Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden !
Th3_KuZu
08.10.2007, 11:18
Arakdaslar bişeyi merak eddim neden yenicubuk yok burada
Ncıkkleri süsleyelim
Buyrun aşağıdaki linkten Yeniçubuk için açılan foruma ulaşabilirsiniz.
YENİÇUBUK BELEDİYESİ ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Th3_KuZu
08.10.2007, 15:52
Link ölü bu 1 ikincisi
Zannetersem yenicubugun kurulmus büyük bir forum platformu var ! ve sahibide yenicubuk önde gelen pc kullananlarından ve sahibininde türkiye geneli smf destek sitesi var cok zoruma gitti öle bulunmaz kişilerin böle yerlerde olmaması ayipdir bence ins adminler bulurlar
SivasLady
08.10.2007, 18:50
Link ölü bu 1 ikincisi
Zannetersem yenicubugun kurulmus büyük bir forum platformu var ! ve sahibide yenicubuk önde gelen pc kullananlarından ve sahibininde türkiye geneli smf destek sitesi var cok zoruma gitti öle bulunmaz kişilerin böle yerlerde olmaması ayipdir bence ins adminler bulurlar
link ölü olamaz siteye ait bir topic nede olsa
o dedigin kisiyle baglantimiz yok
bizim amacimiz Sivas`imizi tanitmak biz kendi capimizda birseyler yaptik
katkida bulunmak isteyenler olursa memnun oluruz
o kisi gelmek siterse kapimiz acik buyursun gelsin ama özellikle aramaya gidecek degiliz kardes
Th3_KuZu
09.10.2007, 04:18
bak herhalde hanfendisin ! sana adabımızla bişe dedim ! Sen sivas için birseler yaptıgını söylüyorsun bizde sana sivas için birseyler yapan birisini sölüyoruz sen gitmessen o gelmesse ne olucak sivasin hali ? Adam senle muhattap olmaz emin olki bu ukalalıgın yüzünden senle muhattap olmaz ! ben sizden rica ediyorum katronuza yeni isimler katarak güzel işler yapacagınızı söylüyorum birde dikkatimi ceken '' o kişi gelmek isterse demişssin '' o kişi gelipde sitede sivas spor 1 2 3 4 diye oyun oynayacak birisi degil anlıyormusun ! kendini büyük görmeyin bence ya k kalmayın ins cagdas ülkedeyizdir vede yorumlara acıksınızdır ?
SivasLady
09.10.2007, 04:40
bak herhalde hanfendisin ! sana adabımızla bişe dedim ! Sen sivas için birseler yaptıgını söylüyorsun bizde sana sivas için birseyler yapan birisini sölüyoruz sen gitmessen o gelmesse ne olucak sivasin hali ? Adam senle muhattap olmaz emin olki bu ukalalıgın yüzünden senle muhattap olmaz ! ben sizden rica ediyorum katronuza yeni isimler katarak güzel işler yapacagınızı söylüyorum birde dikkatimi ceken '' o kişi gelmek isterse demişssin '' o kişi gelipde sitede sivas spor 1 2 3 4 diye oyun oynayacak birisi degil anlıyormusun ! kendini büyük görmeyin bence ya k kalmayın ins cagdas ülkedeyizdir vede yorumlara acıksınızdır ?
bak kardesim yazilarindan belliki o kisi taniyorsun o kadar met ettigine göre
madem gelmesini istiyorsun sen söylersin o kisiye,
dedigim gibi kapimiz herkese aciktir, bizler burda hep birlikte el ele Sivas icin ugrasiyoruz
tanimadigimiz hic duymadigimiz kisi biz nerden bulalim
ben sahsen cagirmam bilmedigim kisiyi
ha ukalaliklada alakadar degil
surda iki gün önce üye olan biri su kisiyi cagirin diyor
sen olsan güvenip yaparmisin :rolleyes:
önce düsün sonra yargila
Th3_KuZu
09.10.2007, 04:46
tmm özel msh bakarsın lütfen tşk ederim :D
Link ölü bu 1 ikincisi
1.LİNK ölü değil gayet sağlam
2. Yalnızca Yeniçubuğun değil birçok ilçemizin büyük siteleri ve paralelindede forum platformları var,sitemizde LİNK VERMEK yasak,belki o ismini geçirdiğiniz hemşehrimiz o yüzden sitemize gelmiyordur veyahutta gelmiş ve bu konuda uyarılmış onada alınmışta olabilir.
