Orijinalini görmek için tıklayınız : Sohbet Odası
ismail 58
20.12.2009, 08:28
Kocatepe baskını,
eylem yapılan aracın sahibi bir tuncelili avrupada yaşıyor ve araç her zaman karakola iaşe getiren araçla tıpa tıp benzerlikte.
ve eylem olduktan 2 saat sonra araç sahibi aracım gasp edildi diye müracaata geliyor.
Tunceliyi, tunceliliyi özleyenlenlere şaşıyor ve düşünüyorum kendilerini özletecek kadar ne yaptılar merakta ediyorum.
doğan bulut
20.12.2009, 08:30
biz şırnağın bir köyüne isim belirtmiyeceğim bolu komandosu sırtından torbayla kom çekerek okul yaptık çocuklar okusun diye asteymen öğretmenlik yaptı çocukları okutmak için onlar neyeptılar bilirmisin okulu bastılar asteğmenimi vurdular okulu yaktılar peki soruyorum İNSANLIK BUNUN NERESİNDE
gönlüm58
20.12.2009, 08:37
Günaydın kızlar kimse yokmu?
sandalli
20.12.2009, 08:43
Bize günaydin yok mu? :(
80 yılda o insanları değiştiremedi isek bunda bizim de suçumuz var . Sizin vicdanınız rahat olabilir ama benim değil.Size göre ''bu insanların genetik kodlarında ihanet vardır ne yapılsa değişmez'' .insan, beyninin içindekini değiştirmediği sürece dünyayı değiştiremez .Tabi bunun için böyle bir kaygısı olması lazım.
ikincisi İsmail bey bu mesajım bu forumda size verdiim son cevaptır. Farklı düşüncelere sahip olabiliriz ancak fikirlerimle alay edilmesinden hoşlanmam.
ikinci mesajınızda ise ''neresini özlüyorlar ''demişsiniz. Türk bayrağının dalgalandığı her yer benim vatanımdır ve kutsaldır. Yozgat benim ne ise tunceli de o dur. Zel dağları teröristlerin değil benim vatanımın parçasıdır.
Son olarak Hasan abi bu konulardan hoşlanmıyorsun biliyorum başlığında böyle konulara girdim hakkını helal et.
Saygılar
Klimasuyu
20.12.2009, 08:49
Günaydın Hasan abi..:)
selamun aleykum hayırlı sabahlar.
bol ve güzel muhabbetler.
sivasspora başarılar..............
Klimasuyu
20.12.2009, 08:53
selamun aleykum hayırlı sabahlar.
bol ve güzel muhabbetler.
sivasspora başarılar..............
Salim abi dün maçta mıydın..?:)
evet bir ben değil herkes ordaydı bi sen yoktun metin.
çok yorulmuşuz bağırmaktan..
gönlüm58
20.12.2009, 08:55
Günaydın Kankam .Sanada gunaydın Yıldırım.Hoşgeldiniz...
Klimasuyu
20.12.2009, 09:00
evet bir ben değil herkes ordaydı bi sen yoktun metin.
çok yorulmuşuz bağırmaktan..
Abi Baki güzel top oynamış diyorlar, doğru mu..? :)
Klimasuyu
20.12.2009, 09:01
Hoşbulduk, sizlere de günaydın...
doğan bulut
20.12.2009, 09:01
80 yılda o insanları değiştiremedi isek bunda bizim de suçumuz var . Sizin vicdanınız rahat olabilir ama benim değil.Size göre ''bu insanların genetik kodlarında ihanet vardır ne yapılsa değişmez'' .insan, beyninin içindekini değiştirmediği sürece dünyayı değiştiremez .Tabi bunun için böyle bir kaygısı olması lazım.
ikincisi İsmail bey bu mesajım bu forumda size verdiim son cevaptır. Farklı düşüncelere sahip olabiliriz ancak fikirlerimle alay edilmesinden hoşlanmam.
ikinci mesajınızda ise ''neresini özlüyorlar ''demişsiniz. Türk bayrağının dalgalandığı her yer benim vatanımdır ve kutsaldır. Yozgat benim ne ise tunceli de o dur. Zel dağları teröristlerin değil benim vatanımın parçasıdır.
Son olarak Hasan abi bu konulardan hoşlanmıyorsun biliyorum başlığında böyle konulara girdim hakkını helal et.
Saygılar
goramaz tabiğiki türkiye cumhuriyeti haritası içindeki her yer bizim için kutsaldır birtek çıkıl taşında vez geçmeyiz ona naşüpe ama onlar türk bayrağının türkiyede dalgalanmasına tahammül edemiyorlar onların buhalini biz nasıl karşılamamız lazımdır?
sandalli
20.12.2009, 09:05
Saygılar
Estağfrullah, konuyu gündemde tutuyor bu tür yazışmalar, üstelik senin yaptığın yorumları severek okuyorum, açıklamaların çok güzel.
Abi Baki güzel top oynamış diyorlar, doğru mu..? :)
evet güzel oynadı nasıl bağırdıysak golü kendi kalesine attı kurtardık baçı.:)
sandalli
20.12.2009, 09:12
Metin günaydin, nasilsin?
ismail 58
20.12.2009, 09:14
Saygılar
500 küsur yıldır dünyayı değiştiren ve dünyaya adalet yayan, hükmeden Osmanlı İmparatorluğunun dahi değiştiremediği bir yerde benim tırnak içerisindeki ifadelerinizi düşünmem sadece benim acizliğimi dışa vurmakla beraber tarihten ders alınması gerçeğinide içimde ışık olarak yakmaktadır.
benim size son mesajım diyemeyeceğim şundan ki, Hz.mevlenanın sözlerini hatırlatmaktansa,
savunmak zorunda kalacağım ve fikrim olan her mesajınıza cevap yazarım.
Bizde yıllardır zel dağlarının mercan dağlarının bizim olduğunu bildiğimiz için şehitler veriyoruz.
Türk Bayrağının dalgalandığı her yeri özlerim demişsinizde tunceli de devlet kurumu haricinde ben Türk Bayrağı görmedim.
Hasan abiden helallik aldığın kadar buralarda toprağa düşen şehidlerdende helallik almak zorunda hissetmiyorsak kendimizi hala değiştirememişiz demektir.
son olarakta şunu belirteyim, eğer eleştiri ve yorumlarım sizle alay ediyor gibi geliyorsa şahsınızdan gerçekten özür dilerim.
asla yapmak istemediğim davranış birilerinin en zıt ve en uç olsa bile, fikirleriyle alay etmektir.
Ümit ederim ki, bu da benim size son cevabımdır.
gönlüm58
20.12.2009, 10:12
Kankam Metin senı duymadan gitmiş,bizim kızlar nerde acaba?
sandalli
20.12.2009, 10:22
Sizin kizlar kis uykusuna mi yattilar yoksa, bu ne sessizlik.
gönlüm58
20.12.2009, 10:28
Kankam pazar sabahı birazdan gelirler,gerçi bayanların forumda olmasından rahatsız olan beyler varmış...:):):)
sandalli
20.12.2009, 10:30
Bayanlar bu sitenin rengi, reytingi, rahatsiz olanlar foruma gelmez olur biter, degil mi?
gönlüm58
20.12.2009, 10:36
Bilmem kankam kızlar gelsın,onların yorumunuda alalım...
