Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüksekova'da hain pusu:12 şehit
arikarinkuchi
21.10.2007, 10:28
Yüksekova'da hain pusu: 12 şehit
Hakkari Yüksekova ilçesinde Dağlıca Piyade Taburu'ndan dün gece çıkan askeri birliğe sabaha karşı PKK'lı teröristler tarafından pusu kuruldu. Açılan ateş sonucu 12 güvenlik görevlisi şehit olduğu, yaklaşık 9 güvenlik görevlisinin yaralandığı ve Hakkari Askeri Hastanesi'ne sevkedildiği bildirildi.
....12 şehit var
14 de yaralı ....
ErdalGüler
21.10.2007, 10:49
TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTTAN RAHMET YAKINLARINA SABIR DİLERİM. ALLAH BU SOYSUZ HAİNLERİN CEZASINI VERİR İNŞALLAH. BİR GÜN TÜM BU SOYSUZLAR BU VATAN TOPRAĞINDAN ELBET SİLİNECEKLER, OZAMAN NE BU AZİZ TOPRAKLAR NEDE DOST BİLDİKLERİ SOYSUZLAR ONLARI KABUL ETMEYECEKTİR...
ÜLKEMİZE UZANAN ŞEREF YOKSUNU, BU SOYSUZLAR BU VATAN VAR OLDUKÇA, MEHMETÇİKLER VAR OLDUKÇA VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA ETMEKTEN ÇEKİNMEYEN KORKUSUZ YÜREKLER OLDUĞU MÜDDETÇE KİMSENİN BU VATANI BÖLMEYE GÜCÜ YETMEZ. BU UĞURDA GEREKİRSE BU VATAN İÇİN CANIMI VERMEKTEN KANIMI DÖKMEKTEN ZERRE KADAR ÇEKİNMEM VE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN MİLYONLARCA VATAN EVLADI OLDUĞUNU BİLİYORUM. BU VATAN TOPRAKLARI KOLAY ALINMADI, BU MİLLET KOLAY VAR OLMADI VE TÜM ZORLUKLARA TÜM İHANETLERE RAĞMEN HEP DİK DURDU. HER ZAMAN BÖYLE SALDIRILAR, BÖYLE SOYSUZLUKLAR VE HAİNLİKLER YAŞANACAKTIR. AMA BU VATAN EVLATLARI BU HAİNLERİ ELBET BİRGÜN BU YERYÜZÜNDEN SİLECEKTİR.
EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ŞEHİTLER ÖLMEZ
Herkes Duysun ve Bilsinki
BU VATAN ASLA BÖLÜNMEZ
_DuMaN_58
21.10.2007, 11:33
Şehit Sayısı 13 e yükseldi diyolar yaaa :((
15 şehit daha (bu ssat itibariyle 15 oldu). yetmedi mi bunca şehit kanı, yetmedi mi bunca cenaze? bayrağımın ay yıldızını bile kana bulamaya çalışan bu vatansız soysuzlara artık darbe vurmanın vakti gelmedi mi? kanıma dokunuyor artık kanımaaaaaaaaaaa
Arif Coşkun
21.10.2007, 11:48
Şimdiye kadar şehit düşenlerin içinde bir bakan, bir milletvekili bir ileri gelen kişinin çocuğunun adını duydunuzmu? Bu ne vurdum duymazlık.! Olan dağlarda şehit düşen gariban vatandaşın biricik masum yavrularına oluyor.Bu rezillik yeter.Artık birşeyler yapsınlar hergeçen gün daha kötüye gidiyor.Bunların elini kolunu bağlayan şey ne,neden bu kadar yavaştan ve vurdumduymazlıktan gelir bunlar? Bu işleri halletmeye söz veripte gelmedilermi.? Gerçekten çok yazıkk yeterr artıkk.
orhanakbulut_58
21.10.2007, 11:57
başbakanımız hala diyorki :
dağda silahı bırakın şehirli olun al sana başbakan silahı bıraktı şehirli oldular.
son noktayı koymanınn zamanı geldi geçiyor.
sweet_58
21.10.2007, 12:40
ben şu an alsalar giderim askere yemin ediyorum o silahı alınlarının ortasına dayamak istiyorum.kız halimle bunu yapmak istiyorum..camını çok acıtıyor .artık bu şehit haberleri içimi eritiyor..gencecik bedenler toprağın altına bir bir gidiyor.ve bu beni çok yıpratıyor artık.
arikarinkuchi
21.10.2007, 13:34
şuan 17 şehit oldu
23 ş*r*fs*z terörist öldürüldü
Arif Coşkun
21.10.2007, 13:43
KEŞKE
Yeter demeyle yetseydi keşke
Hain pusularla öldüler kalleşçe
Gece gündüz mehmetcik her cephede
Ezilecek hainin başı birgün elbette
Bu ülke sahipsiz değildir sanma
Ne şehitler verildi bu vatan uğruna
Sakarya,Dumlupınar'ı unutmayın asla
Verilecek ödün yok üç beş çapulçuya
Arkadaşlar acımız gerçekten çok büyük. Şuanki duygularımın verdiği ifadeyle yazdım bunları. İnşallah bu günleride atlataırız bu terör belasından kurtuluruz.Acılı ailelere Allah büyük sabırlar versin.
emre_058
21.10.2007, 15:34
23 tanede sanırım terörüst geberttik
kahrolasi ab yaziklar olsun halen yeter artik demiyen yetkililere. o uzakdaki yakin hainler bizi icden yikmak icin kendilerini dost gösdertti o akilsizlara onlarda inandi bindiler mechule giden gemiye. ama yeter öleceksek hep ölelim
yada hep guleleim.
psikopat_58
21.10.2007, 17:20
helal olsun arkadaşlar sonuna kadar ben ve bütün vatan sever arkadaşlar arkanızdayızz....
goktan58
21.10.2007, 17:32
bu kahrolasıcalara nezaman dur diyecegız ....12 vatan evladını buyutmek bu yaşa getırmek ıcın ne cıleler cekıyor analar ikı soysuzun kör kursunu içinmı bunca emekkkkkkkkkkkkk.............. ...
Yasak--Resim
21.10.2007, 18:32
pezevenklerın gıdıp hepsının kokunu kazıyacan adi şahsiyetsiz haysıyetsız insan bıle demeye layık olmayan bölücü terörüs toplulugu akılları sıra turkıyeyı karıstırmaya calısıyorlar devletın o bölgeye atom bombası atıp bütün bolgeyi temizlemesi lazımm anca öyle rahat dururlar
arikarinkuchi
21.10.2007, 19:43
tüm sivas halkına teşekkür ediyorum bugün öğleden beri protestolarını devam ettirdiler
caddelerde sürekli tepkilerini gösterdiler
tepkisini gösteren bir sivaslıda askeriye önünde bir anda yere düştü ve hastaneye kaldırıldı
geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
altuntas58
22.10.2007, 17:11
Yüksekovadaki hain pusunun faturasının çok ağır olacağını capulcular iyi bilmelidir o vatansız amerikan köpekleri hepsini inlerinde geberteceğiz yaptıklarınız yanınıza kar kalacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz hepinizin sonu gelene kadar şavaşımız sürecektir
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.