Orijinalini görmek için tıklayınız : sivas merkez eğribucak köyü
sivaslıgenç
14.10.2007, 14:43
Eğribucak köyü merkeze yaklaşık 28 kilometre uzaklıktadır. Köyün yemekleri hinğel , madımak vb .türü yemekleridir .Köyün muhtarı son seçimde Yurdagül Aslan seçilmiştir.Köyde halen 5 aile ikamet etmektedir ve köyün nüfus 25 30 civarındadır özellikle köyümüz 1985 yılından itibaren çok önemli bir şekilde göç vermiştir bizde eğribucaklılar olarak köyümüzün bu sorunun çözülmesini istiyoruz.Köyümüzün en önemli geçim kaynagı tarım ve hayvancılıktır köyde özellikle 6 7 senedir başta Sivas ve İstanbulda yaşayan Eğribucak köylüleri olmak üzere köyümüze özellikle yazın gelmek(tatil yapmak özellikle) yeni yeni evler yapmaktadırlar.Hepiniz Allaha emanet olun .
sivaslıgenç
15.10.2007, 18:59
EE aranızda hiç eğribucak köylüsü yok mu gardaşlar...
altuntas58
15.10.2007, 19:30
SİVAS-merkez eğribucak köyü ne kadar göc vermişse köy nerdeyse boşalmış 25-30 kişi yaşıyor olması bir köy için acı bir şey olmalı zamanında şen şakrak kalabalık bir köyken şimdilerde 5 hane kalması köyün boşalmış olduğunu gösteriyor her neyse burdan eğribucak küyü sakinlerinin tümüne selamlarımı sunarım
sivaslıgenç
16.10.2007, 09:57
gardaş sen Sivasın neresindensin acaba
altuntas58
16.10.2007, 10:06
Ben sivasın eskikarahisardanım bilirmisin acba???
sivaslıgenç
16.10.2007, 10:30
ulaşa bağlı deme eskikarahisar köyü
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
[img=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) .............................. .............................. .............................. .........................
ee hadi daha başka yokmu eğribucaklı yada çevre köylüsü
sivaslıgenç
19.10.2007, 18:23
ya ben köyümüzün fotosunu buraya nasıl ekleyebilirim bilen varsa biz zahmet sölerse eğer çok sevinirim
Cirinli(ÇAYGÖREN) olurmu GERNELİ gardaş yakın olarak.Çok yakındır.Mesela BABİLO DAYIYI,ATATÜRKÜ,TENEKECİ OSMAN DAYIYI TANIRIM ESKİLERDEN.:)
sivaslıgenç
31.10.2007, 17:32
ya biliyorum ben cirini bu yaz gitmiştim oraya ayrıca daha öncedende gittim.Hem neden olmasın biz komşu köyüz sizinle.
arikarinkuchi
31.10.2007, 21:09
SİVAS-merkez eğribucak köyü ne kadar göc vermişse köy nerdeyse boşalmış 25-30 kişi yaşıyor olması bir köy için acı bir şey olmalı zamanında şen şakrak kalabalık bir köyken şimdilerde 5 hane kalması köyün boşalmış olduğunu gösteriyor her neyse burdan eğribucak küyü sakinlerinin tümüne selamlarımı sunarım
yine iyimiş bizim köyde 6-7 kişi yaşıo 2-3 hane var :D mşl
sivaslıgenç
01.11.2007, 08:33
Vay bee demekki bizim köyden daha vahim köylerde varmış:D.Ama olsun biz genede yazın felanda olsa internette felanda olsa köyümüzü hatırlayıp destekliyoz daha elimizden gelen bişey yok.
Vay be demekki bizim köyden daha kötü durumda köylerde varmış he:D.Ama olsun biz genede yazın felanda olsa,internettede olsa köyümüzü hatırlıyoruz olsun dahada bişi yapamıyoruz elimizden bu kadarı geliyor.
Vay be demekki bizim köyden daha kötü durumda köylerde varmış he.Ama olsun biz genede yazın felanda olsa,internettede olsa köyümüzü hatırlıyoruz olsun dahada bişi yapamıyoruz elimizden bu kadarı geliyor.
sivaslıgenç
08.11.2007, 17:21
olsun biz genede köyümüzü hiç unutmayalım unutursk kötü:D
GARDAŞ BABAN YAŞINDAKİ ABİMİZE -GARDAŞ-DİYE HİTAB ETMEN BİRAZ YALNIŞ DEĞİLMİ???
sivaslıgenç
28.11.2007, 07:22
Öle ama ben arkadaşım olaraktan veya onu küçk görerek sölemedim o lafı sadece yöremizin geleneksel sözü diye söledim.Bi sorun teşkil ediyorsa özür dilerim.
sivaslıgenç
06.12.2007, 09:53
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
sivaslıgenç
06.12.2007, 09:55
[URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][IMG][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][/IMG
hasanarslan
04.01.2008, 19:39
CİRİNLİ HASAN ARSLAN DAN TÜM GERNE LİLERE SELAMLAR
sivaslıgenç
04.01.2008, 19:42
CİRİNLİ HASAN ARSLAN DAN TÜM GERNE LİLERE SELAMLAR
Vealeyküm sela bende tüm cirin köyüne selamlarımı sunarım.
