Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARADA İFTAR ORGANİZASYONUNDA BULUŞUYORUZ
agumus_58
04.10.2007, 14:07
Sevgili Ankaralı hemşehrilerim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] da gerçekleştirilen iftar organizasyonlarının bir ayağı da Ankara' da yapılacak. Hem bir kaynaşma ortamı oluşturulacak hem de özlenen Sivas Köftesi iftarda yenilecek.
Bu organizasyonda yer almak isteyenlerin;
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
sayfasına isimlerini yazdırmaları yeterli.
Organizasyon 4 Ekim Cumartesi (Ankaragücü maçından 1 gün önce) gerçekleştirilecektir.
Sesimizi Ankarada da duyurmanın zamanı geldi. Haydi yiğidolar iftar yemeğine...
Not: Yeterli çoğunluk sağlanırsa geleneksel hale getirilecektir.
Mert5858
04.10.2007, 14:19
Evet Arkadaslar Bu Konuyu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]`dada Görmüstüm Ve Eminim Ki Cok Güzel Bir Iftar Yemegi Olucak.
Bu Güzel Iftar Yemegine Zaman Ayiran Herkese Tessekür Ediyorum.
Ben Maalesef Yurtdisinda Kaldigim Icin Gelemiyecem .
FotoRaflarinizi 4 Gözle Bekliyorum.
Bilgiler Icin Tsk.
SivasLady
04.10.2007, 16:36
cok güzel oluyor
hemserilerimizin bulusup kaynasmasi icin iftar oganizasyonlari yapiliyor
herkes kendine yakin olana gitsin
umarim katilim cok olur cünkü eglenceli ve keyifli gececegi kesin :)
altuntas58
05.10.2007, 00:52
Ankaradaki yiğidolar bu tarihi fırsatı kacırmayın bu çok özel gece için yerlerinizi ayırt ettiriniz senede bir kez düzenlenen bu iftar yemeğine katılma fırsatını kacırmayın
RüStü ElmaS
05.10.2007, 03:16
İstanbul, Sivas, İzmir, Almanya' dan sonrada Ankara' da düzenlenmesi planlanan bu güzel organizeye tüm Ankarada ve çevresinde yaşayan tüm Yiğidoları bekliyoruz.
Bu fırsat her zaman ele geçmez, kaçırdığınızda bir sene daha beklemek zorunda kalacaksınız.
Haydi Yiğidolar bu fırsatı kaçırmayın ve sizde bu organizede bulunun.
Tanışmak, kaynaşmak ve dayanışmak için daha neyi bekliyorsunuz?
SEMİH-58
10.10.2007, 20:50
İftarımızı yaptık katılan arkadaşlardan Allah razı olsun seneye yine yaparız inş.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.