Burası paylaşım sitesi TANITIM,REKLAM,AJANS sitesi değil,varsa SİVAS ve çevre iller ile ilgili paylaşacağı kayda değer bir konu buyursun,ben ondan sıkılırım derse Eğlence bölümümüz var orda takılsın!
3.O site sahibini çok methetmişsinizde,siz bu sitenin sahibini tanıyormusunuz,kaç yıldır SİVASa hizmet için gecesini gündüzüne kattığını biliyormusunuz?sadece SİVASlıları birarada toplamak için binlerce dolar harcadığını biliyormusunuz?taa yurt dışından ilimize bir etkinlik için geldiğini sonra geri döndüğünü biliyormusunuz?yok değil mi?biz o bahsettiğiniz hemşehrimizi yadırgamıyoruz ama sanırım sizde gözünüzde çok büyültmüşsünüz!
çıngıRock
09.10.2007, 06:39
beyler evet emircani bende duymustum bayagı
meshurmus yası kücük herhalde bu iş yüzünden cezada almıs
zannetersem Abimden duydum bunları 1299.... türkiyepaylasım
... gibi büyük sitelerin adminligini yapmıs saten googlede
var lakabı kuzuymus herhalde Th3_KuZu nıcklı arkadasda onun
bir fload olması lazım taklit felandir bende Şarkıslalıyım
cafe işlettigini duydum sivaslilarvakfi... sivas... diye
sitelere yasal olmayan yollardan hacklemiş a cok garip
ilginc Sitede olmasını gönülden isterim.. ama lütfen yanlıs
anlamayın ilk geldigimde en üstki konu oydu ondan dolayı
yazdım.. Calısmalarınıziçin tşk ederim...
Orhun_Dogan
09.10.2007, 13:02
Bence cok sacma tartışmalar evet bende biliyorum Emircanı arkadaslarım söyledi gercekden anlıyormus heryerde onu konuşuyorlar cünkü yaşıtım ve bu işi bilenlerden artık bu devirde xp cd alan pc oldu, ''anadolu ögretmen lisesinde okuyorum ve yenicubukdan gelen arkadaslarım bana söylediler'' Bence yakışır görüntüler degil ama onu burda görmek gurur verici olur.
beyler evet emircani bende duymustum bayagı
meshurmus yası kücük herhalde bu iş yüzünden cezada almıs
zannetersem Abimden duydum bunları 1299.... türkiyepaylasım
... gibi büyük sitelerin adminligini yapmıs saten googlede
var lakabı kuzuymus herhalde Th3_KuZu nıcklı arkadasda onun
bir fload olması lazım taklit felandir bende Şarkıslalıyım
cafe işlettigini duydum sivaslilarvakfi... sivas... diye
sitelere yasal olmayan yollardan hacklemiş a cok garip
ilginc Sitede olmasını gönülden isterim.. ama lütfen yanlıs
anlamayın ilk geldigimde en üstki konu oydu ondan dolayı
yazdım.. Calısmalarınıziçin tşk ederim...
Bence cok sacma tartışmalar evet bende biliyorum Emircanı arkadaslarım söyledi gercekden anlıyormus heryerde onu konuşuyorlar cünkü yaşıtım ve bu işi bilenlerden artık bu devirde xp cd alan pc oldu, ''anadolu ögretmen lisesinde okuyorum ve yenicubukdan gelen arkadaslarım bana söylediler'' Bence yakışır görüntüler degil ama onu burda görmek gurur verici olur.
Ya arkadaşlar sizler bir mesaj yazmak için mi girdiniz siteye siteye üye olmanızla cevap yazıp çıkmanız bir olmuş! :rolleyes:
Th3_KuZu
09.10.2007, 21:36
:D pes dogrusu yorum yok :D Ama getircem ant iştim Emircanı getircem !
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.