Cirinli hasan da yarı gerneli sayılr.Annesi gerneli.
sivaslıgenç
07.01.2008, 08:18
Valllahi pek tanımıyorum Hasanı.Cirinden 2 3 kişiyi tanırım biriside Selahhattin eniştem oda İstanbula göç etti Cirine bir tek onlara giderdik şimdi kimseye gidemeyeceğiz.Kimse kalmadı.
hasan yiğit
09.01.2008, 20:11
ben eğribucak köyü halil ibrahim gilden halil oğlu hasan yiğit tüm köylülerime saygı ve sevgilerimi sunarım
hasan yiğit
09.01.2008, 20:14
tüm cirinlilere bendende selam olsun çok ekmeklerini yedim çok misafirperverdirler
hasan yiğit
09.01.2008, 20:39
ben eğribucaklıyım kim var ordan
Hasan abi cirinli olarak aleykümselam diyorum ha cirin ha gerne ne farkeder içi içeyiz zaten bir sürü kız alaıp vermişiz artık akraba olmuşuz.
hasan abi selam bende cirinliyim ama soy adımız aynı yoksa akraba mıyız
hasan yiğit
10.01.2008, 16:54
meraba cirinli kardeşim biz zaten ezelden akrabayız köyümüz aynı sayılır ..yiğit soyatlı kardeşim ben istanbulda oturuyorum kendini tanıtırsan akraba olma ihtimalimiz var kimlerdensin istanbuldamısın
selam hasan abi ben cirinde şaban'ın ogluyum tanırmısın bilmem benim adım da ilhan bende ist ikamet ediyorum babamlar arnavutköyde oturuyor ben ise bağcılarda
humey_88
12.01.2008, 12:32
tüm eğribucaklılara selamlar...................... ....
Köyümüzü yanlız bırakmayınnnn
sivaslıgenç
16.01.2008, 21:41
tüm eğribucaklılara selamlar...................... ....
Köyümüzü yanlız bırakmayınnnn
Yok biz köyümüzün her zaman yanındayız ama köyümüzde neredeyse kimse kalmadı buna çok üzülüyorum ya.Topu topu 6 hane ama bir umut var emekli olanlar giderlerse kalabalıklaşır.:D
slm gerneli arkadaşlar nerelerdesiniz kimseler yok gerneden burada bi kaç kişi hariç hasan abi elinden geleni yapıyor ama kimse duyarlı degil gibi geliyor bana.biz kardeş köyüz sonuna kadar yanınızdayız biz cirinliler olarak herkese selamlar
sivaslıgenç
01.02.2008, 22:02
slm gerneli arkadaşlar nerelerdesiniz kimseler yok gerneden burada bi kaç kişi hariç hasan abi elinden geleni yapıyor ama kimse duyarlı degil gibi geliyor bana.biz kardeş köyüz sonuna kadar yanınızdayız biz cirinliler olarak herkese selamlar
Abi ben buradayım .Bir eğribucaklı olarak çok duyarsız kaldım kendi köyüme çok özür dilerim.:D.EEE KİMLERDENSİNİZ SİZ.
sivaslıgenç
02.02.2008, 13:43
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][/
[URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][/
[URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][/
Köyümüzden bazı fotoğraflar.
selamgenç kardeşim benim babam cirinli annem gerneli egribucakda diyebiliriz ismim hakan uzdemir sadettin mertin torunuyum belki tanırsın sen kimlerdensin kesin bi akrabalık vardır hayırlı akşamlar
sivaslıgenç
02.02.2008, 22:57
selamgenç kardeşim benim babam cirinli annem gerneli egribucakda diyebiliriz ismim hakan uzdemir sadettin mertin torunuyum belki tanırsın sen kimlerdensin kesin bi akrabalık vardır hayırlı akşamlar
Slm ben Göğhasan'gillerden Mustafa'nın torunu Mustafa'yım.:)Siz ümraniyedemi oturuyorsunuz ayrıca annenizin ismi Melehat mı?Buarada dedenizin eriklerini çok yemiştik:)
evet ümraniyede oturuyoruz annem melehat.tamam tanıdım rahmetli mustafa dedenin torunusun.herkeze çok selamlar kardeş anneminde selamı var allaha emanet ol...he bu arada erikler helali hoş olsun afiyet olsun..siz nerede oturuyorsunuz mühit nere...hayırlı akşamlar
sivaslıgenç
06.02.2008, 16:53
evet ümraniyede oturuyoruz annem melehat.tamam tanıdım rahmetli mustafa dedenin torunusun.herkeze çok selamlar kardeş anneminde selamı var allaha emanet ol...he bu arada erikler helali hoş olsun afiyet olsun..siz nerede oturuyorsunuz mühit nere...hayırlı akşamlar
Abi biz Esenlerde oturuyoruz.Aleyküm selam sende herkese selam söyle.Sende Allaha emanet ol.