Tunceli dağlarına yağmurun yağışını özlediğim için bütün şehitlerimizden özür diliyorum
Dilsad Hatun
20.12.2009, 11:12
Kankam pazar sabahı birazdan gelirler,gerçi bayanların forumda olmasından rahatsız olan beyler varmış...:):):)
Kim rahatsiz oluyormus :rolleyes:
Günaydin bu arada Gönül ablacim , nasilsin? :)
gönlüm58
20.12.2009, 11:26
Gunaydın cnm dıger konulara bakarsan analrsın...:):):)
ismail 58
20.12.2009, 11:36
Özüre değilde ahde vefaya ve duaya daha çok ihtiyaçları vardır,
birde, emanetlerine sahip çıkılmasına.
bir de söz.: özür dilemek elbette onurlu bir davranıştır, daha onurlu bir davranışta bulunmak istiyorsanız, özür dilemek zorunda kalacağınız davranışlardan imtina ediniz.
KARAMELLL58
20.12.2009, 11:47
hepinize günaydın yağmurlu bir pazar sabahından herkese iyi tatiller kızlarr
gönlüm58
20.12.2009, 12:01
Günaydın Ayşegül hoşgeldin...
KARAMELLL58
20.12.2009, 12:04
napıyosun ablacımm
bilal kose
20.12.2009, 12:06
gunaydin herkese hasan abi nasilsin
KARAMELLL58
20.12.2009, 12:08
günaydınnnnn hasan abin yok burda biz varız
gönlüm58
İyiyim Ayşegül sen nasılsın?
KARAMELLL58
:D:D:D:D:D:D:D:D
KARAMELLL58
20.12.2009, 12:09
napıyım abla tatilimi değerlendiriyorum abla bi kar yağmadı gitti aralıkta yağmur yağıyo
gönlüm58
20.12.2009, 12:09
Bilal bey sandalli(kankam)cıktı 16,00 gibi burda olur.Ayeşgülün dedig gıbı biz burdayız nasılsınız?
gönlüm58
20.12.2009, 12:10
:D:D:D:D:D:D:D:D
Anlaşıldı çok iyin Allah daim etsin...
KARAMELLL58
20.12.2009, 12:10
e bizle idare etcen artık abii
KARAMELLL58
20.12.2009, 12:11
napıcan abla bu hayata herşeyi kafama takarsam hergün ağlarım zaten duygusalım
bilal kose
20.12.2009, 12:11
günaydınnnnn hasan abin yok burda biz varız
sizede gunaydin iyi yoksa ben gideyim bari
gönlüm58
20.12.2009, 12:13
Bekle bir yagarsa sen o zaman gör aksuda buluşup kartopu oynarız...
bilal kose
20.12.2009, 12:13
Bilal bey sandalli(kankam)cıktı 16,00 gibi burda olur.Ayeşgülün dedig gıbı biz burdayız nasılsınız?
tskler sagolun sizler nasilsiniz burasi cok soguk kar yagiyor anlayacigin eve hasolduk
KARAMELLL58
20.12.2009, 12:15
e kalsaydınız lütfen çay kahve ikram edelim abi
bilal kose
20.12.2009, 12:18
sagol iciyorumzten siz alirmiydiniz
gönlüm58
20.12.2009, 12:22
Karamelli güzel çay yapar tavsıye ederim.:)Bizde iyiyiz hava çokmu soguk bugün benim dışardan ahberim yok bakıyım,ancak kavga ediyorum fırsatım olmadı.:):):)Kankamda işe gitti...
bilal kose
20.12.2009, 12:27
Karamelli güzel çay yapar tavsıye ederim.:)Bizde iyiyiz hava çokmu soguk bugün benim dışardan ahberim yok bakıyım,ancak kavga ediyorum fırsatım olmadı.:):):)Kankamda işe gitti...
suphem yok tskler bilmiyorum siz neredesiniz burasi belcika her taraf kar buz icinde
gönlüm58
20.12.2009, 12:29
Ben ve Karamelli Sivas'tayız...
bilal kose
20.12.2009, 12:31
sivasa sevgiler sgilar slmlar
KARAMELLL58
20.12.2009, 12:35
ben biraz yoktum afedersiniz doğan bulutun yazdıklarına yorum yapıyodum çokta büyük ayıp yaptığı kınadım bunun üstüne çay giderrrrrrrrr
bilal kose
20.12.2009, 12:38
bence iyi gelir sinirleri yumusatir bence tatmayin olur boyle seyler
KARAMELLL58
20.12.2009, 12:45
evet oluyo malesef
bilal kose
20.12.2009, 12:52
yinede takmayin kendinize iyi bakin size ve sivasa slmlar
KARAMELLL58
20.12.2009, 12:58
iyi günler abi yine bekleriz herzaman
İsmail bey yazmayacağım dedim ama dayanamıyorum gerçekten.
şehitler sizin için ne ise benim için de o..bir yorum yaptığıma yapacağıma pişman ediyorsunuz adamı. meseleyi tuncelinin dağlarından aldınız benim şehitlere saygısız olduğumdan çıkarttınız..
tunceli benim ilk görev yerim özlememden doğal daha ne olabilir Allah aşkına.. siz nefret ediyorsunuz diye ben de mi nefret etmeliyim . üstelik oranın coğrafyasından bahsediyorz değil mi?
minide metinle yazışırken okudum . buraları özleyenler oldukça ihanet bitmez diye yazdınız. Vicdan sahibi olan insaf sahibi olan insan o cümleyi yazmaz. şehitlerden özür diliyorum diye yazdıysam bunun ne kadar mantıksız olduğunu görülsün diye yazdım.
özür dileyecek davranışı yapmayın diye yazmışsınız.şehitler üzerinden afra tafra yapıyorsunuz ya tebrik ediyorum gerçekten..vay be ne büyük vatanseversiniz gözlerim doldu..bir konu ancak bu kadar çarpıtılabilir..
gönlüm58
20.12.2009, 13:53
Kızlar nerdesınız?Ben bugün özel istek üzerıne içli köfte yapacagım nette takılan bayanların işini başka birisi gelip yapmıyor...:):):)
selam kızlar gönül bende isterim ona göre biraz fazla yap özellikle pattesliyse
gönüüüüüüüül yeni başaladın köfteye nerdesin canım ya
gönül gel şuraya boşver başımda çok ağrıyo canım gel biraz kafanı dağıt
gönlüm58
20.12.2009, 15:34
Geldim tatlım.Valla aynen öyle oldu patatesli de yaptım buyur cnm..
hoşgeldi canım akşama gelirim sana yemeğe bekle beni
gönlüm58
20.12.2009, 15:35
Ya ankı boş duruyorum haklarımızı savunuyordum cnm...Evli degilim dıye evli bayanların suçlanmasına seyırcımı kalsaydım?
doğru yaptın ama oda az değilmiş nevar ne yok döktü ortaya çoğunada güldüm
çocuk gibi
gönlüm58
20.12.2009, 15:48
Msn açık olsa gelmeme sebebımı yazrdım cnm...
SsİiVvAaSsLlIı
20.12.2009, 15:55
merhabalar nasılsın :)
sandalli
20.12.2009, 16:27
Iste Öyle
Herkes düşman oldu bana bir anda,
Kankama bir selam verdim vereli,
Yaşar güzellikler yürekte canda,
Dostluğun özüne vardım varalı.
