PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : THY'den MÜJDELİ HABER

Sivaslilar.Net
05.10.2007, 08:22
/images/stories/ucaks.jpg
Türk Hava Yolları, Atatürk Havalimanı’ndan sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan da Sivas’a uçak seferi düzenleyecek.

THY tarafından haftanın 7 günü yapılan Sivas-İstanbul karşılıklı uçak seferlerine, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 3 ayrı sefer daha konulduğu belirtildi.

30 Ekim’de başlayacak olan bu uçuşlarla birlikte İstanbul’dan Sivas’a Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından karşılıklı toplam 10 uçuş gerçekleştirilmiş olacak. THY nezdinde yapılan girişimler sonrasında Türk Hava Yolları Sivas-İstanbul karşılıklı uçuşlarını hem Atatürk Havalimanı’ndan hem de Sabiha Gökçen’den yapacak.

Sefer sayısının da artmasına neden olan bu durum yolcuların İstanbul’da yaşadıkları ulaşım sorununu da çözmüş olacak. İsteyen her iki havalimanından da Sivas’a gelebilecek. Sivas’tan gidecek yolcular ise istedikleri havalimanına inerek, işlerini hızlandırmış olacak.

Halen Türk Hava Yolları Atatürk Havalimanından Sivas’a karşılıklı günlük uçak seferleri düzenliyor.

Sabiha Gökçen’den ise 30 Ekim tarihinden itibaren Salı-Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada üç gün uçuş gerçekleştirilecek.

Deliilyasliyiz
05.10.2007, 18:46
hayırlısı olsun......................... ............

altuntas58
06.10.2007, 21:30
Burdan türk hava yolları yetkililerine çok teşekkür ederim sivasıma yaptığı hizmetlerine bir yenisini daha ilave ederek işlerimizi kolaylaştırdılar sağolsunlar var olsunlar

SivasLady
06.10.2007, 23:07
cok güzel bir haber
Sivas`tan bir cok ilimize ucuslarda hizmetde bulunan thy cok tskler
insallah yurtdisi seferleride cogalir :)

Serd@r
06.10.2007, 23:19
THY ile çok fazla ilgim yok bu olayında SİVASımıza getirisi nedir kime ne kadar faydalıdır bilemiyorum,ancak gurbetçi vatandaşlarımız sevindiğine göre bayağı önemli bir faaliyet olmuş,bu kolaylığı sağlayan THY yetkililerine ihtiyaçları ivedi olarak görülecek hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum!

mesut_tncsvs
08.10.2007, 01:09
bencede iyi oldu çünkü karşıdan ümraniye ve çevresine gelme 2 saatten fazla bir süre alıyor böylesi daha iyi oldu

abircan
09.10.2007, 16:54
SÜPER OLMUŞ AYRICA UCUZDA OLMASI GEREKİR

gezgin_58
15.10.2008, 15:27
hergun ıstanbul sıvas olması gereklı sabah aksam

seheresma
15.10.2008, 15:33
HAYIRLI OLSUN YURT DISINDAN DIREK SIVASA GIDEBILECEKMIYIM ACABA YOKSA SADECE IC HATLARMI ??????

<<ISTE BEN BÖYLEYIM BIR ANDA SUSAR BIRANDA COSARIM IMKANSIZI ISTER MÜKEMMELI YASARIM<<

seva
15.10.2008, 18:19
hayırlısı olsun.....

...........

musa18
15.10.2008, 18:21
insallah yurt disi seferleri de cogalir
ben stuttgartan direk sivasa uctum harikaydi hemen eve geliyosun
önceden ankaraya in ordan sivasa otobüsle git vay anam vay
cekilmiyodu yolculuk