erolkaya
09.03.2008, 15:42
slm gerneli arkadaslar bende bir cirhinli olarak yazmak katılmak istedim gerneyi iyi bilirim yusuf aslan enistem olur ali hocanın oglu fatif de bacanak oluruz aynı zaman da abdulla abinin ogluda bacanagımdır gerneli arkadaslar sizin site bizim sitedende az gerne aslında bukadar az olmaması lazım sivasta vede istanbulda oldukca fazladır
bilen bilmeyen söyles belki daha fazla insan sayısına ulasırsınız bir boksanlık var bu iste aynı zamanda bizim köylulerimizde cok duyarsız davranyorlar herkes bir gayret diyorum
hasanarslan
10.03.2008, 10:19
selamın aleyküm gerneli kardeşler .sizler nerelerdesiniz tanışmak istiyoruz.bakıyorumda cirinliler siteye daha çok girmeye başladı.benim annem atatürk ün bacısı .hasan durna dayımın oğlu oluyor.bu sitede cirin köyünden ibrahim özğürü,erol kayayı,ilhan yiğit ve emirğilleri gördüğüme çok sevindim. gerneli kardeşlerimide çayğören köyü sitesinde görmek istiyorum. selamlar.
sivaslıgenç
10.03.2008, 11:05
selamın aleyküm gerneli kardeşler .sizler nerelerdesiniz tanışmak istiyoruz.bakıyorumda cirinliler siteye daha çok girmeye başladı.benim annem atatürk ün bacısı .hasan durna dayımın oğlu oluyor.bu sitede cirin köyünden ibrahim özğürü,erol kayayı,ilhan yiğit ve emirğilleri gördüğüme çok sevindim. gerneli kardeşlerimide çayğören köyü sitesinde görmek istiyorum. selamlar.
Bende Atatürkün oğlunun karısının yiğeni oluyorum.Sizleri burada görmek bizleri sevindirdi çok teşekkür ederim.
altuntas58
10.03.2008, 11:16
Sivas merkez eğribucak köyülüleri sevgili kardeşlerim hepinize selamlar sevgiler
salim_arslan
14.03.2008, 22:16
s.a. nerdesiniz hemşehrilerim. hepinizi saygıyla selamlıyorum. ben salim arslan
sivaslıgenç
16.03.2008, 12:25
Sivas merkez eğribucak köyülüleri sevgili kardeşlerim hepinize selamlar sevgiler
Sağolasın abi.Bende tüm Sivas ve köylerinde yaşayan herkese selamlarımı iletiyorum.
sivaslıgenç
26.04.2008, 13:40
Eeee hiç eğribucaklı yokmu ya sitede:)İnsan iki mesajda bizim köye atar.:)
selam arkadaşlar ben cirinliyim
gerneli kerdeşler nerde
selam eğribucak köyü halkı
bu köyden burayı ziyaret eden kimse yokmu
bu köyün adı yalnız köy degil
köy halkı biraz duyarsız gibi geldiler bana
bu duruma valla ben çok üzüldüm
bir an önce EĞRİBUCAK KÖYÜ'ne sahip çıkmalarını rica ediyorum
saygılarımla
gernelimert
05.10.2008, 21:05
BİZ BURDAYIZ DA SİZLERİ GÖREMIYORUZ
gerne5858
18.10.2008, 19:53
bnde sivasın eğribucak koyundenim arkadaşlar kayacının torunuyum
sivaslıgenç
17.11.2008, 20:10
Koca sitede Hiç bizim köylü yokmu yaa:)
Abdurrahman 58
17.11.2008, 20:13
kayacının torunu gerne58 emmi varya olm nie olmasın:D
sivaslıgenç
17.11.2008, 20:24
kayacının torunu gerne58 emmi varya olm nie olmasın:D
aBi Gerne58 var ama 1 işi ile olmuoki:D
Abdurrahman 58
17.11.2008, 20:28
ayıp ettin musti bundan sonra bende fahri bir eğribucaklıyım :)
sivaslıgenç
17.11.2008, 20:36
ayıp ettin musti bundan sonra bende fahri bir eğribucaklıyım :)
Tmm abi sende ememkli oldunmu bizim köye bi ev yaparsın he artık;)nede olsa bizim köylüsün.
Abdurrahman 58
17.11.2008, 20:40
Tmm abi sende ememkli oldunmu bizim köye bi ev yaparsın he artık;)nede olsa bizim köylüsün.
sen araziyi ayarla şimdi yapalım olm bi yazlık :)
admygt58
23.12.2008, 20:17
Salim merhaba ben Adem, Ciringuzundan bağırıyorsun gerneliler nerde diye burada!!!!!
Halama ve herkese selamlar
Selam Tüm Sivaslılar Ve Eğribucaklılar. Adem amca ben yunus köyümüzü yanlız bırakmadım:):)
sivaslıyak
04.02.2010, 18:16
bende
gernedlı addiğin osmanın torunuyum :D
sivaslıyak
04.02.2010, 18:22
ben adiğin osmanın torunuyum
hç eğrı bucaklı yokmu varsa msj yazsınlar lütfen bu köy yanlız degıldır.....
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.