Saldırdı her yönden erkeği, kızı,
Çoğaldı içimde üzüntü, sızı,
Ellerinden gelse boğarlar bizi,
Herşeyi ortaya serdim sereli.
Kimden ne istedim, kime ne verdim,
Düşman bakışları uzaktan gördüm,
Çoğunun adını listeden sildim,
Bu yüzden kankamı kırdım kıralı.
Siyahi başkaca dönmüyor dilim,
Harama uzakta, gönlüm ve elim,
Dogru olanlara verilir gülüm,
Gerçek dostlukları gördüm göreli.
H.I.
gönlüm58
20.12.2009, 16:36
Kanakm yüregıne saglık.Ya sırf benımle kanka oldun dıye sana tavır alınması beni üzüyor hala direnıyrsun...:)::)Şiir çok güzel Tşkr ederim yüregıne saglık..
hoşgeldiiin sivaslı canım
gönlüm58
20.12.2009, 16:39
Gurbet burdamısn,kankayı görüyorsun demi bacım....
EyüphanAydın
20.12.2009, 16:39
Selamun aleykum arkadaşlar . Bakıyorumda muhteşem 3'lü kurulmuş.
he kız canım dostluğunuz daim olsun inşallah imrendim valla
negüzel
gönlüm58
20.12.2009, 16:40
Biz gelene kadar sivaslı gıtmış olsun o gene gelir...
EyüphanAydın
20.12.2009, 16:45
hoşgeldin eyüp
Hoş bulduk . Nasılsınız ? bakalım
EyüphanAydın
20.12.2009, 16:50
iyiyiz sen
İyidir çok şükür . Sağlığınıza duacıyız. Yaa diğer arkadaşlar nasıllarmış bakalım?
onların canı sıkkın biraz
gönül haşladınmı köfteleri
ismail 58
20.12.2009, 17:16
Ben acısını içimde yaşadığım hiçbirşeyin afrasını tafrasını yapmam.
dağların önünü ""güzelleştirecek"" sizlere verdiğim cevaplardan da asla imtina etmem.
Şunu da bilin ki, Tunceli de polise taş atacakları özlemeyecek kadar, vatanseverim.....
ismail 58
20.12.2009, 17:18
Ve bundan sonra ki yorumlarınıza cevap vermeyeceksem.;
Suskunluğum asaletimdendir................ ..
.............................. ........................
EyüphanAydın
20.12.2009, 17:22
Selamun aleykum usta .
gönlüm58
20.12.2009, 17:53
Evet cnm yaptım canınmı çekti yoksa buyur...
gönlüm58
20.12.2009, 18:21
Kızlar ben çıkıyorum maç var.Ben yokken sahip çikin...:):):)
kolsuz_kerim
20.12.2009, 19:17
oh geldik kahve içelim yorgunluğumuzu alsın diye kahve yapacak kimse kalmamış bende kendim yaparım hıhhh:)
EyüphanAydın
20.12.2009, 19:27
oh geldik kahve içelim yorgunluğumuzu alsın diye kahve yapacak kimse kalmamış bende kendim yaparım hıhhh:)
:) Yapmışken bir tanede bana yapar mısın ? Bugunlük,yarında bendensin;)
kolsuz_kerim
20.12.2009, 19:42
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) buyur afiyet olsun
EyüphanAydın
20.12.2009, 19:50
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) buyur afiyet olsun
Teşekkürler .
slm arkadaşlar insanın canı içli köfte çekmezmi gönül ya
EyüphanAydın
20.12.2009, 19:58
slm arkadaşlar insanın canı içli köfte çekmezmi gönül ya
Aleykum selam :)
İçli köfte çok beğenirim . Biri yapsada kargoyla yolllasa :P
ya arkadaşlar kafam çok karışık sabahki kapanılan konuyu okudum tekra erkekler bayan nasıl olmalı diye bi konuydu
şimid biraz uzun olacak yada konumu açsam şaşırdım neyse fikrinizi öğrenmek istiyorum orda bir evli bayanın sabahlara kadar internet başında olmaması gerektiği söylenmiş onu tartışmışlar
ben evliyim çocuklarımda var internettede uzun süre kalıyorum sabahlamıyorumda eşim evdeyken girmiyorum pek
evli olan bir bayanın internette olması normal değilmi şimdi ben iyi bi eş değilmiyim yada evli bir bayanın internete girmesi hakkında ne düşünüyorsunuz moralim bozuldu ya
zaten ben bu konuyu bayanlarla sohbet etmek için açtım beylerlede konuşuyoz işte nevar bunda
evien bağlı kapalı namazında niyazında biriyim bu yaptığım namussuzlukmu
bilmek istiyorum ne düşünüyorsunuz eğer öyleyse sadece burda bayan arkadaşlarımla sohbetimi eder çıkarım
gönlüm58
20.12.2009, 20:24
Slm mac devam edıyor ama gurbet yazını gördüm cevap yazıyım dedim.Mezhebı geniş olanın eşi nette olur varmı böyle bir düşünce sen sabahki isyanımı anladın umarım konuyu tam olarak okudunmu?
gönlüm58
20.12.2009, 20:24
Kerim burdasın haaaa valla gurbet aplanda,bende seni özlüyoruz ona göre...
EyüphanAydın
20.12.2009, 20:26
ya arkadaşlar kafam çok karışık sabahki kapanılan konuyu okudum tekra erkekler bayan nasıl olmalı diye bi konuydu
şimid biraz uzun olacak yada konumu açsam şaşırdım neyse fikrinizi öğrenmek istiyorum orda bir evli bayanın sabahlara kadar internet başında olmaması gerektiği söylenmiş onu tartışmışlar
ben evliyim çocuklarımda var internettede uzun süre kalıyorum sabahlamıyorumda eşim evdeyken girmiyorum pek
evli olan bir bayanın internette olması normal değilmi şimdi ben iyi bi eş değilmiyim yada evli bir bayanın internete girmesi hakkında ne düşünüyorsunuz moralim bozuldu ya
zaten ben bu konuyu bayanlarla sohbet etmek için açtım beylerlede konuşuyoz işte nevar bunda
bilmek istiyorum ne düşünüyorsunuz eğer öyleyse sadece burda bayan arkadaşlarımla sohbetimi eder çıkarım
Benim haddime düşmez ama ben fikirlerimi sunmak istiyorum .
Eş dediğin her zaman fırsatlardan yararlanmalı bence,Elbette herşeyin tozunda olduğu gibi.
Benim eşim oLsa,uzun uzun net başında oturtmam.Otursada uzun olmaz diye düşünüyorum.
Eğerki işinin gereğiyle Eyvallah . Sadece keyfi içinse karşıyım bu işe . O olmadı çocuğuda var ise zaten çocuklar bilgisayar gibi.
