Orijinalini görmek için tıklayınız : KENDİNİ BİLMEZLER
Sivaslilar.Net
17.10.2007, 22:50
Belediyenin en büyük projelerinden birisi olan ve büyük bir bölümü tamamlanan AK-SU, kendini bilmez kişiler tarafından kirletildi.
Bilinçsiz vatandaşların bu tutumu hem yapılan çalışmalara hemde milli servete zarar verdi. Bilinçsiz şahıs yada şahıslar gece boyunca dere yatağını tekrar pislikle doldurdu ve çevre duvarlarını yıkarak dere yatağına attılar. Ahşap aksesuar ve köprüleri her zaman olduğu gibi çakı ile kazarak içine harf kırıntılarını işledi.
Sabah bu manzara ile karşılaşan Belediye ekipleri şaşırarak oldukları yerde donup kalırken vatandaşın parası ile vatandaşın hizmetine sunulmak üzere yapılan ve Sivas’ı daha yaşanabilir bir hale getirecek olan bu projenin yine vatandaşlar tarafından tahrip edilmesi çalışanların ve görenlerin içini acıttı.
Manzara karşısında; Sivas’ın ve Sivaslının her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Aydın; duyarlı ve bilinçli vatandaşların yapılan eserlere sahip çıkmalarını ve korumalarını beklediğini söyledi.
Milyarlarca lira harcanarak bu aşamaya getirilen AK-SU’ya yapılan bu harekete kasıtlı olarak bakılırken, AK-SU’yu bu duruma getiren şahıs yada şahısların bulunarak hesap vermelerinin sağlanması bekleniyor.
Bu hareketi yapanların bulunması ve cezalandırılması ise gelecekte yapılacak olan eserlere zarar verecek kişilere örnek teşkil edecek
arikarinkuchi
18.10.2007, 06:07
işte bizim millet böyle
adamlar çalışır çabalar şehri güzelleştirmeye çalışırken
diğerleri gider kirletir
ne geçiyorsa ellerine
Sungurhan
18.10.2007, 10:28
Gardaslar icimizde dolasan bu Hainlere firsat vermeyelim..
Bukadar nankörlük olurmu bunu yapanlar Sivasli olamaz..yaziklar olsun..insanliga sigarmi..?
Belediyeden ricam en azindan bir bekci yada gizli kamera sisteminden yararlanilmalidir..
Böyle bir projenin bitmek üzere oldugunu okuyunca cok gururlanmistim..simdi bu cirkinligi yapanlari okuyunca inanin cok öfkelendim..bunlari yapanlar en kisa zamanda yakalanmalidirlar..
Sehrimize sahip cikalim gardaslar...cünkü baska SIVAS yooook...
Saygilar sevgiler....
orhanakbulut_58
18.10.2007, 12:05
NE DİYELİM ORAYI KAZIDIKLARI ÇAKI İNŞALLAH............
Arif Coşkun
18.10.2007, 12:18
Geçen Volkan Konak'ın tv. programını izlerken bu çevre kirletme konusunada değindi. Örnek gösterdi, bunu yapanlara (özür dilerim) hayvan diyemiyorum hayvanlara hakaret olur dedi. Katılmamak elde değil.
him him him sivrisinek mi saz mi bulun getiri yok yok kazikli voyvodayi getirin. temizlik imandan gelri mis demekki orayi kirletenlerin imani o kadarmis.
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttt tttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr rrrrrrrr
uyanin artik yapmayin böyle pislikleri..
Arif Coşkun
18.10.2007, 14:58
him him him sivrisinek mi saz mi bulun getiri yok yok kazikli voyvodayi getirin. temizlik imandan gelri mis demekki orayi kirletenlerin imani o kadarmis.
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttt tttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr rrrrrrrr
uyanin artik yapmayin böyle pislikleri..
İmanda şart tabiki ama bunu sırf ona bağlayamayız, kültür,eğitim işi.Birazda yönetim işi. Cezalar sözde kalmasa uygulansa bunlarda olmaz.Nasıl avrupada yere izmarit atınca veya tükürünce cezayı yiyorsun kaçış yok kim olursan ol verirsin cezayı, bizede öyle yaptırımlar gerekiyor.Yoksa herkesin yaptığı yanına kalır.
ÖNCE EĞİTİM ŞART
NE DEMİŞ ULU DÜŞÜNÜR BÜYÜK FİLOZOF ÜLKEMİZİN YENİ MEDDAHI, İLİMİZİN BÜYÜK ÇOCUĞU CEM YILMAZ USTA EĞİTİM ŞART
BU DA KAPAK OLSUN YETKİLİLERE
altuntas58
18.10.2007, 17:25
Böyle güzel esere nasıl olurda pislik çör cöp atılır anlamak mümkün değil türkiyede böyle eserler kac yerde var yazık günah kıymetini bilelim sivas belediyesi bu ak-su projesiyle uluslar arası yarışmaya katılır diyordum ama ne yazıkki vatan hainleri sivasın insanına yapılan hizmetlerden rahatsız oluyorki buraları kimsenin kullanmasını istemiyor kirletmeyle neresi soğuyacaksa
İmanda şart tabiki ama bunu sırf ona bağlayamayız, kültür,eğitim işi.Birazda yönetim işi. Cezalar sözde kalmasa uygulansa bunlarda olmaz.Nasıl avrupada yere izmarit atınca veya tükürünce cezayı yiyorsun kaçış yok kim olursan ol verirsin cezayı, bizede öyle yaptırımlar gerekiyor.Yoksa herkesin yaptığı yanına kalır.
cezanin disnda baskallarinin hakkina sagi gösdermeyi ne zaman ögrenecegiz ? burasi turkiye burda hersey normal lafini nezaman degisdirecegiz 26 senedir avrupdayim böyle sacmalik larla karsilasmadim. burda hersey dört dörtluk degil tabiki isdisnalar kaideyi bozmaz cumlesi tam uygun. ne diyelim insallah görevliler geregini yapar
hayatlarinda unutamiyacaklari bir ceza alirlar.
bu pislikleri yapanlari allaha havale ediyorum nediyim yaziklar olsun bunu yapanlar insan olamazlar yaziklar olsun bunu yapanlara insallah bu yzdiklarimizi okurlarda bir yerde birdaha böyle insafsiz olmazlar yazik be yazikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk utanmazlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrr
crayzone
18.10.2007, 22:41
bunu yapanlardan biri eğer bu mesajla karşılaşırlarsa bir gün;şunu bilsin ki bütün sivas halkı onların onun bunun çocukları olduğunu çok iyi biliyor!
Merkez_ArMaĞaN
20.10.2007, 18:54
yazıklar olsun. .
.
ahmet kaya 58
20.10.2007, 20:32
Şehirde araba lastiklerini bıçaklayan, şişleyen tinerciler, baliciler, serseriler zapturapt altına alınmazsa ne aksu ne de diğer değerler ayakta durabilir.
Maalesef vandalizm her toplumda olduğu gibi ilimizde de ortadan kaldırılamıyor.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.