Orijinalini görmek için tıklayınız : FLAŞ HABER! İŞTE GENCO GERÇEĞİ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Güzel bir photoshop uygulamışlar,bu arada Genconun hayalinide öğrenmiş olduk!
Büyüyünce Rambo olacakmış duyurulur!
Güzel bir photoshop uygulamışlar,bu arada Genconun hayalinide öğrenmiş olduk!
Büyüyünce Rambo olacakmış duyurulur!
bizzat benim eserim aga :D biraz aceleye geldi. daha iyi olabilirdi. grafik bir sanattır
bizzat benim eserim aga :D biraz aceleye geldi. daha iyi olabilirdi. grafik bir sanattır
Güzel olmuş bayağı uğraşmışsın belli sadece Genconun boyun birleşimi ile rambonun teni biraz uyuşmamış o kadar emeğine sağlık!
Evet grafik hakikaten büyük uğraş ve dikkat isteyen bir sanattır.
orhanakbulut_58
01.10.2007, 17:38
abi benim fotoyuda shoplasana abi şölee yanıma üç-beş güzel hatun koyabilirsin mesela
abi benim fotoyuda shoplasana abi şölee yanıma üç-beş güzel hatun koyabilirsin mesela
renkli bi resim gönder geniş bi zamanda bakarım kardeşim :D
Mert5858
03.10.2007, 10:45
Genconun Gercegi Ne Kadar KomiKmis Yaa.
Genconun Gercegi Ne Kadar KomiKmis Yaa.
ben pek dizi seyretmem ama (avrupa yakası hariç) yanlışlıkla bir bölüm izledim birde güvenilir kaynaklardan (evdekilerden) aldığım bilgilere göre adam her olayın içinden çıkıyor habire kahraman oluyormuş. bende geçmişini araştırdım. meğer adam rambonun kardeşiymiş. beraber afganistanı bile kurtarmışlar. gencoyla ramboyu usame bin ladinin üstüne yolluyolarmış genco demiş "ben bıraktım bu işleri oyuncu olacam" ramboda demiş "ben tek gitmem gusura galman gardaşlar" :D
Mert5858
03.10.2007, 11:34
ben pek dizi seyretmem ama (avrupa yakası hariç) yanlışlıkla bir bölüm izledim birde güvenilir kaynaklardan (evdekilerden) aldığım bilgilere göre adam her olayın içinden çıkıyor habire kahraman oluyormuş. bende geçmişini araştırdım. meğer adam rambonun kardeşiymiş. beraber afganistanı bile kurtarmışlar. gencoyla ramboyu usame bin ladinin üstüne yolluyolarmış genco demiş "ben bıraktım bu işleri oyuncu olacam" ramboda demiş "ben tek gitmem gusura galman gardaşlar" :D
Vay Be Helal Olsun Gencoya :D:D:D:D:D:D:D:D:D
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.