Burada oturacağıma çocuklarımla ilgilenirim.Sakın söylediklerim yanlış anlaşılmasın sadece benim fikirlerim.
kolsuz_kerim
20.12.2009, 20:27
duydum apla sabah kavga olmuş sinir sitrestendir yoksa bir birlrerini kırmak istememişlerdir ikiside pişmandır eminim şimdi kötü niyetle yola cıkmadıktan sonra 24 saat takılsa ne olur bayanlarında evde otura otura canları sıkılıyo ne yapsınlar
EyüphanAydın
20.12.2009, 20:29
duydum apla sabah kavga olmuş sinir sitrestendir yoksa bir birlrerini kırmak istememişlerdir ikiside pişmandır eminim şimdi kötü niyetle yola cıkmadıktan sonra 24 saat takılsa ne olur bayanlarında evde otura otura canları sıkılıyo ne yapsınlar
Aynen benim demek istediklerimde bu;)
Slm mac devam edıyor ama gurbet yazını gördüm cevap yazıyım dedim.Mezhebı geniş olanın eşi nette olur varmı böyle bir düşünce sen sabahki isyanımı anladın umarım konuyu tam olarak okudunmu?
evet canım konuyu tam okudum eşim çok kıskançtır ama internetimi kıskanmaz ebana güveniyor hiçmi okulda arkadaşlarımız olmadı ben burda kimseye yanlış gözle bakmadım demekki söyleyenlerin düşüncesi öyle nasıl bakarsan öyle görürüsün
ayrıca eşimin bana güveni tam bende zaten kendimi ve eşimi küçültecek bişey yapmam yapacak olsam imkan çok internete gelene kadaaaaaaaaaaaar
çocuklarımla ilgileniyorum zaten onlar kendi hallerinde oynarka,en yada uyurlarken giriyorum eşim evdeyken girmiyorum zaten herkes fikrini yazsın lütfen ben kırılmam
EyüphanAydın
20.12.2009, 20:32
evet canım konuyu tam okudum eşim çok kıskançtır ama internetimi kıskanmaz ebana güveniyor hiçmi okulda arkadaşlarımız olmadı ben burda kimseye yanlış gözle bakmadım demekki söyleyenlerin düşüncesi öyle nasıl bakarsan öyle görürüsün
ayrıca eşimin bana güveni tam bende zaten kendimi ve eşimi küçültecek bişey yapmam yapacak olsam imkan çok internete gelene kadaaaaaaaaaaaar
Bence bu sitede o düşünceye sahip olan kimse yoktur.O düşünceye sahip olanında bu sitede işi yoktur.
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 20:33
TAKMA KAFANA BALIM O YAZIYI YAZANDA HATA KI BÖYLE DÜSÜNÜYOR!?BIDE BAYANLARA SORSALARYA BEYLER SABAHLARA KADAR CHETTE KALABILIRLERMI DIYE!?
BU SADECE GÜVENSIZLIKTEN KAYNAKLANIYOR ERKEKLERIN EN CIDDI KORKUSU HATTA KABUSU EGERKI BIR BAYAN BILGISAYAR BASINDA SABAHLARSA!ONLAR ICIN BIR ALDATMA MESELESI SANKI!?
BEN !& YIL ARADAN SONRA YENI EVLENDIM NE ÖNCESINE NEDE SONRASINA ESIM ASLA KARISMAZ BIR BIRIMIZE GÜVENIMIZ SONSUZDUR BILIRDE SÖYLERIM HERSEYI BAKMA SEN ÖYLESI LAF YAPANLARA GÖRÜYORUM SABAHA KADAR HELEKI BEYLER SITEDEN CIKMIYORLAR!?bu yasa kadar neler duydum vede gördüm anlatsam dudaklariniz ucuklar bunlar faso fiso GURBET KUSUM TAKMA KAFANA UGRASMAYA CENE YORMAYA DEGMEZ:)
gönlüm58
20.12.2009, 20:33
Yok Kerim aplan pişman degil,cnm sitedeki evli bayanlardan özür dilesin onlar affetsin ondan sonra bakarız.Haddimi aşacak bi şey yazmadım yazsam pişman olurdum...
e gurbetteyim kimsem yok burda hemşeri bulmuşum arkadaş bulmuşum sohbet etmekten başka napıyorumki
sandy resimler nerde canım bişey yok bidaha dene
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 20:38
DÜNYADA EN ZORU KADIN OLMAKTIR
DUL OLMAK AYRI BIR DERTTIR BEKAR OLMAK AYRI BIR DERT
HELE HELE EVLI ISEN AYRI BIR DERT
ZATEN ERKEGIN EGEMENLIGINDE YASIYORUZ DAHA NE ISTIYORLAR!?
fesüpanAllahhhhhhhh:mad:
gönül radyoya gel biri sana bişeyler yazıyor limonimidir nedir çabuuuuuuuk
gönlüm58
20.12.2009, 20:39
Sandy bende göremedım:):):)Guret sende takma kafaya konuyu sonuna kadar okudysan destek bulamadı bir tek kişinin o düşüncede olması çok önemli degil...
kolsuz_kerim
20.12.2009, 20:40
Yok Kerim aplan pişman degil,cnm sitedeki evli bayanlardan özür dilesin onlar affetsin ondan sonra bakarız.Haddimi aşacak bi şey yazmadım yazsam pişman olurdum...
tamam aplam uzatmayında biriniz büyüklük yapın da barışın
OSMAN ECE
20.12.2009, 20:42
sabahki konuyu okumadım şimdi yazdıgınız yazıdan anladıgım kadar
tartışmalar olmuş şimdi biz aşa yukarı hepimiz gurbetteyiz burada
hemşerilerimizle biraz olsun memleket hasreti gideriyoruz
tanımadıgımız hemşerilerle tanışma fırsatı doguyor bu çok güzel bir
duygu buraya evli bayan kardeşlerimizde girer bunun tartışacak bir yanı yok
ayıp olan tarafıda yok bir çok arkadaşla tanıştım dost arkadaş oldum
başta sandallı dostum arif bey metin ismail daha bir sürü arkadaş var
hepinize saygılar
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 20:44
kizlar ancak imza yerine yapabildim su an oldu :):D
kolsuz_kerim
20.12.2009, 20:48
bilmem valla aplalarım kız bulma gurbet apladan kızı isteme gönlüm apladan gelinlik sandy58 apladan :)
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 20:49
bilmem valla aplalarım kız bulma gurbet apladan kızı isteme gönlüm apladan gelinlik sandy58 apladan :)
DUR ABLAM BU BENIM ILK SIRAYI BEN ALDIM SANA SIRA GELIRSE BEN GETIRRIM SANA BIRDE BILERZIK TAKARIM OK:):D
DÜNYADA EN ZORU KADIN OLMAKTIR
DUL OLMAK AYRI BIR DERTTIR BEKAR OLMAK AYRI BIR DERT
HELE HELE EVLI ISEN AYRI BIR DERT
ZATEN ERKEGIN EGEMENLIGINDE YASIYORUZ DAHA NE ISTIYORLAR!?
fesüpanAllahhhhhhhh:mad:
evet kadın olmak çok zor erkek sitede sabahlasın yesin içsin yatsın
kadın yemek yap evi temizle çocuklara bak sofrayı hazırla topla bulaşıkları yıka çay yap onu topla çocukalrı uyut erkek bu arada yan gelsin yatsın internette gezsin tozsun
kadının nefes almaya hakkı yokmu şöyle bir sohbet edip rahatlamaya hakkı yokmu
ben hızımı alamadım daha neyse kapatıyorum ben kendimden eminim
gönlüm58
20.12.2009, 20:55
Kerim sen canını sıkma aplaların burda,sen iste yeterki ben zorla alırım istedıgın kızı bana başgelemezler.:):):)Hadi bilezik sözünüde aldın Sandy aplandan.Sandy gelinlik güzel eklemeyı becerdıgıne sevindim.Kironik gelir birazdan o başlar fikir vermeye, gurbette burda hallederiz...
