PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EĞİTİM CAMİASI YASTA

Sivaslilar.Net
16.10.2007, 22:18
/images/stories/cenaze.jpg
Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında Sivas İlköğretim Müfettişleri Başkanı Yusuf İzzet Ünsal yönetimindeki 18 AC 747 plakalı otomobil, yağışın etkisiyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Pazar günü meydana gelen kazada, sürücü Yusuf İzzet Ünsal, kaza yerinde, 16 yaşındaki oğlu Ömer Faruk Ünsal, 16 yaşındaki yeğeni Elif Esra Koç kaldırıldıkları Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Yaralılardan merhumun 20 yaşındaki kızı Derya Ünsal, 19 yaşındaki yeğeni Ahmet Hamdi Koç ve 16 yaşındaki Elif Büşra Koç’un tedavileri aynı hastanede sürüyor.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Sivas İlköğretim Müfettişleri Başkanı Yusuf İzzet Ünsal , oğlu Ömer Faruk Ünsal ve yeğeni Elif Esra Koç için İl Milli Eğitim Müdürlüğünde tören düzenlendi. Cenaze törenine Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, Garnizon Komutan vekili Piyade Albay Oktay Öcal ve egitim camiası katıldı.

Ayrıca Sivas Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Ünsal’ın ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Elif Esra Koç’un çok sayıda okul arkadaşı da törende hazır bulundular. Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tören, cenazelerin bahçeye getirilmesi ile birlikte başladı. Milli Eğitim Müdür vekili Ali Nacak, bir konuşma yaparak ‘Yusuf İzzet Ünsal, tecrübesi ve insani değerleri ile iyi bir insandı. İnsanlara hizmet etmek için sürekli çalışan bir arkadaşımızdı. Yüreğiyle, yaptığı işlerle her zaman örnek bir insandı. İlköğretim Müfettişleri Başkanı Yusuf İzzet Ünsal ile birlikte iki tane de genç kardeşimizi kaybettik. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum, acımız çok büyük’ dedi.

Vali Veysel Dalmaz ise eğitim camiasının çok önemli bir emektarını kaybettiğini belirterek, “Acımız çok büyük. Hem önemli bir eğitim insanı hemde iki tane genç öğrencimizi kaybettik. Geride kalanlara Allah’tan sabır diliyorum ve her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Acılı ailelerimiz için ne gerekiyorsa valilik olarak yapmaya hazırız” dedi.

Dalmaz, ayrıca dünyanın hiç bitmeyecek gibi yaşanmaması gerektiğini belirterek, “Hepimiz ecelimiz geldiğinde bu dünyadan ayrılacağız. Önemli olan dünyada geriye hoş seda bırakabilmek. ilköğretim Müfettişleri Başkanı Yusuf İzzet, bunu başarmış” dedi.

Vali Dalmaz, konuşmasının ardından trafik kazasında eşi Yusuf İzzet Ünsal ve oğlu Ömer Faruk Ünsal’ı kaybeden Hülya Ünsal’ın yanına gelerek başsağlığı diledi. Eşini ve oğlunu trafik terörüne kurban veren Hülya Ünsal’ın gözyaşları tören boyunca hiç dinmedi. Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından cenazeler Ulu Camii’ne getirildi. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler Yukarı Tekke Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Sivas İlköğretim Müfettişleri Başkanı Yusuf İzzet Ünsal evli ve iki çocuk babasıydı.

arikarinkuchi
17.10.2007, 06:05
haberi duyunca çok üzüldüm
sivas anadoluyla yan yanayız
haberi duydum şok oldum
okulda da yas var tabii sınıflarında biz aynı okulda olmadığımız halde
bırakıyoruz gülmeyi eğlenmeyi
aynı okulda olanların aldırış ettiği yok
allah rahmet eylesin
eşi hülya ünsalda galiba kongre lisesinde öğretmen
onada baş sağlığı diliyorum

abircan
17.10.2007, 09:02
allah rahmet eylesin kalanlarına başsağlığı diliyorum

sivasspor_gürün
17.10.2007, 10:09
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

bu da benim rahmetli olan teyzemin oğlu yer kayseri pınarbaşı arası gürüne 120km kalmışdı.allah kimseye böle acılar yaşatmasın. kemal erdem ve babası.

altuntas58
17.10.2007, 18:01

bu da benim rahmetli olan teyzemin oğlu yer kayseri pınarbaşı arası gürüne 120km kalmışdı.allah kimseye böle acılar yaşatmasın. kemal erdem ve babası.
sevgili kardeşim SİVAS-GÜRÜN başınız sağolsun allah size uzun ömür versin

Trafik canavarı her an yanımızda hata yapmamızı bekliyor ve hatalarımızı hiç affetmiyor kazada ölene allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diler kazada yaralanan diğer kardeşlerime gecmiş olsun allah beterinden saklasın bir daha böyle kaza göstermesin

Arif Coşkun
17.10.2007, 18:05
Bir anlık hata nelere mal oluyor.Trafik ki hiç hatayı kabul etmiyor.Allah yakınlarına ve sevenlerine sabır versin.

orhanakbulut_58
17.10.2007, 18:08
allah rahmetin eylesin arkasında bıraktıklarınında başı sağolsun

hülya ünsal kongre lisesinde öğretmen.

_DuMaN_58
17.10.2007, 18:44
Allah Rahmet Eylesin, Aileye Başsaglıgı dilerim.

arikarinkuchi
17.10.2007, 19:55
okulda sınıfına uğradım herkes çok mutsuzdu
çok üzüldüm
allah rahmet eylesin

Sweetgirl
17.10.2007, 21:15
Allah rahmet eylesin, mekanlari cennet olsun

Yakinlarinin basi sagolsun, allah sabir versin

crayzone
18.10.2007, 23:10
ölenlere allahtan rahmet,yakınlarına da sabırlar dilerim.