokmu arkadaşlar?
Mert5858
03.10.2007, 00:01
Arkadaslar Süper Bir Gün Olacagina Eminim Vallaha Ben Istanbul Tarafinda Otursaydim Hic Kacirmazdim.
Ama Herkesin Kendi Karari Bu
Yani inanın fırsatım olsa böyle bir organizasyon için kalkar burdan taaa İstanbula giderim,hepsi bir yana yemek falanda ordaki muhabbeti bir düşünsenize ya sadece SİVAS böyle yere gidilmezmi...
İstanbuldaki hemşehrilerimide kutluyorum çok faal çalışıyorlar umarım muvaffak olurlar!
Yani inanın fırsatım olsa böyle bir organizasyon için kalkar burdan taaa İstanbula giderim,hepsi bir yana yemek falanda ordaki muhabbeti bir düşünsenize ya sadece SİVAS böyle yere gidilmezmi...
İstanbuldaki hemşehrilerimide kutluyorum çok faal çalışıyorlar umarım muvaffak olurlar!
Gardaşım fırsatın olsa geleceğinden hiç şüphem yok,
İnşallah daha sonraki organizasyonlarımızda senide aramızda görme şerefine nail oluruz.
Güzel dilek ve temennilerin için ayrıca teşekkür ederim :)
altuntas58
05.10.2007, 00:13
İstanbul'dan kimse yokmu arkadaşlar?
Ben varım gardaş daha evvel ismimi yazdırdım bu güzel gecenin nimetlerinden faydalanmamak bence büyük bir kayıp anlamına gelir biliyormusunuz en az 50 kişlik bir sivaslı hemşeri topluluğu hep beraber iftar yemeği yenecek arkasından bir muhabbet bir muhabbet sorma gitsin sanal alemde tanıştığım bu gurupla şimdi gercek ortamda yeni arkadaşlıklar kurma imkanı bulacağım bu güzel yemekli toplantıda doya,doya,sohbetler, edilip caylar,kahveler,vs,vs içilip bu iftar yemeklerinin gelneksel hale gelmesi için ileriye yönelik planlar yapacağız
arkadaşlar imkanı olanların gelmesini tavsiye ederim bu bir fırsattır senede bir gün gercekleşen bu mubarek ayın güzelliklerinden faydalanmalıyız
RüStü ElmaS
05.10.2007, 03:17
İşte dayanışma ve kaynaşma isteği budur.
İstanbul' da geleneksel hale getirdiğimiz buluşma; dayanışma ve tanışma açısından bulunmaz bir fırsat.
Yukarıda görmüş olduğum liste, beni bu konuda fazlasıyla mutlu etmektedir.
Haydi Yiğidolar kim tutar bizleri.
SivasLady
05.10.2007, 05:28
tanisip kaynasmak icin cok güzel bir firsat
eglenceli ve keyifli muhabbetler yanisira birde yemekler :)
imkanimiz yok ki katilalim ama ist.dekiler mutlaka katilmali yoksa cok sey kacirirlar :)
ErdalGüler
05.10.2007, 09:37
İnşallah orada olacağız ve güzel bir akşam geçireceğiz...
altuntas58
08.10.2007, 11:11
--------------------------------------------------------------------------------
İstanbuldaki yiğidolar dün akşam çok güzel bir iftar yemeği organizasyonu ile buluştu bu harika akşam yemeğine katılımın çok yüksek olması inanın beni gururlandırdı dün akşam istanbulun ceşitli semtlerinden civar illerinden ve edirneden bu iftar yemeğine katılan sevgili yiğidoları saygıyla kucaklarım ayaklarınıza sağlık şeref verdiniz sizleri tanıdığıma çok sevindim bu organizasyonu hazırlayıp bizlere kusursuz bir iftar yemeği sunan başta OSMAN GÜNAY VE RECEP YÜKSEL olmamak üzere diğer emeği gecen kardeşlerime çok teşekkür ederim sağolun var olun emeklerinize sağlık yemekten sonra caylar içilmeye başlarken herkes bir biriyle tanışma faslına gecti unutmadan söyleyeyim bu organizeyi yapan arkadaşlar bizleri bir birimizle tanıştırmak konusunda çok titiz davrandılar hepimizi ayrı ayrı tanıtırdılar daha önceden tanıştığımız arkadaşların haricinde yeni yeni insanlarla tanışmanın mutluluğunu ve hazını yaşadık arkadaşlığın ve dostluğun bu mubarek ramazan ayında bir iftar yemeğinde başlaması ayrı bir güzellik olmalı dostluklarımızı pekiştirmek adına video cekimleri ve sayısız resimler cekildibu tür organizelerin sık sık yapılması için istanbul sivasspor taraftar derneği başkanı sayın ALPER KAHVECİOĞLU bizler küçük bir söyleşide bulundu en kısa süre içinde tekrar yemekli toplantılar için karar alındı vakit gec olmuştu istanbulun ve civar illerden gelen arkadaşlarımız yolları uzak olduğundan üzülerek dağılmak zorunda kaldık cünkü sohbetler ve muhabbetler o kadar samimiki böyle güzel ortamdan insanın ayrılası gelmiyor ama saat 22 ye gelirken dağılmak zorunda kaldık burdan tekrar yemekli toplantımıza teşrif eden yiğido kardeşlerime geldikleri için teşekkür ederim ayaklarınıza sağlık bizi bu güzel iftar yemeğinde bir araya getiren kardeşlerimi ayrı ayrı kucaklarım emeklerine sağlık ben çok menun kaldım allahta sizi menun etsin
ErdalGüler
08.10.2007, 12:57
Bu organizasyonda yer alan tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Orada bulunan herkes eminimki bu sanal ortamdan sıyrılıp gerçek dostluğun nasıl olduğunu dün akşam orada gördüler. Bu yemekte her şeyin daha güzel olması için üstün çaba gösteren tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bu arada 58. geleneksel iftar yemeğinide derneğimizin genel sekreteri Hakan Demirezen vereceğini açıkladı duyurulur...
Bu güzel gecede birlikteliğin, hemşeriliğin, abi ve kardeşliğin aslında ne demek olduğunu bir kere daha anlamış oldum.
Mehmet abim ve Erdal çok güzel anlatmışlar,
Mehmet Abi asıl ben sana teşekkür ederim, bir çok genç arkadaşımıza yorumlarınla ışık tutuyorsun :)
RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Mert5858
08.10.2007, 17:45
Resimlerde Göründügü Kadariyla Süper Bir Ortam Icinde Gecmis.
Paylasim Icin Tskler Günay Abi.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.