EyüphanAydın
20.12.2009, 20:56
Bence konuyu kapatıp,Başka konu hakkında konuşmak gerekir.
sandy elbisen çok güzel sade ve şık canım bunu üzerine şalmı alacaktın
saç modelin bencede dağınık topuz güzel olr hatta saçın uzunsa omuzlarında aşağı lüle lüle yapabilirsin güzel olur ama şal olmassa şal alırsan topuz yaptır
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 21:10
sandy elbisen çok güzel sade ve şık canım bunu üzerine şalmı alacaktın
saç modelin bencede dağınık topuz güzel olr hatta saçın uzunsa omuzlarında aşağı lüle lüle yapabilirsin güzel olur ama şal olmassa şal alırsan topuz yaptır
SAL DEGIL BITANEM YANI DUAK YERINE YA GÜL YADA TOKA NE BILEYIM BU SENE NE REVACTA!?YADA BU ELBISEYE NE YAKISIRSA ISTE!?
SACLAR UZUN VE KALIN BENDE ÖYLE BISEY DÜSÜNÜYORUM!
BIRDE BOLERO ALACAGIM NE OLUR NE OLMAZ DIYE!?MALUM BURDA HAVALAR COK CETIN GECIYOR AKSAMLARI HEMEN SOGUMAYA BASLIYOR
KIZLAR BI YORUMLARINA BASLASINLAR BAKAYIM NE DIYECEKLER!?:)
duvak yerin ise hiç alma çirkin durur bence bişey alma lüle lüle olsun
şal alacaksan açık olmaz saçını toplat
Dilsad Hatun
20.12.2009, 21:32
SAL DEGIL BITANEM YANI DUAK YERINE YA GÜL YADA TOKA NE BILEYIM BU SENE NE REVACTA!?YADA BU ELBISEYE NE YAKISIRSA ISTE!?
SACLAR UZUN VE KALIN BENDE ÖYLE BISEY DÜSÜNÜYORUM!
BIRDE BOLERO ALACAGIM NE OLUR NE OLMAZ DIYE!?MALUM BURDA HAVALAR COK CETIN GECIYOR AKSAMLARI HEMEN SOGUMAYA BASLIYOR
KIZLAR BI YORUMLARINA BASLASINLAR BAKAYIM NE DIYECEKLER!?:)
Daginik topuz yaptir abla saclarinin uclari lule seklinde olsun ve sag tarafa ya beyaz gûller veya incili buyuk tarz bir toka koyarsan güzel olur . Bu sene tokalar revacta ;) Hatta sari röfleler attirsan saclarin dahada güzel olur :rolleyes:
4 model güzel yakisir :)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Boleron'da sade olmasin tüylü kalin olanlar varya onlar daha güzel :rolleyes:
Bu arada Hayirli Olsun ablacim.
kolsuz_kerim
20.12.2009, 21:40
anam anam nekadar meraklı bu kızlar süse ya sanki güzellik yarışmasınamı giriyor mutlu olsunlar gerisi fasa fiso
Dilsad Hatun
20.12.2009, 21:42
anam anam nekadar meraklı bu kızlar süse ya sanki güzellik yarışmasınamı giriyor mutlu olsunlar gerisi fasa fiso
En güzel bizim Gelin olmali det :)
en alttaki esmer model çok güzel saç şekli olarak öyle düşünebilirsin evet toka da hoş durur
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 21:45
Daginik topuz yaptir abla saclarinin uclari lule seklinde olsun ve sag tarafa ya beyaz gûller veya incili buyuk tarz bir toka koyarsan güzel olur . Bu sene tokalar revacta ;) Hatta sari röfleler attirsan saclarin dahada güzel olur :rolleyes:
4 model güzel yakisir :)
Boleron'da sade olmasin tüylü kalin olanlar varya onlar daha güzel :rolleyes:
Bu arada Hayirli Olsun ablacim.
SAGOL CANIM BENIM DARISI BÜTÜN SEVENLERE KAVUSAMAYANLARA OLSUN AMINN:)
GERCEKTEN SÜPERLER KUAFÖRDE DENETTIRECEGIM BU MODELLERI
GERCI BIZIM BURDA ALMANLARDA IS YOK AMA BIR ELDE BEN ATARIM:):D
ELINE SAGLIK SU RESIM YÜKLEMESINI BIR BANA ANLATAN OLSA NE IYI OLUR BÜTÜN YOLLARI DENEDIM OLMUYOR!?BAKTIRACAGIM ARTIK YADA BENIM LAP TOPDA BIR SORUN VAR ANLAYAMADIM:mad:YADA BEN TÜRKCE ANLAMIYORUM:):D
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 21:47
en alttaki esmer model çok güzel saç şekli olarak öyle düşünebilirsin evet toka da hoş durur
EVET BENDE KUMRALIM SANIRIM ÖYLESI BISEY OLUR TOKA ILE FAZLA ABARTI SEVMEDIGIM ICIN :)
Dilsad Hatun
20.12.2009, 21:50
Ozel mesajla anlatiyorum sana abla resim yuklemeyi :D:)
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 21:51
EE GÜZELIM SENINKINIDE GÖRECEGIZ!?:):D
ANAMDAN EMDIGIM SÜT BURNUMDAN GELDI DERSIN O ZAMAN:):D:D
KOLAYMI ILKI ACEMILIGE GELDI COCUK YASDA BU SEFER AHDIM VAR TAM TESEKKÜLLÜ ISTIYORUM:):D:D
ADAMA BILE ZAHMET CEKTIRMIYORUM HERSEY BANA AIT:):D:D
Düğünü olan mı var hayırdır ?
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 21:53
[/B][/FONT][/COLOR]Ozel mesajla anlatiyorum sana abla resim yuklemeyi :D:)
TM:CANIM BENIM INS: BU SEFER ANLARIM:):DPARMAKLARIN DERT GÖRMESIN EMI:):)
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 21:54
Düğünü olan mı var hayırdır ?
EVET BÜTÜN SITE SAKINLERI DAVETLIMDIR:):):)
kolsuz_kerim
20.12.2009, 21:56
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
benim fikrim bu model bayanlar erkeklerin sectiğini beğenmez ama
bak buda çok güzel afferim aplam zevkliymişsin beeea
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 22:08
OLURMU CANIM KIM DEMIS!?BUDA HOS AMA DAHA COK BALO ICIN YADA DAHA GENC KIZLAR ICIN:):):)
kolsuz_kerim
20.12.2009, 22:10
yok be apla benim beğendiğim kızları annem beğenmiyo:(
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 22:16
yok be apla benim beğendiğim kızları annem beğenmiyo:(
ANNELERIN HISLERI KUVVETLIDIR KULAK VER ARA SIRA:)
ODA SANA UYGUN OLUP OLMADIGINI TARTIYORDUR:rolleyes:
OLDUGU GIBI GÖRÜNEN SAKIN VE MADDIYATA ÖNEM VERMEYEN SONRADAN DEGISMEYECEK KIZLARI TAKIP ET CANIM INS:BIR GÜN GÖNLÜNE GÖRE O KIZI BULACAKSIN AMINNNNNN:):)
Dilsad Hatun
20.12.2009, 22:18
OLDUGU GIBI GÖRÜNEN SAKIN VE MADDIYATA ÖNEM VERMEYEN SONRADAN DEGISMEYECEK KIZLARI TAKIP ET CANIM INS:BIR GÜN GÖNLÜNE GÖRE O KIZI BULACAKSIN AMINNNNNN:):)
Maddiyata bakan erkeklerde var artik lütfen abla belirtirsen çok sevinecegim :):rolleyes:
kolsuz_kerim
20.12.2009, 22:19
amin apla cümlemize ama ben bulmuyacam gı apla gurbet apla bulacak:):)
kolsuz_kerim
20.12.2009, 22:20
yine apla demişsim ama kusura bakma artık alışkanlık :)
gönlüm58
20.12.2009, 22:22
Kerim biz sen böyle seviyoruz sakın degişme...
