PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İFTARDA BULUŞTULAR

Sivaslilar.Net
06.10.2007, 22:42
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Mersin Paşabahçe Fabrikası'ndaki Sivas'lıların 4 senedir geleneksel olarak düzenledikleri iftar buluşmasında bu senede gelenek bozulmadı.

İftar yemeği clup Armada restaurantta gerçekleşti,çok sayıda Sivas'lının çalıştığı Mersin Paşabahçe Fabrikası'nda vardiyası uymayan hemşehrilerimiz yemekte yer alamazken seneye daha geniş kapsamda bir iftar yemeği verilmesine karar verildi.
Paşabahçe Mersin Fabrikası'nda çalışan Sivas'lılar 4 senedir geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bolca Sivas sohbeti yapıp gecenin tadını çıkardılar,Paşabahçede çalışan Sivas'lıların yanı sıra Sivastuning'ten CİNAYET 3358 de yemeğe katılanlar arasında idi.
Gecenin anlamı ve önemine binaen bir konuşma yapan Mersin Paşabahçe Cam Sanayii Üretim Müdürü Sayın M.Haluk TUĞRUL Paşabahçeli Sivaslıların artık geleneksel olarak düzenledikleri bu yemeğin birlik ve beraberlik anlamında çok şeyi ifade ettiğini söyledi.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

SivasLady
06.10.2007, 23:18
Türkiye`min her bir kösesinde ard arda düzenlenen iftar bulusmalari bizleri mutlu ediyor
Hemserilerimizin tanisip kaynasip birlik olmasi cok güzel
Geleneksel hale getirilmesi beraberlik adina kenetlenme olusturuyor
her sene katilimin daha cok artmasini dilerim

iftarlarinda eglenceli gecmeleri bir baska göze carpiyor
resimlerde görüldügü gibi hekes halinden memnun :)

:) paylasim icin tskler

Serd@r
06.10.2007, 23:43
Evet iftarda buluştuk,çok güzel geceydi,İnşaAllah seneye daha geniş katılımlı bir yemek düşünüyoruz bakalım ne kadar muvaffak olacağız!

GuNaY
07.10.2007, 06:02
Hay maşallah, Ramazanın gelmesiyle tüm Türkiye'deki Sivaslılarda bir aktiflik başladı.
4. kez ardarda düzenleyerek sessiz sedasız İftar Buluşmalarını başlatıp geleneksel hale getirmek çok zahmetli ve önemli bir iş, bunu başardığınız için ayrıca gurur duyuyor tebrik ediyorum.
Laf aramızda Serdar Gardaşımda pek yakışıklı çıkmış :)

altuntas58
07.10.2007, 14:20
İftar yemeğinde buluşan mersindeki sivaslı hemşerilerimi kutlar yemekleri afiyet olsun derim darısı bütün türkiyedeki sivaslı kardeşlerimize hayırlı olsun bu akşamda biz istanbulda yaşayan sivaslı kardeşlerimizle bir iftar yemeğinde buluşacağız Çok güzel bir akşam yemeği olacağından hiç şüphem yortur hayırlı ve afiyet olsun

sivaslıavukat
07.10.2007, 23:47
Mersin de hemşehrilerimizin yoğun olarak bulunduğu bir ilimiz.Orada da birbirinize destek olmanız birlik oluşturmanız gerçekten örnek bir davranış.

Herzaman yanınızdayız , burada da hemşehrileriniz olduğunu unutmayın.

caksurlu
08.10.2007, 00:50
helal olsun
ben de davetliydim ama maalesef gidemedim
herkese selamlar

Serd@r
09.10.2007, 05:34
Hay maşallah, Ramazanın gelmesiyle tüm Türkiye'deki Sivaslılarda bir aktiflik başladı.
4. kez ardarda düzenleyerek sessiz sedasız İftar Buluşmalarını başlatıp geleneksel hale getirmek çok zahmetli ve önemli bir iş, bunu başardığınız için ayrıca gurur duyuyor tebrik ediyorum.
Laf aramızda Serdar Gardaşımda pek yakışıklı çıkmış :)

Osman'cığım yorumların için hele hele son paragraftaki değerlendirmen için çok teşekkür ederim.:rolleyes:
Dediğin gibi çok zahmetli oldu ve bu yılki çok hızlı gelişti şu dernek ile vakıf arasında sürtüşmeler hallolsa seneye çok daha geniş katılımlı bir SİVASLILAR buluşması yaparızda olmuyor işte anlaşamıyorlar yoksa Mersinde yaşayan 35 bin SİVASlı var!Bakalım kısmet!

pejo_58
19.10.2007, 20:08
BU GÜZEL BULUŞMA İÇİN SİZİ TEBRİK EDİYORUZ.