Klimasuyu
20.12.2009, 22:23
Kardeşim konu başlığla bağdaşmıyor..:) Bayanların topicinde Kerim bayanlardan fazla yorum yazıyor..:D
Kerim kardeşim git arada bir 58 binden geriye say, bir sonraki üyeyi tahmin et..:) Değişiklik olur...
kolsuz sivaslımı olsun bileciklimi
yooooooook kerim burda görevli göndermeyiz bi yere biz memnunuz ondan hem çok saygılı aplalarına karşı
kolsuz_kerim
20.12.2009, 22:24
kolsuz sivaslımı olsun bileciklimi
sivaslı olsun camurdan olsun:)
Kerim buranın bodyguardı :). Forumun bayanlarını koruyor
Klimasuyu
20.12.2009, 22:27
Metin günaydin, nasilsin?
İyiyim Hasan abi, sen nasılsın..? :)
Artık bi 12 saat sonra da sen cvp yazarsın abi..:)
Sivaslisandy-58
Maddiyata bakan erkeklerde var artik lütfen abla belirtirsen çok sevinecegim :):rolleyes:
HAKLISIN CANIM BENIM O YÜZDEN 16 YILIM ELEMEKLE GECTI:):):D
MADDIYATA BAKAN KADINDA OLSA ERKEKTE! MUTLU OLAMAZLAR HERSEYIN BASI SAGLIK SAGLIK
SEVGI SAYGI KADAR KUTSAL BISEY VARMI SU YALAN DÜNYADA!?
EN ÖNEMLISIDE GÜVEN.
MINDERDEDE OTURUR INSAN ESYANIN NE ÖNEMI VAR!?
BU DEVIRDE MARKA KONUSUYOR:):D:D:D
ONUN ICINDIRKI CAHILLIGINI GECIRMIS INSANLAR SAGLAM BIR EVLILIGE ADIM ATMALI MESLEGI OLUP AYAKLARI YERE SAGLAM BASMALI
NE DAGA NEDE DAYIYA YASLANMAMALI:):D
kolsuz_kerim
bu ara cley abi senide kınıyorum yıldırıma teşekkür etmişsin hıhhh
gönlüm58
20.12.2009, 22:28
Nerdesınız maçlar bitti,topicinizi ayakta tutmak için fırsat...:)
bu ara cley abi senide kınıyorum yıldırıma teşekkür etmişsin hıhhh
Metin sadece belirli kişilere teşekkür ettiğimi sanıyor. Ona da ediyim de bu düşüncesinden vazgeçer belki :)
gönlüm58
20.12.2009, 22:30
Kerim sen onlara adırma cnm sadece celey tşkr eder boşver sakın gaza gelip bizi terketme aplam...
Klimasuyu
20.12.2009, 22:30
Kerim arada bir buraya da uğra..:)
sandalli
20.12.2009, 22:31
Hos geldin Metin, hayirli aksamlar..
EyüphanAydın
20.12.2009, 22:32
Ben geldim :) Bizi göre yok.
Klimasuyu
20.12.2009, 22:35
Hos geldin Metin, hayirli aksamlar..
Hoşbuldum Hasan abi sana da hayırlı akşamlar nasılsın..?
Dilsad Hatun
HAKLISIN CANIM BENIM O YÜZDEN 16 YILIM ELEMEKLE GECTI:):):D
MADDIYATA BAKAN KADINDA OLSA ERKEKTE! MUTLU OLAMAZLAR HERSEYIN BASI SAGLIK SAGLIK
SEVGI SAYGI KADAR KUTSAL BISEY VARMI SU YALAN DÜNYADA!?
EN ÖNEMLISIDE GÜVEN.
MINDERDEDE OTURUR INSAN ESYANIN NE ÖNEMI VAR!?
BU DEVIRDE MARKA KONUSUYOR:):D:D:D
ONUN ICINDIRKI CAHILLIGINI GECIRMIS INSANLAR SAGLAM BIR EVLILIGE ADIM ATMALI MESLEGI OLUP AYAKLARI YERE SAGLAM BASMALI
NE DAGA NEDE DAYIYA YASLANMAMALI:):D
Marka güzeldir abla oyle deme simdi:D:)
Fakir olucan fakir erkek veya kiz:D
Bugunki gittim seminerde ne demis hocam, Allah rizasi için seviceksin ki huzur mutluluk olsun bu yuvada .;)
Ask nedir diye sordugumuzda, salon'da uzakta bir balon asiliydi, oraya bakin dedi iste Ask budur dedi gelde ulas Aska simdi :D:rolleyes:
Sevgi saygi , sadakat . Tabii maddiyata dayali olmayan. :)
kolsuz_kerim
Kerim sen onlara adırma cnm sadece celey tşkr eder boşver sakın gaza gelip bizi terketme aplam...
yok apla cley abiyle metin kardeşim elele verip beni bu siteden silecekler:)
Klimasuyu
Ben geldim :) Bizi göre yok.
Sende hoşgeldin kardeşim...
ismail 58
20.12.2009, 22:38
Fener 1 - 0 galip gelmiş,
ilk yarıyı lider bitirdik...
darısı sezon sonuna.
kolsuz_kerim
20.12.2009, 22:43
benim uyku saatim geldi ben iznilizle kacar allaha emanet olun kendinize cici bakın
EyüphanAydın
20.12.2009, 22:43
Sende hoşgeldin kardeşim...
Hoş bulduk .
güle güle aplam iyi geceler
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 22:47
Marka güzeldir abla oyle deme simdi:D:)
Fakir olucan fakir erkek veya kiz:D
Bugunki gittim seminerde ne demis hocam, Allah rizasi için seviceksin ki huzur mutluluk olsun bu yuvada .;)
Ask nedir diye sordugumuzda, salon'da uzakta bir balon asiliydi, oraya bakin dedi iste Ask budur dedi gelde ulas Aska simdi :D:rolleyes:
Sevgi saygi , sadakat . Tabii maddiyata dayali olmayan. :)
CANIM ASK SADECE BIR HIC ANI CARPINTI GELIP GECICI SEVGI ISE EBEDI.
MARKA TAKINTILILIGINI SEVMIYORUM BITANEM ALMAMDA BILIYORMUYDUN!?BU MARKALARA BÜYÜ YAPIPDA SATIYORLARMIS BAGIMLILIK OLSUN ALISKANLIK OLSUN DIYE!?
O ÜZGÜNKEN SIZIN DE KALBINIZ ACIYORSA, ISTE BU ASKTIR
TARIF EDEMEDIGINIZ BIR CEKIM YÜZÜNDEN ONDAN KOPAMADIGINIZI DÜSÜNÜYORSANIZ ISTE BU ASKTIR
O HERKESE GÜCLÜ GÖRÜNMESINE RAGMEN ICINDEKI ZAYIFLIGI HISSEDEBILIYORSANIZ BU ASKTIR
BASKALARINI DA CEKICI BULMANIZA RAGMEN HIC PISMANLIK DUYMADAN ONUNLA KALMAYA DEVAM EDEBILIYORSANIZ BU DUYGU ASKTIR CANLARIM
gönlüm58
20.12.2009, 22:49
İyi geceler aplam sen onlara bakma gene gel...
Dilsad Hatun
20.12.2009, 22:55
CANIM ASK SADECE BIR HIC ANI CARPINTI GELIP GECICI SEVGI ISE EBEDI.
MARKA TAKINTILILIGINI SEVMIYORUM BITANEM ALMAMDA BILIYORMUYDUN!?BU MARKALARA BÜYÜ YAPIPDA SATIYORLARMIS BAGIMLILIK OLSUN ALISKANLIK OLSUN DIYE!?
O ÜZGÜNKEN SIZIN DE KALBINIZ ACIYORSA, ISTE BU ASKTIR
TARIF EDEMEDIGINIZ BIR CEKIM YÜZÜNDEN ONDAN KOPAMADIGINIZI DÜSÜNÜYORSANIZ ISTE BU ASKTIR
O HERKESE GÜCLÜ GÖRÜNMESINE RAGMEN ICINDEKI ZAYIFLIGI HISSEDEBILIYORSANIZ BU ASKTIR
BASKALARINI DA CEKICI BULMANIZA RAGMEN HIC PISMANLIK DUYMADAN ONUNLA KALMAYA DEVAM EDEBILIYORSANIZ BU DUYGU ASKTIR CANLARIM
Ask anlatilmaz yasanir diyorsun yanii :)
Velhasil benim cikmam gerekiyor artik , kendine iyi bak ablacim resim yukleme konusunda insallah anlasiriz :):D
Iyi geceler herkeze, Esselamu aleykum.
Selam ve dua ile.
Sivaslisandy-58
20.12.2009, 23:16
HAYIRLI GECELER KIZLAR 13SAAT YOKUM ISDEYIM KENDINIZE IYI BAKIN GÖRÜSMEK ÜZRE KENDINIZE IYI BAKIN :)KERIMCIM HANI YATIYORDUN!?SANADA ALLAH RAHATLIK VERSIN:)
ilk yarı bitti sivassporumda otobüsü garaja çekti.benim gönlümün şampiyonu hep sivasspordur.
SsİiVvAaSsLlIı
21.12.2009, 12:21
ben yokken neler olmuş burda nerdesiniz bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huuuuuuuuuu halen uyyo musunuz
Dilsad Hatun
21.12.2009, 14:16
Sivaslisandy-58 yakinda evleniyor , sac modelini ve duvak yerine ne gibi aksesuar kullanir diye konusuyorduk canim, Hosgeldin bu arada .
sivaslı avatarına noldu imzanda öyle biri canınımı sıktı ....ne bu şiddet bu celal..!
SsİiVvAaSsLlIı
21.12.2009, 14:43
Sivaslisandy-58 yakinda evleniyor , sac modelini ve duvak yerine ne gibi aksesuar kullanir diye konusuyorduk canim, Hosgeldin bu arada .
hb canım
ne güzel hayılı olsun diyelim :)
SsİiVvAaSsLlIı
21.12.2009, 14:44
sivaslı avatarına noldu imzanda öyle biri canınımı sıktı ....ne bu şiddet bu celal..!
yok be ablam canımı sıkan yokta
canım kendi kendini sıkıyo :)))
sıkma canını amaaan takıl işte böyle
gönlüm58
21.12.2009, 14:47
Slm kızlar nbr?
EyüphanAydın
21.12.2009, 14:48
Merhaba.
Arkadaşlar ? Nasılsınız,Haftanın ilk günü bakalım
mrba eyüp hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın
SsİiVvAaSsLlIı
21.12.2009, 14:52
hg gönlüm ablammm
Dilsad Hatun
21.12.2009, 14:54
Hosgeldiniz gönül ablacim, EyüpHan hemserim
EyüphanAydın
21.12.2009, 14:56
Hoş bulduk arkadaşlar .
Bakalım ne kaynatıyorsunuz diye gelim dedim :)
Hosgeldiniz gönül ablacim, EyüpHan hemserim
aşkolsun dilad bana yokmu ben sağa naptım gı
Dilsad Hatun
21.12.2009, 14:59
aşkolsun dilad bana yokmu ben sağa naptım gı
Vallahi görmedim ablacim sende Hosgeldin :)
ha şöyle ben görünmüycek kaddar güccükmüyüm
Dilsad Hatun
21.12.2009, 15:01
ha şöyle ben görünmüycek kaddar güccükmüyüm
En kücük benim bu topicte ama olsun :D:)
gönül kerime kız bakma işini sana devrediyom
o sivaslı istiyor ben burdan nasıl bulam sivaslıyı
sen bak ordan
gönlüm58
21.12.2009, 15:05
Hoşbulduk kızlar ne var ne yok ...
gönül bi slm verdin gittin nerdesin gıı
gönlüm58
21.12.2009, 15:07
Anam ben ne anlarım kız bakmaktan,sen gel bakar bulursun ben söke söke alırım..:):):)
gönlüm58
21.12.2009, 15:11
Gurbet
zaranın sesine gel hadiiiii hatta sivaslı kızlar sizde gelin...
oldu ben birkaç haftalıgına gelecem tatilimi kız bakmakla gecirecem baska işim yok
SsİiVvAaSsLlIı
21.12.2009, 15:12
abla gı gız mı arıyonuzz
anacım ben size ayarlarım helal süt emmişinden komşu kızları var
verirler mi bilmem ama :)))
ben diğer radyodayım müslüm dinliyom banane
gönlüm58
21.12.2009, 15:16
Eyyyy sen bilirsin teklif var ısrar yok...:):):)
Dilsad Hatun
21.12.2009, 15:17
Bu radyolara nerden girebilirim aceba :confused:
dur gelecem bekle bi işim var
az sonra
canim sandalli ile irtibata geç
gönlüm58
21.12.2009, 15:23
açık
sen msn aç akıllım nasıl irtibat olacak dilşat sende msn aç...
Dilsad Hatun
21.12.2009, 15:25
açık
sen msn aç akıllım nasıl irtibat olacak dilşat sende msn aç...
Tamam Ablacim aciyorum
gönlüm58
21.12.2009, 15:43
SsİiVvAaSsLlIı nerdesin?
SsİiVvAaSsLlIı
21.12.2009, 15:53
efendim ablam burdayım :)
sibelYILMAZ
21.12.2009, 15:57
YAW BURDA BİR BEN YOKMUŞUM NASIL ATLADIM SİZİ:D NASILSINIZ ABLALARIM KARDEŞLERİM BAKALIM....
YAW BURDA BİR BEN YOKMUŞUM NASIL ATLADIM SİZİ:D NASILSINIZ ABLALARIM KARDEŞLERİM BAKALIM....
evet nasıl görmedin sibelcim hoşgeldin canım
sibelYILMAZ
21.12.2009, 16:03
evet nasıl görmedin sibelcim hoşgeldin canım
hoşbulduk ablacım yoğunluğumdandır bu aralar dağıldım toparlanamıyorum birazdanda eve gideceğim ..... neler yapıyorsunuz nasılsınız bakalım
sibelYILMAZ
21.12.2009, 16:07
Salim abim bizi teftiş ediyor :) abi çekinme sende iki kelam yaz....
gönlüm58
21.12.2009, 16:08
Hoşgeldn Sibel sefalar getirdin...
sibelYILMAZ
21.12.2009, 16:09
hoşbulduk ablacım nasılsın ? :)
sibelYILMAZ
21.12.2009, 16:12
ablalarım ben çıkıyorum Allaha emanet olun buluşuruz gene inşallah hayırlı akşamlar :)
gönlüm58
21.12.2009, 16:13
İyiym cnm sen nasılsın?Artık bizi ihmal etmezsın sibelcigim,tek amaç bu konuyu anasayfada tutmak....
gönlüm58
21.12.2009, 16:15
Tamam gene bekleriz Sibel...
Salim abim bizi teftiş ediyor :) abi çekinme sende iki kelam yaz....
yok bakıyorum öylesine.yiyecek içecek ,birşeyiniz yok hani.:)
iyi muhabbetler.
sibel çıkmadın hala burdasın canım
kolsuz_kerim
21.12.2009, 16:58
:):)ben deldim:):) nasılsınız aplalarım
gönlüm58
21.12.2009, 18:12
Kerim hoşgeldin aplam. Gurbet aplan yeni çıktı bugü sana kız bulma projmızı masaya yatırdık...:)
kolsuz_kerim
21.12.2009, 18:59
Kerim hoşgeldin aplam. Gurbet aplan yeni çıktı bugü sana kız bulma projmızı masaya yatırdık...:)
sonuca vara bildinizmi peki apla:)
yok varamadık yalnız sivaslının komşuları varmış
sen avatarında napıyon kerim dersmi çalışıyon yoksa mektupmu okuyon
kolsuz_kerim
21.12.2009, 19:40
össye hazırlanıyordum bi aralar yalan oldu :) beğenmediysen değiştireyim hemen
aplam nasil bakiyon öyle
bu avatarı güzel bu kalsın
gönlüm58
21.12.2009, 20:20
Kerim nerdesinnnnnnnnnn?ya sen geç kaldıgın zaman gurbet aplan ve ben özlüyoruz cigerim...
kolsuz_kerim
21.12.2009, 20:34
gı geldim apla trt 1 de dizi vardı ona bakıyordum
hangi dizi ayrılıkmı yosam
kolsuz_kerim
21.12.2009, 20:44
sakarya fırat osman sınavın ilk bölümüydü askerle ilgili
kolsuz_kerim
21.12.2009, 20:58
bitti evet çarşamba günleri ben tekrarına baktım eee ne var yok apla nasılgecti gününüz
günüm iyi arada buraya uğradım çoluk çocuk
bi ara çarsıya gittim hava soğuktu
işte böyle sen anlat neiş yapıyon
kolsuz_kerim
21.12.2009, 21:10
ben turizimde otelde çalışıyorum apla valla akşama kadar yoruluyorum akşamda burda sizlerle sitres atıyorum yorgunluğum gidiyo sağolun iyki varsınız ha bu ara ismim mustafa:)
canım sağol sende iyiki varsın
ben de zübeyde
niye kerim bide kolsuz
hafta tatilin yokmu yalnızmı yaşıyon orda
gönlüm58
21.12.2009, 21:22
Kerim hosgeldin aplam bak dedimya arası uzayınca özlüyoruz datlım nasılın?Adına alısıyım bari:):):)
kolsuz_kerim
21.12.2009, 21:23
:):) bu mafya oyun nicim heryerde bunu kullanıyorum unutmuyorum o yüzden allahıma şükür sağlığım yerinde yarın izinliyim apla haftada 1 gün izinim var
kolsuz_kerim
21.12.2009, 21:25
Kerim hosgeldin aplam bak dedimya arası uzayınca özlüyoruz datlım nasılın?Adına alısıyım bari:):):)
teşekkür ederim apla bende sizi özlüyorum gurbet apla 2 arkadaşım var beraber idare ediyoz işte:)
bi soru daha niye apla dedinki bize yanlış anlama sana çok yakışıyorda
abla değilde apla
gönlüm58
21.12.2009, 21:27
Testere senmisn aplam?:):):)
gönlüm58
21.12.2009, 21:28
Heya biz kerimi apla ile sevdik öyle devam etsin demi gurbet kuşum?
kolsuz_kerim
21.12.2009, 21:30
bi soru daha niye apla dedinki bize yanlış anlama sana çok yakışıyorda
abla değilde apla
biliyorum abla amaapla bana daha samimi içten geliyo oyüzden bu soruyuda çok duydum iilk değilsin:)aplam
kolsuz_kerim
21.12.2009, 21:31
Testere senmisn aplam?:):):)
yok apla kolsuz_kerim ben:)
bak simdi daha çok kanım kaynadı sana
kerim allah yardımcın olsun canım tekbasına zordur gurbet ellerde
allah inşallah düzgün birini çıkarır karşınada yuvanı kurarsın biran önce
gönlüm58
21.12.2009, 21:34
He biliyorumda birde testere vardı kerim bak bundan sonra daha sık görüşecegiz.Gurbet aplan diger aplaların sana sonra bidirecegim aplam...
kolsuz_kerim
21.12.2009, 21:35
bak simdi daha çok kanım kaynadı sana
kerim allah yardımcın olsun canım tekbasına zordur gurbet ellerde
allah inşallah düzgün birini çıkarır karşınada yuvanı kurarsın biran önce
:) yok ben alıştımda apla anneme bi gelin nasip etsin allahım:)
gönlüm58
21.12.2009, 21:37
Hadi hadi istemem yan cebime koy kerim olmaz seni evlendirmek lazım aplam...
:) yok ben alıştımda apla anneme bi gelin nasip etsin allahım:)
bir oğlanmısın
anneminde bir oğlu vardı bu yaz evlendrdik bizde onu
kolsuz_kerim
21.12.2009, 21:41
bir oğlanmısın
anneminde bir oğlu vardı bu yaz evlendrdik bizde onu
5 kardeşiz 3 erkek 2 kız 1 numara benim:)
kolsuz_kerim
21.12.2009, 21:42
Hadi hadi istemem yan cebime koy kerim olmaz seni evlendirmek lazım aplam...
ee siz bulacaktınızya bana:)apla
gönlüm58
21.12.2009, 21:45
Cnm bulma işi bana terste zorla alma işi uyar...:)Bilerzik sözüde sandy aplandan...
kolsuz_kerim
21.12.2009, 21:49
:(nescafe bile 3ü bir arada ben hala yanlızım anneeeeeeeeeeee sanaaaaaaaaaa diyom bi gelin bul artık:(
gönül testere kim ben hala ordayim takıldı gene
kolsuz_kerim
21.12.2009, 21:50
gönül testere kim ben hala ordayim takıldı gene
evetya bende tam anlamadım testereyi:rolleyes:
dur gelir şimdi
bakak kimmiş
gönlüm58
21.12.2009, 21:54
O sizi aşar durun şimdi çok bakan var sonra anlatırm aplam...:):):)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.